73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
mar 13:DDDD -
:D Király! -
Borg #10432 Szal akkor a szabályok még egyszer összefoglalva, az [SG] csapatra nézve.
1. Nem klán, nincs szervezett war, nincs nagy arc. Publikon lehetőség szerint teamwork és funplay van.
2. Nincs cheat, fairplay van.
3. A tagfelvétel az alapito tagok esetében (ezek névsora ehét péntekig alakul ki a jelentkezőkből) egyelőre free, a tovabbiakban pedig egyszerű (csapat-)többség dönt módszerrel vesszük be a jelentkezőket.
4. Csak az lehet tag, aki jelentkezett, és fel lett véve a taglistába.
5. Nincs führer, demokrácia van. De nem anarchia.
6. További konstruktív szabályok are welcome but not necessary:)
Jelenleg 12-en vagyunk kb. Aki be akar lépni, olvasson vissza, és a leirtak alapján jelentkezzen. Pénteken kiteszem a tagnévsort ide felülre. -
nekem be van teve egy 10 magyar szerver azokon szokom nyomni ahol vannak meg ahol nem szagatok mert kulfoldrol vagyok es igy neha szakadnak a szerverek es magas a pingem pedig paran megirigyelnek a netem:((( -
DoNLeoN #10430 Amugy melyik serveren szoktad nyomni??
Én csak a Smalla-n, esetleg SGC, de naon ritka -
Utana nezek DCn -
Ja az nekem is kéne! ;) -
Ja halli beszeltunk elobb arrol a konyvrol nincs meg valakinek pdfbe vagy valami elektronikus formaban koszike -
r0hamkuka #10426 http://insyderz.kani.hu/bitye/CS_Source -
PÜ: Privát Üzenet -
Semmi gond. :) -
Poli Uretán :D -
De ha nem lesz crack akkor nem leszek:(((
-
En is SGs csavesz leszek de szerintem latni mingyart mert a nevem ugyan az itt is:DDD -
DoNLeoN #10420 Jájj.. télleg, nem engem lámáztál le, csak félreértettem.. :( BOCS!!!!!
És teljesen igazad van abban amit irsz, egyetértek, igy felfogva.. Elsőre félreértelmeztem.. bocs! -
ja ma tudom:DDDD -
hol olvastad? -
Borg mi az PU?:DDD -
"Ha valaki multy láma arról észreveszed hogy használja" Nem te vagy multy láma olvass már hanem ő.. VAzz tépem az arcom.. -
Borg #10414 Ja :) De még ha nem is dolgozunk össze mindig mindenhol (lehetőség híján), jó lesz látni majd, hogy hány SG-s játszik CS:S-t :) Minden szerveren egyből felismerhetőek leszünk:) -
tmate6 #10413 Eztnézed ki belolem?
Rendes -
Ha valaki tag akar lenni en is nyitok egyet pl [HaP]team:DDD -
Tök láma kérdés, de mennyibe kerül manapság egy game servert bérelni? -
VÁ VÁ VÁ Várjál már, én nemmondtam hogy nemtudod megítélni hogy ki az és ki nem. Csak annyit hogy ma már elég nehéz kiszürni a csalót a prók közül. -
DoNLeoN #10409 Nyílván. Ez igaz, de még mindig nem értem, hogy minek multi-lámáztál le, mikor azt se tod, hogy ki vagyok, mióta játszok és legfőbbképpen hogy Hogyan! Hidd el, azért vannak csiterek, és egy waron sem szeretnék találkozni csiterrel.. De ott meg már csak a fair play miatt se m csiterezek.. És a VAC némileg megnyugtatna. -
r0hamkuka #10408 SiX STEAM :új Steam hack, a neve SiX-Steam, mellyel
tulajdon képpen egy HL2 Gold Accountra hackeljük fel a
Steam Accountunkat.
Es ez mit jelent? Le lehet tolteni a jatekot + update a steamrol mintha lenne igazi jatekom? Koszi
-
Lassan az lesz hogy megtöltünk 1 szervert.
-
Steam-down? -
Borg #10405 Gyerekek még egyszer leirom, mert látom nehezet kértem...
Jelenleg mindenki lehet tag, aki játszik, és a korábban vázolt 2-3 szabályt elfogadja. Aki az [SG] csapat(!) tagja akar lenni, 1db PÜ-t küldjön a tárgy mezőben annyival, hogy jelentkezés, a szövegben pedig annyival, hogy [SG]"akárki".
És nem jelzek vissza külön mindenkinek.
Eddig kb 11-en vagyunk. -
tmate6 #10404 Nah végre, folyton azt irta hogy foglalt a szerer, végre szedi az updateet -
nincsmit....én is erősen gondolkodok rajta...demég bírom a feszültséget 

-
R9 #10402 köszi,meg is rendeltem! -
Borg #10401 Hát mostmár van. Ráadásul az egy emelettel feljebb lévő árnyékát is látod a plafonon (Piranesi) :D -
ŐŐŐ igen, a többi lebukik vagy kibukik. És aki marad az jól érzi magát, mint te vagy én, vagy még sokan innen. -
DoNLeoN #10399 Béta 6.5 óta jhátszom, szal hidd el, meg tom itélni..
Ja és 2 év 10 hónapja nem volt még árnyék.. De még 1 éve sem... A cs-ben -
tmate6 #10398 Én commentbe kérem a nevem mellé:
A legskillesebb :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
[csak viccel, asse tudja mi az az ego :D] -
Borg #10397 Aki legközelebb olyan privit küld, hogy "Én is lehetek tag?" AZ NEM LEHET! :DDD
Annyi PÜ jött ki se ismerem magam köztük.
1 PÜ jöjjön, tárgy: jelentkezés, szöveg: [SG]"akárki". -
Húú az nagyon rossz lenne, ha csak eredeti gémmel lehetne tolni... (A Valvénak jó lenne mert rengetegen megvennék emiatt) Gondolom a híres-neves Cracker-hacker barátaink biztos kitalának vmit... Mert nincs lehetetlen! :D
http://predators.uw.hu < PreDatorS klán oldala -
DoNLeoN #10395 Mindennel lehet törttel játszani, legfeljebb nem populáris annyira a működő crack, mint a CS:S crack.
Szerintetek ha profi grafikai/multimédiás programokat feltörnek, akkor game-eket nem tudnak?? (jó, mer az nem neten megy)
Akkor amiklor olyan hidrátak irnak, ami ellopja a pénzt pl. egy bankból, viszi más-más számlákra, és tökéletesen törli a nyomokat maga után, akkor game-eket nem tudnak törni??
Ha a nokiától a legujjabb terveket el tudják lopni a neten keresztül, ugy hogy 2 percig volt internetre csatlakoztava a gép amin a tervek voltak (akkor is véletlen és közvetetten) (ez egy magyar gyerek volt, le is csukták, mer személyesen elment a Nokiához, hogy vásárolják vissza x millió dollárért), akkor game-eket nem tudnak feltörni??? -
eddig megoldották és ezekután is megfogják oldani az updateket...olyan sokan játszanak vele, hogy szinte már kötelező megoldani...