73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Zetorg
    9900.-
  • Sil3nt
    hát igen....még ha lenne is akkor is jól járna a valve, mert minden updatenél csak az sg forumból kiindulva csomóan megvették...nahh ez nagy fogás
  • zsozsoo
    Na mennyiért lehet legolcsóbban Sourcehoz jutni legálisan Magyarországon?
  • Zetorg
    kemény :)
  • zsozsoo
    Gabor 8-as szerverre 8-as kliensel akartál menni ugye? :)
  • alph4
    A FAQ első 10 sorában benne van a megoldás :))
  • zsozsoo
    8as update? tedd fel a steamet kreálj új accot és a patchba azt írd be :) fuck steam...
  • Kandurex
    privi
  • Gabor_(HSF)
    vagy ha van valami "spéci" törésed vagy beállitásod, küld már el légyszives.............
  • Gabor_(HSF)
    Elinditottam én is a servert , a 8-as verzióval,csak éppen a dolog érdekessége,hogy nem enged be rá ,mert ledob a steamm pw miatt..nézzen már rá valaki,hogy nála is igy van ez, mert akkor énsem erőltetem tovább ezt a warezt...193.202.83.39:27016
  • balint08
    Szevasztok!
    végre sikerült megszereznem a sourcet a netről...
    nade, az a gond hogy ugye a crackfixben mellékelt .nfo fájlban nem adják meg a steam user-t és a steam passwordot, ami kellene ahhoz hogy játszani tudjak... segítsetek lécci. aki tudja az mondja meg nekem .... lécci
    előre is kössz
    ( kerestem a FAQ-ban is meg mindenhol... )
  • R9
    no falsh ez olyan hogy bevakítanak és nem vakulsz be?
  • Kandurex
    Pech? Ez? Lul. Dust 2 -n. Kezdő. Terror vagyok. Megvettem a pajzsot, mazsolázok a fegyverek között és...BUMM! Egy fejlövés. Nem awp -vel. Mint kiderült az egyik CT futott "B" felé és unalmába belelőtt egyet a fakapuba lent CT kezdőnél....azé...
  • Zetorg
    ok.én türelemmel várok.remélem eljön az ideje, hogy a "saját" szerverünkön fogunk játszani. :)

az utóbbi napokban nagyon nem megy a játék.szétaláznak és ráadásul még szerencsétlen is vagyok.pl ma befutok a piranezi-n egy szobába, szembe egy ellenség, mellettem még két társ és 1 golyóval fejbelő a terror :(
    [TuC]Lazy volt.
  • zsozsoo
    Ha már így belemerültünk a tördelésbe :)
    Hol lehet olcsóbban HL2-t venni? valami web vagy bolt cím jól jönne..
  • zsozsoo
    Én inkább 10%-ot látok rá
  • Kandurex
    Esélye kb: 30%
  • Evogordon
    De lesz egyátalán tört 9-es update??
  • Kandurex
    Vlaszeg a mai nap folyamán indulni fog egy TÖRT szerver 8updates szerver (20slot T1 server). Azért szólok, hogy a jogtisztával rendelkezők kerüljék el! Tudjátok milyen a VALVE!
  • alph4
    Az a nagy baj hogy ezek ellen nem nagyon lehet tenni! A VAC sem lesz jó semmire!!
    Például CoD-nál van ugyebár a Punkbuster ami elvileg megvédeni a játékot, csak az a baj hogy a PB frissítés előtt egy nappal kijönnek az új CSitek, amiket megint nem vesz észre a PB!!!
  • alph4
    Kicsit szétnéztem a neten és meglepő módon gyorsan találtam külömböző csiteket a játékhoz! És nem 3-at, hanem kb 40-50db-ot (!)
    Volt olyan csit amiben benne volt vagy 10db csít is -Ez hívjuk ugyebár multihacknek- (WH, Aim, Crosshair, Color models, Autofire, No Smog, No Flash, No Sky, Anti-recoil stb...)
    És még volt egy rakás Script Hack is!
    Ja egy kérdés még:
    Szerintetek melyik nemzetnél van a legkevesebb csiter??
    (mert akko oda megyek majd játszani! Legalább nem értem ha le lámáznak :))
    Mert magyaroszágon elég gyakori hogy 10év körüli srácok csak így tudnak játszani...
  • R9
    na mit fogok a kezemben?????
    a hl2-t!végre
    már remeg a keztem hogy nincs source
  • Borg
    Beszéltem vele már a témáról. Támogatja a témát, de továbbiakat követelni még korai lenne. Majd eljön az ideje mindennek.
  • Forrest Tomee
    A regisztráció dátumára gondolt szerintem ;o)
  • Wolwarine
    1000 köszönet érte. Az idősebre mire gondolsz ? Én 20 vagyok...
  • Wolwarine
    Updatek megvannak ?? 8-9 ?
  • Kandurex
    Elküldtem a szavazatomat, 2X igen, 2x nem. Egyébként azon a véleményen vagyok, hogy 2 - 3 évvel idősebb regek mindenféle szavazás nélkül felvehessék az [SG] csürhébe való bejutást. Wolwarine pl. igen :)
  • Zetorg
    Borg!

