73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Sil3nt
    ilyet sem láttam még...csávó i am fucking asshole néven volt fenn egyik elmebeteg haverjával és saját csapattársait (köztük engem) az indulásnál lelőnek....és jót mulatnak....az ilyen nem normális, így el is lett baszva a játékom...server rohadtul nem dobta ki őket (admin) ... -35/0 statussal gyilkolásznak....ilyennek elvágnám a torkát
  • Sil3nt
    hmm...valaki törölte a hozzászólásom, amiben nem volt csúnya és nem warez volt...csak a tapasztalatomat osztottam meg....hm....
  • bodesz
    na mégis???FAQ :DDD
    sztem EMPORiO maga
  • Phoenix007
    Hmmm ... szóval ki is az a "dagadt g**i" ?
  • k9duli
    Igen mi ilyenek vagyunk, ilyenné tett a css.Látod, ha te nem akarsz ilyen lenni, akkor ne játsz.
    Amúgy ilyen dologgal már kaptak megoldást,keress, és utána sírj hogy nem megy, és akkor szólj, és valaki megsajnál.
  • Tatyla
    Ott dolgozom amugy Nagykállói!
    Kitelepült vagyok!
  • tmate6
    Igen!
    Ahhoz hogy hasunáld a keresőt, nem kell visszaolvasni, csak a találatok közt kell olvasgatni
  • k9duli
    Te hülye gyerek azért tudsz játszani a css-el mert az a "dagatt geci" feltőrte.Inkább hívd ugy hogy istencsászár.
  • burkusdió
    ti komolyan ennyire agresszívek vagytok???
  • tmate6
    Büntipontot, van kereso ott alul
  • burkusdió
    sziasztok!

Feltettem a gemét, a FAQ-ban leírtak alapján, de ezt írja ki: Can't load C:\Games\CSS\bin\filesystem_steam.dll.

Gondolom,hogy már jópárszor elhangzott ez a kérdés, de a ****nak van kedve ennyi hozzászólást visszaolvasni... :S

Nagyon megköszönném, ha valaki venné a fáradtságot és elmondaná nekem is,hogy mi a hiba oka és hogyan lehet ezt kiküszöbölni...

Előre is nagyon köszönöm!
  • bodesz
    elolvasdat FAKJUT?olvasd el hátha.
    aműgy meg válaszd ki még 1 szer és nyomj az OK ra.
  • Ben C
    Tatyla, te nyíregyi vagy?
  • Istencsászár
    Üdv!
    (elolvastam FAKÚT!) és meg is csináltam spary logot ahogy van irva bemásoltam meg mindenahol a kilehet választani ott be is jött a képe de amikor játékba fújok egyet az a dagadt geci emberke képe lesz mindig. Miér?
  • Laciiiiiii
    LOL:) De amugy 1 külön mappába tegyem be, és (már volt accountom) akkor ujat kell csinálni ?
  • bodesz
    amúgy érdekes a többségnek bőven elindult 1. re
  • bodesz
    akkor kezd újra
  • Laciiiiiii
    Csáo mindenki!! A FAQ-ban találtak alapján, megcsináltam, de nem jo!! Olyankor mi van ??? THX
  • manstof
    Elolvastam:[email protected]
  • Ben C
    nekem is ez a gondom!
  • Ben C
    ha leveszel mindent minimumra, 640*480, meglesz a ~30 fps, de az nem elég ugyebár ha jól akarsz játszani.
  • lamatic
    láttom sikerült mindenkinek vagy nagyrészének feltelepiteni az emperiot mert láttom nincs annyi kéréds mostanában
  • Borg
    Nekem is ilyen egerem van, és semmi problémám vele.
  • tigeroo
    de az ET-t már toltad nem? Én másfél évig..
  • Robogo
    Ja én úgy gondoltam,hogy a CS:S-be lépnél be a klánba.Mert most megalakultunk mint klán a CS:S-be.Ha majd valamikor lesz időd akkor szívesen látunk a klánba.De most megyek aludni mert álmos vagyok.BYE.
  • r0hamkuka
    Hogy jutok a legolcsobban legalis kulcshoz, ha CSS warozni akarok? A bemesz a boltba eloveszed a penztarcat azt mondod hogy "ADJA MA VAZZE HL2-OT" tipusu valaszok nem erdekelnek. A lenyeg hogy olcso legyen, me en jatekra elvbol nem koltok :) Koszi skaccok.
  • r0hamkuka
    Huuuu de jot jatszottam ma! Na csak ennyi lett volna. :)))
    r0hamkuka alias $zarCS!mb0k :)) Utobbit a ma nezett film hatasara szultem meg.
  • fdsag
    Vettem egy MS Intellimouse Expolrer 4.0 egeret,mert mindenhol csak dicsérték,én viszont akárhogy próbálom az érzékenységét beállítani sehogy sem jó.Komolyan mondom,hogy a DTK (Logitech M-UR69)OEM egeremet sokkal pontosabban tudtam irányítani.Lehet,hogy ez csak külsőleg néz jól ki?Mit csináljak?
  • Jürgen
    Oh köszi, de a BF nem az én műfajom A régiből is azért másztam ki, mert nincs mindig időm.
  • Robogo
    Gaboca vagyok.Ha van kedved akkor beléphetnél a klánunkba.Majd megdumcsizom a többiekkel.
  • Egg
    Hi! Ha a dxet 70re állítom a lámpák átlátszanak a falon. Aztán átrakom másra (pl 80) és vissza és már jó, de ez minden játékindításkor így megy. Nem lehet ezzel csinálni vmit?

