73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • neozed
    Az ilyen ellen kihívás játszani, hogy r***n +
  • Sil3nt
    nemfélj majd lessz kabaré de addig elmesélem azt, hogy mit láttam ma: srác kb. 140/30 -nál tartott, átmentem spectatorba, hogy mefnézzem, hogy is csinálja....sima alap fegyverével nyomta végig, nem is kellett komolyabb neki...kb. 3-4 letámadtak (AK) a srác vérzett mint annak a rendje de perszeee nem halt meg, mert csak 70 töltényt lőttek bele ő meg akis szar fenyverével mindenkit szépen leleőtt...megnézem, hogy % van az élete és lőn világosság hát persze hogy 100%-on... (külföldi serveren volt, asszem németen....az ilyen ellen jó játszani...
  • R9
  • Dachande
    Egész kihalt a fórum amióta nincs ez a warez kabaré
  • Borg
    Azért nagyon nem kell majd törnöd magad, mert a nagyon alma kérdéseket úgyis kiganézom innen :)
  • Ben C
    megérdemelsz egy gratulációt hogy végigültél egy napot a monitor előtt miközben kint olyan szép idő van :)
  • dop3
    Hi all! Azt hiszem megerdemlek egy gratulaciot. Egy fel nap alatt vegigolvastam az osszes eddigi hozzaszolast. Bevallom oszinten, nem kis lelkiero kellett 359-szer egymas utan elolvasni az 5-os update telepiteset, 675-szor a 6-ost, es igy tovabb...

A tovabbiakban megprobalom naponta figyelemmel kiserni a forumot, es ha vkinek kerdese van, es tudok benne segiteni, akkor igerem fogok.

Addig is sok fragot mindenkinek! Brute 4 ever
  • Takezó
    :DDD mirét lennék?
  • Tatyla
    HL2
  • Zsoltika 007
    Jó a call of duty is. En is sokáig toltam vele de a cs jobban bejött.
  • tmate6
    Wazzeg te bubájos boszi fan vagy?
  • Sil3nt
    lehet, nemtom, de akkor ne ide gyere ha csak ezt akartad benyögni..amúgy cs 4ever
  • Takezó
    király.. rotfl
  • Kovsebi
    A Call Of Duty United Offensive multija sokkal jobb.
  • Kovsebi
    Melyikbe lesz?
  • Borg
    www.google.co.hu
  • tmate6
    Még én vok a tk-s pöcs:D LOL de én itt nem kezdek el veszekedni mert csak szánalmas vagy és csak sajnálni tudlak
  • bingo
    pls mondjatok olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni sok sok mapot meg mindenfélét sourcehoz!
  • Tatyla
    a css-be még nem is!
  • Kovsebi
    Nem látok semmi változást az uj Steam updatevel.
  • R9
    itt is itt vagy te tk-s pöcs?
  • FLeK0
    ritkan mondanak datumokat, sok dolguk van.
  • alph4
    Nekem nem kért telepítésnél semilyen kódot!
  • ReTeK
    VAC-re volt már dátum is igérve ? vagy csak "not too distant future" eddig ?
  • FLeK0
    fpsource349
  • tmate6
    Hali!
    Most jövök az SGCrol és veszekszik az r9 valakivel azt mondja a gyereknek az r9: Kussoljál már különben kickellek nem is, inkább bannollak" :D Én eg mondom neki hoyg jó tudni hogy admin vagy :D aztán bedühödött és letkzott :D
  • RelakSfromhome
    [URL=http://www.mportal.hu/files/shots/7000.jpg]Dávid és Góliát?! [/URL]
  • Tomo15
    Mit sirsz már ezért? sajnos egy csomoan ezt csinaljak
  • Zsoltika 007
    Vérmókus spiller a legnagyobb paraszt a földön... Fellépek a szerverre erre magnummal fejbelő 2x egymás után.Persze vele lennék.Gratulálok neki.
  • ibronk
    A Fusion Pack Source v1.0-hoz nem tudja valaki a jelszót, amit installáláskor kér?
  • Mr.Grent
    Jé egy Highway? Meg hogy megvan-e? Hamarabb mint ahogy te elkezdted tolni. Én erre tettem félre a hl2 megjelenése előtt 2 hónappal, teljesen mindegy milyen lett volna akkor is megvettem volna, a steam nem hülye dolog amire kitalálták, csak hülyék vezetik. Ezt a sok warezolást meg nemcsináltam volna. És hát a cb-re is legáll kulcs kell :D
  • arty
    segits magadon
  • Jahooo
    Aha köszi! Nem tudtam, hogy már sokan kérdezték.Bocsi
  • [NST]Cifu
    Sokadszorra: az eredeti CS:Source-ban le vannak tíltva a botok! Nem tudod alaphelyzetben előhozni őket, de értelme sincs sok, mivel finoman szólva is kezdetleges állapotban leledznek.
  • Jahooo
    Helotok!
    Az eredeti css-ben hogy lehet botokat rakni?Mi a parancsa?
  • Conki
    Jé egy Grent:)
    Meg van már a Source?
    Mikor jössz játszani?

godL!ke™. Highway Star-
  • Tatyla
    talán mindkettöt?
  • Boyz
    Segítsetek
  • Boyz
    Nekem azt mondták ki kell törölni ClientRegistrie.blobot
    és indítsam ujra de nem tom hogy a gépet vagy a játékot