73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
milyen mikrofont ajánlotok? mert eltört a régi... -
Rosszult írtad a nevem, mert már nem használom a Wolwarine-t csak az MzperX_Real -t(csak hogy ne legyen keveredés) -
Nekem ilyen csüng a fülemen és teljesen megvagyok vele elégedve, főleg a torzítása nagyon magas hátárnál jelenik meg. Ára úgy 17-21e Huf, de megéri.
HD 497 -
Jó reggelt mindenkinek 
Még meddig tart a szavazás? És ugye majd kiírod hogy kinek sikerült bejutnia a SG klánba?!
Még1szer megköszönném azoknak akik megadták nekem a lehetőséget hogy bejussak a csapatba. -
nekem ilyen van és király meg elég olcso! -
Borg #11278 Még mindig várok szavazatokat. -
fdsag #11277 Firefox-al próbáld,Java hiba -
fdsag #11276 talán ez -
Tudtok ajánlani mikrofonos fejhallgatót?? 15E bezárólag? Vélemény is érdekel, meg hogy hol keressem. Együtt kellene, külön nemkell. -
Nem is annyira összeesküvés elmélet, sztem lehet akár jó beváló üzletpolitika is. Mert úgye a HL2 ideig - óráig sikeres, az igazi húzó név a COUNTER - STRIKE aminek évekig kell hoznia a manit. -
Borg #11273 Akkor az olvasást kezdd a fórum szabályaival, azután a topic előírásaival, majd folytasd a FAQ elolvasásával. -
Sajnálom ha kétszer kérdeztem ugyanazt de mentségemre mindössze két hónapja vagyok büszke pc-tulajdonos sokat kell még tanulni.De olvasok mint gép
-
Borg #11271 Alpha: pls tedd be ezt a linket a FAQ-ba, legfelülre, marha nagy betűkkel, hogy a warez kérdésekkel forduljanak oda. -
Ez az új összeesküvés elméleteim egyike :D -
:DDD -
ide jut ki mindenki akinek bejött a cucc. Komolyan kezdem elhinni hogy a valve direkt hagyta a tört verziót sokáig. -
hát eddig bírta a warez cs-ém....akkor megveszem.... -
figyeld ezen a fórumon, szerintem hamarabb találsz megoldást -
egyenlőre nincs. -
Ben C #11260 nekem is olyan van :) -
juhi01 #11259 vettem egy razer diamondback cahmeleont a mediamarktba 13ért nagyonkira!márcsak egérpadkell -
Miért nem tudok visszalapozni?! Please help!
-
busman001 #11257 hi all!
2hete először gépezek és nem megy a cs:(! visszaolvastam de nem nagyon találtam frissítést kilinkelve. kérdésem az lenne hogy végleg buktuk az újabb cs:s törést vagy csak várni kell emporio barátunkra? -
Különben hova tölti le a játékot a steam-ról??? Mert én nemadtam meg semmi helyet ahova letölthetné. -
Ja, idegesítő, de szerintem se kéne azonnal ennyire leb*szni a lámákat :) -
Nem lehetne kiírni a topic tetejére nagy vörös betűkkel, hogy a warezosok felejtsék el a játékot (a régi formájában...) és odadobni a linket a warez fórumhoz? (csak építőjellegű ötlet akar lenni) -
Wolwerine-t viszont kérni se kellett. Kiöntötte a szívét még mielőtt szóltál volna, hogy írjanak magukról
-
Brezsnyev #11249 Hallodborg megkaptad a privátomat? me tegnap nem voltam, aztán nem tom most megkaptad e .... :) -
Brezsnyev #11248 szavazás hogy áll ? -
balage020 #11247 koszi szepen! (megnyugodtam:) -
Borg #11246 Btw, tegnap kértem a jelentkezőket, hogy irjanak magukról ide a fórumba valamit, hogy a tagok tudják mire szavaznak. Ezt eddig csak Wolwarine tette meg. -
Borg #11245 Btw ma már én is jövök publicra [SG]-s néven. Tegnap a botok ellen nyomtam, ki akartam próbálni mit tudnak.
Hát le a kalappal szerintem. Főleg a régi CS-hez képest igen intelligens megoldás született. 8vs8-at játszottam botokkal, és még normalon le tudtak lőni párszor, sőt, volt hogy a másik csapat nyert :) Nade komolyan, szerintem jól nyomják. És elég sokat kell játszani ellenük ahhoz, hogy kiszámíthatóak legyenek, mert rengeteg féle taktikát bevetnek minden mapon. -
Borg #11244 Még 2 embernek le kell adnia a szavazatát, ahhoz hogy érvényes eredmény szülessen. (én nem szavazok most)
A 4 jelentkezőből eddig 1 érte a szükséges 16 igent. -
Ben C #11243 ami eléggé zavar, hogy szinte minden le van véve minimumra, de elég gyakran lemegy 20 FPS körülire. Úgy látszik eljött a gépfejlesztés ideje -
Brezsnyev #11242 zetorg én jönék, csak nem jó a tört cs-m ? meg visszaolvasom a topikot, hátha jött vmi gyógyír -
Ben C #11241 megpróbáltam így, nem akarok balfasságot mondani mer ponotsan nem tom hány kör egy pálya, de valami 17-3 lett nekem :) -
valaki nem jön SGC-re?
teljesen üres :( -
-
ez volt 1 hónap regisztráció után az 1.hozzászólásod és már lámáskodsz -
legyélszives olvass vissza egy kicsit,TE HÜLYEGYREK