73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • R0sc0
    jah elfelejtettem kilinkeli:))))
    sry
    http://www.mpaclan.tk
  • dop3
    Nekem meg sose jutott eszembe, hogy esetleg elcsabuljak. Eleg nonszensz dolog, hogy valami olyannal buszkelkedjek, amit, pl aimbot csinal helyettem. Ez sztem gaz!
  • R0sc0
    na srácok
    elkészült az MPa klán II. honlapja, s ez egyban azt jelenti hogy ujra megalakultunk. Van egy két dolog ami még nincs feltöltve de hamarosan fenn lesz:))))
  • tmate6
    Azért van 1-2 oldal ahonnan ilyeneket lehet szerezni, mert elsimerem, egy német szerveren 1szer(!) énis kipróbáltam, csábító volt a dolog de azok, nem igazán tom miért játszanak, hisz ebben semmi élvezet nincs. Szerintem a csíterek azért cheatelnek mert nem tudnak veszíteni.
  • Tomo15
    valaki a #9577 -re
  • Sil3nt
    én nem is keresek cheatet, légy erős és ne csábulj el heti 3-4 alkalommal találkozok ehez hasonlókkal ha külföldi serverekre megyek....szörnyű......
  • Hixer
    wahahahahahahahhaa ez télleg LOL, megnéztem neten, hogy hol lehet elcsábulni a DarkSide-ra :D aztán csak 1 büdös orosz oldalon volt cheat a CS:Source-hoz... nem tom ezek honnan szerzik a cuccot, mer ott nem volt speedhack, csak wallhack... gyorsan eltűztem, még mielőtt elcsábulok, meg uyge oroszul sem tok... nah azér EZ LOL egy jóravaló csíter törexik arra, hogy ne nagyon lhessen észrevenni, hogy csítel... de ez vazzzzzzz BEXAROK :DDDDDDD LOL :DDDD LOL :DDDDD
  • Sil3nt
    hát lol az is amit ma láttam...csávesznek 590 fragje volt és k*ba*szott gyorsan mozgott, egyszer előttem 20 méterrel volt, lövöm...erre hátam mögé jön egy szemvillanás alatt és headshot...ilyenek ellen öröm játszani
  • Tomo15
    Hali! tudnátok nekem adni egy olyan linket ahol megtalálom az 5-ös és a 6-os updatet?
    elöre is köszi!
  • Wask
    Valaki segítsen már! Volt már ilyen probléma vissza is olvastam de nem válaszoltak rá! Vagyis igen de ennyit hogy sikerült megoldani! A kérdés hogy miért vannak lila kockák meg error feliratok az egész játékba! A játék egy a haveromnál ami nekem van ugyhogy még a trösé sem lehet szar! pls segítsetek nagyon fontos! Köszönöm! Driver csere volt Direct X ccsere volt! Egyéb 5let?
  • juhi01
    zsoló ezeknél ottvoltam!a bombás az LOLvolt tényleg
  • CUCLI
    lol az első denagy XDDDDDDDD
  • Zsolo007
    Ezúton teszem közzé az eddigi legdurvább bugot amit láttam eddig ebben a gémben. Ez közvetlenül egy hihgetetlen nagy laggolás után következett be és meg is maradt míg újra nem indítottam a gémet.
    A bug a következő a pályáról hiányoznak a dobozok és a kerítések, de ez semmi, nincsenek karakterek! A modelleket nem rajzolja ki a gép, csak a fegyvert. Íme:

Illetve egy korábbi bug:
    Dust2n, a bomba a levegőben lóg, de a vicc az hogy ezt a bombát mindeközben letették a terrorok:

• Skiper
    :DDDD
  • lol mas

• janos666 #9570
    Én így öltem meg egy csapattársam. Lenyomtam az egérgombot, mentem volna a fal vége felé hogy eldobja és akkor átfutott előttem, fejbekapta és megpusztult. De neki is tetszett...
  • plas
    thy fleko
  • FLeK0
    Szerverfuggo, van ahol jo a 101 101, de a legtobbon maxupdaterate miatt alapbeallitassal kell jatszani, erdemes csinalni 1 scriptet ami 3-4 variacio kozott allitgatja, kis spect ropkodes utan latszik, hogy meddig birja.
  • plas
    Tundna nekem vki mondani pontos rate beállításokat 1Mbps/1Mbps -os kábelnethez? Mert nagyon bosszantó már, ez az idióta ugárlgatás...
    Eéőre is köszönöm ha vki teudna segíteni...
  • HoTDoG
    Ja igen a másik nagy alakításom ma:
    Olcsóbbik shotival 1 lövéssel két fejes :).
  • misaab@a
    Nekem tegnap sikerült scout légpuskával egy l lövéssel leterítenem 2 terrort. :)) Ez 2 fejest jelentett 1 lövésből. Az egyik bekapta valami 248hp-val és a másik pont mögötte volt éppen és őt is fejbekapta a skúló 114hp-val :)) Volt nagy csodálkozás :D

