73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #11112 Őő azért az 1-es pontban nem lennék ennyire biztos.
Az osztrák kollégámmal épp most beszélgettünk, hogy a fórumukra valaki beszúrt egy orosz linket, amin minden elképzelhető cheat fentvolt CS:S-hez, ami valaha létezett 1.6-ra. És ez nem 3.
Ezenkívül érdekes dolog, de aztmondja rákattintott ugye az orosz lapra hogy megnézze őket, meg arra az orosz lapra is felment, ahol a steamdown van. És ezekután nem tudott a steamre csatlakozni :) (félreértések elkerülése végett arrafelé mindenkinek origi hl2 van, nem divat már a warezolás)
Aztmondja 3-4x próbált steamre csatlakozni, és nem ment. Majd kitörölte a historyból me a cookiek közül az orosz oldalakat, és egyből ment a steam :D
Namost hogy a sztori véletlen egybeesés-e, vagy .... -
szoval fontos lenne nekem lécives ki lessz olyan kedves? -
hol lehet? -
segítsetek le akarom tölteni a teljest úgy hogy ne pénzbe kerüljön -
FLeK0 #11108 ezt komolyan gondolod?
2 teny:
1: a cs:s 2-3 honapja letezik, es talan ha 3 cheat van hozza, ami nem erheto el olyan sok helyen elvileg. amint kijon a vac hozza, akkor ezeket mind siman meg tudja majd allitani (arra is van esely, hogy a szervereken mar ott van valami, ami csak logolja a dolgot, es a nyilvanos inditasnal parszaz bannal kezdenek).
2: a cs1.6-hoz keszult valve anti-cheat 8 honapja nem frissult (es a jatek sem) kulonosebben, es tobb 100 cheat van mindenhol hozza, es ketlem, hogy ez valtozna a jovoben. -
Borg #11107 Szerintem nagyon egységesíteni felesleges, maximum a spray sarkába biggyesszen mindenki egy [SG]-t :) -
Borg #11105 Figyelem [SG]-sek!
Wolwarine, PLackó, Zsolo007, és Brezsnyev szóltak, hogy be akannak kerülni a csapatba. Ugyan arra csak egyikük vette a fáradságot, hogy rendesen priviben jelezze, de ettől most eltekintünk... Viszont kérem, hogy legalább a játékbeli nevüket üzenjék meg PÜ-ben.
A tagoknak most szavazni kellene. Ennek módja: PÜ nekem.
Tárgy: tag szavazás
Üzenet: Wolwarine igen/nem
PLackó igen/nem
Zsolo007 igen/nem
Brezsnyev igen/nem
+ némi magyarázat az egész alá, főleg ha nem szavazat is van.
A szavazás 20:30-ig tart, vagy addig amíg legalább a tagok 2/3-a leadja a szavazatát. Amennyiben min. 16db igen (50%+1) érkezik, úgy bekerülhet a csapatba.
Ezenkívül, mivel nem szeretnék naponta ilyen szavazásokat bonyolítani, a következő alkalommal két hét múlva lehet szavazás. Addig összegyűjtjük az esetleges új belépőket, és egyszerre szavazunk majd róluk. Ők viszont PÜ-ben, NÉVVEL, rendesen jelentkezzenek! -
várjuk -
mbz #11100 Bocs a hibás foglamazásért: a lényeg a CS 1.6 ba annyi cheater van hogy elfogadható a Source ban pedig elfogadhatatlan, ezért vedd meg 2 eFt ért a HL1 et és játsz az 1.6 tal, ha meg nagyon source függő vagy akkor játsz lan partyn egy bandával. [lejárt duma: de "szerintem"] -
-
mbz #11098 Üdv mindenkinek!
Csak 1 kérsém lenne:
Most akkor a luciferes vagy az emporios a jobb?
Na jó csak hülyültem bocs a fölös beírásért. Nekem a tervem a következő. 1.6 ot megveszem mert az már fix úgy ahogy a source illetve a hl2 deatmach neten még nem jó mert míg nincs normál vagy bármilyen védelem addig fölösleges. Ha elvonási tüneteitek vannak keresse fel lan szolgáltatóját vagy forduljon haverjaihoz a lan party reményében.
Addig amíg nem forrósodik fel a forrás és nem fő ki belőle az összaes bogarak meg a többi nyvaja és reuma kenőcsöt nem alkalmazunk akkor nem is tudunk játszani vele normálisan.[remélem az anekdotáim érthetők vagy hasonlatok nem tudom]
Köszönöm hogy elolvasta bárki is ezt a kis szöveget amit most költöttem: MBZ (mostmár nagy lett a Z)
[Megjegyzés: Szerintem a beetető hadművelet véget ért vagy nem biztos]
"tetszik érteni, a vízből vesszük majd ki az oxigént" (ha már nincs)

