73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
tmate6 #10147 :DDDD
A Sponsor mit ad? Szervert! -
és a sponsor mit ad?servert?
fejleszthetné a gépeteket is, ha Ti vagytok a legjobbak :) -
a feltételek nekem megfelelnek, de szögletes zárójelbe legyen az SG, mer az a menő :)
én még mindíg benne vagyok.
-
tmate6 #10144 :DDDDD
De Sponsor, szerver, minden -
Borg #10143 Érdekes, hány magyar "legjobb" van :DDDD -
tmate6 #10142 Sphere, nem tudod milyen klán az?
A legjobb magyar CSS klán :D -
Borg #10141 Persze volt az is vagy 12 éves... (no offense) -
Borg #10140 Mer miaza sphere ott? LOL :D
Ez kb olyan hatású, mint pár napja bejött a brute szerverre valami gyerek, hogy ő megalakította a [PRO] klánt, egy haverjával már ketten vannak, csak az nem is CS-zik... :DDDD Szét röhögte magát mindenki. -
tmate6 #10139 Ez külföldi, ő magyarra gondolt -
FLeK0 #10138 www.complexityclan.com -
Borg #10136 Helyes ! :)
Különben is, melyik cs:s csapat mondhatja el magáról, hogy saját domainje, meg portálja van, sőt, még egyedi fórumja is? (ehun-e) -
tmate6 #10135 De én a nevem mögé pakolom a cuccost, egyáltalán ha egbocsájtod enkem a weboldalas dolgot :DDDDDDDDDDD
Sphere|Halálosztó™[SG] -
tmate6 #10134 Sajnos elszállt a tudásom :DDDDDDDDDD -
Borg #10133 Szerintem ez lényegtelen a csapat szempontjából. Ha jön a VAC2, akkor elvileg úgyis vége a warezolásnak. Szal most hogy valakinek eredeti vagy tört van, teljesen mind1. Ha tört, akkor idővel úgysem lesz már a játékosok sorai között :P -
Ben C #10132 ja és tudok nektek weblapot csinálni
-
Ben C #10131 én beszállnék csak nincs eredeti a gémem és nem tudom (vagy nem akarom) nyomon követni ezt a warezos dolgot, a kezdésnél warezolltam de aztán jött a sok update és áhh... -
Ben C #10130 ja és ha bárkit érdekelne akkor ma jön meg az új egerem (Razer Diamondback) szóval holnapra írhatok róla :) -
Borg #10129 Simán, de szerintem ezt a "tudok weboldalt csinálni" dolgot ne reklámozd :D
Szerintem rakjuk is ki a csapatból azokat, akik klánnak hívják (tiszta gáz szerintem), meg akik weboldalt akarnak csinálni nekünk azokat is :D A napokban körbenéztem pár klán meg szerver weboldalán, hát igazi gyöngyszemek vannak köztük, ami a tartalmat és a megjelenést, hátmég az egész értelmét illeti :DD
Néhány feltétele legyen szerintem a csapat-tagságnak, például:
-nincs pofázás, nincs nagy arc. Beveszünk jó, rossz CS játékosokat is, csak jófejek legyenek.
-fairplay, no cheat. (kipróbálás erejéig sem)
-itt fórumozik
-nem hivja klánnak a csapatot, és nemcsinál feleslegesen weboldalt sem :)
Majd ha megalakultunk, és mindenki jelentkezett aki tag akar lenni, akkor a topik lesz a home. Felülre kirakom majd a taglistát, meg egyebeket ami kell.
Szal akkor "(SG) Locutus of Borg" (mer bekarikázni nemtom az SG-t:) ?
Ki mit gondol? -
Ben C #10128 már van inferno is? megszerzem a HL2t :) -
Ben C #10127 hát persze hogy lehet a tömörítetlen videót valami vidszerkesztő programmal konvertálnii kell..
A tömegjelenetes pedig.. nem akkor kell videót venni amikor játszol hanem ha demóról nézed vissza a stuffot -
Háhh, milyen kis bizakodó, kiadják, haha 
Majd fél év múlva, talán... -
Borg #10125 Akkor magyarázd el nekem, miféle különbséget kellene látnom az alapbeállítás, és a 101/101/20k beállítás között a játékban.
Mert az, hogy a találatok utóbbival tényleg mindig célba is érnek, egy marha nagy ökörség. Ugyanolyan gyakran előfordul, hogy belelövök egy tárat közvetlen közelről, és akkor 1 hit...
Más: Lőtt már valaki shotgunnal 1 damaget?:DDDD Vagy csak nekem van ilyen "mázlim"? -
Ez nekem is előfordul néha...majd ha kiadják a hivatalos infernot szerintem nem fog fagyogatni! -
Hi all!
Eredeti gémem van és mindig befagy az infernon.
Esetlek ha tud vki megoldást akkor thx.
Ha meg nem akkor is
ikillevribádi
-
FLeK0 #10122 fel nap mulva probald. -
Acorp02 #10121 üdvicsek!
mennek valakinek már a botok? nekem még nem .) -
elolvastam, feltettem a game-t és nem megy: #10108 -ben leírtam hogy mi a problémám. -
akkor elolvasod a FAQ-t! -
és ha nincs pénzem megvenni, akkor mi a módja? -
nem, de úgy a legegyszerűbb. -
Csak akkor lehet vele online játszani ha megveszem? -
ezek jók 1mb/128k ADSL-hez? -
maguktól is rájöhetnének.
de mindegy nem is idegesítem magam. -
FLeK0 #10113 20 embernek ugyse tudod megmagyarazni. -
SGC-re egyre gyökerebb emberek járnak :(
scoutzknivez-en, mondom, hogy csak kés.mindenki beleegyezik, kifutok erre lőnek rám öten. :(
a másik meg ugyan ezen a pályán a startkill.a faszom kivan velük.
26/19-es statnál léptem ki. -
FLeK0 #10111 sok-sok megoldás létezik. 1, 2, 3, 4. -
OK, még ez is megvan, de mi a megoldás? Mit kell tegyek hogy mégis tudjak csatlakozni? -
FLeK0 #10109 #Szerverkereső_RégiAKliensed. -
Hy!
Most raktam fel a CSS-t és nem tudok csatlakozni egyetlen serverhez sem. Vagy azt írja hogy full (amiről még értem hogy miért nem enged), vagy azt, hogy: #ServerBrowser_ClientOutOfDate (amit már nem értek)
Ez mitől van? Tud valaki segíteni? PLZ!!! -
"publicon mozogni kell"
Miért kéne? Mindenki úgy játszik ahogy szeret. Ha csak rohangálnak össze-vissza(ami manapság tényleg megy) akkor semmi sem különbözteti megy egy TDM csatától. A cs valamikor másról szólt.
Mind1, adják már ki a DoD-ot, hátha ott a feladatra koncentrálnak a pub-on is.