73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • alph4
    MA ESTE FRISSÍTEM A FAQ-T RENGETEG HASZNOS CUCCAL! REMÉLEM ADDIG KIBÍRJÁTOK ;)
    AMÚGY MEG Css-ZEK, DE RITKÁN...
  • FLeK0
    a. ! ;D
  • Borg
    Nos szerintem ha Alpha már nem nyomja a faq-t, akkor valaki olyannak kellene átvenni, aki ugyancsak warez verzióvasl játszik.
    Mi ugyanis - akinek eredeti van - közel nem tudnánk annyi információval szolgálni.
    Várjuk a jelentkező(ke)t.

Amennyiben viszont nem akad senki a FAQ gondozására, kénytelenek leszünk elgondolkodni azon, hogy
    a. kiiktatjuk a CS:S warezt teljesen
    b. kihelyezzük a CS:S warez témáját egy másik topikba, valszeg a saját fórumok között (oda is majd az nyitja meg, aki foglalkozni akar vele).

FAQ, és megfelelő infok hiányában ugyanis itt kezelhetetlenné fog válni a warez kérdés.
  • dop3
    Egy kicsit beletapostak a lelkivilagomba. Felmentem jatszani egy magyar szerverre (nem a sajatunkra), gondoltam megnezem mashol hogy nyomjak. kb 20 perc jatek utan "kicked by console". Eloszor megijedtem, mi tortent, de mikor ujracsatlakoznek, akkor latom, hogy egy kedves admin lepett be a helyemre. Lehet, hogy csak mi, [BRUTE]-ok vagyunk ilyen "kedves" gyerekek, de nalunk ha vmelyikunk jatszani akar nem szoktunk kirugdosni senkit, hanem kivarjuk a sorunkat, vagy legrosszabb esetben olyan embert rugunk ki aki mar regota van spectatorban... Na, mind1. Csak gondoltam kiduhongom magam egy kicsit. Nevet nem szeretnek irni, az erintett biztos tudja, hogy ra vonatkozik, de ezuton kivanok neki nagyon sok olyan dolgot, amit nem illik forumra beirni...
  • FLeK0
    Mar reg nem kell cd-t betenni a jatekhoz, es a Steambe epitett backup toolal ugy 4-5 kattintassal lehet dvd meretu fileokat csinalni a jatekbol, folosleges a bonyolultabb installeres megoldasokat keresni miota ez is mukodik.
  • Promi #9620
    En a regi Aker fele szinkront hasznalom 1000 eve, most a Source alatt is.
    Aker fele magyar radiohangok
  • Mr.Grent
    Ha akadnak olyanok akiknek legálban van meg a hl2 és nemszeretnék az 5cd-t installkor mindig előkaparni, vagy az 1-es cd-t amit mindig bent kell tartani az indításhoz,szeretnék óvni az dobjon meg egy privivel, benne az emailcíme és adok neki linket hogy mit kell tegyen ahhoz hogy dvd-n legyen a hl2-je. Ez nem warez, csak így könnyebb. szerintem.
  • baalmoth
    hali
    subi szerverek kódját tudja valaki?
  • dop3
    En alapbol nem latom ertelmet az ilyen magyarositasoknak. Foleg egy ilyen jateknal. Sztem teljesen mindegy, hogy "Enemy down", vagy "Ellenseg halott" :D
  • Evogordon
    Feltettem a magyar szinkron de olyan sz*r!!! Azt hittem hogy jólesz és rámásoltam az angol beszédre.
  • Alblink
    Mindensetre a faq alapjan most nem lehet css-ni legalabis azzal az updatel ami fent van.ha van ra mas modszer vagy ujjab update hogy mukodjon a warez akkor a faq-ba frissitsetek.elore is koszi
  • Kovsebi
    Nem csak ennyit nyögtem be! Vissza lehetne olvasni
  • tmate6
    Csak az a probléma hogy ő már nem CS-zik, majd megkérem hogy adja át nekem és akkor frissítgetem, mert ő sajnos (ahogy én tom)Nem CS:S-özik
    Majd ha hazaérek ráveszem hogy vagy o frissítsen vagy toltse fel majd azot a frissítést amit majd írok :'(
  • Borg
    Alpha: tényleg szép meg jó dolog a faq, de azért néha tényleg frissíthetnéd. Ha mástnem annyival, hogy updatelt a steam, és nincs még tört update... vagy hogy 30k usernek megint letiltották az accountját. Megint szaporodnak az idiota warez kérdések.
  • Alblink
    Igen,igy inditottam el.es mindent jol csinaltam ami a faq-ba van,nem lehet hogy valami mast is kell meg csinalni?
  • Borg
    Na azért ott tényleg béna ellenfél volt úgynézem :DDD
    Nembaj, tegnap én is a csúcson hagytam abba. Még téged is fejbelőttelek az uccsó körben :D
  • Promi #9609
    Igy inditsd el a jatekot.

