73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #10267 Ja ilyet már mondtak korábban is, aztán 2 napra rá ottvolt az új emporios update... -
Rolee Papa #10266 Ki mondta, hogy nekem jó? Csak megemlítettem, mielött menne itt a flame a "Hol az uj update? Honnan lehet letölteni? Ezt írja ki mikor csatlakozni akarok... Nekem miértnem megy? stb." Vágó? Ja félve és sugva jegyzem meg nekem is warezos, én se állok ugy SAJNOS, hogy megvegyem ezta király stuffot... -
miért nem? akkor a warezosok lemondhatnak ? -
hmm hallottunk már ilyet. Mellesleg ez neked miért ilyen jó? Bár elhiszem hogy szar érzés hogy te megvetted más meg nem. Majd ha úgy állok akkor megveszem énis -
Rolee Papa #10263 Bocs. Akkor ugy írom, hogy emporio féle update. -
miért ne lenne? -
Rolee Papa #10261 Nem lesz több Update aza pék. -
ez meg mi a pék?:) -
dop3 #10259 Sztem is hulye 5let, de azert egyszer szivesen kiprobalnam magunkat egy igaz NAGY klán ellen. Biztos szetvagna az ideg a party vegere... :D -
Borg #10258 Nemkéne folytatni ezt a témát itt. -
Ha jól sejtem, van egy számítógéped, és interneted is, mivel a fórumon osztod a jóságos észt.
Ebből kiindulva hagy kérdezzem meg, hogy mi a f**z-nak egyolyan telefon ami - valljuk be őszintén - hót s**r minőségben játszik le mp3-ésegyéb formátumú hangfájlokat, esetleg videókat, mikor ott a szmítógép, és az mindent tökéletes minőségben le tud játszani.
Nem vagyok otthon a témában, de egy ilyen telefon 80-100.000 Ft(?).
Mit is lehet ebből venni egy számítógéphez?! - sokmindent
Vagy vehetsz belőle k***asokmindent... -
Ezzel csak az a baj, hogy nagyon kevesen olvassák a faq-t. Vagyis pont azok nem, akiknek szól -
Nem tudom ki szerkeszti a FAQ-ot, de bele kéne írni(Nagy bazi piros betűkkel) hogy jelenleg nem lehet warezzal játszani neten. Ezzel ha nem is az összeset, de legalább néhány fölös kérdést elkerülhetnénk. Így csak a linkre kellene várni türelemmel. Csak javaslat... -
Szerintem jó alkalom lenne észrevenni mennyire lámák vagyunk a pro-khoz képest. 
Ettől biztos elkenődik majd néhány nagy arc.
-
Na nekem elegem lett ebből a warezolósdiból, holnapra postázzák a HL2-t -
Én is épp erre gondoltam -
FLeK0 #10251 hidd el, hogy egy dozert konnyebben le lehet loni, mint sokakat publicon. -
Borg #10250 Szerintem hihetetlen nagy baromság :)
Miért akarna az egyszeri public mazsola (na nem konkrétan:) a profik ellen warozni? Hogy lecsíterezhesse őket?:D
Nekem legalábbis semmi kedvem nem volna ehhez. -
Érdekes gondolat -
Tán csak jövök én is!
[SG]Dachande -
Kovsebi #10247 Nekem ez magas, de hogy jön ide a telo téma? -
azriel #10246 Az se elhanyagolható hogy a 6600 Symbianos telo, és rengeteg program (felhasználói, játék, N-GAGE-s gamék is futnak rajta) van hozzá. Ebből kifolyólag mp3-at is tud lejátszani, de akár filmeket is lehet nézni vele elég nagy memóriával. A kettőt nem is lehet összehasonlítani. Ég és föld (csak kicsit bumfordi) -
Kovsebi #10245 Nembaj -
Kovsebi #10244 Nekem nem is engedi letölteni. 6perc után hiát ír -
Csak 17 hozzászólást kéne visszamenni.
-
FLeK0 #10242 bot, tides, bugfix. -
Kovsebi #10241 Mi az ujitás? -
Kovsebi #10240 Hoppá, 22 perc update :))) -
Borg #10239 Ja akkor max csak azt, hogy "HONNÉT TUDOM LETÖLTENI?" :P -
Rolee Papa #10238 Hajnali 2körül már kinn volt az uj "csoda"... (Steam.Down-TD)
Ezután már talán a warezosok se fognak flamelni 10 kommentenként:P
-
Borg #10237 Az éjjel kijött egy Steam update a CS:S-hez. Szal... tört verziósok megint pihenhetnek néhány napig (hétig), amig valami összetákolt patch megjelenik.
Csak reménykedni tudok benne, hogy ezentúl nem kérdez erre rá minden alma 10 percenként... -
:) #10236 sziasztok PROViSiON cstrikevel nyomutam egészen tegnapig.. már nem enged be 1 serverre se:( valaki tud vmi frissitést a PROViSiON verzióhoz ? -
haverok, ismeretség, egy kis móka-kacagás, néha üvöltözés ahogy a torkodon kifér, máskor össze-vissza hülyülsz és nevetsz, hogy milyen pózt vesz fel a hulla, csapatmunkák, warok a klánoddal és ezzel elgyepáálni az ellenfelet, és megintcsak móka móka móka móka amennyi csak belefééééér!
-
GX30, akkor vegyél ha digitális kamerát akarsz tartani :D,vagy óriási mp3 gyüjteményt akarsz hallgatni. Meg vegyél hozzá headsetet, és SD kártyát. Szép a képe, 1Mp a képfelbontása. Ez egy kamera, és mp3 lejátszó, mobillal turbózva. hmm szerintem költsd a lovéd egérre, vagy jobb VGA-ra. Neméri meg váltani, szerintem.... -
Ugyanazokat tudják, aprónyi különbséggekkel. -
Nokia 6600-val anyit nyersz hogy van benne egy kártya, amit bővíthetsz 512 MB-ig. De nincs rádió, nincs mp3. Ezért nem vettem én is azt. Igy van egy k700i-m, és szerintem ez király. Miért akarod lecserélni? -
Borg #10231 Já, majd pénteken így jövök már én is...
frag-Termelő Szövetkezet :D fTSZ
Ésakkor téesztagok vagyunk! :)
Nem Dózsa MGTSZ, hanem SG fTSZ :D
/szerintem hagyjuk ezt a hülye megnevezés témát :D/ -
...egylet... -
OFF
Mas tema de surgos lenne a valaszotok.
Szandekomban all lecserelni a Sony Erycson K700i mobilom 1 Sharp GX30, vagy Nokia 6600 -ra.
Valaki velemeny ellen velemeny help?
On
-
Na jo akkor en mostantol [SG]Promi.
Ok?