73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Hmm nézd amennyit játszom mostanában :D :D de eljön még az az idő. -
dop3 #9785 ninotol nem kell megijedni, csak a szaja nagy. :D Bar azt elismerem, hogy ha eloveszi a kifogyhatatlan desertet, akkor nem szivesen futok ossze vele. -
Ha találkozol is max spectből, mert addigra már halott vagy :D :D -
dop3 #9783 nino, te meg a pisztoly... :D -
fdsag #9782 Köszi!Arra lennék kiváncsi,hogy hova próbáljak célozni.Pont a fejére,kicsit fölé,jobbra,balra? -
Borg #9781 Ja már emlékszem, te vagy az aki állandóan a kifogyhatatlan desert eagle-lel köröz :D -
el nino #9780 Ja én tuti megveszem nem ér annyit ez a sok szívás updatekkel (és remélem találkozok Mr Grenttel majd jól fejbe lövöm pisztollyal:) -
jaja, én is ezzel készültem, rá. -
dop3 #9778 Ezt nem tudom megerteni. Mi az, hogy "nincs lovem a jatekra" ? Nem hiszem el, hogy 1-2-3 ezer ft-ot nem lehet felrerakni mondjuk havonta. Par sorrel kevesebb a hetvegi bulin, vagy ilyesmi. Ha jol emlexem novemberben jott ki a jatek, sot mar joval elotte lehetett tudni a megjelenest. Szoval lett/van ido sporolni... Szerintem! -
r0hamkuka #9777 Ez alapjan el lehet donteni h vett v. egyeb modon szerzett a game?
Csak mer nekem nincs annyi dellam h 12-13e ft-ot kiadjak egy jatekra. (apuci sajna nem talalt olajat a kertben :) Esetlek nem tudtok valakit aki eladna a kulcsat occcson ? ;) KOszi -
Szerintem te vagy elbaszva, és hálistennek nemjátszhat senki veled :D -
el nino #9775 ez a faq egy átbaszás,ezzel sztem senki nem tud játszani 

-
A jól felkészült csapat eldönti már előre, tovább játszik emberhátrányban. Megbeszélik az ellenféllel, hogy egálban tolják, és aki kiesik az vált valakivel. Szerintem állj hozzá mindig úgy a dologhoz hogy te mit várnál el. Szerintem fair játék jobb mint utána a harag és vesződség. -
FLeK0 #9773 Ha nagyon az elejen esik ki valaki, akkor restart, ha kesobb akkor meg pause a kovetkezo kor elejetol amig visszajon. persze ez csak versenyeken van igy, a sajat meccsen mindenki a sajat szabalyai szerint jatszik, es itt altalaban a szervert birtoklo fel dont. -
Hát igen teljesen igazad van,egyetértek.
Akkor az én kérdésem mivan akkor ha war közben valaki kifagy.Mi akkor a tisztességes normális eljárás.Mert ugye ekkor az ellenfél ember előnyben van.És tegyük fel hogy nincs is senki aki gyorsan beugrana.Az ellenféltől meg senki nem akar kilépni hogy egál legyen.
tehát csak valami jó megoldást akarok hallani pl pause és nem számolja a nyert köröket amíg nem lép vissza a szerencsétlen.Vagy valami hasonló. -
lol mas #9771 cs:s ez ni nem tudok sajnos
-
Borg #9770 Gondolom ugysem világít a sötétben pirosan (mint egyes cheat képeket látni lehetett) hanem a többi skinhez hasonlóan ez is sötét, ahol sötét a map. Ebben az esetben meg tényleg csak azon segít, hogy csapattársra ne lőjön az ember.
Hát nemtom. Szerintem is súrolja a cheat határát, mert hiszen akárhogy is vesszük, - ha csak kicsit is - könnyebb lesz neked a játék tőle, mint másoknak.
Mondjuk az eddigi képeiden ez nem volt még, miért lett rá most hirtelen szükséged? Szerintem enélkül is bőven jól játszottál mindig. -
lol mas #9769 

