73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
mi az a parancs amivel letudom kövcetni az adott csomag utvonalát? pl parancs index.hu
köszi -
optionsben keress valahol advancedet,talán a controls-nál,aztán meg fast weapon switch -
Az lényegtelen.Rendeléstől számÍtott 72 órán belül vissza kell cserélni.Vagy a megérkezéstől, fenetudja:S
De kötelesek visszacserélni. -
Smitiz #67676 Had kérdezzem meg tőletek mint tapasztaltaktól, hogy hogyan lehet megcsinálni hogy egérgörgetésre váltson fegyvert rögtön és ne ez a Half Life sítulú menüs fegyvermenü legyen? -
Télleg benne van a szabályzatban, amit el kellett fogadni, hogy ők semmi ilyenben nem segitenek, a Steamhez kell fordulni! :S:S:S:S -
PunkZoli #67674 kérd a panaszkönyvet, simán segítőkésszé válnak...
bár szerencsére nekem nem volt ilyen, meg ha panaszkönyvért sírnak minden szarért azt sem csípem, de ez egy indokolt eset :D -
na,hát megvan a nagy rejtély:az SP3 elQrta a vga drivert,egy uninstall-install után már megy a dolog rendesen.
mondjuk azt nem értem,ez miért jelentkezik installnál is,miért nem csak a játék indításánál,de lényegtelen.(mellesleg,persze a steamet is újraraktam) -
Ezt csak a steam tudja elintézni. A cdgalaxis oldalán szerepel is, hogy mindennemű támogatással a steam foglalkozik ők nem. Ez érthető is, hiszen a cdgalaxisnál nem tudják eldönteni, hogy esetleg nem akarsz még egy példányt magadnak és csak azért kérsz új kódot. Az e-mail megerősítésnek meg mindenképpen meg kell érkeznie, mert amíg nem kapsz ilyen levelet, addig a steam support sem kapta meg a kérést. Amúgy a support hivatalosan 3-5 munkanapon belül jár el... -
Borg #67671 Nem kötelességük ezzel foglalkozni?
Tedd fel nekik újra a kérdést a fogyasztóvédelmi hatósággal egy mondatszerkezetbe hozva... -
ŐŐ Digitális Vásárlás... Aztmondták nekik nem kötelességük ezzel foglalkozni, de rendes volt a srác, elküldte mailban a linket, ahol van a Support[mondjuk énis megtaláltam de mind1] -
Elviekben visszaviszed a CDGALAXISBA és kérsz egy újat.
Nem vagy köteles baszkódni vele ha jól tudom.
Ez az ő bajuk. -
Nah odáig eljutottam hogy regeltem Supporton, csak az istenért nemjön meg az a megerősítő levél... Haver meg holnap CS-zni akarna, én meg magyarázkodhatok, hogy mér nincs még accountja :S -
hali! neten vettem egy css-t a cd galaxistól, de a kódra azt irja, hogy duplicate cd-key... Az ottaniak pedig nem tudnak segiteni, mondván, hogy ők ezt a Steamtól kapták? Ienkor mit kell csinálni???? e-számla megvan term. -
Na az AWP no comment... megy mindig sok kis lowtól hogy mekkora noob fegyver mert túl könnyű vele játszani, de ha felveszik véletlen, egyik sem tud lőni vele xD szal hogy is van ez? -.- -
IE6 ot használ elviekben.
Nem csak azt kel mondani hgy nem működik, hane azt hogy lecseréltétek a PC-t és ezért szükség van a végpont frissítésére, majd veszel 1 router potom pénzért és azt dugod rá elsőnek ami meg továbbosztja a netet szó nélkül.(habár ez majdnem mindenhol működik de a digit még nem ismerem lehet nem.) -
Akkor hívd fel még egyszer, hátha kedvesebb ügyfélszolgálatost kapsz ki. -
mondjuk betelefonáltam,és közölte az ügyfélszolgálatos,hogy 1 végponton garantálják a szolgáltatás működését,azon működik,akkor fogjam be a számat.
az üzletben ahol a routert vettem,lement alfába az eladó,hogy a digitől ilyet mondtak.
egyébként volt egy kis időm,telepítettem egy másik steames játékot dvd-ről,frissítette,ikonra katt,és crash...szóval fogalmam sincs mi a stájsz,egyetlen reményem,hogy az IE motor miatt haldoklik a steam(amit elvileg az SP3 frissít),úgyhogy leszedtem külön egy IE7-et,használni úgyse fogom,de hátha játszani legalább tudok... -
Mondjuk betelefonálni és elmondani mi a bajod és nem csak otthon duzzogni magadban hogy köcsög ISP. -
Hülye vagy? Ha ilyeneket használsz, akkor lenúboznak!