-
Bár azt nem tudom hogy a warezos accountra akarta-e reggelni a kupont. -
LOL Aki megveszi az eredeti gamet és előtte volt ticket expired az nagyon vigyázzon mert bukhatja a kulcsot!!! Egy srác is így járt és mikor reklamált hogy miért nem jó a legal, megmutatta a steames admin az ő ip címét és hogy hányszor kapcsolódott régebben nem legálisan... Szóval aki tudja változtassa meg az ip címét mielőtt felteszi az eredetit!!! -
LOL 

CSak volt oka hogy mégis kaptál és nem egyet! :)) -
Nekem kész a játék. Hajnali 3-ra kész lett. Csak a büntetőpontok nem kelletek volna :( -
Media Markt. De mi lessz a Wow-al? :D -
Takezó #11092 mindenütt 10 sztem -
eh hol lehet most kapni HL2-t emberi áron? Győzött a Valve -
hö?
-
Végül is hótmindegy, ha lesz működő 9 update, vagy crack, le lesz ide is írva, szal... -

-
nálatok :D -
hol az a warez topik? -
Csinálni kéne majd pl egy egységes spray-t is. Vagy logo-t. Vagy nem? -
Nah elég jo sokan lettünk:)
Reszkessen mindenki a publicokon!
Lessz ám halálosztás
Nah lett warez topic?
hahaha
talán mostmár lessz olyan téma is amihez hozzátudok szolni nem csak a sok warez szarság...
Mr. Guerilla Véder -
Milyen nyugis lett a fórum. Mindenki a warez topicban van.
-
aktív játékos és fórumozónak kell lenned. -
Nézzegettem de nem zalálom merre is van a pontos leírás hogy minek kell megfeleni hogy bekerüljek a döntőbe.
Na mind1 ha lehet írd le egy oldalra ...
Köszi -
Borg #11080 Küldj te is egy privátot úgy ahogy leirtam.
Aztán majd szavazunk. Úgy lesz, hogy a 3 új jelentkező nevét, és mellé egy igent vagy nemet kell irniuk a jelenlegi tagoknak, nekem PÜ-ben. Ha van 16db igen, akkor be van véve az illető. Majd holnap megszervezem ezt. -
szeretnék jelentkezni a [SG] CSSürhe -be
-
FLeK0 #11078 retard. -
Vagy csak azért jött gyorsan mert a steam down-os userek 90%-t már levágták... -
Borg #11076 Egyébként most indítottam el a steamet, és egyből 10 perc alatt lehúzott minden ápdétet. Hát valahol itt a szenvedésbeli különbség az eredeti és a warez között :) -
Borg #11075 Nem-nem, azt most mások kapnak, de dögivel. Egyeseknek megint nehéz volt felfogni, hogy nem kell ismételgetni a hülye wareztémát folyton. -
1 büntipont Borg-nak
-
Borg #11073 teis :) #11072 -
Borg #11072 Ha visszolvastál, akkor jelentkezz is úgy, ahogy le volt irva. -
Én még különben mindig töltöm és elveszem a sávszélességet az emberektől akik legálisan megvették a játékot. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 

-
Figyeljétek Fleko ideges mert nekem nem kell megvenni a 10 rongyért a eredeti játékot és ha ő már megvette mi is vegyük meg. pffffff
Fleko:Kerlek ne pazarold a fizeto vendegek savszelesseget a folos letoltesekkel. meg mas se. -
Brezsnyev #11069 nah maszlag hol a 9es update ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D 

[marquee direction=right]jep jep