73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Promi #9906
    Igen, mer vagy O van nalam, vagy en vagyok nala mint most is.
  • tmate6
    Nah véééégre
  • Promi #9904
    Nem
  • tmate6
    Aki esetleg még nem látta az uj spray-m

MER UP
  • Ben C
    de ezt a kérdést mért itt teszed fel? azt már meg sem kérdezem hogy mi az hogy jó háttérkép, és mér nem használsz guglit.
  • tmate6
    Dehogynem :)
    Azt délelott
  • Borg
    Suliba nem jársz néha?
  • Gibor
    Kösz! de ez nem nyert hangszorót.
  • tmate6
    :))
  • tmate6
    :))
  • Ben C
    www.ittegyjohatterkep.hu
  • tmate6
    Meg nagyon betábláztam magam
    Hétfőn, pénteken foci edzés
    kedden, szerdán atéltika
    csütörtök este kick-box
    és minden reggel uszni járok :)
    szal játsazni sem igazán van idom
    minden napra jut tenni valo
    Ha hétvégén nincs meccs meg pihi :)
  • Gibor
    Hi!

Valaki tudna mondani jó háttérképeket!
  • tmate6
    Hát igen, mert szorakoznak velem. Mi8ndig az SGC-n játszok, ha játszok kilépek MSN-rol
  • tmate6
    Jaaaa, nem tunt fel :) Csak azt láttta hoyg EGY ID-vel játszotok, avgyis az SGC Stats ezt utatta
  • Borg
    Hát ha lenne kedvem dumálgatni, úgyis fentlennék a cs:s voiceán. Csak általában fülesről játszok, aztán asszony csak itt guvasztaná a szemeit, hogy miket beszélek :) Meg különben is, zavarná miközben TVzik, vagy mittomén.
    Szal én inkább irogatok, nem szeretek pofázni játék közben :)
  • alph4
    Megint más az MSN címed halálosztó? Mostanában rikán látlak bejelentkezve! :)) Mert láttalak az SGCn csak nem bírtam bemenni :P
    Elemntem egy másik szerverre, és felbaszta az agyamat egy srác ismét!!
    Találjátok ki mivel? Na ná hogy TK-zott, bár még azt sem igazán tudott, mert szegényke olyan lamika volt hogy lőni nem bírt! :DD
  • alph4
    SG CSS Venrtilo Szerver!!!

Szóval csináltam az egyik ventrilo szerveren egy SG-s szobát!
    Abból a célból ha esetleg valakinek van mikrofonja, az nyugodtan feljöhet, és megdumáljuk a dolkokat! :) Ja és legalább ha meghal egy SG-s akkor mondhatja másik hogy hol lőtték le! :))

Ventrilo leírás a használatához!

Innen tudod letölteni a progit!

Ventrilo IP címe: 193.202.89.40
    Szoba neve: SG - CS:Source Szoba
    Szoba jelszava: sgf

Remélem feljön 1-2 emberke! Mert kihívnák szívesen valakit egy 1v1 -re csak úgy FUN-ból :D
  • Borg
    Azt én sem bírom, amikor ilyen 8-15 év körüli vérpistike játszik, aztán egyfolytába nyomatja a cicahangján a nagyképű dumát mellé.
    De Halálosztó azért nem ez a típus, még ha fiatal is.
  • R9
    te is sg-s vagy?
    ritkán nézem a source topicot :D
  • Borg
    Pedig szerintem de :)
  • Icewind
    igaz,de akkorsem jön be nálam, és véleményemet kifejtem ha tetszik ha nem
  • k9duli
    helyes:D
    Kár hogy veled még nem találkoztam asszem a serverken pedig a gépünk majdnem ugyan olyan
  • Ben C
    az, scenegyalázó ha a 12 éves pöcsfejek rikítoznak, énekelnek, parancsolgatnak, etc, de ha Ő nem ilyen, akkor mér basztatod?
  • Borg
    Én általában berakom magam valamelyik oldalra, minden mapon megvan a kedvenc oldalam. Max akkor állok át másikba, ha túl kevesen vannak.
  • Icewind
    hogyne volna mikor scenegyalázó....
    Anyukáddal meg apukáddal úgy elbeszélgetném a napot,hogy a gépedet fél kilométeres körzetben elkerülnéd
    inkább védd a fákat és egyél hódot
  • k9duli
    igen én.sajnos bug.
  • 1c3
    A FAQból hiányolom a rate és hasonlók helyes beállítását. Tudom, rengeteg helyen vannak hozzá tippek, de helyenként egymásnak ellentmondóak. Ami engem illet, akármire állítom, mindig jobban lagol, mint az alapbeállítással (512/128 ADSL, Invitel).

Amúgy az árnyékokban lévő bugokat nagyon ki kellene javítani... Nálam legalábbis gyakran átlátszanak a falon, ami esetleg egy enemy hollétéről árulkodik. Tapasztalta már ezt valaki?
  • dop3
    :D
  • Promi #9877
    Nem tunt fel tegnap este, hogy Erynnis es Promi 1 utt 1 szerveren jatszottak az SGC -n veled 1 utt?
    Amugy meg a baratnom.
  • tmate6
    Nah véééégre, rájöttem hogy Erynnis az Promi!
    Milyen eszem van :)
  • Ben C
    Q3 profi sceneben anyira profi FPS játékosok vannak...talán a CS pro scene vetekedhet vele
  • k9duli
    hú vazzeg írok ám a fórumba mint egy függő.
  • Ben C
    én most fogok venni, visszatértem codozni, remélem nem lesz vele az amit fleko megjósolt..
  • k9duli
    Pontosan jól mondod sokszor látom hogy ha egy csapatban van egy két nagyon jó játékos akkor még gyorsan át áll egy két nagyonjó játékos és akkor már azt hiszik hogy milyen kemények.NEM.Akkor kemények ha szembe szálnak velük.
  • k9duli
    Én egyenlő esélyekkel akarok mindenkivel játszani nem akarok skint,cheatet meg semmi hasonlót.De az a baj hogy ez publicon soha nem lesz mególdva mert ilyen nincs, ugy mint a társadalomban az egyenlőség.
    Azért mert vannak gazdagabb játékosok akiknem nem kell gagyi gépen nyomni minden a játékra van kihegyezve (videokártya,proci,net minőség,egér,monitor...stb).Mert megtehetik.Dejó lenne egy razer diamondback.Hát persze messze nincs garantálva a siker akkor sem.
  • azriel
    De abban nincs kihívás. Szerintem csak a jobbaktól lehet tanulni, mégha az ember néha a monitort is kaparja.
  • Borg
    Ezért kell inkább veled egy csapatba állni
  • Promi #9868
    Mar fel se tunik ki mit szol be, nem tud erdekelni.:)
    Amugy meg az ideges jatekos csak meg rosszabul jatszik, tehat tovabb no a tobbi jatekos eselye.:)
  • k9duli
    Hát van azonkívűl de azok nem publik serverek.Amúgy 48 servert dob ki az allseeingeye most.EZ nem elég?
    De látom hogy mondjak egy jó servert akkor mondok warrors itt játszvan az inferno map és asszem a dj_docks és szeretem mert jó fejek vannak, de a lemmingek servere sem rosz.De azért van még csak ez jutott eszembe.