73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • woody
    ja
  • Promi #11408
    Erre gondolsz?
  • threeman
    ITT A 9-ES UPDATE-EMPORiO [torrent]
    http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=138028
  • woody
    ez meg mért ilyen eddig jó volt
  • kovacsur
    nos jelentem , nekem 1x elindult online aztán kiléptem és azóta nem :(
    csak miheztartás végett :(
  • kovacsur
    nekem is ment, amíg el nem kurtam azt a dll t :((
    küldjétek el nekem pls :)
  • Dj Zizou
    én a külföldin olvasom de ott van akinek megy (lehet hogy kamu) van akinek nem szoval ..............
  • LSC
    eddig senkinek nem ment ahogy olvasom
  • kovacsur
    nekem sikerült felülírni az eredeti steam.dll t (aztán olvastam ela readme-t:(() tudna nekem emporios steam.dll-t feltenni valaki valahová ? (nem ami a cstrike könyvtárban van hanem a "gyökérben lévőt" megköszönöm!
  • bonebreaker
    ezt a mókát már próbáltam, megküldte a felhasználó nevet emailben, és a steam utána kérdezte a secret question-t amire kb. asdfagasdf-t írtam be anno. aztán néztem a steam faq-t: emailben vagy levélben a valvénak kellene írni hogy üssék ki a cd-kulcshoz tartozó accountot...
  • FLeK0
    nincs kulon frissites - a monitorban minden aktiv letoltest mutat, csak van egy "ready to play" szint, ami X%, es azt el kell ernie ahhoz, hogy el tudjon indulni.
  • Dj Zizou
    az azért van mert a steam.dll.off az offline play hez van tehát lanon vagy ilyesmi. Szal ott azért van ticket error. De azt mondd meg hogy előtte milyen hibával akadt ki?
  • bodesz
    a steam.dll.off ot írjátok át steam.dll re de csináljatok a steam.dll ről másolatot és menni fog csak nekem ticket error van mint a steam-downos megoldásnál is
  • bodesz
    nekem se megy
  • Dj Zizou
    Kleez ha leszedted és kipróbáltad pls mondd el hogy neked megy-e és hogy? Köszi
  • Dj Zizou
    illetve a filesystem_stdio.dll nem tudja elindítani
    ezt sem nagyon értem valaki PLS irjon....
  • Shongi
    OK ezt értem, csak azt nem hogy mér van egyszerre két updatelés.
    Arre gondolok hogy ugye megy ez a Steam Monitoron, de ha a gamet el akarom indítani ott is elindul egy, ami még sokkkal de sokkkal lassabb, na az mi?
  • Dj Zizou
    pls ha valakinek megy a 9es updateval akkor irja ide.
    mert nekem "failed to find steam interface" hibával kiakad.
  • FLeK0
    vard meg amig letolti, amig ott sarga csikok mennek tolt valamit, meg ha lassan is. lehet, hogy a 99% nem pontos kiiras. ha ujrainditod a steamet ott folytatja, ahol tartott.
  • Shongi
    Ki ért itt a steam-hez?
  • k9duli
    na figyi nekem update 8 van fent és bot_difficulty_3 nagyon jól lőnek kidugod a fejed és bumm a fejbe.aztécon én ctként meg egy haver és nagyon kemények, nyerni nyerek ellenük, de nem 2/46 stattal.probáld ki.Ha awp kerül a kezükbe a botoknak húúúúú...
  • Shongi
    Amúgy ha megszakad a netem mondjuk, akkor a Steam kezdi az egészet előlről???
  • klezzz
    Ha valakit még érdekel itt:

empupd9
  • Shongi
    Bazz, a HL2 gyorsan updatelt amikor el akartam indítani, el is indult, meg minden, DE még most se 100% így meg nem lehet offline játszani, ez mért va?
  • grizzly21
    köszi a segitséget
  • Dj Zizou
    jaja kb akkor de amugy a steampovered.com on van statisztika ott megnézheted a grafikonokon
  • Shongi
    Már kb 2 órája így áll, megőrülök.

[URL=http://img40.exs.cx/my.php?loc=img40&image=steamutlom1qi.jpg][IMG]http://img40.exs.cx/img
  • FLeK0
    mostanaban nekem mindig toltott elfogadhato sebesseggel, de ejfel es delutan 3 kozott hasznaljak kevesebben.
  • Shongi
    Utálom a Steam-et, tudtam hogy ISDN-el sose fogok cs-ni, egyszerűen nem az a gond hogy 200perc lenne, mert kibírnám, de elkezdi és aztán kurvára lelassul. Nem tudjátok hgy mikor a legkevésbé terhelt a steam?
  • FLeK0
    auto frissitest kapcsold be, es varj.
  • Dj Zizou
    Nekem végigment 100-ig de lehet hogy tulterhelt a stema vagy hasonló.
    Próbáld meg ujraindítani, folytatja.
  • grizzly21
    Hogy lehet,hogy updatelje? updateli magától? mert nekem 98rol felugrott99re, de utána nem mozdul, marad a 99!!! Vki plzhelp
  • Robeast
    /me előre örül a medve bőrére :)
    Aztán meg kiderül, hogy kamulink és a srácnak sikerült a fél világot beszopatnia :)
    De legalább reményt adott :D
  • Ben C
    AWP azér befigyel a kézben, eh :))
    sztem nem olyan erősek a botok, de lehet az én verziomban (no update) még gyengébbek. bot_difficulty 2-esen ezt most csináltam:

Dust2 AWP

Olyan hihetetlen frageket lövök, félek hogy ezeket neten a sokat emlegetett rate problémák miatt nem fogja beadni
  • Dj Zizou
    Ha valakinek lejön nemtudná feltenni FTP-re?
  • Palika1989
    Jeee!!!
    10 perc alatt leszedett 13kb-ot!!!
  • busman001
    hát nekem egyáltalán nem jön lol:D
  • Gogolak
    csak lassan jön mert mindenki innen szedi
  • busman001
    rossz ez a link nem lehet leszedni, legalábbis én nem tudtam
  • grizzly21
    Valaki plz, fontol lenne:
    elolvastam a FAQot, és a fórumot is néztem, légyszi segítsetek:
    ujrainstalláltama countert steamel.hl2vel, de nem megy offlinebanElőzőleg ugy oldotam meg a problémát, hogy beléptem egy játékba, meg csináltam egy servert és egy idő mulva 100%lett, de most nem akkar felugrani 98ról, azt irja hogy update kell neki! Mellesleg a hl2 és a hl_dm is ezt csinálja!!!