73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Mr.Grent
    A profi public player skilles okos és intuitiv. Ezt sokan nemtudják elfogadni, annó mikor kezdtem(kb 3 éve) 2 hónap után a jobb csapatokat lecsítereztem mint állat. Pedig értelemszerű volt hogy mivel jobbak. Több éve játszottak azzal a játékkal amiben nekem 2 hónap tapasztalatom volt. Ők figyeltek árnyékra hangra, látták milyen a pingjükés az enyim, kiküszöbölték a játék felesleges beállításait, nem haxoroztak, hanem ami nemkell azt nem futtatták.
    Szóval otthon voltak a játékban, és persze ehhez jött a skill, és az intuitivitás, a lehetséges lövéseket ők bevállalják és töbségében be is válik. Ezt nevezeik sokan csalásnak. Mert már már abba a körbe tartozik, csak ezt nem lehet bizonyítani.
  • Zsoltika 007
    Szerintem meg fogják oldani hogy mégis.
  • tmate6
    Jaaah, aszittem az accountot
    [nemszólt]:)
  • alph4
    Nem sokáig lehet már szerintem játszani a tört CSS-vel! Pár hét múlva vége lesz ennek....
    Ha jól tudom CS:CZ-val valamint a CS1.6-al sem lehet játszni ilyen módon, csak ha megvan az erdeti!
  • Zetorg
    én se vagyok hülye, de csak a kuponosok tudták előre aktiválni.nekem dobozos verzió van.
  • DoNLeoN
    na bazz... minek multi lámázol? Gyere fel egy serverre, játszunk egyet, akkor utána mondjad, ha annak fogsz tartani... pff...
    Másrészt aki nem pro csiter, az is eredményesen játszik, de észre lehet venni. A pro csiter még eredményesebb, csak gyak. lehetetlen megállapitani.. Szerinted csak pro csiterek vannak??
    Mezei játékosok között is van pro, kezdő, meg aki ugy született, hogy nagyon nincs tehetsége...
  • tmate6
    Nah látod, az okosak az ilyet elore megcsinálták :DDDDD
  • FLeK0
    csak kulon lehet kapni amazon.de-n peldaul :) de 300 oldalas kb.
  • HaP
    Ram is mondtak mar hogy csiter pedig azt se tudom honnan szedjem le vagy mit rakjak be
  • Zsoltika 007
    Az egyetlen dolog amiért nem vettem meg az az anti cheat hiánya, a kevés pálya és a bug hegyek...
  • DoNLeoN
    Persze, ez sem hülyeség, sőt, annyiban logikus, hogy hiába igyekeznek akárhogy, ugyis fel fogják törni, igy kinálnak egyszerűbb lehetőséget, ezzel a warezolást kontrollálni tudják, pont annyira engedik, emiennyire még reklám nekik. Ha tul sok a warezos, akkor 50-100.000 accountot bevonnak, a fele ugyis meg fogja venni. (pl. én is, ha letiltanak, vagy lesz VAC, meg a régi-jó mapok)
  • Mr.Grent
    Megint a csíter téma. Ha valaki multy láma arról észreveszed hogy használja, ha valaki profi, arra meg csítert üvöltesz. De egy proficsitet használóról sosem mondod el most jól játszik vagy csal.
  • Tatyla
    már csak ezért is megveszem eredetiben!
  • Lamik
    Megmondtad a frankót :D
  • Borg
    Mint korábban irtam ugye...
    De az tény, hogy csak itt az SG-n is updatenként legalább 3 új ember veszi meg a HL2-t :DD
  • Borg
    pdf-ben nincs fent valahol?
