73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Boyz #9503 Miért írja ki mikor inditom a a játékot hogy SteamMountAppFilesystem()faild!!!!!!!!!!!!! Segítsetek -
Alblink #9502 Az jo hir,akkor nem ertem miert nem mukodik nekem. -
Kedves Phoenix007 bár abszolút nemtudom ki vagy de isten éltessen sokáig, eme nevezetes napon! -
még ez a mostani update is jó egyenlöre!!!
[ték] -
Alblink #9499 Valaki tudja mikorra varhato az uj update tort verzioba?elore is koszi -
Alblink #9498 Koszonom,vegulis igazad van,de nem olvasgatam mert azthittem en vagyok bena,de akkor varom a varez updatet. -
1. Új update van, várj a warez verzióra...
2. kb 20 hozzászólást kellett volna visszaolvasni ehhez az infóhoz...
hihetetlen mi lusták az emberek (nem személyeskedésnek szánom, általánosságba beszélek) -
Alblink #9496 Ja,ha meg nem az ase-n keresztul akarnam,akkor meg valami ilyesmit ir ki:steam validation rejected
mi lehet a baj,mit csinaltam rosszul?valaki help. -
Alblink #9495 Hi valaki aki jatszik warez verzioval az tud segiteni.a faq alpjan feltettem mindent,az update8-al egyutt,meg minden jol van bealitva,es az tase egy szerver csatlakozasanal ezt irja ki:error in command line
mi lehet a baj?elore is koszi -
Igérgetni tudnak, mostmár jöhetne nagyon.
BTW ma német szerveren játszottunk, úgy tünik arra fele is dívik poénból belelőni/le TK-ni a társakat. Miután egy ilyen idiótát elküldtük melegebb éghajlatra a sokadik ilyen eset után, elkezdte sportszerűen üzni azt, hogy belelőtt vagy leTK-zta a csapattársait (utána persze rögtön kilépett, hogy ne lehessen megölni, majd vissza). Hamarosan rá kellett ébrednie, hogy sokra nem jut, ha a szerveren 6 NST játszik, és mind vele egy csapatban van. Ugyanis utána minden kör így kezdődött: [NST]***** (headshot) Pro Moller.
Hála istennek itt azonban nem lehet olyan durvaságokat csinálni, mint ami anno a Ghost Recon-nál volt: egy TK-fannak elég volt pár gránátot előre szórnia, vagy egy rakétavetővel a nagy kupacban induló csapattársaira lőni, és a 10-20 játékosból jó esetben életben maradt kettő... -
Takezó #9493 ql!! -
FLeK0 #9492 VAC will be here in the not too distant future and will catch a lot of people by surprise.
-
Én is akarok olyat olvasni, lökjed a linket. -
juhi01 #9490 az egy csomó helyen!
hagyadmár...
-
Ezt hol olvastad? :D -
Egy csomó helyen azt olvastam hogy köv update-el jön az anticheat.
-
Hát ebbe az updatebe semi lényeges újítás nincs faszom.
Pedig map vagy anticheat már kéne.Punyatt valvesok. -
ez egy király játék a HL2-vel együtt.
meg kell venni (letölteni-Steam) és akkor a lámáknak nincs gondjuk.
-
lol mas #9485 

-
CUCLI #9484 majd megüti a kobakját HA leesik..
-
eleve ott indul, hogy ékezetes könyvtárba nem teszünk kinti gémet, mert kitudja ... juzer error :D sőt .. ez már GPL :( -
némán egy csiter a fán! -
Ben C #9481 sztem teljesen normális méretűek... -
ÓÓ, megkímélél fél óra szarakodástól. Nemrég töltöttem le új tört verziós HL2-t és tegnap kapartam össze DC-n nagynehezen az updatet hogy 1 hónap után újra játszak egy kis CS:S-t errek ma akárhogy kinlódtam vele nem megy! Hát ezért... -
lol mas #9479 -
lol mas #9478 xdk a király
-
Borg #9477 A source engine szerintem arra utal. Igaz, csak az SDKval kapcsolatos debug dolgot frissítették, szal lehet, hogy az onlineplayben nem jelent változást majd. -
tmate6 #9476 Hát -
De a CSS-ben nem frissítenek semmit! -
Csak hogy ne unatkozzatok
-
Takezó #9473 már megint :( -
>Fixed 100% CPU use on startup
Én meg úgy érzem, f*sza lesz mellette pályát szerkeszteni... -
Borg #9471 Szép méretes steam update jött ki éppen:
Steam, Source Engine, HLDS Update Released
January 6, 2005, 5:48 pm · cliffe
Steam, Source Engine, and Half-Life Dedicated Server updates are available and will be applied automatically when Steam is restarted. The changes include:
Steam
* Pressing the cancel button while Steam is loading will bring up the offline dialog
* Fixed 100% CPU use on startup
* Fixed use of quoted parameters in "-applaunch" command lines
Source Engine
* Fixed exception info spam in debugger output window for SDK users
Half-Life Dedicated Server
* Enabled support for new query protocol (fixes HLTV server not appearing in the server browser)
Update - Fixed command line parameters being ignored when using desktop shortcuts for some games
Jókis warez vihar lesz itt megint a frissítésekkel, úgyérzem :/ -
a cstrike/maps és cstrike/materials mappába. -
Hoz_Hun #9469 Ez az egyik kedvenc mappom volt anno...
Honnan lehet letölteni? -
Kovsebi #9468 Ha letöltök egy mapo, hova másoljam be a fájlokat? -
Kovsebi #9467 Nagyon jó. De tul nagyok a képek. -
Takezó #9466 köszi, majd rákeresek akkor, és hogy lehet azt beállítani, hogy attól fogva az egész meccset vegye? -
repack az repack, vagyis újra csomgaolták, egy-két hibát javítva...update 8-emporio meg sima első kiadás...asszem 

-
Van amiben eltér ez Counter-Strike Source UPDATES 8-EMPORiO ettől bit-css_upd8-repack???