73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lacccca
    Azé te is jó vagy Spaceg.
    Asse mondod hogy fapapucs és azóta még steam-en se látni.
  • Spészgószt
    szerk.: az "asszem" az utolsó mondathoz tartozik !!!
  • Spészgószt
    NEEEEE! NE vedd meg!!! Nem éri meg!
    Az életednek annyi...
    Mi van veled ember, a gép elé akarod kötni magad..."Melyik a legjobb multis játék?" témát is indítottál....ez rossz előjel....ez kb. olyan mint az alkohol mentes sör...tudod... első lépés a guminő felé asszem ! Ez a multigame téma már a bőven a második lépés után jár...
  • Immigrants
    Helló!Milyen ez a játék megéri megvenni szerintetek írjatok róla pár szót léccikeh!!!
  • Lacccca
    Milyen szerződésben is?
    Ami már nem él? XD
    Amikor meg volt akkor sem működött a szerverek kiszolgálása a steames tartalmakkal.
  • armageddon666
    jah... azért mert baszottnagy sávszéljük van meg jó szervereik... attól még a szolgáltatás szar :C
  • kifli
    ja tf2 free weekend lesz!
  • kifli
    "normális hosting" ez mitjelent?
  • kifli
    steam azért nemvéletlen van szerződésben obinet-el...
  • Lacccca
    JA egyébként szar :)
    Semmivel nem tudnak többet nyújtani egy normális hostingtól, sőt a segítőkészségük egyenesen 0.

• armageddon666
    jah :/ kell kicsit piszkálni őket... de egyébként nem rossz. :)
  • Lacccca
    Mindig eljátsszák ezt.

Amúgy keresd meg a start konfigot ami általában az FTP gyökerében van.
    Könnyű észrevenni mert a totalcommander nem ír neki kiterjesztést.
    Majd F4 el megnyitod és kikeresed a tick rate értékét és átírod 100 ra.
  • kifli
    pedig énmég nemnagyon játszottam laggos obinet szerveren...
    külömben is mi a totalhostingnak küldjük a pénzt :D
  • kifli
    ebből nemsokat tudtam meg :/
  • terribad
    obinetnek pénzt adni nemjó döntés
  • xNoodlex
    Itt megtalálsz mindent.
  • kifli
    az hogy egy szerveren 33-as a tick az azért van mert még nincs beconfigolva vagy azt szolgáltató tudja állítani? csakmert most béreltünk szervert obinetes szerón és 33 a tick :/
  • solo
    A botrány abból lett, hogy beraktak az ugráshoz hangot.:/
  • Szega87
    ennek amit leírtál vajmi kevés valóság alapja lehet
  • Lacccca
    Amúgy meg nem a játékot baszták el hanem a "prő" csapatok sírtak hogy most már nem tudják kihasználni azt az exploitot és így nem tudnak játszani... No comment...

Asszem azzal volt baj hogy az ugrásnak most már mindig van hangja (ami lássuk be normális dolog), meg valami russian walk nevezetű valamit sokkal nehezebb lett kivitelezni.
  • Lacccca
    Ja és én meg a Marsról írok éppen a fórumba :)
  • terribad
    steam fórumos story szerint mondhatni teljesen véletlenül jött, egy darab exploitot akartak javítani pár hete, mert az 1.6al már ugyanúgy nem foglalkoznak hivatalosan mint a sourceal, csak az ilyen eget rengető problémákkal, amik tönkreteszik a publicos játékélményt. de teljesen elbaszták vele a játékot, és az egyik szabadságon lévő alkalmazottuk beleolvasott a sírós topicokba és összedobta ezeket a javításokat hobbiból.
  • Lacccca
    Sourcecba is megvan ez a jelenség de ha jól emlékszem ott nem okoz ilyen végkimenetelt.
    Habár lehet csak nem tart elég sokáig egy kör hogy beinduljon a folyamat.
    Asszem Dolls-on is van egy hely a babaházba ahol meg lehet csinálni hogy a smoke végtelenségig "pörögjön"
  • Szega87
    ez érdekes :D

Fixed an issue with grenades where they could go into an area and bounce infinitely, causing the server to choke and or crash
  • Lacccca
    Igen olvastam én is.

De ha jobban megnézed akkor itt is van 1 javítási lista:
    http://store.steampowered.com/news/2522/

Ez volt tegnap.

Asszem 1-2 héttel ezelőtt is volt és kicsit régebben is ami a botrányt kavarta. MEg előtte is ami még csak pár kisebb bugot javított.
  • HTS s3rg1nh00
    jjja,és erre is másfél évet kell várni,peccsenként
  • HTS s3rg1nh00
    legalább nem bf2 szint,ahol 1 patch javít 3 bugot,és csinál harmincat:c
  • Szega87
    most néztem meg az update logot 1 hónapja nem is volt update, ti miről beszéltek?
  • Szega87
    arról nem is beszélve hogy sikerült úgy belenyúlniuk hogy új bugok is lettek
  • Szega87
    én szoktam 1.6ozni és eléggé megoszlott a múltkori tixozásos update vélemények tömege
  • Lacccca
    Nem az a lényeg hogy mennyi hanem az hogy ismert és idegesítő bug-ok lettek javítva.
  • Szega87
    össze lehet számolni hogy 1.6 ba mennyi frissítés volt az utóbbi 2 évbe , meg mennyi volt Sourceba
  • armageddon666
    bezzeg a source...
  • Lacccca
    Hihetetlen 1.6 hoz már megint jött patch.....
  • Borg
    A VIP mod 2006 eleje óta létezik.
  • pointer4
    Akkor a sok GunGame elvette az eszemet.
    Pedig még a beta css óta fenntvan a steam, még ott szoptam a steam indulásának első napjaiban, amikor nem indult semmi se el....

Lacccca: "Added: 2 years ago" Kössz, legalább nem 5 éve fel se tűnik :D Meg nem itt bújkál a winyómon, hanem mod.
  • Lacccca
    Csak egy kis google és fps bannana használata kellett volna:

http://www.fpsbanana.com/games/136
  • armageddon666
    source...
  • pointer4
    De most SOURCE-ről beszélünk ? Ne idegeljetek már 1.6 ban van csak tudtommal as_ (VIP) mód, hát ennyire nem lehetek lüke.

VIP én is imádtam lenni, meg terror is, CT nek nem volt jó ha üje volt a VIP. De szinte csak as_oilrigen :D
  • solo
    Én nagyon szeretek vip lenni, ha betalálok 1-2 olyan szervert ahol van.