Tyrant
  • Borg
    Ezt hívják lag-nak. Valami adatforgalmi hibád van.
  • bodesz
    nemvágjátok miért van az hogy: a NETem néha game közbe fogja magát és kb10 mp re megáll és aztlátom ebből 4mp ig hogy megyek de a többiek nem erre visszarak 10m méterrel előre és várhatok 5mp-t és ez Qrva idegesítő.
  • TJHooker
    Nektek nem jelennek ilyen kis kockák bizonyos tereptárgyak és néha emberekben, ha dx7-re rakjátok át a grafikát? Sztem k idegesítő és semmivel sem fut jobban..
  • burkusdió
    énis minimumon fogom tolni az biztos...
    csak ha már mindenki áradozik a css-ről, akkor már énse maradok ki belőle :D

kössz a segítséget!
  • Hixer
    a 3d kártyát nem ismerem, de nekem GeForce4 MX 440 64Mb- al simán futott, igaz olyan 30-40 FPS-sel de nem laggolt.. P4 1.6Ghz-m van ugyanúgy 512RAM-mal, aztán levettem a cucot... meg minden minimum, még így is szép és van 50-60 FPS azzal má jáccok az persze DX7.0-ára értendő
  • burkusdió
    Siasztok!

Mekkora esélyt láttok arra,hogy P4 2Ghz 512DDR Ram és Mobility Radeon 7500 32Mb Memória mellett 4 fps-nél többet érek el?

Mielőtt leugat valaki.. ezt nem a kérdést nem a lámasági szépségversenyre szántam, komolyan kérdeztem, ugyanis most készülök letölteni a gamét, de előtte gondoltam megkérdezem,hogy érdemes-é letöltenem, vagy maradjak az 1.6-nál?
  • hwik
    helló help mi pliz! annyo a probléma hogy elszállt a vinyóm és miko vettem 1 másikat a rendszer nem oda tette ahol eddig volt( eddig D: volt most E: ) és az alkalmazások nem működnek... mind1 szal átírtam a steamconfigot meg a parancsikont meg minden pinát(tört game) és hibaüzenetet küld. vmi sok szám meg értelmetlen krixkraxot....a képet megróbáltam feltölteni de nem ment..:S szal tök kétségbe vagyok Sve...
    help!
  • Ben C
    én nem alapitok ZSvel klánt, rezsővel fogunk valami 2on2 warcsapat féleséget és pwn evrybodyz ass
  • Ben C
    karz mozinz