73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Az én "klán"-om nem szokta kihasznáni. Alapból elutasítunk mindenféle külső segítséget. Nálunk ezt azért könnyű is betartani, mert ismerjük egymást, nem a játékban találkoztunk. -
Én amíg alappal toltam, állandóan szétlőtték a fejem. Most átállítottam 101/101/25k-ra. Igaz így is szétlövik, de mintha jobb lenne
Ha meg szaggat, akkor elég a cmdrate-t lentebb vennem.
-
FLeK0 #10104 publicon mozogni kell, ha mozogsz nem er sokat a segitsege, leloni meg ugyanugy lehehet oket, nem kell ennek jelentoseget tulajdonitani. -
"public szerveren?"
Igen, ott is. Mert ahol már van 2-3 ember egy klánból akkor ott tuti kihasználják. Egyelőre vagy megyek külföldre vagy olyan szerveren játszom ahol nincsenek klántagok.(de még így is játszhatnak más néven)
-
"A netbeállítást illetően meg küzdök, de egyre több oldalról hallom, hogy CS:S-ben felesleges, mert az alap, ami a program beállít az a legjobb. Tényleg sokan állítják, hogy ez a 101/101/20k a régi CS-ben még ért valamit, de itt..."
Szerintem csak hozzá szoktak az alaphoz, és azoktól hallod. Igen is sokat ér. -
Fleko amit mondasz az a jéghegy alja. Amit Borg mond az az igazi hátulütője. Minden eddigi fps símán így volt configurálva kivéve a COD-ot. De ott is kb 3. nap után már átállították a szervereket. -
Vazz az össz életkorod kb 3 év. Sokan itt símán megoldották, vajon csak ők a superagyak, vagy simplán csak te vagy antitálentusz. ülj le és huzz egy számot. 
Szerintem kezd előlről öreg.
-
tmate6 #10099 Most akkkor tényleg csinálunk egy klánt vagy mi?
Jelentkezem :)
Tok weboldalt csinálni :D -
Borg #10098 Nem mind1, mert pl egy klán tagjai fentvannak teamspeaken, vagy ventrilon, és a halottak súgnak az életben maradtnak, hogy ki hol van. Számtalan példa van rá publikon, aztán utána szentségel csak mindenki, hogy "HONNNAN TUDTAD HOGY OTTVAGYOK"... -
Borg #10097 uhm és az első 3 mit is csinál pontosan? -
FLeK0 #10096 cl_interp 0
cl_interpolate 1
cl_lagcomp_errorcheck 1
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
cl_rate 20000
cl_smooth 0
rate 25000
sima chelloval igy teljesen jol jatszhato, 15 alatti pinggel normalis servereken. felolem lehet alapbeallitas is, de aki az ala allit, az akassza fel magat. -
FLeK0 #10095 public szerveren? ritka, es zavaro beallitas. ha nem vmi doboz mogott bujkal az utolso ember, akkor nem mindegy hogy esetleg megtudja vki, hogy merre van? legalabb gyorsan vegeter a kor. Engem inkabb a 45-60masodperces c4timer beallitasok meg a 3-5 perces koridok zavarnak. -
Borg #10094 Klán ügy.
Én azmondó vagyok, hogy ne lihegjük túl a témát. Kell a francnak weboldal, meg szervezett war, meg ilyen ökörségek :) [SG] = topiklakók gyülekezete, aztán kész. Publikon együtt nyomjuk, meg esetleg olykor beszervezünk valami rendezett meccset is.
Egeret illetően.
Nekem MS IME 4.0 van, egy savmaratott üveg egérpadon. Sens: 4.5 körül asszem. Ez nekem jó, már megszoktam.
FPS.
A 9600PRO-val sikerült azt elérnem, hogy 30 alá nem megy, és átlag 50-90 között mozog. 1024 minden highon, kiveve shadows, ezenkivül 4xAF, és a specular meg bumpmap meg a rainsimulate =off.
A netbeállítást illetően meg küzdök, de egyre több oldalról hallom, hogy CS:S-ben felesleges, mert az alap, ami a program beállít az a legjobb. Tényleg sokan állítják, hogy ez a 101/101/20k a régi CS-ben még ért valamit, de itt... -
Nagyon bonyolult lenne beállítani a szervereken, hogy a hullák ne lássák az ellen játékosait?
