73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Dachande
    És hol?
  • gizzda
    g
  • dop3
    Tegnap vettem egy ilyet. Felelmetesen jo. Ajanlom mindenkinek!!!!
  • Borg
    A cstrike könyvtáradban van egy autobuy file, na azt kell átirogatnod. (benne van hogy hogyan)
  • plas
    HI!
    megtudná valaki mondani hogy, hogy lehet beállítani az AUTOBUY menübe a vásárolandó fegyvereket és gránátokat???
  • Borg
    Nyisson, de ne erre a fórumra.
  • FLeK0
    Ezzel valoszinuleg semmit nem lehet csinalni, legfeljebb a szerverekre rakott soundcheck pluginekkel, ami nem egyaltalan engedi a custom dolgok hasznalatat, 1.6-hoz volt ilyen.
  • Borg
    Nem szoktam én ingerült lenni. De asszem az egyik delikvenst németül basztam le a pontjai mellé...
  • HaP
    Igazad van borg:)))

Szerintem aki warezos az nyison egy olyan topicot hogy Source maskent es oda lehet nyomni hogy ez kell azt huzom ez nem megy az nem megy es ide m eg irjuk a jatekelmenyt megbeszelni valot legyen tiszta ez a topic

Egy kerdes lehet bena de nem baj a Counter Strike Source-t meg lehet venni kulon is vagy csak a hl2-vel mert engem az a masik vaahogy nem erdekel azert nem is akarok penzt kidobni erte koszi:)
  • Forrest Tomee
    Borg!
    Csak nem fokozott ingerültséget olvasok ki a szavaid mögött?

Mapkeresés:
    Új mapok találása nem olyan bonyolult ám: google->cs:s maps és lőn, vagy ezer oldal ami tele van mapokkal(mansion, docks,militia)
    Skinek:
    Fleko,
    mit csinál a Valve, hogy kiküszöbölje, hogy neon-szir-szar skineket használjanak egyesek?
  • arty
    alpha+cifu: kissé paranoid vagyok ;)

falabu: akkor jatszd ki magad, mivel előbb utóbb sztem rád is sor fog kerülni ... :) hacsak nem nagyon az elején warezolták, azok ELVILEG talán megusszák ... (ahogy olvasom)
  • FLeK0
    illetve mar ma is ottvan, csak most inditottam a Steamet. cs_compound lesz az uj palya neve es lesz 2 uj hl2dm fegyver (Slam and Stunstick). elnezest spammert.
  • Borg
    Én a múlt héten is kaptam már egy ilyen előrejelzést, az eheti peccsez. Ennél azért kicsit jobban előre is jelezhetnék a dolgokat :)
  • FLeK0
  • FLeK0
    Azt mostantol minden heten kozlik velunk, elvileg holnap(utan?) lesz egy status update kis steames reklamablakban, erdemes bekapcsolni :)
  • Gambini
    és ha szépen megkérlek leirod nékem, hogy ezeket honnan tom letölteni, meg ilyenek...?
  • Borg
    Inoffiziell már most is elérhetőek, letölthetőek a régi pályák portolásai.
    Hogy hivatalosan a valvetol mikor és mi lesz...
  • Gambini
    nah peace!

aztat a bizonyos dolgot szeretném megérdeklödni, hogy lesznek-e a Source-ban uj skin-ek, meg régi pályák , mint például militia.
    és hogy kb. mikor???????
  • Borg
    Birom amikor ilyen kis mitugrász vérpistikék nekiállnak megmagyarázni, hogy miért is köcsög mindenki aki megvette eredetiben.
    Had szóljak ehhez public is egykét szót.
    1. Egyátalán nem azért lettek itt lehurrogva emberek, mert warezolnak. Sokkal inkább azért, mert olyan bénák, hogy maguktól egy kurva kitömörítést, felinstallálást, jelszóbeírást nem tudnak megcsinálni, holott a warezhoz ez ugye lépésről lépésre le is van irva. De még ha nincs is leirva, itt, vagy a faq-ban le volt/van. És akkor micsinál a vérpistike? Rákattint a topikra, és anélkül hogy egy retkes hsz-t is visszaolvasna, beirja az idióta kérdését. És akkor naponta 10 oldal azzal van tele, hogy "Honnan tudom letölteni?", "Mit kell csinálni?", "hogyan kell telepíteni?", "Mit kell nyomni itt vagy ott", "Mi van akkor ha ezt meg azt irja ki", "még ennyi van hátra, még annyi van hátra", "nem tölt ez a szar mert túl foglalt", "meg lehet e szakítani a letöltést"?" stb. És ezek ismétlődnek oldalanként 10x 10 oldalon át. És akkor a kis hülye bejön, és azt hiszi most ő lesz a menőmanó, mert megmagyarázza, hogy a warezosok ellen irányulnak a szabályok... na ez az ami szánalmas.
    2. A fórumnak szabályai vannak, amelyeket entweder regisztrációnál, vagy a későbbiekben a fórumon, a topikokban megismerve ELFOGAD a fórumozó. Nem fogadod el? Viszlát! Nem kell itt fórumozni, senki sem fogja észrevenni, ha egykét hülyegyerekkel kevesebb van.
    3. A moderálás témája nem public. Az egyet nem értést, és a reklamációt meg lehet ejteni a moderátorok levlistájára (jókat szoktunk röhögni az ilyen leveleken úgyis:), vagy privát üzenetben. Ha valaki public elkezd lázadni bizonyos moderálások miatt, annak jogunkban áll megduplázni a kapott büntetőpontjait. A moderátorok a moderálási elvek, és a portál vezetői által fel vannak hatalmazva bizonyos dolgokra, amiket megtehetnek a rend érdekében. Ha egy moderátor él ezekkel a lehetőségekkel, azzal még nem a saját véleményét, hozzáállását fejezi ki.