Torrente
  • FLeK0
    3 reszben elment.
  • Ben C
    nem kaptam meg, leírnád priviben?
  • FLeK0
    E-mailt irtam meg tegnap a profilban levo cimedre, itt nem ment el.
  • arty
    sztem a vérmókus klán 14 évesekből áll :D

volt hozzájuk szerencsém, elképesztően gyerekek, a legrosszabb értelemben :) - pedig nem játszanának néha rosszul, csak a mentalitás ... jajjjjj ...
  • HoTDoG
    Ma megöltem flash gránáttal egy emberkét. 1 hp-ja volt, én eldobtam, ő pont úgy futott, h rááesett, és meghalt. Aztán jobb fent egy óriási gránát ikonnal jelezte, h én azzal öltem meg.
    Mik vannak...
  • Borg
    Azért tegnap Bodobács is szentségelt rendesen :D
  • Tatyla
    aha!
    én csak ezt ismertem meg elöször!
  • tmate6
    De amugy viszonylag jól ment aztán kezdtem fáradt lenni
  • tmate6
    Csak csajzotam :)
    Cheating-Death 1.5ben használták
  • Tatyla
    CD???
    amugy tegnap jó voltál haver!
  • tmate6
    Holvan már a régi CD. Nekem még azis tökéletes lenne
  • dop3
    Maximalisan egyet ertek veled Fleko! Sok szerveren az a baj, hogy ha kioszt az ember par fejest egymas utan, akkor egybol jon a csiterezes. Az, hogy az adott ember kicsit regebb ota jatszik, vagy csak szerencseje volt, meg se fordul az emberek fejeben. Persze tenyleg akadnak "csiterek", de sztem egyre kevesebben. Sokan kiprobaltak, rajottek, hogy igy nincs kihivas, es most anelkul toljak. Szerintem!
  • Ben C
    FLeKo, válaszolsz a privimre? O_o
  • FLeK0
    Ez igy lesz napokon belul. Nem lehet cheat mentes jatekot csinalni, amikor az tobb szazezer jatekost erint. Azert mert mashol, vagy a PB-vel vedett jatekokban kevesebb cheatert latsz, az csak azert van mert tized annyi ember jatszik vele a cs-hez kepest, igy a csalok aranya is joval kisebb, de ott is vannak. Termeszetesen a CS-ben is nagyon kicsi az aranyuk (ezt tapasztalhatja az aki neha elso egy szerveren, lo vmi igazi CS-s megmagyarazhatatlant, es teljesen komolyan beszolnak neki.), legtobbszor csak beneznek dolgokat az emberek - lasd a par honapja az egyik magyar demonezos 'szakertonek' mutogatott demot - "csal, iszonyuan latszik!" -- kozben a hazai 'elit' egyik jatekosat lathatta amint dust2-n aimbotot megszegyenito rantasokkal osztott ki jopar ak fejest.
    Nem is ez a vicces, hanem a szervereken a 'megvan a steamid-je' beszolasok, annyira nagynak hiszi minden admin (ha az egyaltalan ;D) magat, csak elfelejti, hogy ott van meg kb. 35ezer masik server, ahova nem tobb, mint harom kattintassal atmehet a nagyonnagy gyanusitottja, ha esetleg ott veget erne a jateka/raun az ottlevok marhasagaira. Velemenyem szerint a gyanusitgatasok 85%-a alaptalan, a netes jatek kulonbozosegebol adodik.
  • MrStokes
    A lenyeg h a Valve-nak megint sikerult megbizhato, cheat-mentes jatekot keszitenie! Es ami foleg jo benne h ha ne adj isten vki megis csalna vhogyan, akkor ok ki tudjak szurni es bannolni a gyereket es persze torekednek a tovabbi csalasi lehetosegek kikuszobolesere is...
  • Conki
    Dehátakkormeg miértnemlátlak soha játszani?:)

High
  • [NST]Cifu
    Ilyet én is láttam, egy német szerveren egy finn srác nyomta 500-as pingel. Ez gyakorlatilag annyit jelentett, hogy az ürge ha folyamatosan mozgott, akkor másodpercenként más-más helyen tünt fel. Volt, hogy négyen lőttük egyszerre, de senki nem találta el. Persze eközben érdekes módon ő fragelt mint a gép...
  • k9duli
    Nevét nem tudod véletlenül, mert így nem tom milyen nevet írjak a voodoo babára.
  • Hixer
    jaja, de msot hogy mondod akkor a warezes kérdéseket hol lehet feltenni??