73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Newfronter
    Sziasztok!

Azt akarom kérdezni hogy a provision-os collector' edition-ös HL2-ben hogy lehet netre felmenni, akár deathmatchban, vagy cs:s-ben?
    Felraktam az update 1-et és akkor se lehet felmenni.
    Ezt írja ki: Steam validation rejected.
    Kérlek segítsetek!
  • Promi #9745
    1 egyszeru skin csererol van szo.
    Tovabbiakban nem erdekel ez a tema.
  • Promi #9744
    Rad tartozik
  • Takezó
    nem tudom mennyire segít ez, de persze... ha tudok írni csítprogramot, akkor használhatom is? mert én cisnáltam?...
  • Promi #9742
    Beszelj mar hulyeseget Te is bakker meg hogy csit.
    Mindenki szuvenir joga eldonteni, hogy mijen skineket rak be.
    Ennyi.
  • FLeK0
    Tehat cheatet csinaltal ahelyett, hogy egy kis gamma emelest, vagy 1 het plusz jatekot javasoltal volna nekik. Szegeny piros embernek eselye nincs sehol eszrevetlennek maradni.
  • Promi #9740
    Na latod ezert csereltem le en is a skineket, mert oreg vagyok nem jol latok.
  • Promi #9739
    Gyengebbek kedveert a piros hulla 1 skin.
  • Takezó
    hát oké, de azért... khmm... nem szép dolog ;)
  • alph4
    Az nem csit hanem skin! Ha jól emlékszem kb 2 hónapja én csináltam a lámáknak :))
  • janos666 #9736
    Talán a piros playerskin "cheat" is hozzájátszott pár pontot?
    Csak mert velem is előfordul néha hogy azért én esem össze és az ellen ússza meg 5-10HP-vel mert pár mp-ig gondolkozom lőjjek-e, mert nem vagyok biztos benne melyik csapat tagja is ő, dehát ez benne van a játékban...
  • janos666 #9735
    Pont ma figyeltem én is ezt a pisztojelőkapós játékot. De tény hogy a listavezető is nagyon nyomta, biztos nála látták és kipróbálták ők is. Én nem mert én általában még azzal is be szoktam szopni ha fél tárat teletárra cserélek (pont akkor kerül elő a semmiből az ellen és pont sikerül is spontán a fejére célozni, dehát még nem húzta fel tárazás után...)
  • Takezó
    miért piros a hulla?
  • Takezó
    én a hang miatt csinálom meg mert poén :) hogy mi poén benne, ne kérdezd :D egyszerűen csak szeretem... az is lehet, hogy idegbeteg vagyok...
  • CUCLI
    miféle csíted van neked? pirosak az emberek!
  • Promi #9731
    Ma is volt 1 jo korom.:)
  • FLeK0
    mert idegbetegek, vagy mert lattak az egyik magyar idegbeteg 'pro'-gamertol. ha tudsz loni azt mindig szamolja, legfeljebb egy-ket adott szerveren blokkolhatja valameddig valami plugin, hogy ne oljek egymast a kor elejen.
  • Sil3nt
    azt kérdezném, hogy miért jó illetve miért hasznos azt csinálni, hogy pl. géppityu és alap fegyver között váltani? folyamatosan? mert sokszor létom, hogy váltogatják, vagy ez csak a hang miatt csinálják? ilyen fanatikusak? és még annyi, hogy amikor egy új party kezdődik az elött kb. hány másodpercel nem számolja a kilőtt golyókat, mert sokszor volt olyan, hogy műr nyert a csapat és vártam hogy dobjon be újra és lőttem és észrevettem, hogy nem fogyott a töltény....bocs a lámer kérdésekért, de kb. 1,5 hónaőja játszom vele hébe-hoba
  • FLeK0
    1. amit irt, viszont limitalja a kepkockak szamat a monitor frissitesevel egyenlo ertekre.
    2. 'anizotropikus szures'
    3. hud_fastswitch 1
    4. ugy, hogy pisztolyra valtasz utana, bar sok ertelme nincs mar. ha nagyon valtogatni akarsz, akkor erdemes eger gorgojere bindelni, fel a fegyvert, le a pisztolyt, vagy csinalhatod az alap szamgombokkal, a Q-val, mind kozel esik a mozgashoz.
  • Tatyla
    a vertical sync a függőleges képszinkronozáció,amely stabbilabbá rezzenéstelenné teszi a képet!
  • alph4
    Az a baj hogy naponta kijön vagy 100 skin! Általában majdnem mindet megis nézem (mármint ha van screenshot róla, mert a játékba nem rakom be az sok idő lenne :D) És ezeneknek kb 2% igényes a többi az elég gagyi :(
  • Phoenix007
    Lenne pár hülye kérdésem:

-A vertical sync mire jó, mi fog tőle változni?
    -Az anisotropic filtering-ről hasonló infókat kérnék.
    -Mi a gyors fegyverváltás konzolparancsa?
    -Hogy kell megcsinálni az AWP-lövés-után-pisztolyelőkapásos trükköt?

Thx.
  • [NST]Cifu
    Nézd meg a Hl2files-t, de előre szólok, hogy sokat ne várj, egyelőre igencsak visszafogott skinek vannak, jó modelcserét pedig még nem is láttam...
  • Caterpillar
    Hali!
    Tudtok nekem a faq -ban lévőkön kívül olyan oldalakat ahol igényes és szép skinek vannak?
    Előre is thx!
  • el nino
    áááááá nem ok ez a faq
  • Borg
    Annak is van lejárati ideje.
  • Krash
    nem de??
  • tmate6
    Kuss :D Teis kaptál azért egy-két fejest :D
  • alph4
    Amúgy nem te kaptál egy csomó büntipontot meg ideiglenes liltást?
  • alph4
    Ha minden igaz akkor még nekem megvan a gépen! Ha megtalálom feltöltöm a képtárba és benyomom a linket! :)
  • Evogordon
    Tud valaki adni egy linket ahonnan letudnom tölteni a css dvd borítóját.
  • Takezó
    szerintem konzolban
  • Wolwarine
    bocs hogy ilyen sutát kérdezek de hol lehet ezeket a beállítások beállítani a játékba mert nekem és kábelen megy a gáma és mindeddig folyamatos is volt amióta elnem kezdték ezeket a frameket pakolni??!!!
  • Takezó
    mi az a haxor? :) már akartam kérdezni
  • cam3l3on
    pl: rate 20000 ha elbirja a net
    cmdrate:101
    updaterate:101 ha az utobbi kettot lejjebb veszed akkor
    egy budos kva HAXornak fognak hivni
    nem teljesen a ratektől fugg hogy hogy megy a játék hanem a grafikai beállításoktól FEDD LEJJEBB A GEMET!!!!!
  • Krash
    heló kikapcsoltam a tűzfalam,és akkor elvileg nyitva volt az összes port de akkor se működött:((
  • plas
    Hi.
    Felraktam a Source-t de iszonyatosan szaggat!
    Tudna valaki 1M\1M sebességű netre valami jó RATE-kat írni???
    RATE??
    CMDRATE??
    UPDERATE???
    THX!
  • Phoenix007
    Ha valaki ezt kipróbálja, írja meg a tapasztalatait plz.
  • Zetorg
    jó volt ma SGC!
    Halálosztót lekéseltem :)
  • Mr.Grent
    Felrakni és módósítani kell. Egy kicsit trükkös a dolog. És még én sem próbáltam. De ha készenvagyok a konvertálással(már az idegeimre megy) akkor meglesem.