73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Boyz
    Miért írja ki mikor inditom a a játékot hogy SteamMountAppFilesystem()faild!!!!!!!!!!!!! Segítsetek
  • Alblink
    Az jo hir,akkor nem ertem miert nem mukodik nekem.
  • Mr.Grent
    Kedves Phoenix007 bár abszolút nemtudom ki vagy de isten éltessen sokáig, eme nevezetes napon!
  • Tatyla
    még ez a mostani update is jó egyenlöre!!!
    [ték]
  • Alblink
    Valaki tudja mikorra varhato az uj update tort verzioba?elore is koszi
  • Alblink
    Koszonom,vegulis igazad van,de nem olvasgatam mert azthittem en vagyok bena,de akkor varom a varez updatet.
  • Robeast
    1. Új update van, várj a warez verzióra...
    2. kb 20 hozzászólást kellett volna visszaolvasni ehhez az infóhoz...
    hihetetlen mi lusták az emberek (nem személyeskedésnek szánom, általánosságba beszélek)
  • Alblink
    Ja,ha meg nem az ase-n keresztul akarnam,akkor meg valami ilyesmit ir ki:steam validation rejected
    mi lehet a baj,mit csinaltam rosszul?valaki help.
  • Alblink
    Hi valaki aki jatszik warez verzioval az tud segiteni.a faq alpjan feltettem mindent,az update8-al egyutt,meg minden jol van bealitva,es az tase egy szerver csatlakozasanal ezt irja ki:error in command line
    mi lehet a baj?elore is koszi
  • [NST]Cifu
    Igérgetni tudnak, mostmár jöhetne nagyon.

BTW ma német szerveren játszottunk, úgy tünik arra fele is dívik poénból belelőni/le TK-ni a társakat. Miután egy ilyen idiótát elküldtük melegebb éghajlatra a sokadik ilyen eset után, elkezdte sportszerűen üzni azt, hogy belelőtt vagy leTK-zta a csapattársait (utána persze rögtön kilépett, hogy ne lehessen megölni, majd vissza). Hamarosan rá kellett ébrednie, hogy sokra nem jut, ha a szerveren 6 NST játszik, és mind vele egy csapatban van. Ugyanis utána minden kör így kezdődött: [NST]***** (headshot) Pro Moller.

Hála istennek itt azonban nem lehet olyan durvaságokat csinálni, mint ami anno a Ghost Recon-nál volt: egy TK-fannak elég volt pár gránátot előre szórnia, vagy egy rakétavetővel a nagy kupacban induló csapattársaira lőni, és a 10-20 játékosból jó esetben életben maradt kettő...
  • Takezó
    ql!!
  • FLeK0
    VAC will be here in the not too distant future and will catch a lot of people by surprise.
  • k9duli
    Én is akarok olyat olvasni, lökjed a linket.
  • juhi01
    az egy csomó helyen!hagyadmár...
  • alph4
    Ezt hol olvastad? :D
  • Zsoltika 007
    Egy csomó helyen azt olvastam hogy köv update-el jön az anticheat.
  • k9duli
    Hát ebbe az updatebe semi lényeges újítás nincs faszom.
    Pedig map vagy anticheat már kéne.Punyatt valvesok.
  • Frank99
    ez egy király játék a HL2-vel együtt.

meg kell venni (letölteni-Steam) és akkor a lámáknak nincs gondjuk.
  • lol mas
  • CUCLI
    majd megüti a kobakját HA leesik..
  • arty
    eleve ott indul, hogy ékezetes könyvtárba nem teszünk kinti gémet, mert kitudja ... juzer error :D sőt .. ez már GPL :(
  • Tatyla
    némán egy csiter a fán!
  • Ben C
    sztem teljesen normális méretűek...
  • janos666 #9480
    ÓÓ, megkímélél fél óra szarakodástól. Nemrég töltöttem le új tört verziós HL2-t és tegnap kapartam össze DC-n nagynehezen az updatet hogy 1 hónap után újra játszak egy kis CS:S-t errek ma akárhogy kinlódtam vele nem megy! Hát ezért...
  • lol mas
  • lol mas
    xdk a király
  • Borg
    A source engine szerintem arra utal. Igaz, csak az SDKval kapcsolatos debug dolgot frissítették, szal lehet, hogy az onlineplayben nem jelent változást majd.
  • tmate6
    Hát
  • alph4
    De a CSS-ben nem frissítenek semmit!
  • Guer
    Csak hogy ne unatkozzatok
  • Takezó
    már megint :(
  • Phoenix007
    >Fixed 100% CPU use on startup

Én meg úgy érzem, f*sza lesz mellette pályát szerkeszteni...
  • Borg
    Szép méretes steam update jött ki éppen:

Steam, Source Engine, HLDS Update Released
    January 6, 2005, 5:48 pm · cliffe
    Steam, Source Engine, and Half-Life Dedicated Server updates are available and will be applied automatically when Steam is restarted.
    The changes include:

Steam
    * Pressing the cancel button while Steam is loading will bring up the offline dialog
    * Fixed 100% CPU use on startup
    * Fixed use of quoted parameters in "-applaunch" command lines

Source Engine
    * Fixed exception info spam in debugger output window for SDK users

Half-Life Dedicated Server
    * Enabled support for new query protocol (fixes HLTV server not appearing in the server browser)

Update - Fixed command line parameters being ignored when using desktop shortcuts for some games

Jókis warez vihar lesz itt megint a frissítésekkel, úgyérzem :/
  • Phoenix007
    a cstrike/maps és cstrike/materials mappába.
  • Hoz_Hun
    Ez az egyik kedvenc mappom volt anno...
    Honnan lehet letölteni?
  • Kovsebi
    Ha letöltök egy mapo, hova másoljam be a fájlokat?
  • Kovsebi
    Nagyon jó. De tul nagyok a képek.
  • Takezó
    köszi, majd rákeresek akkor, és hogy lehet azt beállítani, hogy attól fogva az egész meccset vegye?
  • Sil3nt
    repack az repack, vagyis újra csomgaolták, egy-két hibát javítva...update 8-emporio meg sima első kiadás...asszem
  • grebber
    Van amiben eltér ez Counter-Strike Source UPDATES 8-EMPORiO ettől bit-css_upd8-repack???