73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Mike31
    Szevasztok!

Hogy lehet LAN- game-be botokat berakni???
  • Sil3nt
    sajna nincs jó válasz....warez nem müxik, meg kell venni...ezvan
  • hwik
    hát hello...nekem sem megy ez a fos de mivel ajma vagyok hozzá így plz mondjátok L h hogy kell ezt a steamet frisíteni vagy mi...melyik ikont kell megnyomni vagy miafasz? és mit kell vele csinálni? na pusz gyerekek várom ám a választ meg minden;)
  • Robeast
    Szerintem amíg vársz a válaszra addig regelsz egy újat :)
  • fdsag
    Hiába írom a konzolba a pálya nevét ismeretlen parancsot ír ki
  • busman001
    hey arcok lekaptam az új törést csak az a bökkenő hogy nem fogadja el a régi steam acc-omat! egy új regelése szerintetek megoldaná a problémát?
  • fdsag
    Ezeket a timedemokat,hogy kell indítani?
  • Dj Zizou
    mi lenne ha emelnénk a forum színvonalát :DDDDDD
  • Robeast
    Ezt is lehet! Játszon vele a f*szoddal más :D
  • k9duli
    Ezt még lehet fokozni, minek vasgolyó? játsszá inkább a f*szóddal:D
  • Robeast
    Az nem jó, nem fut rajta a CS :D
  • Ben C
    minek gép? játsszá inkább vasgolyóval :D
  • Robeast
    Vennék is, ha volna rá keret :)
    Egyszer kipróbáltam valami csilli villi teflonos (vagymi) egérpadot. Komolyan mondom csak úgy suhant rajta az egér :)
    Ehhez a csúcskategóriáshoz képest ami nekem van...ég és föld a kettő. Ami nekem van az már kikopott, meg ragad, nem csúszik, de egy idő után megszokja az ember, hogy kicsit erőlködni kell egy gyors fordulathoz aztán megy ez :))
  • Dj Zizou
    rofl :))))))
  • tmk
    vegyél 6000 ért valami savval maratott üveg egérpadot hátha több fraged lesz
  • Dj Zizou
    :DDDDDDDDDD
  • Robeast
    Minek egér? Keyboard look azt jóvan :D
  • tmk
    Minek egérpad? Én az asztalon használom az optikai egeremet.
  • juhi01
    énisolyatakarok a razerhez csakmég nincsen pixelnél
  • Dj Zizou
    én a kanapén használom az optikai genius 2000Ft-os egerem és szerintem tök jó tényleg
  • FLeK0
    A Steelpad QcK-t ajanlom annak, aki szereti a textil padokat, kb 3000ft (nagyobb 4), nagyon vekony es tartos anyagbol van, a sima textil padhoz kepest majdnem 2x tobbet csuszik ezen az eger kis mozdulattal.
  • Robeast
    Engem érdekelne egy jobb egérpad, mert erről a 170 Ft-osról 2 hét után elkezdett feljönni a vászon, most már (kb. 1 évvel később) ki is lehet rázni a vászont, ha felgyülemlik benne a por, nem kell a vastag talprészét is cipelni :DDD
    Csak hát még nem szakadt rám az OTP...
  • Sil3nt
    8900 adják és mellé veszel még Razer Diamondback Magma-et azmár nem 9900 ft kerl..persze akkor megéri ha kell egér és hl2 is
  • LSC
    miért is?
  • Sil3nt
    lol...akkor azmég jóval több is mint egy sima bolti ár...hát ez lol
  • Robeast
    itt csak 8900 Ft a HL2...csak venni kell hozzá 5-10 ezerért egérpadot :D
  • k9duli
    Promi szerintem azért ilyen szar szaggatós botok ellen a warezban mert béta, az eredetiben biztos nem ilyen.Nekem olyan gépem van mint borgnak ,de 5 botnál már szagatós lesz.Borg meg ilyen 15 botot pakol be az jó.
  • k9duli
    na én mindig ct-ként az aztecon gyakorlok az a gyengém és 2 ellenséggel difficult3-al.Én is észrevettem hasonló dolgokat mint te borg pl énis kaptam olyan hihetelen nagytávolságokból fejest m4a1-től hogy én már anyáztam.ilyeneket mondtam persze bazdmeg.Vakítót nagyon jól lehet alkalmazni a botok ellen.Teljesen bekómálnak.Gugoló célpontot sokkal nehezebben találnak el.Az ugrást szinte felesleges használni ellenük.Ha némelyik bot sorozatot lő akkor azt nagyon rosszúl csinálja.DE pontozással halálosak.Nagyon jól lehet alkalmazni a lopakodást mert a hangokra nagyon figyelnek.Bár én szinte soha nem alkalmazom mert nagyon ideges és rusholós tipus vagyok.
  • Promi #11421
    Az is igaz, de akkor is:)
  • Borg
    Hát botok ellen úgyse nagyon játszol gondolom :D
  • Promi #11419
    Hmm most vettem nemreg a vga -t elvileg hut ahogy tud az a kis **** gyari huto.Viszont ahogy Borg mondja, lehet meg kellene 512 mb ram.:(
  • fdsag
    Nekem ez azért volt mert a VGA hűtője nem ment rendesen,most CPU hűtőm van az jó 42 fokra hűt előtte 60-80 is volt.ATI 9600 PRO
  • Borg
    Nem vettem észre.
    15 bottal ugyanolyan simán ment mint 1-2-vel, vagy neten.

