73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Tegnap 1 óra körül helyrejött a chellóm!!! 9-es pingel egyből végigkaszáltam mindenkit. Jött is a cheater duma egyből. Váá kezdem újra megszeretni a source-ot. 
Kép a galériámban. -
Hmm ez telleg erdekes. -
tmate6 #9984 1 személyes hadsereg, 1 személyes klán :D -
Borg #9983 Hát nemtom, de tény hogy Brute név alatt már csak P-kutyát láttam játszani. -
Borg #9982 Az lehet! Én sem állítottam hogy cheater, de kurvára fel tud idegesíteni (meg néha voiceon is kifejezetten vérpistike stílusa van). Mert nem úgy játszik jól ahogy te, hanem FURCSÁN. Értsd, volt hogy 4-5en lőttük egyszerre, és bazmeg nem lehet megölni. Vagy a netbeállításai, vagy nemtom mi, de mire én egy lövedéket kilőnék rá, én már meghaltam egyetlen headshottól.
Az a link gyerek meg egy kamu. A srác pl duston awpzett, és mi terrorból 4-en több oldalról rusholtunk rá. 10 méteren belül voltunk, lőttük mint az állat, erre az leosztott 4 felé 4 fejest az awpvel, és ennyi. És ezt rendszeresen. Aszittem lefosom a bokám. -
P-kutya nevet regrol ismerem, asszem mar o is oskovulet a cs -ben, szal jol nyomja. -
Áááá! Jó vót az! Tegyük fel, hogy nem csítelt senki, akkor volt egy jó kis kiegyenlített meccsünk (én ezeket csípem legjobban, az se jó, ha 20-3-ra vezetsz...), ha viszont az ellenfél csítelt, akkor meg tényleg jók voltunk, mert még így sem bírtak velünk :)))
Amúgy tényleg nem tudom, hogy most mi a túró van Brutéék házatáján. Azért jáccok én is ott, mikor tehetem, mert tényleg jó arcok ők maguk is, meg akik odajárnak jáccani, azok is. Meg fel se tételezném róluk, hogy csítelnek. Aztán most meg valamiért kiborult a bili... TeRRoR klán, vagy mi a szösz... Nem tudom mire vélni a dolgokat... Lehet, hogy egyes tagok csítelésre vetemedtek, a többieknek meg nem tetszett a dolog, aztán azért volt a kavarodás? P-kutya tényleg gyanúsan játszott, de nem mondanám, hogy tuti csítelt. Na mindegy ... dop3 biztos tudna bővebb infót adni az eseményekről, csak nem biztos, hogy akar... -
nem.
na mindegy,újrarakom az egészet. -
Borg #9978 Hátő... szerintem totál szarok voltunk :DDD Legalábbis én nem voltam formában, mert felbaszták az agyam a másik oldal egyes elemei... Hihhetetlen az a link is miket lőtt, P-kutyáról meg már nem is beszélve, ahhoz nc.
Amúgy nem szoktam voiceolni, mert asszonyt zavarná csak itt. Inkább irok csak. -
tmate6 #9977 Mikor conncecteltél véletlenul nem alt+tab-oztál? nekem csak akkor volt ilyen -
jóreggelt.
eddig ment a source nekem 10-15 FPS-sel.most 30-40-el de a hangok valamiért borzalmasak lettek,és van egy csomó textúra hiba is.szerintetek mi lehet a gond? -
#9891 -
Na most volt először szerencsém Borg kollégával jáccani. De jók vótunk, az a lényeg! 
Amúgy mikrofont nem használsz Borg? -
hát igen.,..de én hétfőn már a suliba kezdek...lol... -
tmate6 #9972 én a lábammal 6 hónapig voltam itthon magán tanárom volt, és mindig azt mondtam mennyen el senkise fogja megtudni hogy nem volt itt :D -
szidok én mindenkit
bal kéz (csuklo)--tehát az egér kezelése megy de az irányítás nem---24. derül ki hogy eltört-e a csont ésha igen akkor 4 hónap gipsz--igen jól hallottad 4 hónap--kis szar csont ami nehetn forr össze--node nem lesz törés---

-
tmate6 #9970 Nem lehet egy leányálom :) -
DE szívás úristen gondolom szidod a jó isten miértnem a másik kéz.Vagy mindakettő? -
tmate6 #9968 :D
Fogom beirom a console-ba hogy record valami
És akkor 15 fps lesz, vagy kevesebb -
Borg #9967 Miazhogy videot veszel? Mész a mediamarktba, vagy mi? :D
Nem tanitottak meg téged beszélni?:D -
tmate6 #9966 jaaaa, :DDDDD
Ha vidoet veszek akkkor nem több mint 15 FPS-em van -
Borg #9965 Beszélj már magyarul :) -
tmate6 #9964 Hö? -
Borg #9963 he? -
tmate6 #9962 nekem van amikor megmakacsolja magát, ha veszek videot pfffffffff -
Borg #9961 Minek neked jobb annál? Nekem tökéletesen fut vele a CS. Átlag 60-80 fpst ki lehet hozni belőle. -
tmate6 #9960 Mi történik, beléptek, kiléptek? -
tmate6 #9959 Sziasztok!
SRY, Borg de egy kis reklámot kell csinálnom :(
Akinek van mIRC-e az pls jöjjön fel 2 órára nagyon fontos lenne
#Source-SDK
PLS PLS PLS PLS -
nahh képzeljétek lehet hogy eltörtem a kezem--csak 1 hét múlva lehet megtudni, mert hólyagoktól nem látja a röntgen.....bevan gipszelve...nemtokcsézni---ááá de rosszzz---- 

-
Nagyon széplessz a map.
Én először a steam update miatt láttam. Nagyon király pálya lesz.
-
tmate6 #9956 Nah 2-1-es győzelem után hazatérve, itt vok
Majd hétfőn meglátjuk ma nem tudtam megvenni -
Eh holnapután lehet már tolni botok ellen is.Kiváncsi leszek rá. -
Magatol ossza a hedsatokat.
-
Ja már rájöttem én görgős egérpadban gondolkoztam.De azért mondj valamit halálosztó. -
uristen milyen az az egérpad hogy 11k?
Mondgyál már valamit róla miért ilyen jó, hogy ennyibe kerűl? -
tmate6 #9951 Nah mind1 nekem mennem kell, SZurkoljatok :)
-
tmate6 #9950 Nekem most ilyen van de nem igazán gyere be -
tmate6 #9949 Nah még itt vok egy 15 percig.
Hát merem remélni hogy ez a tides jobban fog tetszeni mint a prodigy mert az a pályát rühellem, nem tom miért de kinem állhatom.
A képet látván, és a régi tapasztalatbol, inkább áljon meg az idő :) -
nekem is egy LX700-as garniturám van! -
ami nekem is van ;]