73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Bizony, bizony rossz csúnya lusta valve.Régen volt már update, talán elfeledkeztek rólunk.
Ne felejsétek a Nuke és a többi hasonlóan benn a 10-ben lévő map még nem final, csak béta. -
Köszönöm szépen a csapat nevében is.Szerncsére jó formában voltam.
DE még szerintem rengeteget fogunk warozni egymással.Biztos lesz visszavágó is, ha ti is úgy akarjátok.(meg jó lesz gyakorlásnak is). -
legegyszerübb a Fraps-al! -
Szerintem jó az a nuke... Örüljünk, hogy van valami egyáltalán, mert ahogy látom a Valvétól várhatjuk, hogy pályákat csináljon. És ez a nuke azért benne van a legjobb tíz utángyártott pályában... -
Takezó #9459 krédés: recordolni hogy lehet és az mibe ment? ha nem avi, vagy ilyesmi, akkor hogy lehet áttenni abba? -
juhi01 #9458 gratula k9duliéknak!!!
*F10*JuhiKA** -
nemrossz, nemrossz...szerintem sincs annyi hangulata....de azért korrekt -
Ebben igazad van, de igaza volt burkusdiónak is, nem kéne ilyen szemétül visszaválaszolni(#9432) ha vki feltesz egy kérdést, lehetne kultúrált keretek közt is. -
tmate6 #9455 Sztem messze nem lett olyan hangulatu int 1.5-ben és 1.6ban volt -
Pár kép a de_nukes_b2 maprol:
-
töröld le a cs-ét és hagyd is úgy 
-
Borg #9452 Most látom csak, Stream... lol :DDD
Najó, itt legyen már vége ennek a témának. Laci majd szólj ha működik, addig ne! -

-
EZT telepíteni sem kell... -
má azlesz....... -
Töröld le az egész cs:s-t ugy ahogy van!
-
Kösz! De akkor meg még mindig hiba van ! EZ :( ez nemigaz! -
A SteamAppUser-hez nem kell " -
csak annyi.. ez igy jo ?
SteamAppId=92
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="C:\Király\Half-Life 2\Stream\Counter-Strike"
# [as is clearified later on, this should be your email address/steam username:]
SteamAppUser="alien818"
SteamUserPassphrase="alien"
csak ennyi.. és le is koptam..
-
Borg #9444 Ezzel kapcsolatban egyelőre nem volt kifogásom, a #9441-ben sem rád céloztam. -
Bocs h. élek! -
Borg #9442 Figy, próbálj meg minket kímélni ezzel a problémáddal. Ha nem vetted volna észre, az emberek 90%-át nem érdekli, nem érinti, sőt még idegesíti is a bénázásod. Ha ennyi segítséggel, faqkal, visszaolvasással sem jutottál tovább, akkor inkább kezdd előről. De minket nem kell tájékoztatni minden részletről. -
Borg #9441 Imádom mikor valaki ilyen kurva okosnak érzi magát, és ráadásul az idióta véleményét még valami kényszeresi idegei okokból másokkal is meg kell ossza.
Ha nem fogtad volna fel eddig, nem azzal van a baj, ha valaki elakadt és kérdez, hanem azzal, ha valaki 50 ezredszer teszi fel ugyanazt a kérdést, amit szinte 100 hozzászólásonként kitárgyalunk a topicban, VAGY megtalálható a faq-ban. De még ha ez a két eset nem is játszik be, és valóban olyan kérdése van az illetőnek, amire nincs válasz egyelőre, az sem jelenti azt, hogy ismételgetheti a kérdéseit addig amig valaki meg nem unja és kibassza.
A másik meg az, hogy a téma a CS:Source-ról szól, és nem arról, hogy alavető logikára, és számítástechnikai tudásra tanítsuk itt az embereket. Már ne is haragudj, de egy kissé lol, ha valaki egy kurva idézőjelet nem tudja hova kell rakni, vagy hogyan és hova kell kitömöriteni ezt meg azt (főleg úgy hogy még nfo is van hozzá).
Nevezheted természetes szelekciónak is ha akarod, de talán jobb is, ha a scene megkímélve marad ilyen faék szintű emberektől.
És még valami. A szabályok azért vannak (születtek közös megegyezéssel), hogy normális mederben tartsák a topikok és a fórumlakók életét. Nem kell egyetérteni velük, nyugodtan mehetsz más fórumra is, ha nem tetszik. De ha itt vagy, akkor fekszik, nyugszik, és kultúráltan fórumozik. Vili? Nem hurrog, és főleg nem ilyen stílusban. -
Ilyenkor mivan? Felülirtam a FAQ ban talált upd. vel és ez van ha elinditom ! -
és ha fennvan a stream, akkor is ujra kell rakni ? -
igen, akkor is kell újat csinálni!!! feltétlenül új kell (pl ez sincs leírva az istenített FAQ-ban...) -
SteamInstallPath="C:\Játékok\CSSource (nem kell a végére a \ jel!!!)
SteamAppUser=Tomiboy18
SteamUserPassphrase="kacsa" <----- hova kell " <- en ? mert itt van ott nincs... Jah meg az jo ha nekem már van accountom? akkor is kell ujjat csinálni ? -
Huha! Ez kemény volt,de részben igaz:) -
de sok szarjankó van errefele...
itt ti azt hiszitek,hogy ti szartátok a spanyolviaszt????
komolyan mondom megáll az eszem hogy tud valaki ennyire felfuvalkodott seggfasz lenni mint itt némelyik "kedves" fórumozó...
Miért nem íratjátok akkor ki a topik címébe,hogy csak print szkrín berakása kiértékelése, és egymás játékstílusának elemzésecéljából jöhetsz be ide, mert ha megtiltjátok,hogy valaki kérdést tegyen fel, amire segítséget tartalmazó választ is vár, akkor ennek a kibaszott kurva topiknak nincsen az égvilágon semmi értelme...
Különben is... a kibaszott FAQ enyhén szólva is hiányos, és ezen a véleményen szerintem még sokan vannak rajtam kívül.
Nah tessék.. msot lehet büntetőpontot adni, mert kimondtam a véleményem!
Elmehet a kurvaannyába a sok geciszar, akinek 3 percébe tellene, hogy a szarrácsetelt és szarrá CS: Source-özött agyából előkotorjon egy emlékfoszlányt és azt megossza a segítségre váró fórumtagokkal. -

most megin csinálom:) de most teljesen elöröl:)
-
:LOL:
-
én ismerem a világ leggjobb segítségét neked!!!
FAQ hogy működjön -
Akkor meg se mindent, vagy nem jol csinaltad.
Ugyanis masoknak mukodik, akkor Neked is kellene. -
Nem megy!! Valakivel nem válthatnák szot MSN en ?? mindent megcsináltam ami volt a FAQ ban!és nemjo! -
de aztat megcsináltam..vagy nemtom... megcsinbálom még 1X akkor:) THXX -
EZ A MEGOLDÁS :( :) -
EZ A GOND:( :)
ez a gond!! -
asszem fennvan! -
fennvan! de akkor meg szétb**a topicot.. nembaj .. legyen:) te mondtad:)) -
1. 1 direkt linket kellene beraknod, mert az emberek lustak, kulonben is a Te erdeked.
2. Szerintem az update 8 ast kellene felraknod.