Ezeknek CPU meg RAM kell ezerrel, utóbbiból meg neked fele annyi van...
  • Promi #11416
    Borg!
    Neked a botok nem fogjak le a geped fps ugyileg?
    En berakok 9 botot +en akkor elegge szaggat.
  • Borg
    Sérült textúrafájlnak tűnik... szerintem vagy szarul töltötted le, vagy hibás amit az updatebe csomagoltak.
  • Borg
    Nem csak awp-vel veszélyesek, én úgy vettem észre, hogy midenegyik bot más fegyverrel májszter. Én italyn játszottam úgy, hogy 7 velem, 8 ellenem.
    És bizony elég kiegyenlített meccs volt. Persze felül voltam a fragekkel bőven, de akkoris.
    Volt 1 bot, ami m4a1-el lőtt olyanokat, hogy publicon már anyáztam volna :D, egy másik autosniperrel, egy harmadik m3-mal... De voltak olyanok is, amik eléggé bénáztak. Szal jókis jókis flexibilis AI-t csináltak nekik.

Az útvonalválasztás is jó szerintem, 1 bot nem megy 2x ugyanazon az útvonalon. Vagy ha megy is (több kör után) akkor is máshova kempel be, máshova ugrál stb.
    Az egyetlen hiba az italys pathway-ben amit észrevettem, hogy a CTk mikor elérnek a túszokhoz, ott a legtöbb az ablakon akar beugrálni. Ami sikerül is nekik, de ha az ablak mellett várod őket, kivétel nélkül le tudod szedni őket. Egyrészt hallod ahogy felugrál, másrészt az ablakon mindig guggolva lassan jönnek be. Egy shoti és annyi.
    Mindössze 1-2x játszották el azt, hogy 1 bot az ablkon, egy meg a lépcsőn jött fel, és úgy nem tudtam bekempelni az ablakot.

Viszont pl nagyon jól beléjükprogramozták a kemphelyek figyelését is. A hosszú folyosón nem csak belépegetnek, hanem figyelnek a sniperre is. Ugyanigy ha középen a lépcsőn jönnek fel, akkor egyből az ablakra lőnek, szal ha ott állok egyből fejes :D És vice versa, a kemphelyekről is jól kiszámítják, honnan/hogyan jön az ember. Szal tényleg alaposan megcsinálták őket.

2 bugot fedeztem fel viszont. Ha bementem terrorként a tapétásba, és rájukrusholtam shotival, gránáttal, meg villanóval, akkor 3x is előfordult, hogy lemerevedett az adott bot. Tehát rábasztam 1 villanót, egy gránátot, berohantam. AZ visszament a tapétás elejéig, aztán utánadobtam még egy villanót ami engem is bevakitott sajnos. Amikor felocsúdtam meglepődtem, mert a bot simán elgyalogolt mellettem, és akármit csinálhattam, nem lőtt rám.
    2x pedig az fordult elő, hogy a túszokat már vitték ki, a pincén át, aztán utána le a hosszú lépcsőn. Én ctkezdőn vártam, és lőttem egyet rá scouttal ahogy jött. Visszament a hosszúkás lépcsőre, és ott megállt a túszokkal. És állt. Közelmentem, rálőttem újra, semmi. Csak állt. Szóval néha szerintem elvesztik a fonalat valamiért a reakciós scriptek között, de ez még így is relatíve nagyon ritkán fordult elő.
  • LSC
    videókártsa ramhibánál szokta ezt csinálni egyes játékoknál aztán egyre többször míg teljesen rossz lesz.
  • Borg
    Azt csak a vége felé vettem, majdnem végig scouttal nyomtam :)
  • juhi01
    tört version sucks
    úgylátom a valve jóirányba halad hogy az online playerek törtel való játszását lecsökkentse
  • arty
    sztem egyenlőre kár küzdeni az emporio-9 verzioval, nem megy ... ugyanaz van mint a steam-down-al(steam ticket expired), csak itt még a korábbi bugos updateknél megszokott vörös ERROR feliratok és néhány hibás textura is bejátszik (de_tides) :)