hl2.exe -steam -console -game cstrike
  • Alblink
    Akinek elinul a warezzal annak a steam el van inditva mielott jatszik?
    es be is van jelentkezve?nem ertem mindent jol csinaltam es meg mindig ezt a steam validation rejected irja ki.help?
  • Zsoltika 007
    Kiváncsi leszek ha helyrejön a neten jan 30-ra mi lesz. Már most is cheatereztek mikor karácsonykor jó volt a netem(gondolom nem volt leterhelve a chello). Egyből a 13 lettem 1 délután alatt az sgc staton. De sajnos olyan gagyi a netem hogy esélyem sincs mégcsak eltalálni sem senkit. Főleg nem Promit amilyen jó netje van (Meg rate-je ). Ami viszont kiakaszt az az hogy lelő vmi 12 éves kispöcs és akkor elkezdi verni a mellét hogy láma láma persze max hangerőn ordítja ezt a rádión pici aranyhangjával (Vmelyik vérmókus veréb volt). Kezdek idegösszeroppanást kapni mert már több mint 1 hónapja ez megy.(Sávszél emelés óta)
  • Hixer
    nah csak 1 problem, mindem műxik csak hát ugye a letöltött pályák mint pl AIM_ADVANCE erroros... szal aki törttel jáccik minden új letöltött pályája is erroros leszz szal SUXX ennyi a hozzáfűznivaló
  • Alblink
    A faq alapjan nem indul a tort verzios pedig mindent jol csinaltam megsem,senkinel sem megy most?a steamnek csak egy verzioja van,updatelte magat?mert ezt irja ki mindig:steam validation rejected
    otlet?
  • Alblink
    Tort help:mar biztos hogy mindent jol csinaltam es megis connectolsanal ezt irja ki:(steam validation rejected) utana a consolba ezt latni:
    Unable to remove c:\vegyes\csst\cstrike\SAVE! megneztem a SAVE mappa ures nem tudom szamit e,mi lehet a baj?
  • Promi #9603
    Eleinte bosszantott, de mamar csak mosolygok rajtuk.
  • Zetorg
    :)

néha azon szoktam mosolyogni, amikor bejön valaki a szerverre, aki nem ismer téged és egyböl megy a csíterezés :D
  • Promi #9601
    Tudom, mar sokan le csitereztek, aztan meghaltak.
  • Zetorg
    mert csíter vagy!!!

csak viccelek
  • Promi #9599
    Nemertem miert?
  • Zetorg
    Promi bazzeg...
    néha olyan ideges leszek, ha ellened vagyok... :D
  • tmate6
    :) Szép
  • Alblink
    oké,azon vagyok remelem osszejon mert mar tul sokat szarakodtamvele hogy ne legyen jo.
  • k9duli
    Olvastam az oldalt és a szabályzat tetszett.És jó az a GDI jelkép.
    És küldeni fogok holnap privit warral kapcsolatban.Amúgy ST-HUN-os vagyok.
  • Promi #9594
    Mara eleg volt az olesbol.:)
  • tmate6
    Szerintem olvass vissza
  • dop3
    Persze. Borg 5lete sem rosz, de mar van serverstatunk is, ahol minden fontos infot megtalalsz a szerverrol.
    a cime: http://brute.uw.hu/stats.html
  • Alblink
    igaz,de mar nem is kell koszi.valaki abba segitsen mit baszhatam el ha ezt irja ki a tornel elvileg tudnia kene csatlakozni a serverhez de ezt kiirja:steam validation error (nem biztos hogy igy kell irni)
    az mindegy mien steam-et telepitek fel csak egyfele van?mit csinalhatnek.elore is koszi
  • tmate6
    nem conzol console
  • Alblink
    Egy gyors fontos kerdesem lenne.a tort verzios cs-kozolat hogyan tudom elohivni?mert a cs icon jobb egergomb es a parancsorhoz a -conzolt kell beirni de nem talalok olyan icont amihez hozza lehet irni,melyik iconhoz kell,vagy hogyan?elore is koszi
  • Borg
    Bemész a szerverre, és beirod hogy votemap :)
  • Phoenix007
    Hi dop3! Valahol meg lehet nézni, hogy a ti szervereteken milyen pályák mennek az alap mapokon kívül?
  • Phoenix007
    >Kedves Phoenix007 bár abszolút nemtudom ki vagy de isten éltessen
    >sokáig, eme nevezetes napon!

Hát én sem tudom, hogy te ki vagy, de azért köszönöm szépen! (Igen, én vagyok, a GodFather csak a "szomszéd" fórumban ragadt rám! Amúgy ezen meg lehetne segíteni, hogy tudjuk, hogy ki kicsoda, ugyanis a "szomszéd" fórum tagjaival remek kis fórumtalálkozókat szoktunk szervezni.)