73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
juhi01 #10947 namivan a kezemben?....hl2! 
most telepítem!aztán update!tényleg kb mennyiidő az updateket amig felrakja a css-re?hl2őt később frissítem mert csé hiányomvan
-
Ben C #10946 beléphetnék, attól hogy még nincs CSSem? :) BNC* néven játszottam régen :) -
-
azmeghogy -
müxik és mindez csak 6000 pénzembe került!
[örül mint állat] -
R9 #10942 Ezt az sg-s dolgot meg én találtam ki még régebben :D
#7397 -
R9 #10941 na nem küldték,felhívtam őket és holnap 11-re itt lesz ;-) -
gondoltam...
ezt fogom tenni! -
Brezsnyev #10939 9es updateröl mi a hir?
vagy az uj steam down rol ? -
Borg #10938 Ha a régi accountodon volt warez... akkor merész ember vagy :)
Szal ha ugyanarra teszed a legálisad, akkor megkockáztatod, hogy a korábbi warezolás miatt ez is elússzon.
Szal először is minden warezt legyalul a gépről, még a steamet is meg a könyvtáraikat, majd új steamet, steamaccot csinál, és az alá telepít legális HL2-t. -
megvettem....
most a régi nevet és jelszavat még használlhatom aha telepitem? -
boltban csak bronz vagy col. edition van.
a többi csak steamen elérhető. -
Még egy kérdés: Magyarországon beszerezhető valamelyik boltban a silver edition? -
Borg #10934 Sima van, ja.
De az update óta még nem voltam otthon, szal majd ma este derül ki, hogy letőtti e... -
Borg Te milyet vettél a simát? És tökéletesen letöltötte Neked az updatet, nem volt vele gondod? -
FLeK0 #10932 mar csak 26 a dollar remek szereplese miatt :)
az ezust csomg 14ezerert meg mindig nagyon megeri.- -
Borg #10931 Mire nem jó egy ilyen faq nevű képződmény :P -
Hi na elolvastam a FAQ-t és minden világos lett!
Arany: extra változat, postán kapsz egy csomagot, amelyben a plusz cuccok lesznek, ára ~28.000Ft
Half-Life 2
Counter-Strike: Source
Half-Life: Source
DoD: Source
Hozzáférés a korábbi Steam-es játékokhoz (klasszikus HL, HL:OP, CS, DoD, CS:CZ)
Angol nyelvű 'Stratégiai útmutató' könyv
HL2 baseball sapka
HL2 matricák
HL2 levelezőlap
HL2 poszterek
HL2 audio CD
Esély egy Valve HQ látogatásra (minden 5.000-ik arany tulaj)
Na de azért 28 ropi!!
-
Borg #10929 HL2DM van benne. A DOD már más kérdés, de a lejjebb említett helyeken utána lehet olvasni ennek. -
Komolyan azt ne mondjátok hogy kifizetek 10 ruppót és akkor nem kapok hl2 deadmatch és dod.Mert akkor ez nagyon lol.És mi van akkor ha valami pro módot csinálnak azt főlrakhatom szerintetek erre a versióra?Persze erre nincs biztos válasz, mert nincs promód, és lehet hogy nem is lesz. -
Borg #10927 Hmm én nem lagoltam hl2dm-ben még... igaz kb 1 hónappal ezelőtt játszottam vele utoljára. Pedig külf. szerveren voltam. -
Borg #10925 ld. HL2 topik faq, illetve DoD:Source topik. -
A DM benne van az alap HL2-ben, de játszhatatlan laggok vannak benne (még).
Majd Fleko megmondja, hogy a gold mivel több(asszem van benne source-os HL1 is) -
Aha értem, na de akkor a gold-ot a legérdemesebb megvenni, mert akkor mindennel küldheted, HL2 deathmatch stb. -
A DoD-ot is meglehet venni külön, tehát ha most veszel HL2-őt, akkor majd a DoD megjelenésekor neten kifizeted és letöltöd. -
hm ez jó kérdés. Melyikhez jár a DoD? -
Igen ez az egyetlen gond a warezolással, hogy mindíg ez az utánajárás pöcsölés, már nagyon unom. Lehet hogy ebből megvétel lesz.