-
lol mas #9768 rosz a net tokgáz -
Ez igy van. De itt megint a szerverconfiggal van baj. Mert miért jó az hogy ha meghaltál akkor az ellenfelet is látod.
Ezt ki kell kapcsolni.
Ezt hivják pure szervernek, ahol még esélyed sincs változtatni a beállításokon. Hogy nehogy több esélyed legyen mint az ellenfélnek. Skin pl. Sok más gámában, jellel, szinnel jelölik a csapattársakat. CS-ben csak radar van. Tehát ezzel előnytelen előnyre teszel szert.
A brightness-t lehet konzolból még növelni? Ez az 1.6 elég kevés nekem. -
FLeK0 #9766 konzolba status egy online szerveren. -
"adhatnál lövéstechnikai tanácsot"
En kb 5 eve jatszok a cs -vel, eleg sokan ismerik a nevem, es tudjak, hogy hogy jatszok.
Ennyi ido alatt ramragadt nehany dolog, +jo gep, +jo reflex.
Ennyi a titka a dolognak.
Ennek ellenere nalam is (mint mindenki masnal) ugyan ugy elofordul, hogy hiaba lovom a "csokat" nem akar meghalni.
Ijenkor ha gyors vagy, es nem halsz meg 1 bol, akkor arrebb ugrasz, lovest 1 pillanatra abbahagyod, es ujbol losz az ujabb poziciobol.
Alltalaban beszokott jonni.
Persze csak ha van ra eleg idod, mert az ellenfeled kisse bena, es nem lo le 1 bol.
A masik bug, pedig mikor loni akarnal, es az elso gombnyomasra nemlo a fegyvered.
Ezt elkerulheted, ha a vasarlohelyen 1 bol kilosz 1-2 loszert.
Persze nem a csapattarsadra.
Na mentem melozni. -
r0hamkuka #9764 SteamID ezt vajon honnan tudom meg? -
fdsag #9763 Promi igazán adhatnál lövéstechnikai tanácsot,mert hiába van a célkeresztben az ellenfél feje mégse találom el.Az Americas Armyban nincs ilyen gondom. 
-
Fraps-al? -
record akármi.dem
-
FLeK0 #9760 elobb demot vegyel fel (record x, majd palya vegen stop) es utana kockazd startmovie 30-al. -
Hi!
Milyen progival lehetne felvenni azt ahogy jáccom? Tuggyátok ilyen frag-movie céljából vagyis a képernyőt felvenni de nem kamerával meg ilyenek, hanem a kimenő jelet egy progival felvenni mint audiónál szal PLZ help!!
Megnéztem a CS:S-ben a startmovie parancsot.... HÁÁÁT lementem 1 fps-re azonnal szal nem sokat vett fel az tuti :DD
Előre is THX -
Alblink #9758 Hat ez jo hir,es egyben rossz mivel mar annyit szarakodtam vele,nem tudod a cimborad ugyanazzal updatelte ami a faq-ba van? -

Egyetértek. Kötve hiszem, hogy egy ilyet engednének pl. Lanon használni... Attól, hogy neten nincs semmilyen eszköz arra, hogy megfogja ezeket a módosításokat, ez még jókora jogtalan előnyhöz juttat. -
>Gyengebbek kedveert a piros hulla 1 skin.
Hja, hát igen ... az aimbot meg egy patch ... Na mondjuk az egy kicsit éles, hogy rögtön csítnek pecsételjük, de akárhonnan nézzük, azoknak a sötét skineknek az lenne a lényege, hogy néhol el tudjál bújni. Régebben ugye ezt a szép piros skint úgy hívták, hogy brighskin, és az aimbottal egy kategóriába sorolták. Akárhogy is, ezzel jókora előnyhöz juttatod magad a többiekkel szemben, csak úgy, mint azok, akik kikapcsolják a ködöt, miegymást, mondván hogy kell a jó sok fps... Na meg hogy Ventrillo-t használnak a game alatt.
Akkor én meg megtehetem azt, hogy a textúrák alpha-ját egy kicsit megbuzerálom, és mindent áttetszővé teszek? Elvégre az meg csak egy "új" textúra... -
nekem is sikerült már ecce-kécce :)
ritka pillanat az ilyen :D -
Ird fel a nagykonyvbe, de majd viszonzom:)
Ezekszerint megse vagyok lelohetettlen.:) -
te is kaptál párat :P
gránátos, rohangálós?? :DDD -
Az utóbbi 2 steam update-nek semmi köze a Css-hoz!
Ma is játszott cimborám azzal ami a FAQ-ban van -
tmate6 #9751 Ma volt egy F5 miután Prominak nyomtam egy fejest :)
Zetorg azért teis kaptál rendesen ) -
Rolee Papa #9750 Csá. Nem tud vki vmi fasza botot a gaméhoz. Haveromnak kéne, mert nincs nete:P Köszke -
Alblink #9749 En a sima cs-vel +update 8-casal probaltam netezni de hiaba,pedig mindent jol csinaltam nekem is ugyanazt a hibat irja ki mint neked,szerintem nem fog menni mert a steam-nek ujabb verzioja lett es az mar tiltja a warezt,valami uj update vagy ilyesmi kene hozza.
FAQ Frissites mikorra varhato?vagy valami ujabb modszer arra hogy mukodjun a warez is? -
Newfronter #9748 Sajnos ez sem jó, mert a launcher-rel indul, ha pedig beírom ezt(-steam -console -game cstrike) akkor pedig elszáll, de ha bejelölöm az online play-t akkor is.
Ha valaki tud rá megoldást akkor várom a választ!
Mégegyszer mondom: Collector's edition PROVISION -
Igy inditsd a jatekot.
hl2.exe -steam -console -game cstrike