73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Gabor_(HSF)
    Nos az a szomorú helyzet,hogy a 44 megás 9-update-ből csak 10 mega jött le és nincs is több szelet belőle senkinél...igy már kétségeim vannak,hogy lessz e ebből valami................
  • Borg
    Látom neked kényszeres okoskodhatnékod van időről időre...
  • Gabor_(HSF)
    mindent látok
  • Kandurex
    console
  • Shongi
    Ezt honnan tudod?
  • Dj Zizou
    :DDDD akkor sorry hogy irtam.
  • Dj Zizou
    Amugy én is örülnék a 9-es Update-nak mert ugyan jük a botok de akkorsem emberek és 10ropim sincs hogy megvegyem a gamát
  • Robeast
    Én is warezos vagyok, csak én nem rinyálok 10 hozzászólásonként az update-ért, merthogy felesleges. Ha valaki tud akkor úgyis van benne annyi (gondolom...), hogy jelzi.
  • Dj Zizou
    nemigazán működik nakem sema szerver, de tegnap bementem egy másikra úgy hogy kérte a jelszavam beirtam 4x 5x és utána beengedett, azóta nem működik ez a modszer sem!
  • :)
    Borg tudod mit ird át a szobát arra hogy counter strike source csak bolti vásárloknak.Ja és szerintem nem kéne csak úgy zavargásznod mindenkit aki warezos.. erről a szsobanyitót kéne megkérdezni Extraboy...
  • Gabor_(HSF)
    látom te is megpróbáltál bemenni a serverre,hasonló sikerrel
  • :)
    na akik nem férnek be a borg féle csapatba, azokkal csináljunk 1 másikat ?:))
  • k9duli
    Ok értem.De egy rikító zőld textura azé nem sötétűl el annyira akármilyen félhomály van.Ugyhogy akkor se használjátok akár csítnem mondja valaki akár nem.
  • k9duli
    Na ne viccelj már,te is tudod milyen szar az ha a haverod levesz a hp-dból.Mondjuk ezért sosem szoktam mérges lenni,ha nem szándékosan csinálja, de nem jó érzés.
  • neozed
    Tegnap valami iszonyat módon játszottam Italy map-on egész egyszerűen nem találtam el a csókát még közelről sem, aztán rájöttem, hogy az egerem önálló életre kelt, mivel infrás.
    Szóval úgy voltam vele, hogy kib*szom a picsába, aztán meggondoltam magam, mert nincs lóvém most komolyabb egérre, a régi optikai egerem meg kényelmetlen:-D
    Szóval egy darabig még megy a bénázás sajna...
  • Shongi
    Meg amúgy is lőnni kell mindenkire aki él és mozog, mindegy milyen színű:) Legfeljebb aztán szépen mondom hogy: Sorry:)
  • Borg

[SG] tagok! Szavazás van, aki még nem látta volna. Infók: #11105
  • Borg
    Regisztrálj, akkor majd be tudsz.
  • Borg
    Csak újabb tagokat veszünk be.
  • zsozsoo
    ide nem tudok belépni :(
  • Gabor_(HSF)
    Mivan nállatok? elnök választás??????????????
  • Zetorg
    hmmm...megint egy lázadó :)

már eltünt :DDD
  • Borg
    A 3 ember akiről a szavazás folyik, igazán írhatna magáról valamit ide. Mert 1 ugye már megtette. Pl életkor, stb. Az emberek nemtudják kire miért igennel vagy nemmel szavazzanak.
  • alph4
    Ne itt a Color Models az az, hogy pl egyszínű piros az ember és ha bemegy egy sőtét helyre akkor is ugyanolyan rikító lesz!
    Ugyhogy ez nem ugyonolyan mint egy egyszínű skin, mert ott hat rád az árnyék és a sőtétség és elsőtétül a textúra!!
    Szóval a kettő nem ugyanaz! Az egyik csit a másik nem.
  • Borg
    http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=therealnoise

Ezt ki csinálja, ha csinálja?
    Mert ha működik, akkor elzavarok ide minden warezost a kérdéseivel.
  • zsozsoo
    Sierra Half-Life 2
    (Full Product, PC - UPC: 00020626716086)

Price Info: $28.70 - $62.01 from 26 Sellers - Get Pricing Alert!

hmm 28 dolcsi 5500Ft ??
  • zsozsoo
    netről külföldről rendelt már valaki game-t? (bármilyet) ha igen honnan melyik oldalról?
  • k9duli
    Hoppá,hoppá colors model nocsak ezt is csítnek számítják.Én korábban nem mondtam hogy cheat de azt tudtam hogy ez nagy előny.Ugy hogy akinek az ellenséges karakterek megvannak különböztetve más színnel az szokjon le róla mert az tisztessségtelen és olyan előnyt ad ami cheatnek számít.
    Ugy hogy please NO CHEAT.
  • zsozsoo
    olvasd le a hozzá mellékelt filet..
  • balint08
    a crackfixet csak a gyökbe kell rakni?
  • Gabor_(HSF)
    Na látom más is próbálkozik bemenni,ez halott dolognak tünik:(
  • balint08
    de nem eredetim van
  • Tatyla
    [egyetért]
  • Gabor_(HSF)
    ment is amig kinem jött a 9 es update,de azóta gáz van,a server folyamatosan irogatja,hogy update and restart,de bemenni azt nemtok rá
  • zsozsoo
    pedig ha tört 8-ast indítassz tört steammal akkor mennie kéne :(
  • Gabor_(HSF)
    lol...naná
  • Sil3nt
    pedig külön soha nem fogják árulni...ezvan
  • zsozsoo
    ezt a szemétséget oylat erőltetnek rám ami nem is kell :D
  • zsozsoo
    de nekem nem kell hl2 :D
  • Sil3nt
    9900 ft-ért a hl2 mellé adják, ugyanis a hl2 hivatalos multiplayer-e a cs:s