Csak simán, ezek nélkül mind' a Rambo! Az igen! Az megy publicon egy csomó helyen! Ha awp-t mersz venni, és lelősz valakit, akkor is megy ám noob-ozás keményen... Hajjajjj... Én már nem is merek lassan felmenni publicolni, mert egy füst gránátért is jön a voteban (mert a sok paraszt nem tudja a különbséget a kick és ban között, ezért hadd szóljon!). 

-
engem most perpillanat az jobban zavar,hogy semmit nem tudok felrakni,ami steames,mert az sp3-tól azonnal megfagy az egész gép...:(
újrarakni meg fasza lenne a rendszert,mert 1 hétig nem lenne net(a digi valami okossággal elérte,hogy csak ezen az oprendszeren működik a net,tehát a jelenlegi másik xp-n SEM tudok kapcsolódni-.-') -
omg. flash/smoke, ilyesmi, kis taktik T oldalról, és máris nincs gond a 3 fegyver egy ajtóra gonddal :) -
Smitiz #67658 Én meg azt utálom amikor viszi a csapat a bombát és a sok CT meg csak ül és ül mozdulatlanul, minden ajtóra 3 fegyver szegeződik, szépen fejmagasságba állítva, aztán légy ügyes...
Anticampnél legalább nem fix a 3 fegyver ajtónként, hanem kicsit mozognak, sztem úgy is elég jól lehet védeni, ahol idáig játszottam ott mondjuk elég volt ha a bombalerakó hely 2 bejárata között mozogtál, már nem sipákolt, meg persze nem tartott 1 évig egy kör 2 kis beszari kemper miatt 1 vs 1ben....
De aztán lehet hogy csak engem zavart ^^ -
és mennyitől számít kempnek? meg annyira szituációfüggő :\ pl. 1v1 maradt, CT vagyok, tudom hol a T, de lowhp vagyok ő meg nem. Túszok ott vannak a közelben, T be van szorítva, csak felém tud kijönni...
a.) viszem a túszokat jó CTként... ehhez el kell fordulnom, de ha hátrálok is mozgás közben vagyok, vagyis pontatlanabb a fegyver, oda az előnyöm, és lowhp vagyok ebben az esetben, T lelő...
b.) kivárok... a Tnek ki kell néznie mert hang nélkül odébb sunnyoghatok a túszokkal... és amint kinéz kapja a fejest, amibe jó eséllyel belehal...
b esetben mocskos kemper vagyok... plugin meg megbasz érte gondolom :)
Ez csak egy példa... életszerűbb nem jutott eszembe így hirtelenjében... én azt bírom rühellni mikor a szerver beleszól a játékomba... (még ha admin teszi, azt mondom esetleg, hogy oké, igaza van, máskor vázolt esetben lelövöm falon át, mert nagyjából tudható hol a feje... akkor meg köcsög whs leszek :D)
Sztem admin azért van hogy az ilyeneket büntesse esetleg... feltéve ha "visszaeső" az illető és még nem szólt neki... -
Szerk:
Szóval.
"De" mappokon CT-k nek korlátlanul lehet kempelni, T-k nek rusholni kell viszont a bomba lerakásánál fordul a kocka.
"CS" mappokon T-kenk lehet az elejétől fogva kempelni, a CT-knek meg rusholni.
Illetve lehet még ezeken is finomítani egyéb beállításokkal. -
Azért nem mindig hülyeség az anticamp.
