73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Már harmadszor indítottam újra, 87%-nál áll.... -
DoNLeoN #10353 Ha nem lenne ez a steam-down progi, akkor se tudnád updatelni...
Mert a Valve baszik elég servert telepiteni..
Csak azért mondom, mert beta 6.5 óta játszok. A kezdetektől (mióta van kurva steam) mindig baszakszik az updattel, mer mindig le vannak terhelve a kuva serverek, amikor jön egy update... Ha aznap már tudtam CS-zni, örültem.... -
Jelentkezz ki majd be a steam-el. Elméletileg kellene neki. -
Kicsit idegesít, hogy megvettem a cuccost eredetiben, és b@szik frissíteni
-
Borg #10350 Talán onnan, hogy a vételi adatbázisban regisztrálatlan kulccsal, vagy egyátalán, illegális kulccsal megy fel az illető. A steamdown most ezt kerüli meg valami kiskapu útján, amit majd a valve szépen becsuk... -
FLeK0 #10349 egyszeruen megnezik a sajat szerveruk logjaban, hogy milyen account alol bejelentkezett user tolt, es mar zarhatjak is ha lopja a termekeiket. -
Amúgy úgy látom már nem működik. Nekem legalább is nem megy. Szóval erről ennyit.
-
Erre sok megoldás is lehetséges...hidd el megoldás mindíg van! Efelöl nyugodt lehetsz hogy megtudják hogy kivette meg a játékot és ki nem!
PL ellenőrzik a megadott kulcsokat, és aki nem adta meg vagy rosszat máris tiltják lefelé :))) -
Chaos25 #10346 Igazad van annak elenére is ez mondom hogy én nem töltögetek ugyan de a álltalad szídott csapatba tartozok. Elgondolkoztató a steam működése! -
Chaos25 #10345 Ez egy ilyen trükk lenne? Honnan tudják meg, hogy valaki a steam down-al töltöget? Ez nem egy olyan progi ami átb@ssza a steam agyát és azt hiszi hogy a töltögető delikvens egy fizető vendég? -
Borg #10344 Simán :)
Tudjátokmit, aki [SG] akar lenni, az küldjön egy PÜ-t nekem. Csak annyi legyen benne, hogy [SG]"akárki".
Aztán a PÜ-k alapján holnapra csinálok egy taglistát, ide felülre. -
Azért valahol Alpha-nak igaza van... -
Borg #10342 Micsoda?:D A Valve futtasson elég szervert ahhoz, hogy a warezesek letöltéseitől az origi játékosok még tudjanak tölteni?:)
Szerintem rövid időn belül ugyis keresztberak a valve a steamdown-nak. Akkor majd újra lesz sávszél updatelni annak, akinek megvan eredetibe. -
Olyan is jöhet sg klánba, aki nem játszik túl jól?
Nevezetesen én:D -
Már bocsi, de ez elég kreténség volt. A Valve-t szidd mert ők nemfutatnak elég szervert ehhez a művelethez. -
klezzz #10339 És az szted kinek a hibája hogy hagyják tölteni a warezeseket a steam serverekről? gyk.:valve -
Borg #10338 Azért ennyire nem kell sarkítani, de valahol igazad van. -
Amúgy meg kapja be az összes WAREZES BUZI, mert nem bírom a CSS updetelni mert minden szervert leterheltek a warezes köcsögök!!!! Bazz, ez azért már kibaszás!!!
-
remélem, hogy össze fog szokni a csapat és jókat fogunk játszani.
ha még St beleegyezne a szerverbe...úgy örülnék :)
mindenesetre mostantól SG lesz a nevem elött HUN helyett :) -
Mind1 sikerült mégis elindítani.
-
LOL!! Nem tom leszedni!! Fullon le van terhelve az összes szerver. Egyik link sem működik.
Ha vki most fent van msn-ben átküldené nekem?
-
Gondolom már tud is rég róla a valve, mivel egy olyan oldalon volt fennt amit már a fél világ ismer...csak nem fogja hagyni hogy a megnem vásárolt játékkal játszanak az emberek, mert nekik így nincs hasznuk! -
batu #10329 Credits: steamengine.exe and steam.exe come from emporios steam fuckered ,
ppatcher dont know from where....,
timmy234 for the motivation:)
DarkGhost for helping with the installer
Hazzan for helping with visual basic
madwormer2 for the trayit tool
created january 10th 2005 (so you can see it was the first one) -
Borg #10328 Ja, szerintem is.
Egyébként gondoljatok bele, miért pont akkor jön ki a steamdown, amikor updatelt a cs:s?
Hát mert ilyenkor a legnagyobb az érdeklődés egy tört update után. Ilyenkor lehet lebuktatni a legtöbb embert.
A Valve 2-3 nap múlva egy kattintással kiküszöböli a steamdown működését, utána pedig lezár újabb 50-100k accountot. RÁADÁSUL, mivel minden warezos steamdownozott, visszaszorult az egyéb updatek kiadása, letöltése, terjesztése is. Egyszerre több legyet csapNA a valve egy ilyen akcióval.
De még ha nem is az ő művük, jósolok neki pár napot mire kiküszöbölik a működését. -
lol..márcsak 300 perc és s steam down letölti a sourcot....szzz ésha nem lesz jó akkoor leszek ám ideges -
Borg #10326 De csak azok között akik valamennyire ismerik egymást.
Ezért is lesz jó, ha mi itt csapatba szerveződünk, aztán legalább össze lehet dolgozni egy kicsit publikon majd. -
vedd úgy, hogy a #10212, a #10197-re ment. -
Most nézem a Steam Down progit! Hát egy már nevetséges! Simán le lehet tölteni bármit (HL2, CS:Source..stb) Felér egy kisseb warez oldalal :DDD
Mindegy pár nap múlva ugy is törlik ezeket az Acoountokat is..... :)) -
Borg #10323 Olvasd el a leírását, aztán megtudod. -
értem.
azért, ha összegyűlik a jónép SGC-n, néha szokott lenni egy kis csapatmunka.SZERINTEM. -
Lamik #10321 amúgy ezzel a steam downnal kell még vmit csinálni azon kívül hogy felrakni? -
Letöltöd az egész Source-t, abban már benne lesz az Update! -
batu #10319 Probaként Steam-downnal letöltettem cs-1.6-ot. 200-300 k/s 20 perc alatt lejött. Megy rendesen. -
Lamik #10318 csátok! hogy kell ezzel a steam down-nal updatelni?
-
kiírja hogy 340 perc van amíg letölti a sourcot...lol ..és akkor még nem is biztos hogy jó lesz -
yesoké
-
ez jó kérdés....de várok 
-
nem is kell nekem a provisionos van felrakva az emperioshoz!
-
Mivel ez itt egy fórum ő megkérdezt kinek mi a véleménmy a telókról. Én meg még valaki válaszoltunk mert érdekel ez a téma. Neki segítség, neked meg nem kell, te a hátadra veszed a pc-t ő a telefonján teszi ugyanezt. -
mire...?