73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • tmate6
    :DDDD

A Sponsor mit ad? Szervert!
  • Zetorg
    és a sponsor mit ad?servert?

fejleszthetné a gépeteket is, ha Ti vagytok a legjobbak :)
  • Zetorg
    a feltételek nekem megfelelnek, de szögletes zárójelbe legyen az SG, mer az a menő :)

én még mindíg benne vagyok.
  • tmate6
    :DDDDD
    De Sponsor, szerver, minden
  • Borg
    Érdekes, hány magyar "legjobb" van :DDDD
  • tmate6
    Sphere, nem tudod milyen klán az?
    A legjobb magyar CSS klán :D
  • Borg
    Persze volt az is vagy 12 éves... (no offense)
  • Borg
    Mer miaza sphere ott? LOL :D

Ez kb olyan hatású, mint pár napja bejött a brute szerverre valami gyerek, hogy ő megalakította a [PRO] klánt, egy haverjával már ketten vannak, csak az nem is CS-zik... :DDDD Szét röhögte magát mindenki.
  • tmate6
    Ez külföldi, ő magyarra gondolt
  • FLeK0
    www.complexityclan.com
  • Borg
    Helyes ! :)

Különben is, melyik cs:s csapat mondhatja el magáról, hogy saját domainje, meg portálja van, sőt, még egyedi fórumja is? (ehun-e)
  • tmate6
    De én a nevem mögé pakolom a cuccost, egyáltalán ha egbocsájtod enkem a weboldalas dolgot :DDDDDDDDDDD
    Sphere|Halálosztó™[SG]
  • tmate6
    Sajnos elszállt a tudásom :DDDDDDDDDD
  • Borg
    Szerintem ez lényegtelen a csapat szempontjából. Ha jön a VAC2, akkor elvileg úgyis vége a warezolásnak. Szal most hogy valakinek eredeti vagy tört van, teljesen mind1. Ha tört, akkor idővel úgysem lesz már a játékosok sorai között :P
  • Ben C
    ja és tudok nektek weblapot csinálni
  • Ben C
    én beszállnék csak nincs eredeti a gémem és nem tudom (vagy nem akarom) nyomon követni ezt a warezos dolgot, a kezdésnél warezolltam de aztán jött a sok update és áhh...
  • Ben C
    ja és ha bárkit érdekelne akkor ma jön meg az új egerem (Razer Diamondback) szóval holnapra írhatok róla :)
  • Borg
    Simán, de szerintem ezt a "tudok weboldalt csinálni" dolgot ne reklámozd :D
    Szerintem rakjuk is ki a csapatból azokat, akik klánnak hívják (tiszta gáz szerintem), meg akik weboldalt akarnak csinálni nekünk azokat is :D A napokban körbenéztem pár klán meg szerver weboldalán, hát igazi gyöngyszemek vannak köztük, ami a tartalmat és a megjelenést, hátmég az egész értelmét illeti :DD

Néhány feltétele legyen szerintem a csapat-tagságnak, például:
    -nincs pofázás, nincs nagy arc. Beveszünk jó, rossz CS játékosokat is, csak jófejek legyenek.
    -fairplay, no cheat. (kipróbálás erejéig sem)
    -itt fórumozik
    -nem hivja klánnak a csapatot, és nemcsinál feleslegesen weboldalt sem :)

Majd ha megalakultunk, és mindenki jelentkezett aki tag akar lenni, akkor a topik lesz a home. Felülre kirakom majd a taglistát, meg egyebeket ami kell.

Szal akkor "(SG) Locutus of Borg" (mer bekarikázni nemtom az SG-t:) ?

Ki mit gondol?
  • Ben C
    már van inferno is? megszerzem a HL2t :)
  • Ben C
    hát persze hogy lehet a tömörítetlen videót valami vidszerkesztő programmal konvertálnii kell..

A tömegjelenetes pedig.. nem akkor kell videót venni amikor játszol hanem ha demóról nézed vissza a stuffot
  • Robeast
    Háhh, milyen kis bizakodó, kiadják, haha
    Majd fél év múlva, talán...
  • Borg
    Akkor magyarázd el nekem, miféle különbséget kellene látnom az alapbeállítás, és a 101/101/20k beállítás között a játékban.
    Mert az, hogy a találatok utóbbival tényleg mindig célba is érnek, egy marha nagy ökörség. Ugyanolyan gyakran előfordul, hogy belelövök egy tárat közvetlen közelről, és akkor 1 hit...

Más: Lőtt már valaki shotgunnal 1 damaget?:DDDD Vagy csak nekem van ilyen "mázlim"?
  • alph4
    Ez nekem is előfordul néha...majd ha kiadják a hivatalos infernot szerintem nem fog fagyogatni!
  • Guer
    Hi all!

Eredeti gémem van és mindig befagy az infernon.
    Esetlek ha tud vki megoldást akkor thx.
    Ha meg nem akkor is

ikillevribádi
  • FLeK0
    fel nap mulva probald.
  • Acorp02
    üdvicsek!
    mennek valakinek már a botok? nekem még nem .)
  • Valentino
    elolvastam, feltettem a game-t és nem megy: #10108 -ben leírtam hogy mi a problémám.
  • Zetorg
    akkor elolvasod a FAQ-t!
  • Valentino
    és ha nincs pénzem megvenni, akkor mi a módja?
  • Zetorg
    nem, de úgy a legegyszerűbb.
  • Valentino
    Csak akkor lehet vele online játszani ha megveszem?
  • Zetorg
    ezek jók 1mb/128k ADSL-hez?
  • Zetorg
    maguktól is rájöhetnének.
    de mindegy nem is idegesítem magam.
  • FLeK0
    20 embernek ugyse tudod megmagyarazni.
  • Zetorg
    SGC-re egyre gyökerebb emberek járnak :(

scoutzknivez-en, mondom, hogy csak kés.mindenki beleegyezik, kifutok erre lőnek rám öten. :(
    a másik meg ugyan ezen a pályán a startkill.a faszom kivan velük.
    26/19-es statnál léptem ki.
  • FLeK0
    sok-sok megoldás létezik. 1, 2, 3, 4.
  • Valentino
    OK, még ez is megvan, de mi a megoldás? Mit kell tegyek hogy mégis tudjak csatlakozni?
  • FLeK0
    #Szerverkereső_RégiAKliensed.
  • Valentino
    Hy!

Most raktam fel a CSS-t és nem tudok csatlakozni egyetlen serverhez sem. Vagy azt írja hogy full (amiről még értem hogy miért nem enged), vagy azt, hogy: #ServerBrowser_ClientOutOfDate (amit már nem értek)
    Ez mitől van? Tud valaki segíteni? PLZ!!!
  • Forrest Tomee
    "publicon mozogni kell"
    Miért kéne? Mindenki úgy játszik ahogy szeret. Ha csak rohangálnak össze-vissza(ami manapság tényleg megy) akkor semmi sem különbözteti megy egy TDM csatától. A cs valamikor másról szólt.
    Mind1, adják már ki a DoD-ot, hátha ott a feladatra koncentrálnak a pub-on is.