73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Csáo!! A galériánban van 1 kép.. az a bajom.. nemtud vki valamit rájaa??:DD Elöre thx -
loser #9422 thx ez gyors volt 
-
FLeK0 #9421 Steam/clientregistry.blob -ot torold le es inditsd ujra. -
loser #9420 üdv.
Kéne 1 kis segitség, ha elinditom a játékot ezt irja ki :
MountAppFilesystem() failed: SteamMountAppFilesystem failed with error 1
Failed to create directory d:\counter-strike-source, Win32 error 3
A rendszer nem találja az elérési utat"
nemrég tettem uj rendszert és a vinyok felcserélödtek, a D vinyobol E vinyo lett. Tudja vki mit kell átirnom hogy ujra menjen ?
pls help -
Kovsebi #9419 Köszi szépen! -
hwik #9418 háj!
nekem vmi oldal kéne ahol fenn ven a tört verzió...eretleg olyan ami nem wrz... hanem vmi jótét lélek esetleg felrakta vhova...amugy az uj pecseket asszem itt megtaláljátok:
http://insyderz.kani.hu/bitye/uploads/patch/bit-
css_upd8-repack.rar
talán..ez asszem a 8as... -
Oké.
-
gtom #9416 hali! kellene egy kis help. nem tudok játszani neten mert mindig azt írja ki, hogy újabb PROTOCOL kell meg az enyém régi... mit lehet tenni?
van valami patch hozzá? -
>az a dagatt geci Gabe Newell és nem Ő törte fel.
Na azé' mondom! Már ha az a spray neve is, hogy "gabeisfat"...
>Lehet valahonnan letölteni valami Megapack szerüséget,
"Mega map pack"-októl óvakodj! Figyeld inkább k9duli kollegát, és amit ajánl, azt szedd le egyenként. Eddig van max 10 db, amivel érdemes foglalkozni. Ha meg leszedsz egy megamappakkot, akkor meg majd könyékig kell túrnod a fosba, hogy megtaláld a jó mapjaidat... Majd összeszedem magam, és írok egy kis listát esetleg linkekkel a jó mapokról. De sztem k9duli íkúból felsorolja neked. Mindenesetre a counter-strike.hu-n nézzél szét, ott csak jókat raknak ki. -
tasselhoff #9414 Elindítom a Steam-t és utána play,erre feldob egy ablakot aminek az alján a cd kulcsot lehet megadni. Mi a sza….t csináljak. Nem használtam még a counter ezért aprólékosan írjátok le hogy mit kéne csinálnom. E. KÖSZI -
igazad van engem mindig lelönek és elég hamar,a sok büdös csiter!

-
jaj neeeee, ezek a rajongók :-) Hol akarsz megérinteni? :-P -
Szvsz!! Nem kell CD-key! Jelentkezz be a steamba! És utánna play..Nekem ment:) -
tasselhoff #9410 Hali
Telepítettem a leírás szerint a progit és kéri a cd kulcsot, NA AZ NINCS.
Hol találok cd kulcsot vagy én voltam a béna?
A progit a http://force.uw.hu/faq.htm hívtam le.
Köszi
-
Mert akkor a kissé molett gabe ki az isten.Poén?
meg mi az a "newell" -
Nah ! H. ne b** széjjje a topicot. betettem a képet a galériámba CS ban van!! Kukk meg Kösz -
ok... akkor pill :):)))
-
Ben C #9406 ilyen kérdésre hogy lehet váaszolni -
#9400 senki ??? semmi ???? :D -
Ben C #9404 nini egy FoP-os.. megérinthetlek? :)) -
Ben C #9403 az a dagatt geci Gabe Newell és nem Ő törte fel. -
Kovsebi #9402 Lehet valahonnan letölteni valami Megapack szerüséget, amiben benne van minden map? -
LOL 
-
CSáo! Megvan... Most vmi DISCONNECT ... Vmi new protocol (7) vmi client.. ??? Thank you:) -
Gaboca, februártól lehet lesz több időm, majd visszatérünk rá.
-
Wolfot a bicsteszt óta, majd 2 Wolfenstein klánban egyszerre. Aztán ET-t nyomtam FoP-ban 1 ideig, de az idő miatt nem mindig tudtam készülni, jelen lenni. Szóval toltam már ET-t :-) -
Én könnyen rájövök hogy ki a csiter! Ez egyszerű nálam: Aki lelő az egy büdös csiter!!! 
-
hát igen...relatív a láma kifejezés...mondjuk láttam egy srácot, aki alap pisztollyal osztotta a fejeseket és 400/60 staussal...meglepőttem, persze lehet hogy csíííter volt...de nem úgy nézett ki -
L3st4t #9395 A CS:S sokban kolunbozik a CS 1.6tol szoval ebben mindenki alma meg... -
1,5 hónap alatt szerintem jó....az elött nem is láttam cs-ét 
-
hehe...jó lenne ha ennyire mákom lenne...amúgy átlagba 15/7 szokott lenni, de ez most kiugróan jó volt...és nem lámák ellen... -
Elég gyenge! :D a 40/1 jobban nézne ki:)) -
Borg #9391 mák?:) -
nem lett törölve, csak a hl2 topikba írtam... lol 

nem vettem észre...nohhh, nem az sgc serverén volt, nem is magyar voolt, de isszonyat idegesítő...ilyenre ip bann kéne, ha nem dinamkius 
...kb. 1,5 hónapja kezdtem el CS:S-ozni (nem CS-tem soha), és ma beálítottam a rekordom.... 12/1 utána pályaváltás volt....szerintetek milyen 1,5 hónap alatt?
-
Caterpillar #9389 Miért mindenki az sgc -n nyomja?
Utt van a kedvenc szerverem az UNQL & PFT szinte mindig van admin jó a hangulat stb...
(igaz nincs se awp se magozo de megszokható! :D)
ip: 195.228.155.23:27015
Nem reklám akart lenni csak még is!
-
Woah!
-
Na ujabb map a láthatáron képek alapján kuva jó
tessék tőlteni -
Melyik serveren volt ez?Remélem nem sgc mert azt már nagyon utálom.
Egyébként meg énis találkoztam ilyennel meg gondolom sok mindenki.Ilyenkor el kell huzni a picsába mert csak felhúzod magad feleslegesen. -
Borg #9385 Semmi nem lett innen törölve ma. -
Torry #9384 Úgy hívják kilökte az egyik hozzászólás a másikat.
Hogyha egyszerre érkezik hozzászólás csak az egyik megy el.