73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Az ilyen ellen kihívás játszani, hogy r***n + -
nemfélj majd lessz kabaré
de addig elmesélem azt, hogy mit láttam ma: srác kb. 140/30 -nál tartott, átmentem spectatorba, hogy mefnézzem, hogy is csinálja....sima alap fegyverével nyomta végig, nem is kellett komolyabb neki...kb. 3-4 letámadtak (AK) a srác vérzett mint annak a rendje de perszeee nem halt meg, mert csak 70 töltényt lőttek bele
ő meg akis szar fenyverével mindenkit szépen leleőtt...megnézem, hogy % van az élete és lőn világosság hát persze hogy 100%-on... (külföldi serveren volt, asszem németen....az ilyen ellen jó játszani...
-
R9 #9543
-
Egész kihalt a fórum amióta nincs ez a warez kabaré -
Borg #9539 Azért nagyon nem kell majd törnöd magad, mert a nagyon alma kérdéseket úgyis kiganézom innen :) -
Ben C #9538 megérdemelsz egy gratulációt hogy végigültél egy napot a monitor előtt miközben kint olyan szép idő van :) -
dop3 #9537 Hi all! Azt hiszem megerdemlek egy gratulaciot. Egy fel nap alatt vegigolvastam az osszes eddigi hozzaszolast. Bevallom oszinten, nem kis lelkiero kellett 359-szer egymas utan elolvasni az 5-os update telepiteset, 675-szor a 6-ost, es igy tovabb...
A tovabbiakban megprobalom naponta figyelemmel kiserni a forumot, es ha vkinek kerdese van, es tudok benne segiteni, akkor igerem fogok.
Addig is sok fragot mindenkinek! Brute 4 ever -
Takezó #9536 :DDD mirét lennék? -
HL2 -
Jó a call of duty is. En is sokáig toltam vele de a cs jobban bejött.
-
tmate6 #9533 Wazzeg te bubájos boszi fan vagy? -
lehet, nemtom, de akkor ne ide gyere ha csak ezt akartad benyögni..amúgy cs 4ever -
Takezó #9531 király.. rotfl -
Kovsebi #9530 A Call Of Duty United Offensive multija sokkal jobb. -
Kovsebi #9529 Melyikbe lesz?
-
Borg #9528 www.google.co.hu -
tmate6 #9527 Még én vok a tk-s pöcs:D LOL de én itt nem kezdek el veszekedni mert csak szánalmas vagy és csak sajnálni tudlak -
bingo #9526 pls mondjatok olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni sok sok mapot meg mindenfélét sourcehoz!
-
a css-be még nem is! -
Kovsebi #9524 Nem látok semmi változást az uj Steam updatevel. -
R9 #9523 itt is itt vagy te tk-s pöcs? -
FLeK0 #9522 ritkan mondanak datumokat, sok dolguk van. -
Nekem nem kért telepítésnél semilyen kódot!
-
VAC-re volt már dátum is igérve ? vagy csak "not too distant future" eddig ? -
FLeK0 #9519 fpsource349 -
tmate6 #9518 Hali!
Most jövök az SGCrol és veszekszik az r9 valakivel azt mondja a gyereknek az r9: Kussoljál már különben kickellek nem is, inkább bannollak" :D Én eg mondom neki hoyg jó tudni hogy admin vagy :D aztán bedühödött és letkzott :D -
[URL=http://www.mportal.hu/files/shots/7000.jpg]Dávid és Góliát?!
[/URL]
-
Mit sirsz már ezért? sajnos egy csomoan ezt csinaljak
-
Vérmókus spiller a legnagyobb paraszt a földön... Fellépek a szerverre erre magnummal fejbelő 2x egymás után.Persze vele lennék.Gratulálok neki.
-
A Fusion Pack Source v1.0-hoz nem tudja valaki a jelszót, amit installáláskor kér? -
Jé egy Highway? Meg hogy megvan-e? Hamarabb mint ahogy te elkezdted tolni 
. Én erre tettem félre a hl2 megjelenése előtt 2 hónappal, teljesen mindegy milyen lett volna akkor is megvettem volna, a steam nem hülye dolog amire kitalálták, csak hülyék vezetik. Ezt a sok warezolást meg nemcsináltam volna. És hát a cb-re is legáll kulcs kell :D
-
segits magadon -
Jahooo #9511 Aha köszi! Nem tudtam, hogy már sokan kérdezték.Bocsi -
Sokadszorra: az eredeti CS:Source-ban le vannak tíltva a botok! Nem tudod alaphelyzetben előhozni őket, de értelme sincs sok, mivel finoman szólva is kezdetleges állapotban leledznek. -
Jahooo #9509 Helotok!
Az eredeti css-ben hogy lehet botokat rakni?Mi a parancsa? -
Conki #9508 Jé egy Grent:)
Meg van már a Source?
Mikor jössz játszani?
godL!ke™. Highway Star- -
talán mindkettöt? -
Boyz #9506 Segítsetek
-
Boyz #9505 Nekem azt mondták ki kell törölni ClientRegistrie.blobot
és indítsam ujra de nem tom hogy a gépet vagy a játékot -
mert valamit elbambáztál!