73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
woody #11409 ja -
Erre gondolsz? -
ITT A 9-ES UPDATE-EMPORiO [torrent]
http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=138028 -
woody #11406 ez meg mért ilyen eddig jó volt -
kovacsur #11400 nos jelentem , nekem 1x elindult online aztán kiléptem és azóta nem :(
csak miheztartás végett :(
-
kovacsur #11399 nekem is ment, amíg el nem kurtam azt a dll t :((
küldjétek el nekem pls :) -
Dj Zizou #11398 én a külföldin olvasom de ott van akinek megy (lehet hogy kamu) van akinek nem szoval .............. 

-
eddig senkinek nem ment ahogy olvasom -
kovacsur #11396 nekem sikerült felülírni az eredeti steam.dll t (aztán olvastam ela readme-t:(() tudna nekem emporios steam.dll-t feltenni valaki valahová ? (nem ami a cstrike könyvtárban van hanem a "gyökérben lévőt" megköszönöm! -
bonebreaker #11395 ezt a mókát már próbáltam, megküldte a felhasználó nevet emailben, és a steam utána kérdezte a secret question-t amire kb. asdfagasdf-t írtam be anno. aztán néztem a steam faq-t: emailben vagy levélben a valvénak kellene írni hogy üssék ki a cd-kulcshoz tartozó accountot... -
FLeK0 #11394 nincs kulon frissites - a monitorban minden aktiv letoltest mutat, csak van egy "ready to play" szint, ami X%, es azt el kell ernie ahhoz, hogy el tudjon indulni. -
Dj Zizou #11393 az azért van mert a steam.dll.off az offline play hez van tehát lanon vagy ilyesmi. Szal ott azért van ticket error. De azt mondd meg hogy előtte milyen hibával akadt ki? -
a steam.dll.off ot írjátok át steam.dll re de csináljatok a steam.dll ről másolatot és menni fog csak nekem ticket error van mint a steam-downos megoldásnál is
-
nekem se megy -
Dj Zizou #11390 Kleez ha leszedted és kipróbáltad pls mondd el hogy neked megy-e és hogy? Köszi 

-
Dj Zizou #11389 illetve a filesystem_stdio.dll nem tudja elindítani
ezt sem nagyon értem valaki PLS irjon.... -
OK ezt értem, csak azt nem hogy mér van egyszerre két updatelés.
Arre gondolok hogy ugye megy ez a Steam Monitoron, de ha a gamet el akarom indítani ott is elindul egy, ami még sokkkal de sokkkal lassabb, na az mi? -
Dj Zizou #11387 pls ha valakinek megy a 9es updateval akkor irja ide.
mert nekem "failed to find steam interface" hibával kiakad.
-
FLeK0 #11386 vard meg amig letolti, amig ott sarga csikok mennek tolt valamit, meg ha lassan is. lehet, hogy a 99% nem pontos kiiras. ha ujrainditod a steamet ott folytatja, ahol tartott. -
Ki ért itt a steam-hez? -
na figyi nekem update 8 van fent és bot_difficulty_3 nagyon jól lőnek kidugod a fejed és bumm a fejbe.aztécon én ctként meg egy haver és nagyon kemények, nyerni nyerek ellenük, de nem 2/46 stattal.probáld ki.Ha awp kerül a kezükbe a botoknak húúúúú... -
Amúgy ha megszakad a netem mondjuk, akkor a Steam kezdi az egészet előlről??? -
klezzz #11382 Ha valakit még érdekel itt:
empupd9
-
Bazz, a HL2 gyorsan updatelt amikor el akartam indítani, el is indult, meg minden, DE még most se 100% így meg nem lehet offline játszani, ez mért va? -
köszi a segitséget -
Dj Zizou #11379 jaja kb akkor de amugy a steampovered.com on van statisztika ott megnézheted a grafikonokon -
Már kb 2 órája így áll, megőrülök.
[URL=http://img40.exs.cx/my.php?loc=img40&image=steamutlom1qi.jpg][IMG]http://img40.exs.cx/img -
FLeK0 #11377 mostanaban nekem mindig toltott elfogadhato sebesseggel, de ejfel es delutan 3 kozott hasznaljak kevesebben. -
Utálom a Steam-et, tudtam hogy ISDN-el sose fogok cs-ni, egyszerűen nem az a gond hogy 200perc lenne, mert kibírnám, de elkezdi és aztán kurvára lelassul. Nem tudjátok hgy mikor a legkevésbé terhelt a steam? -
FLeK0 #11375 auto frissitest kapcsold be, es varj. -
Dj Zizou #11374 Nekem végigment 100-ig de lehet hogy tulterhelt a stema vagy hasonló.
Próbáld meg ujraindítani, folytatja. -
Hogy lehet,hogy updatelje? updateli magától? mert nekem 98rol felugrott99re, de utána nem mozdul, marad a 99!!! Vki plzhelp -
/me előre örül a medve bőrére :)
Aztán meg kiderül, hogy kamulink és a srácnak sikerült a fél világot beszopatnia :)
De legalább reményt adott :D -
Ben C #11371 AWP azér befigyel a kézben, eh :))
sztem nem olyan erősek a botok, de lehet az én verziomban (no update) még gyengébbek. bot_difficulty 2-esen ezt most csináltam:
Dust2 AWP
Olyan hihetetlen frageket lövök, félek hogy ezeket neten a sokat emlegetett rate problémák miatt nem fogja beadni -
Dj Zizou #11370 Ha valakinek lejön nemtudná feltenni FTP-re? -
Jeee!!!
10 perc alatt leszedett 13kb-ot!!!
-
busman001 #11368 hát nekem egyáltalán nem jön lol:D
-
Gogolak #11367 csak lassan jön mert mindenki innen szedi -
busman001 #11366 rossz ez a link nem lehet leszedni, legalábbis én nem tudtam -
Valaki plz, fontol lenne:
elolvastam a FAQot, és a fórumot is néztem, légyszi segítsetek:
ujrainstalláltama countert steamel.hl2vel, de nem megy offlinebanElőzőleg ugy oldotam meg a problémát, hogy beléptem egy játékba, meg csináltam egy servert és egy idő mulva 100%lett, de most nem akkar felugrani 98ról, azt irja hogy update kell neki! Mellesleg a hl2 és a hl_dm is ezt csinálja!!!