Valaha ez elfogadott volt. -
he he he ok Marha.... az marha jó lenne ha tudnál segíteni
majd msn-en rádcsörgök azt átlépek.....köszi
-
Sztem a létszámmal nem lesz probléma, hiszen nem csak 2 ember fog ráérni. (Remélem) Ezért leszünk 2x vagy 3x annyian. Így tuti nem lesz ember hiány ha néhányan nem érnek rá. Ha többen vagyunk 1 warra akkor meg majd vhogy megegyezünk ki menjen erre és ki aki majd egy későbbire.
Ami tényleg fontos az az hogy a cheatet és nagy arcot hagyjuk otthon...
Ahogyan mondták nem vérre megy a dolog csak szórakozásból csinálnánk.
-
Ha erre jársz ugorj be, elmagyarázom. (major u) Esetleg gyere TS-re valamikor.
-
Hát ha te ennyire tudod mit is kell csinálni .....akkor már csak az maradt , hogy megköszönnyem a segítséget amit nyújtottál.......Köszi
-
Gio #10088 Tarsaidnak szolhatnal, hogy nem igazan fair amit muvelnek. Sunyi modon kibasztak olyan szoveggel, hogy demot vettek es muvit fognak csinalni, hogy whzok stbstb....kicsit felbaszott ez a dolog..
irc-n el lehet titeket erni vhol? -
Ki szokott járni a CS-banana-ra. Létezik ott egy daXssourcecfg cfg-t készítő progi. Kipróbáltam egy rakás fps-t ad. De zavaró tényezők léptek fel. Pl a gámában a csákó keze textúrázatlan, néhol a falak árnyékolatlanok, világosak. Valakinek ugyanez a probléma? -
Azért elég meglepő volt, hogy így pif-paf váltottatok. Pedig még el sem indultatok, úgyszolván. De kivánom hogy GL&HF nektek. -
Skacok!! Gondolkodjatok egy picit, az hogy a neved előtt van egy prefix, az még nemjelenti azt hogy "klán" vagytok, az esetleges warok pedig mindig akkor lessznek mikor nemvagytok meg. Valami szabályt találjatok ki hogy mikor van fent 3-4-5 ember minimum, legalább 2-2,5 orát, és akkor tudtok játszani, és a "klán" dolog is működhet. Ha a havi 1 war lessz, és az is fél emberrel (pl 2-vel) nemlessz túl csodás elhihetitek. Itt tudni kell 1 nappal előtte hogy ki az aki tud játszani, és ki az aki lehet.
Ha sikerül megalkotni ezt a szabályt. Szívesen szervezek warokat nektek. Akár clanbase-st is. -
dop3 #10084 Hi all! A hetvegen nem nagyon volt idom forumozni, ezert csak most valaszolok. Brute-T.error dolognak nagy jelentoseget ne tulajdonitsatok. A vilag es az emberek folyamatosan valtoznak. Van aki jo es van aki rossz iranyba. Ezutan mar csak az a kerdes, hogy ezt ki mennyire toleralja. Mi nem toleraltuk... :D Ennyi. Sztem jobb lesz igy. -
Tehát a fraps elég jó progi, nem kell azt bántani.
Legyen mindig naprakész változatod.
Tömörítettlen avi-t készít amit rögtön utána virtualdubbal kódolj be és az 5gb-s film már is csak 68 MB.
A 30FPS az bőven elég, ezt csak akkor látod mikor veszi a videót, a filmen tökéletes lessz a mozgás. Egy filmben az fps nem számít, itt a mindenféle filmszabvány közt a 30 a max. Ez azthiszem NTSC szabvány. És mivel nem reggelhető könnyen ezért a felső sorban mindig ott lessz a www.fraps.com. De ezt ügyesen levághatod a virtualdubbal. Én készítettem filmet és hidd el meglehet csinálni. Sok hely kell, türelem, és öttlet. Nameg szép jelenetek. -
TE igazán nagy arc vagy. A steam-nélkül még mozdulni sem tudsz. Ha már nekiállnál játszani, legalább informálódj hogy mi kell a játékhoz. És érdekes hogy rajtad kívül mindneki tudja mi az a steam. -
FLeK0 #10081 A gotFragrol letoltheted a videojat. -
>Nem mert Te hitetlen vagy
Micsodavagyokéééééén?
>x6-rbt
Ezt az ominózus videót meg lehet valahol tekinteni? Egy linket dob valaki esetleg?