Ennyit erről. A továbbiakban nem lesz magyarázkodás, max egykét csodálkozó ember, aki hirtelen ilyent , vagy pár ilyent lát a neve mellett.

Más:
    Az [SG] csapat már nagyjából 30 tagot számlál, a jelentkezés 12:00-kor zárul, utána kiteszem a névsort. És itt tenném hozzá, hogy aki bármilyen okból 3 büntetőpontnál többet szerez, az automatikusan kizárásra kerül a csapatból. Az eddig jelentkezett tagok PÜ-ben fejthetik ki véleményüket erről a szabályról, ha a többség egyetért vele, akkor bekerül a többi közé.
  • dop3
    Benak a botok???? Allits a skillen. Ha legerosebbre allitod oket, meg meg is izzasztanak...
  • [NST]Cifu
    Nagyon nem árt, ugyanis eddig 50.000 ember accountját tiltották le azért, mert warezoltak. Az, hogy a tiédet eddig nem tiltották le, még nem ok arra, hogy mások is kockáztassanak. :)

Persze win reinstall nem kell, de egy új account a minimum.
  • Falabu #10885
    Énis nyomtam warezolva a hl2-t meg a source-t is, és ugyan azt az accountot használom most is az eredeti játékkal és megy!! Szerintem nem nagyon kell új account!!
  • alph4
    Azért nem kell reinstall! Elég ha csinálsz egy új Accountot!
  • arty
    akkor kidobott pénz lesz, letiltják jól ... MINDEN WAREZ nyomot tüntess el a gépedről, aim valaha volt és valve-va lkapcsolatos :)

egy win reinstall lenne a legszerencsésebb ...
  • R9
    az gáz sztem.Törölj le mindent steamtől kezdve game,team, down.és csinálj ujjat!
  • juhi01
    kérdés mamegyek megvenni a hl2őt!és ha a régi accountba regelam amivel nyomtam a törtet ez ugye nemgáz?köszi
  • R9
    hú nekem nagyon akad!mi lehet a baj?
  • Gabor_(HSF)
    AZ eDonkey-t már 4éve nem használjuk az eMule-t próbáld helyette
  • fdsag
    Ravasz ez a Valve,ugyanis offline enged játszani,a tyde pálya nagyon szép,a botok nem olyan bénák mint régebben,beszélnek is,csak online nem megy a jelszó végett,úgyhogy szépen rászoktunk meg kell venni.A Half Life engem sem érdekel,mert nem akarok polipfejű szörnyekre lövöldözni,a Valvét kéne bombázni e-mail-el,hogy adja ki csak a CSS 20 USD-ért,ők is jobban járnának.
  • LSC
    felraktam ezt a szar edonkeyt és utánna rögtön egy win reinstall kellett mert az a win többet már nem indult el. Aki fel akarja rakni előb egy backupot nyomasson. Csak jótanács.
  • Robeast
    Köszi a jótanácsokat, de nem fog csak úgy legyűrni egy kis trójai meg spyware ;)
  • Kandurex
    Meg pár virnyák-kergetőt is.
  • Dachande
    De mielőtt megnyitod tegyél fel egy SpyWare gyilkoló progit, hanincs, mert jóeséjjel tele lesz tömve Trójaival, meg SpyWare szarságokkal!
    Én is megszívtam tegnap, mármint tegnapelőtt
  • Robeast
    Nem baj, elfér a letöltések között...ki tudom várni...
  • Robeast
    Remélem minél előbb. Az a baj emule-val, hogy "majd eccő elkezd tölteni". Kiszámíthatatlan. Amúgy egyenlőre semmi jele annak, hogy fake. Nincs komment, és az a 13 forrás mindd ugyanazzal a névvel bír.
    De hát a halál biztos...lehet, hogy még egyiknek sincs lenn teljesen és nem tudjuk, hogy fake. Majd kiderül, remélem minél előbb.
  • Dachande
    Nekem minimum 100 Mb-t leszedett a steam-en keresztül, úgyhogy az nem lesz jó!
  • Dachande
    Ha az eredetit a régi accodba regisztrálod akkor törlik a kulcsodat!
    Vagy lehet nem egyről beszélünk?
  • Kandurex
    És mikorra tudod letesztelni?
  • arty
    csacsin nagyon sok a fake ... file neveket megnézted, sokaknál ugyanaz a név? nincs rá kommet, h fake ? azonos nevü, de nem .rar hanem .txt sincs?

biztos? ;)
  • Robeast
    Megnyugtatásul, ha leér és működik akkor feltolom ftp-re és belinkelem ide, hacsak addig valaki nem teszi ezt meg. Egyébként 44 megás a fájl.