73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Alpha: nem ártana berakni a Faq-ba amit bodesz is írt a steamdown-ról.
  • FeW
    Sziasztok
    a KNiFeZ klán nevében írok.
    Szeretnénk gyakorlási céllal warokat játszani. Akienk van kedve 4v4, 5v5öt játszani az írjon mailt vagy keressen meg MSN-en. [email protected]
    üdv
  • Borg
    Szal akkor. Kevéske 6 oldalnyi szarságot átnyálazva.

A steam down megoldás MűKÖDIK, le van irva hogyan kell használni, max várni kell a letöltésekre!

Aki még egyszer megkérdezi mit csináljon, vagy beirogatja hogy milyen szar neki mert még ennyit meg annyit várnia kell, az 2db büntetőponttal gazdagodik.
  • Phoenix007
    >nekem 129 min!

Hát hogy ti mi a jóistent töltögettek... Nekem volt vagy 3 perc az apdét...

>Nem fognak zsíroskenyéren élni sztem..
    >Főleg nem az a dagadt Lombardi vagy ki.

Gabe Newell-re gondolsz :)
  • el nino
    Na nálam sem jó a jelszóig enged majd nem fogadja el pedig csináltam new accountot (marad a holnap
  • Borg
    Örömmel jelentem be, hogy "14 olvasatlan üzenet" várt ma reggel :)

Tehát az [SG] csapat ungefähr 25 tagot számlál már.

Most pedig jön a gyomlálás a topikban... nézzük ki kap ki ma...
  • Zsoltika 007
    Neked mennyi idő alatt jött le?? Nekem egész este jött, de vmi eszméletlen lassan. Most van 43%-on.
  • :)
    31 perc amig ledarabolja nekem a hl1,hl2,cstriket 1 dvdre
  • Zsoltika 007
    Jó kérdés.
    végre az összes game 100%os lett mostmár engedte backupolni:)
    remélem offline modba is tud menni, mert a bátyámnál nincs internet, de szivesen játszana vele:)
    már backupolom csak hogy lehet ezt visszatölteni ?
  • Zsoltika 007
    Pontosan én sem tudom, de jobb egérgomb a steam-ben a menteni kívánt játékra majd Backup game files... menüpont kell. Még nem próbáltam.
    na, királyul megy minden.. valaki megtudná mondani hogy kell ezeket kiirni dvdre ? melyik filéket kell összecsoportositani ?valaki tudna adni erről részletes infót ?
  • Zsoltika 007
    Tölti lefele... Én is felkelek, hogy de jó kész van erre 30%-nál tart
    Amount acquired milyen százalékokat mutat ? már rég letöltöttem a half 2 meg a cst és még mindig vannak vmi százalékok.. mit csinál ilyenkor ?
    na vagyok, tökéletesen megy nekem a cs meg a half2:) azt mondja el vki hogy lehet a consolt előhivni vagy pedig hol lehet átirni a keyt rá
  • Maszlag
    na mind 1 irjatok lényeg mindent amit csaak tuttok hátha rájövök ha meg valaki szeméyesen érdekli problémám léccives jelezze és mondja meg a megoldást -jah olvastam vissza de ijennel még nem taliztam szal ezuton is kérek helpet -na good 8
  • Maszlag
    mert a reakcoin az h rá kattolok a steam ex-ére és bejön 1 fekete ablak ami starting enginét jelez majd bejön 1 playes game lis amin fehérrel ott van h cs- source - azzal aakkor jácaani szal katt rá be is jön cs-é de a szervrre már irja is a baszakszást -sztem tutti valamit kihagytam de mit?
  • Maszlag
    :D persze na majd figyeld meg h nem ilyen 1szerü mivel nekem látod mit csinált valami baja van az accuntommal pedi mondom volt már 1 jo régi azaal mentem eddig nem teccet neki csináltam 1 new-t aazal se jött és ugye maradt a patchellös dolog nem megy ezel se szal vagy tucc valami jobbat vagy szívacs van
  • Maszlag
    na itt valami nem stimmel mert amikor rámennék 1 1serverre akkor azt irja h lejárt az accuntom erre már csináltam most 1 zsírat és arra is beirom a jo jelszavam de nem teccik neki és ujra megy a z egész hajcihö nem értem mi a baja ennek a faxnak komolyan peddig be patcheltem és acountom is ok meg a jelszavam is -- passz
    10 perc még
    elinditom simán a gamét és már bent is van,, aztánjoinolok
  • Maszlag
    hallod de ha fenn lesz hogyan futtatod h rá is menjen a serverre?
  • Maszlag
    uh na most gáz vna télleg mer nemtok uj accuntot csoinálni de tok csak nem ebben illetve mostmár be se enged jelentkezni a táémába h eggyáltatlán megváltoztassam az actomat biztos valamai védelmi rendszer azok számára akik sokatbaszakszanak. :( ezt kifogtam naszal ha vkinek van 1 jo ötlete ne zségyelje megosztani a lámák királyával , na csö vz mindenkinek
    én ott még nemtartok 20 perc mulva lesz fent
  • Maszlag
    ááá nem jön össze sehogy sem na léci valaki vmit
  • Maszlag
    na szal már megy elindítom a steamet és belép a játékba szervereket is mutatja rá katt az 1ik re és ki irja az accunotm meg h irjam be a passs-t beirom és nem jo neki mot mi a teendö itt is manuipuláljam a steam cfg.-t?
  • Maszlag
    pls valaki tom biztos tud segíteni nem látok semmi exét v ijesmit ? szal láma vaok valaki?
  • Maszlag
    na szasztok levan szedve source 1 valve mappába 3 giga körül --na most mit lépjek ?
    ha letöltöttem a gémszt akkopr a Steam-Download cuccost uninstalálhatom ?nincs már rá szükség ?
    igazából nekem single miatt kel az egész most letöltöttem a half2-z az ment normálisan.. meg a cshez is kellenek a botok.. szerintem singlébe menni fognak később is.. vagyis bizom benne bakker:)
  • Kandurex
    Alig hiszem. A single player játékok valóban működhetnek ilyen formában, de a többszörös jegy igazolós multi player játékok valószínűtlenül. A singlenek sincs túl sok értelme, pár napon belül ezeket letiltja a valve.
  • Chaos25
    Van valaki aki már a letöltésen túl jutott a (steam down-al) és updatékkal teletűzdelt majdnem legális cs:s nyomatja a neten ne adj isten az új pályán?
    akkor király:) de még leke szednem a half 1-t és azt a dod akármit:)
  • klezzz
    Nem kell megijedni vannak közös file-ok. Utánna neked már csak 900 mega lesz a cs.
    én most a half2-t töltöm és igy foglal 3.5 gigát... hát ha a cs is annyit fog akkor 1 dvdre nem nagyon fog ráférni:(
  • klezzz
    97%-nál és 2.5 gigánál járok mióta futtatom. Azt nem értem akkor micsoda 3.6 giga a wincsin.
    valaki tudja hány gigát szed le a cstrike ?:) remélem beletörődnekl hogy megszivták, és nemtudnak mit tenni:)
  • klezzz
    Az nem lesz elég mivel bármikor tudsz csinálni egy újat
    mennyi ügyes ember van azé:)igy belenyulni a dolgokba:)