>az a de_train a sourcéhez milyen?elég jó?
Tűrhető. Nézd meg. Ha a rooftops tetszett, ez is tetszeni fog.
>Egy fun klánt kéne csinálni...
Na ezt én is támogatom. Én is benne lennék mondjuk egy olyan klánban, ahol senki nem csítel (lévén hogy fun klán), senki nem idegesíti fel meccs közben a többieket a nagyarc dumájával (miután fun klán...), és senki nem faszlámázik teli torokból, ha már úgysincs tétje a dolognak (ha már egyszer fun klán...), és az alsó korhatár 13 év (tekintettel Halálosztóra, ha esetleg ő is ba akar szálni ... merthogy ez egy fun klán...)
Na kezicsókolom ... megyek dolgozni ... első munkanap ... áhhhh ... -
FAQ....ezt a szarságot.......letöltöttem de minek mikor nem is működik.....nem ember nyelven írodott......nem világos ez a része....kicsit jobban ki lehetett volna fejteni.....
" Telepítsd fel a Steam-et és létre egy Steam fiókot (Account). Jegyezd meg a nevet és a jelszót amit megadtál!
Nyisd meg a könyvtárban a SteamApp.cfg-t Jegyzettömbel és írd át a következőket...bla bla bla"
Nincs is mit telepíteni ....vazzeg
még a cdt sem lehet telepíteni nem hogy a Steam-ot....LOL
Van egy Steam valami amit futatni lehet de ennyi.....sokra megyek vele...Ebből amit itt le lehet tölteni....az ég világon semmit nem lehet telepíteni.....Legalábbis ilyen leírás mellett.......
Vagy ezen a két letöltésen kívűl kell még valami? Valaki emberi nyelven leírhatná ezt a "Steam"-os részt...........
Thanks -
Takezó #10078 Üdv!
Itt ajánlotta valaki a Frapset, hogy azzal vegyek fel a játékból. 2 kérdésem lenne:
1) Kisebb baj: tömörítetlen avi -> kurva nagy, lehet valahogy rávenni a cuccost, hogy kisebb legyen? :)
2) 30 a max FPS, ez pedig kisebb gondokat okozhat tömegjeleneteknél? Valahogy lehet ezen segíteni? -
Pl Lenne aki weboldalat csinálna, más a Warokat szervezné, más meg jól játszana és nyerne nekünk.
Csak vicceltem.
De ha vkit érdekel a dolog jelezze. Holnap este felnézek. De csak későn mert linuxot kell telepíteni suliban + másnap vizsga. Sztem nem lenne baj ha többen lennénk a szokásosnál mert úgysem ér rá mindenki egyszerre. -
Én megszervezném ha lenne aki segít benne. De jövő héten vizsgáim lesznek. Úgyhogy nem érek rá. De nem kéne egy embernek szerveznie hanem pl mindenki 1 kicsit besegít (persze egyeztetéssel a lényeg hogy mindent megbeszéljünk) és akkor senki sem szenved majd. Így nincs félreértés sem egyéni akciók. Szerintem...
-
tudom, csak jeleztem, hogy nekem tetszik az ötlet. -
ehh...láttam a videót.elég extrémen nyomja a srác :) -
1 ellore meg nincs aki bevenne, mert meg nincs hova.:) -
A pro-k bizony ilyen alacson sensitivity játszanak cs-ben, mert így pontosabb az ember, ajánlom szokd meg, x6-rbt 2.7 nyomja. -
Evvel en is igy vagyok, en is csak jatszanek. -
De beindult a klán alapítás a sourcénél is.Egy sg klánnak én is örűlnék csak valaki szervezze a warokat mert az a legnehezebb és a legfárasztóbb. -
csak fun klán jöhet szóba :)
ha bevesztek benne vagyok.
más:kipróbáltam 4-es sensitivityt.nagyon furcsa, hogy kétszer annyit kell húzni az egéren, mint eddig, de ha megszokom, lehet, hogy jobb lesz. -
Na még ezeket a mapokat odalehet biggyeszteni:
-de_subway2
-de_takedown
-de_closequarters
-cs_rooftops
-cs_mansion2
asszem ennyi
az a de_train a sourcéhez milyen?elég jó? -
Pontosabban hol olvastál ilyet mert én is kiváncsi vagyok mit írnak.