  • Mr.Grent
    Arra nem gondoltatok hogy ezeket a kapukat a Valve nyitogatja? :D Ha hihető ha nem. Én elhiszem hogy vannak ügyes crackerek, hackerek és stb, de nemkell elvetni annak a lehetőségét hogy a valve direkt találta ki a hl2 lopását, a saját lassuságának mentségére. A cs-t manapság az fps játékosok majd 50%-a játsza. Ebből kizárnának 25%-ot legalább azzal hogy csak a legál tulajdonosok tolják, ennyire még ők sem hülyék, ha fizetnek érte ha nem ez egy reklám nekik, mert te megmutatod a warez verziódat a haverodnak, neki megteccik és megveszi, vagy tovább mutatja egy másik haverjának.
  • Borg
    Ha küldtél PÜt, akkor biztosan :)
  • FLeK0
    nem, angolul es nemetul adtak ki a hl2-hoz, van benne par cs:S fejezet is. nem tudom miket irnak, par erdekes dolog biztos van, de a jatekot nem hinnem hogy fel lehetne fogni belole.
  • DoNLeoN
    Hidd el, van bőven annyi tapasztalatom, hogy megítéljem, ki az aki tuti csiter. És 2-3naponta mindig találkozok eggyel sajnos...
  • Zsoltika 007
    Ugye engem is beleszámoltál?
  • Borg
    Na, már most 9-en vagyunk elvileg... (7 ember PÜ-zött eddig +promi+én)
  • Tatyla
    ez a könyv kaphato magyarul is?
    és ha igen hol?
  • el nino
    Én innen rendeltem:
    http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=VUPHL2&platform=pc
  • klezzz
    Egy csiter bőven elég egy szerverre hogy elbassza más játékát!
  • DoNLeoN
    Szerencséd volt..
  • Zsoltika 007
    Nem is. Azt felkérésre készítette egy cég számára de végül mégsem kellett, ezért ingyenessé tette. (torrent) Még ő sem gondolta volna hogy ilyen népszerű lesz.
  • FLeK0
    paranoid. vegyel inkabb egy cs strategy guide konyvet, tanuljal bele a jatekba, es meglatod hogy nem csalnak annyian, mint gondolod.
  • Sil3nt
    http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=2098
  • Sil3nt
    nekem is ez van és kifogja írni, hogy kb. 380 perc kell még...nahh azt nem várom ki..deha biztos siker lenne utána talán...
  • Zetorg
    innen
  • Zetorg
    nekem aktiválásnál volt 2 óra várakozás...
  • R9
    honnét lehet a hl2-t megrendelni?
  • DoNLeoN
    Másrészt teljesen jogos, hogy biztos sok ember meg tölt crackelttel, te pedig fizettél.. Én NEM FIZETEK ÉRTE, MAJD HA LESZ VÉGRE KURVA VAC ( ANTI CHEAT) , akkor azonnal megveszem.. Sok tetü szar pálya helyett (mert a inferno, nuke, assault még mindig nem alap map) inkább anti-cheat kléne, mer sok tetü szétcsiteli az agyát...

Ja! Nem vagyok olyan biztos benne, hogy ennyire primitív ez a Steam-down, hogy ennyire egyszerű legyen megfogni a crackes embereket. Nagyon kreativak manapság a crackerek-hackerek.. (egyet pl. a Valve-hoz csábítottak, a Bittorrent készítőjét/kitallálóját is bevették a Valve-ba, pedig higyjétek el, nem a legalitás elvében találták ki a Torrent rendszert...)
  • Zetorg
    én most elindítottam a játékot és "Preparing to play CS:S" és itt megy a három pont.már vagy 5 perce. :(
  • Zsoltika 007
    Van, aki leszedte és megy még neki a steam down?
  • Borg
    Én mióta a HL2-t megvettem, még sosem volt problémám a steam teljesítményével.
  • el nino
    ÁÁÁÁÁÁá holnap után jön a futár és nem pizzát hoz:)
  • alph4
    Nekem is pont ennyin ált meg! :DDD
  • FLeK0
    Ugy hogy pontosan tudjak, hogy ki mikor milyen cdkulcsokat regisztralt, probalt regisztralni, ue. bankkartyakkal.