rákérdeztél esetleg eSTénél a szerverre? :)
    egész szép kis CSSürhe jött itt össze, ezért már megérdemelnénk :D
    én abban is benne lennék, ha esetleg ezért, havonta egy emelt díjas SMS-el kellene támogatni az SG-t
  • zsozsoo
    Nos atenza van egy rossz hírem én letöltöttem a tört steammel a cs:s teljest és elindul minden ok vele csak a neten nem lehet játszani, mert azt írja expired account :) 9-es update meg nem tom lesz-e.. :(
    Igen külföldön olcsóbbak a gamek :( többet is keresnek... ez mind igaz és azt sajnálom, hogy én nem tudok mindent eredetiben megvenni a megjelenéskor. Igaz ez a diablo2-re is amit akkor vettem meg amikor már 3ezer volt a boltban, azt hiszem ez a sors vár sourcera is..
    pl én annyit keresek amiből 5ezret rászánnek cs:s-re, de 10k-t nem.
    Na végre leírhattam a bajomat :)
  • Wolwarine
    Kedves [SG]CSSürhe csapat !!

(bocs csak annyiba szeretném kiegészíteni ezt hogy nem Wolwarine(csak volt) a nevem hanem MzperX_Real
    Köszi)

Nos hogy bemutatkozzak az [SG] CSSürhe-nek mert így névről nem feltétlen ugrok be bárkinek is...( bár lehet hogy már találkoztam valakivel már az Obinetes vagy a Terroros szerveren és akkor biztos emléxik rám mert 1.-2. helyen voltam)
    Nos a CS karrirerem úgy az 1.3-as verzóval kezdődött. Azóta voltam 2 klánban is (egyben Boss :]) a Real(klánban) és a <*HpT*>(klánban).
    Szeretem a komoly játékot ami nem arról szól hogy mennyi fragem legyen sokkal inkább hogy tudjak minnél jobb játékélményt elérni azzal hogy a csapatommal taktikailag legyőzöm az ellenséget. Nem szeretem azonban a Uk szervereken elterjedt Noob Cannon vagyis AWP mániát hisz az nem is szól másról csakis fregekről. Nem szeretném hosszúra húzni lényeg: csapatjátékos vagyok. Ha beválaszt a csapat garantálom, hogy nem fognak csalódni bennem. Köszönöm...

• Borg
    A HL2 ausztriában pl még többe kerül, igaz csak az euró árfolyam átszámítás miatt.
  • tmk
    Lehet hogy ha nálunk is 300.000 - 400.000 ft lenne az átlag kereslet nálunk sem lenne annyi warez. De warez mindig lesz,nyugaton is van. Ehhez még az is hozzá jön hogy kint olcsóbban is meg lehet kapni 1-2 gamét. pl most néztem amazon.com-on mennyibe kerül Call of Duty, 19,99$ amit 190ft-tal számolva 3798 ft, mig nálunk 7990.
    És attól hogy most páran megvették itt magyarországon eredetiben a source-ot, nem fog megszünni a warezolás, és nem kéne nekik lenézni azokat akik nem veszik meg.
    Mert elkondolkodhatnának azon pl hogy hány eredeti játéka, op rendszere, felhasználó progi, mp3, DVD-je van.
  • LSC
    nah itt pihen nekem is a dobozka én meg 10k-val könnyebb vagyok. Valve won!
  • ocsi19
    MIKÓ LESZ MÁ UPDATE#9 :D:D:D
  • LSC
    ez most nem megvalósítható
  • LSC
    hát sajna már nem egy csalót láttam sourceban vettem demot is csak letöröltem minden valve cuccal együtt mert készülök a megvételére, (csak nemtom minek az admin le sem szarja) awp/DE-vel ajtón át headshotok meg hát egyértelműen látszott hogy látja az ellenséget a csávó. Remélem nem jön a duma hogy egy profi volt és én láma vagyok és asziszem aki jobb nálam az csal mert voltam énis admin más fps-ben és tudom ki csal és ki nem. Sajna a source-ban is vannak de hál isten nem túl sok még. Ismerősök közé kell járni azt kész.
  • Forrest Tomee
    A helyesírásodból kikövetkeztetve, te még nem játszhatsz a játékkal, mert egy karika van a dobozán 18-as számmal
  • Icewind
    grt
  • FLeK0
    ketlem hogy valojaban leteznenek ezek, mivel a cs1.x cheatek nagy resze opengl alapu volt, az pedig itt nem lehet, a tobbi a client.dll-t hookolta, ami itt 100%-ban mas elven es felepitessel mukodik az uj engine miatt.

edit: oroszok sosem csinaltak cheateket, egy emberuk volt aki ertett hozza, de meg o is a betak idejen, aztan eltunt.
  • Borg
    Figyelj, fejezd be. Ennyire naív nem lehetsz, hogy eredetit ingyen akarsz letölteni.