73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Ben C
    hát szerintem az túl nagy.. pölö pontosan nem nagyon fogszsz lőni vele, scak tunkolva érsz majd valamit..
  • Robeast
    Azt el is felejtettem mondani, hogy a weblapunk készítésében is benne van a kezem :D
  • Zsoltika 007
    Ma is toltam warriors-on. Egész jól ment. Elég soxor első lettem. Le is cheatereztek nem is egyszer. (Ez jó mert jelzi hogy nem puhultam.)
    És csodálkoznak miért lövök ilyen gyorsan mikor mondom hogy 14-es sense-n van az egér akkor meg lesnek.
  • Zsoltika 007
    Sztem semmi akadálya annak hogy tag legyél mivel nem klán vagyunk, csak fun szervezet. (Borg ez így jó?? )
  • tmate6
    Csürhe? :DDDDDD
  • Robeast
    Szó szerint csürhe vagyunk
    Egyetlen szabályunk, hogy Nagykőrösieket veszünk be. Az, hogy nem csítelünk az meg magától értedődik.
  • Robeast
    Nálunk ez nem így működik, minthogy alapító tag vagyok :D
    Meg rugalmasan kezeljük a dolgokat, nem igazán szabjuk meg, hogy ki hogy írja be, hogy NK (Nagykőrös...), meg ilyenek, meg ismerjük egymást személyesen. Szal az NK részéről ez nem lenne peobléma :)
    Viszont, ha nem hát nem, attól én még játszom tovább
  • janos666 #10180
    Eddig egyetlen kollektívának sem lehetsz tagja, csak klánnak (vagy mittudomén hogynevezitek, de nem valószínű hogy így). És egyértelmű, ha jól sejtem mégha ide be is fogadnak 2.-nak (nemigen) onnan kidobnak emiatta (a hülye szabályaik, olvad csak el...)
  • Robeast
    Akkor mi van, ha én már tagja vagyok egy kollektivának és ennek is tagja lennék, mintegy a fórumnak való tiszteletadásból
    pl. [Nk][SG]Robeas†...hmm? :)
  • janos666 #10178
    Már én is fel akartam vetni a megnevezés témáját.
    Felterjesztem a kollektíva kifelyezés használatát ezen csoport megnevezésére, melyet a továbbiakban a kerülendő "klán"() kifelyezés helyett javallott alkalmazni. (előbbi tilos, utóbbi javallott, mert ez lenne a szép, ha félkötetlen szabájok vonatkoznának a lehetséges dolgokra, és csak a kerülendő dolgok lennének teljesen betiltva...)
  • Palika1989
    HEllo!
    Még mindig várom középszintű klánnélküli emberek jelentkezését a PDS-be!Péntek este majd felmegyünk,vmi üres szerverre aztán jáccunk! [email protected], http://predators.uw.hu
  • Phoenix007
    hát nekem valahogy ez a megoldás tetszene legjobban. Na de várjál már ... nekem alapból nincs userconfig.cfg-m...

Na én is beszállnék a weboldaltkészíteni-nemtudós klánnakönmagát-nemhívós csapatba.

(SG) Phoenix

Olyan ez, mint valami kis vérszerződés :))) Amúgy ha már nem klán lesz, akkor ne szögletes zárójelben legyen. ¤SG¤, (SG), {SG} ÷SG÷, avgy mittomén... de ha nem klán, akkor micsoda? Csapat? Osztag? Különítmény? Squad? Csürhe?

Fleko, végül is a rate-beállításaid jók 1Mbit-es ADSL-hez? Kérdezte már más is, ha jól emléxem...
  • FLeK0
    Nem kell, de egyszerubb ha a sajat dolgaidat az autoexec vagy userconfig.cfg -be teszed, azokat betolti mindig.
  • lamatic
    köszönöm még1x
  • Phoenix007
    Ha beírom az alap konfigba, hogy automatikusan indítsa az én külön konfigomat, akkor kell a fájlnevet idézőjelbe rakni, vagy sem?

exec user.cfg

vagy

exec "user.cfg"
  • FLeK0
    http://www.planetquake.com/sda/other/halflife.html
  • Extraboy
    hl2 :D amugy CSHU-n fentvolt, demoban is, csak jobb oldalt keress rá!
  • Mr.Grent
    http://www.half-life.hu

itt próbálkozz
  • lamatic
    tudna valki segiteni..egy link kellen ahol megtalálom a HL1 filmet amiben a csávó olyan gyorsan végig játsza..köszönöm elöre is
  • tmate6
    Ezt nekem mondta sztem
  • Mr.Grent
    Ezt nemértem :( fejtsd ki :D
  • tmate6
    Kuss :DDDDDD
  • nemcsakfeel

"tudok weblapot csinálni" akkora szöveg
  • FLeK0
    Gabe a warez temaban annyit mondott, hogy Nick Shaffner kreativ ember. O az, aki a VAC-on dolgozik.