Sourcemodhoz készítetté keddig a legjobban használhatót ahol feltételekhez van kötve a lehetőség.(pl ha elhullik a bomba akkor a CT-k nek szabad a kempelés, ha viszont le lett rakva akkor meg a t-k nek, illetve mapfüggő beállítások).
Bírom rühellni amikor egy előre rusholás következménye képen 2 ellentétes oldalon lévő kemperek miatt ülök/ülünk tkp 1.5-2 perceket. -
biztos kurci jó lehet,ha egy bombás mapon a ct-ket,egy túszoson meg a t-ket baszogatja,hogy rássoljanak,nem? -
omg, antikemp plugin... random kaksi "akkorjóaszerverhasokszarvanrajta" adminok által készített szervereken van :C
egyébként ASE vagy HLSW asszem megmutatja milyen pluginok vannak szerón. hogy lehet-e keresni is rájuk azt nem tudom. -
Smitiz #67652 Sziasztok, új vagyok itt azok közt akik már fizettek a CSSért (holnap jön meg), és lenne egy olyan kérésem hogy írjatok nekem pár szervert ahol anticamp plugint használnak, illetve ha ez túl nagy kérés akkor hol tudok ilyesminek utánanézni? :)
Kultúrált válaszokat előre is köszönöm :D -
Nem.
Esetleg töröld le a css könyvtárt és indítsd el a gémet hogy újraépítse a mappaszerkezetet hátha megjavul.
Alternatív eset hogy újrarakod az egész win-t (ez esetben ha jobb géped van mint egy P4 akkor a Win7 RC1 javaslom az XP helyett 32/64 bit rajtad áll de sztem 64 est érdemesebb most már), de ha csak XP-t raksz ismét akkor előbb rakd fel az SP3-at és az összes frissítést és csak utána kezdj el drivereket pakolgatni. -
srácok...találkozott már valaki azzal a problémával,hogy fel volt rakva a CS:S(origi offkorz),utána felrakta az SP3-at a windózhoz,és amint elindítanám,fagyasztja a gépet?:( -
-.-" -
Borg #67648 Töröld az egész cstrike mappát, az a legbiztosabb. -
Pont ezért van tiltva szinte minden szerveren. -
Ezt most kreáltam nem tom műxik e ... 
de valami hasonló volt és működött (jácchatatlan a game)...max kiveszed a wait-et
(mi a baj a wait-el...vagy már megváltoztatták nem kell mindenhová wait wait wait :D régen ez volt az alap minden szar action script tele volt vele )
amúgy tudja valaki a centerwiev-ot hogy lehet működésre bírni? me az optionsban hiába állítom be a resetwiev et bármilyen gombra nem csinál semmit!!! Vagy az mi amúgy??? -
wait van benne szal nem müxik...
Egyébként sztem ha lenyomjuk úgy az ellenkező irányt, hogy nem engedjük fel a msáikat, akkor csak megáll, de nem indul el másik irányba. De ez nem biztos... Érzéssel kell csinálni :D -
LOL
elengeded az előre gombot!
bind "mouse1" "+stopattack"
alias "+stopattack" "+stop;wait;+attack"
alias "-stopattack" "-stop;-attack"
minden lövés előtt megáll !

nem tudom működik e de valaha amikor én is ezzel a gondal küzdöttem és scripteket keresgéltem, valami hasolót találtam...de szerintem nagy faszság :)))) tanuljmeg abban a pillanatban lőni amikor megnyomsz egy másik irányt...mivel a jéték olyankor automatice küld egy stop parancsot és utána indul el a másik iránybe!!! ez a titka a jobbra balra futkosva desertezésnek is
-
serverlogot ugye úgy ürítem hogy a cstrike mappában a logs mappából törlök mindent? -
SzocsA #67642 azt mivel lehet megcsinálni hogy hirtelen megáll a karakterem futás közben?
ha ellenkező irányba nyomom a gombot akkor sem gyökerezik le a lába.
nem olyan gyors mint az ellené! egyből megáll mintha falnak menne!
az én karakterem mindent olyan lassan csinál

-
BAN 
NE KATTINTSATOK RÁ!!! -
nekem semmi sem jön be, csak 1 zöld oldal ahova regelni kéne