73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Promi #10066
    Reszemrol ok lenne.
  • Zsoltika 007
    Szerintem nem lenne rossz 1 klán, de sokunknak nem lenne lehetősége komolyan részt vállalni benne (suli/munka). Egy fun klánt kéne csinálni ahol nem kell előre tudni mikor jönnénk össze csak max pár órával előtte egyeztetnénk. És például annyi lenne hogy odarakunk egy [SG]-t a nevünk mellé nem lenne baj ha már klántagok lennének néhányan.
    Néha még 1-2 normál war is becsúszhatna.
    De ez csak egy ötlet.(Nem lehurrogni!) Így későn kialvatlanul fáradtan.
  • Takezó
    lol :D
  • Promi #10063
    Nem mert Te hitetlen vagy
  • Phoenix007
    >De teszemfel war közben definitive ne legyen itt.

Hűűűű, micsoda szavakat tudtok! Először a "szuvenír jog", most meg ez a "definitíve", akármit is jelentsen... Nekem már van is egy ötletem, hogy mi legyen a klánotok neve! [RNL] (Révai NagyLexikon) klán! Beszállhatok hozzátok? Én is tudok egy jó szót: báriumtetracianoplatinát!
  • Promi #10061
    KB. 30 tol felfele valtozik.
  • Zsoltika 007
    Nekem egy Ms Intellimouse Explorer 2.0 van. Nem egy fiatal gyerek de nekem megfelel.
  • Takezó
    Időnk, mint a tenger ;)
  • Promi #10058
    Igen sot lasabb, bar csak minimalisan, de neha ez is eleg.
  • Zetorg
    nekem vékony szőnyeggel borított asztalom van és azon használom a full OEM logitech optikai egeremet.
    az az érdekes, hogy CS-ben teljesen pontos (szerintem), de photoshopban össze-vissza ugrál.
    gondolkoztam, hogy veszek egy MX510-et, de nincs szivem annyit áldozni egy egérre.
  • Zsoltika 007
    Gondot nem okoz, csak pro szinten, de sztem mire te eljutsz oda már nem ez az egered lesz/lenne.
  • Robeast
    kösz :D
  • Takezó
    Igaz az egyébként, hogy a rádiós egér problémát okozhat? :| Vagy csak proknál?
  • Zetorg
    na, majd magamra eröltetem :)

neked kb mennyi FPS-ed van?
  • Zsoltika 007
    Én 14-en használom. Szerintem pont jó, bár precíz egeret követel. A mostani egérpadom meg nincs még "bekoptatva" így néha ugrál.
  • Takezó
    :D
  • Promi #10050
    Nem mi mondtuk
  • Promi #10049
    Jaja eroltetned kellene a kisebb erteket.
    Nekem 4 en van, ez mar hosszu ideje kiforrta magat, hogy 1 180 fokot azert tudjak fordulni, ha valaki hatulrol zaklat.
    A windowsba pedig alapon, egergyorsitas kikapcsolva.

• Robeast
    Csak én vagyok ilyen hülye, hogy 1,4-1,8 között állítgatom? :)
  • Takezó
    én fokozatosan emeltem, hogy hozzászokjam...
  • Zetorg
    ja, lehet.
    12-re van állítva, én így szoktam meg.
    a legtöbb ember akit kérdeztem, 2-3 közé rakja.kipróbáltam ezt is, de nagyon nem jött be.lehet, hogy úgy kéne hagynom és játszani úgy pár napot.
  • Promi #10045
    Magas a sensitivity -d.
  • Zetorg
    én játszok minden nap, 1-2 órát, taktika nem nagyon van még, reflex is van szerintem.bár néha úgy meglepődök, ha meglátom az ellent, hogy olyan rántok az egeren, hogy megfordulok. :)

netbeállítást még nem is kerestem.nem is tudom hogyan kell.csak most kezdem el CS-zni netem, elötte csak LAN-on nyomtam CZ-t.
  • Promi #10043
    En alap netbeallitasokkal jatszok.
    Probaltam fentebb vinni, de csak meg jobban lagoltam.
    1.6 alatt viszont siman megy 20000/101/101 en.
  • Takezó
    és hogy lehet próbálkozni megtalálni? :)
  • Borg
    Szvsz játszani kell csak sokat. Ehhez bevett taktikák, meg reflexek kellenek, ha a megfelelő netbeállítások megvannak már (bár utóbbit nekem még mindig nem siekrült 100%-ra megtalálni...)
  • Zetorg
    hmm...
    nekem időm lenne, de tudásom nincs hozzá
  • Borg
    SG klant alapithatunk, de részemről abból max szervezett publicplay lesz olykor :)
    Én max hébe-hóba tudnék warozni majd.
  • Borg
    Na utóbbi nem! :DDD

Engem a feleségem csak zavar, ha mellettem van játék közben :D Najo nem mindig. De teszemfel war közben definitive ne legyen itt.
  • Zetorg
    köszi
  • Promi #10036
    Csak 1 picit.:)
  • Promi #10035
    Igen igy nemlehet warozni, mert nincs mire epitened ido teren.
    Szerintem pedig ugy az igazi, ha van idod nekiulsz 4-5 orat nyomod a cs-t melletted a kaja, pia , nok stb.:)
  • Zetorg
    jó lenne, csak ahoz még tanulnom kell :)
  • Borg
    Én néha úgyérzem jó lenne valami szervezett meccsen is résztvenni, de nekem sosem lesz rá időm úgyse. Kb 10 perccel előtte döntöm el mindig, hogy van e időm játszani most vagy sem. Igy meg nem lehet előre megbeszélni semmit. Ezért hagytam abba már pár éve, BF1942 is a warozást.
    Razorzone-osok hétközben játszanak, nemtok menni. Hiv ez, hiv az, nemtok menni.

Így viszont az a gáz, hogy 3 napon tudok játszani egy héten, és mire belejönnék már megint vonulok ki melózni :) De lehet meg is unnám, ha minden nap...
  • Promi #10032
    Mivel a Mazsola klan tobbsege 1.6 -ozik en meg mostmar csak Source, ezert nem warozok nincs kivel(kikkel).
    Alapitsunk 1 SG -klant:)
  • Borg
    te szoktál még warozni is? vagy csak public már?
  • Promi #10030
    Nekem nem er ennyit, hogy meg fizessek is erte.
  • alph4
    Most hosszabítottam meg a reget 2 héttel! :))
  • Promi #10028
    Na van meg 6 napom a csillagokhoz aztan lejar az ajandek reg.:)
    Thx azert.
  • Promi #10027
    En meg alltalaban spectatorba , vagy kilep ruhellem ezeket a scoutos mapokat.Hallomasbol nem vagyok ezzel egyedul, nemtudom miert eroltetik.