Gondolom meg tudjak oldani, hogy x.dll cheat keresese kozben ranezzen a warez verziok jellegzetes filejaira is.
  • Zsoltika 007
    Miért ne lenne? A Vac csak cheat ellen van nem? Vagy ezután már nem lehet törttel nyomni?
  • Zsoltika 007
    Ok akkor nem szervezkedem többet.
    De akkor bennevagyok én is!
    [SG]Mr Bond
  • janos666 #10161
    Érdekes mikor 10 percig vársz egy player shotra és nézed kik játszanak, egyes emberek már 5,5 órája a szerveren vannak. Hát ha nekem annyit kéne gép előtt ülni, talán ha néha azért felálhatok, de hogy annyit játszani...
  • janos666 #10160
    Már régebbóta gondolkodom ezen, hogy a klán kifelyezést mely állatfajoknál vagy történelmi korban alkalmazták emberek/állatok egy csoportjára? Talán farkasok? Nem az falk...
  • Takezó
    Ajjajj, még a végén ütős kis klán elsztek :)
  • Promi #10158
    En meg mindeg benne vagyok, ha bevesztek.
    [SG]Promi
    Mijen jol mutat.:)
    En csak jatszanek.
  • janos666 #10157
    Ez a felfogás már nekem is tetszik (példaelőzmény:#10022), továbbá minthogy kisgyerekkoromban rendszeresen néztem a StarTreket és tetszett benne a Borg (a tökéletességre való törekvés, az egységes faj, de főleg az egységes gondolat...) így még a névválasztás is tetszik.
    És nem is értek a weboldalakhoz. (Nem ismerek ingyen letölthető PHP alapú portálokat, csak 1X próbáltam ki egyet, de mindenki hibázhat néha )
    Ezt veheted egy jelentkezésnek, de csak próba szinten, nem garantálom hogy bármit is a nevem elé írok vagy betartom a szabályokat ha baromságokkal lessz tele (szép, szép a kezdés, de ki tudja) (-ezen esetben persze nem reklamálok majd a kitiltásért)...
  • Mr.Grent
    NE LEGYETEK KOCKÁK!!!!!!!!!!

Bár igaz hogy sima cs-s beütés de kötelező darab. A név magáért beszél :D
  • Mr.Grent
    Hmm gl :D :D :D :D :D :D remek csapat rules!! :D
  • Mr.Grent
    Ezt neked kell tudnod, egyébként meg a legszarabb a cs:s találati számolása. Mivel a VALVE-nél a nemrealisztikus sebzésre öszpontosítanak. Lényeg a lényeg én eztmondom, és még sokan mások, más meg azt. Nincs ezzel gond, te ezt hangoztatod, én azt. Demokrácia POWAAAA :D :D
  • tmate6
    LOL hát, aszittem :D
  • Borg
    Te figyeljélmár, szerinte az SG portál szerverén futna a CS:S szerver is? :DD vagy hogyan képzelted ezt el?:D
    Már most is asszem 2 vagy 3 szerver figyel az SG alatt.
  • tmate6
    De akkor az SG nagyon lassulna, vagy tévedek, tegyuk fel mindig telilenne, sztem sokat elvenne az SG-bol
  • Borg
    Hogynevolna.
    Másrészt a gameserver bérbeadás hatalmas biznisz, csak MO-n még kevesen jöttek rá.
    Itt ausztriában már fillérekért lehet game szervert bérelni, mert akkora a kínálat.
  • tmate6
    Háááááát, van errre egyáltalán esély? :)
  • Borg
    Tőlem aztán szögletes is lehet :)

Aztán ha kialakultunk, majd meginterjúvolom St-t, hogy nem akar-e egy SG CS:S szervert beállítani nekünk :) Megfelelő számú ember esetén... ki tudja.