Egy kérdés: láttam hogy van HL2, HL2 silver edition, HL2 gold edition, na most ha Te csak megveszed a sima HL2-őt akkor ahhoz is letöltheted a Day of Defeat-et, tehát felturbózhatod gold editionra? -
Üdv all :)
Nos én klánomnak is van szervere, szóval jöhettek oda is gamelni :)
IP: 195.70.35.134:27017 [HUN] v4mp1r3 Klan Szerver |jelszo cshu|
HomePage (ha vmi gondotok van vagy lszrevételetek)
Népesísétek be szerverünk

pápusssszzzz -
Borg #10918 Teljesen mind1, ez az egész olyan jellegű mint egy vírus.
A steamdownos csapat kihasznál egy kiskaput a steamben, ami ideig óráig működik is majd. Aztán rájön a Valve, és befoltozza, majd pedig kezdődik az elejétől minden. A warez témában itt szerintem mindig is szenvedés lesz, és ez egyre több embert sarkall majd a megvételre. Szal akármennyire is van warez verzió, a Valve nagyot alkotott a steam bevezetésével. -
Sehogy. Köszönjük, leülhetsz. -
De félre a mókát, kiváncsi vagyok hogy ezt hogy fogják megoldani! -
ezen hekkerek nem semmi gyerekek, bezzeg én nem leszek egy elesett segg, mert nem veszem meg eme eszméletlen terméket, verejték és egyenletek hekkerek én veletek leszek!
:D:D:D:D -
bodesz idézete ezt jelenti:
"Nos a steam ezt csinálta...
a clientregistry.blob elküldi rólad az info-t a steamnek... és habár ppatcher elérhetővé teszi az összes játékot, a kliensregistry-ben nincs benne a játék. ppatcher elérhetővé teszi az összes játékot de nem változtatja meg az infot a kliensregistryében...
amit csinálnunk kell, és ez nem könnyű, egy olyan rendszert csinálni ami beteszi a játékot a kliensregisztryébe.... mint egy kliensregistry szerkesztő...
majdnem biztos hogy ez hiányzik, a steam.dll szerkeszése/crackkelése már nem megoldás mert a steam adatbázisa megtiltja nekünk hogy elinduljon a játék, mert nincs eredeti játékunk."
"Welll steam did this.....
the clientregistry.blob send steam your info...and although ppathcer gives youll all the games , in your clientregistry you have no games.... ppathcer does the "all games trick but it does not change your info on the clientregistry....
ok all we have to do,and this is not easy , is make a system that puts the games in the clientregistry..... like a clientregistry editor....
im almoust shure this is what we need , steam.dll editing /cracking is no longer the solution cause the steam database is disabling us to enter the games cause we have no games(legally)"
-
Borg #10913 Szal az [SG] CSSürhe szabályai :)
1. Nem klán, nincs szervezett war, nincs nagy arc. Publikon lehetőség szerint teamwork és funplay van.
2. Nincs cheat, fairplay van.
3. A tagfelvétel egyszerű (csapat-)többség dönt módszerrel történik. Ha a csapat tagok fele+1 rábólint, akkor bevesszük a jelentkezőt.
4. Csak az lehet tag, aki jelentkezett, és fel lett véve a taglistába. Aki tag, az viszont publikon MINDIG köteles viselni az [SG] előtagot.
5. Nincs führer, demokrácia van. De nem anarchia. A szabályok betartandóak. A csapatból azonnali kizárásra kerül az, aki bármilyen okból 3 büntetőpontnál többet (avagy bant) szerez a fórumon. Egyéb egyedi esetekben ugyancsak 50%+1 dönti el az illető esetleges kizárását.
6. További konstruktív szabályok are welcome but not necessary:)
Akinek a tagok közül bármelyik ponttal gondja van, vagy újat javasolna, tegye meg PÜ-ben!
GL & HF & GG :) -
az legyen a foszabaly hogy ne legyen szabaly:DDD -
Borg #10911 Na, az [SG] tagsági téma lezárult akkor, most jöhet a szabályok kérdése.
Az eddig elhangzottak alapján kérem tegyék meg tétjeiket :) (a tagok) -
Ez nem valló semmire!!! Max zenehallgatásra.... -
fdsag #10909 de szerintem ez a legjobb
csak szomszédok ne lennének
-
fdsag #10908 itt is dicsérik -
És mennyiér?