73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Palika1989
    Hello!
    Megújult az oldalunk!
    http://predators.uw.hu ;)
  • juhi01
    nekem 5órát!annyi iő volt amig leszete az összes updatét
  • Tatyla
    dehogy nekem 13 percet update-elt!
  • Shongi
    THX!
    Eredeti updatelés sok mega, mért mondjuk hiába veszem meg ha több gigákat tölt le a steam.
  • bodesz
    semmi
  • juhi01
    nem!
    ha fentvan a hl2ő meg a source hogytom letörölni a hl2őt hogy fentmaradjon a steam?nemlehet valahogy megoldani hogy nekeljenn ujra updatelni a sourcét ha letörlöm?
  • Shongi
    A CS:S-hez kell valami különösebb progi hogy használhassam a mikrofont?
  • VeNDsDay
    500 HUF-ér van Genius csiptetős miki (ha nem kell fejhallgató). Nagyon megéri az árát.
  • bodesz
    azért még most se olcső.ja és 1 baja van méghozzá az hogyha kb 4-5 óráig a fejeden van fájni kezd a füled mert túl szoros de ha leveszed 10 perce máris jobb aztán góóóóó vele tovább
  • Sil3nt
    milyen mikrofont tudtok ajánlani? mert eltört a régi...nem kell full spéci
  • bodesz
    ha már sokan hősködnek a fülhagatójukkal akkor itt egy jóóóóóó is :D
    RP-DJ1200
    amúgy ami az oldalon a képen van nem 100% ra olyan mert az az összekötő szar olyan mint a párnás rész
  • Sil3nt
    esetleg nem azzal az accountal nyomod amivel a warezt? és letöröltél mindent ami a warezról maradt?
  • Shongi
    Lenne egy kérdésem. Ha most megveszem a HL2-t+CS:S-t akkor nem lesz semmi gubanc amiért már nyomtam illegálisan is? Gondolom előtte fullra le kel tisztítani a Winfost és teljesen új Steam Account kell, uyge?
  • Phoenix007
    No! Nekem is azt írja, hogy steam ticket expired! Pedig eredeti. Aszongya re-enter password, de utána se enged be. Na ilyenkor mi van?
  • VeNDsDay
    Thx
  • Borg
    1 hét szünet után aztecon nyomtam egy gyenge 7/0 majd 15/3 állást :D
  • FLeK0
    a cd-s verzio is csak a steamen keresztul jatszhato, es egyenlo a 'bronz' csomaggal a tartalma. a steames vasarlas egyszeru, netes bankkartya es fel perc kell hozza.
  • tmate6
    Nekemis ilyen van, de nekem bejövős, nem kezdi ki a fülemet viszont nekemis bepállik a fülem 4-5 óra játék után
  • VeNDsDay
    Hi. Nem tudjátok hogy a CD verziós HL2-ben is van-e Deathmach, mert a Steam-esben ugyláttam van (bronz editon)? Ha a CD-sben nics: bonyolult a
    steam-en keresztül megvenni?
  • Robeast
    Ja meg, hogy műbőr (gumi?!) a karimája és bepállik a fülem :)
  • Robeast
    amúgy nekem AKG K-55-öm van (is...)
    Mellette: Szépen szól, 8-10 rugóba kerül
    Ellene: Sebesre kikezdi a fülem... és persze hogy mindezért 8-10 rugót fizettem...
  • Robeast
    Szerintem aki akar annak ne tiltsuk meg hogy oldalt csináljon, hadd buzogjon :)
  • neozed
    Hát nem t'om, komoly/nemkomoly, azért lehetne vmi oldal...
    Szerintem....:)
  • Tatyla
    lehet idövel az lesz...
  • Borg
    A fontosabb dolgok majd kikerülnek felülre a névlista alá.
    Egyébként meg nem "komolyabb" csapat, épp ez a lényege :)
  • Wolwarine
    Okés a szlogenről még nem tudtam (mivel űj vagyok semmi közöm hozzá, de nem gondoljátok hogy ha ez egy komlyabb csapat lesz akkor egy oldal az kötelező hozzá), tehát elvetve az ötlet. Csak azt nem tudom ha minden beszélgetés infó itt folyik akkor nem lesz az egy kicsit nehezen kibogarázható?
  • Borg
    Vazeg megint html kódnak veszi a nickedet :D nem lehetne kacsacsőr helyett mással?:D

/mind1, szóközzel bevette.
  • Borg

Nem lihegjük túl a dolgokat
  • rezsofiz
    #11294, #11292 thx.
  • Tatyla
    vagy tedd irásvédetté utána!
  • Mr.Grent
    JAJ akkor te még nemolvastad a megalakulás előtti slogent. 1. pont nem kell olyan aki honlapot akar készíteni :D :D : D vagy valami ilyesmi :D
  • FLeK0
    autoexec vagy userconfig.cfg-be tedd, ha nincs akkor csinalj.
  • Tatyla
    [támogatja]
  • Wolwarine
    Ha gondolod össze dobok egy oldalt ami csak a csapatról szólna, valami pofásat??!! Persze címmel együtt...
  • rezsofiz
    Miért van az hogy a config.cfgbe beirom hogy pl
    r_rainsimulate "0"
    utána meg amikor legközelebb megnyitom már nyoma sincs sehol.
    Igen, igen, elmentettem, és ennek ellenére ezt csinálja.
  • Wolwarine
    [SG]<<MzperX_Real>>

Köszönöm mindenkinek aki igen-el szavazott! A nem-sek pedig majd rájönnek, hogy rosszul szavaztak
  • Phoenix007
    Szerintem azt is a fejlécbe kéne kiírni, hogy warez témával hova menjenek. Szerintem...
  • Borg
    Akkor lezárom a szavazást.
    21 tag szavazott. A többiek szégyelljék magukat :)

igen/nem
    Wolwarine (tehát MzperX_Real) 18/3
    PLackó 16/5
    Zsolo007 16/5
    Brezsnyev 16/5

Tehát mindannyian bekerültetek.
    Amit kérek, hogy MOST mind a 4-en írjátok be a játékbeli neveteket [SG] előtaggal ide a topikba, hogy kitehessem felülre.

Úgy gondolom, az elkövetkezendő 1-2 hónapra elegendő tagunk van, szal márciusig nemnagyon akarok ilyen jellegű szavazást bonyolítani. Szerintem.
  • Dachande
    szavaztam
  • Borg
    Tegnap 20:30-ig :)
    Csak a csapat egy része még cseszett szavazni. Nincs meg a 2/3 sem.
    Lassan azon gondolkodok, hogy az eddigi szavazatok, és az eddig szavazók száma alapján vegyük az 50%+1-et, oszt kész.