73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • balage020
    en mar megrendeltem a cd galaxisnal postan...remelem hamar meghozzak:P
  • Phoenix007
    Besz*rás ez a filefront! A belga szerverről nem jön le a cucc, az ausztrálról meg töltöm simán...
  • neozed
    Gondolom demo-t nem vettél fel?
    Pedig úgy látom ebben az esetben ez tanúlságos lehetett volna :)
  • neozed
    Ez számomra hihetetlen, hogy a rákba léphettek ki war közben?
    Meg mi az a -3 score, ennyit még a leglámáb pillanataimban sem sikerült összehoznom...
    (pedig volt/van belőle bőven:-D)
  • dop3
    Hátha velunk nem jartok ugy mint a yeah klannal...
  • dop3
    Hixer! Ma este egy war?
  • Dj Zizou
    Nem, hanem mikor a steam updatel akkor elkezdenek menni azok a sárga csíkok----> amikor megjelenik a második is akkor kapcsold le a netedet vagy húzd ki a hálókábelt érted?
    az a lényeg hogy amikor a második csík megjelenik legyél offline, de minden más maradjon (pl:steam)
  • k9duli
    Warozatok ma a totalerror klánnal itt volt valami war felhívás.Persze ha nem készültetek ki a történtek után.
  • k9duli
    Hát én is sajnálom az ilyet hogy ti akartatok tisztességes wart erre ők mindent feladva elkezdik tk-zni egymást mert más nem ment nekik, azt utána rátok szarnak.Egyszerűen irjátok meg a honlapotokon hogy ti nyertetek símán, és war közben megfutamottak a gyáva nyuszik.Sajnos annál nem utálok semmit jobban mint azt hogy war közben kilépnek.Ezt az érzést énis átéltem.Az nem klán ahol ilyen van.
  • Sil3nt
    ez tényleg szánalom...fun klan-nak sem mondható---pffff
  • Brezsnyev
    alpha a six steam mappa= a six Steam progi mappája, hasonló steam downhoz ....._-----------#>http://cssource.ini.hu/
  • Hixer
    egymást TKzták mer nem tudtak micsinálni!!! HA EZ NEM szánalmas AKKOR MI??? :DDDD
  • LSC
    -3 OMG
  • Hixer
    ha admin akarja törölje
  • Hixer
    bocs a nagy képméretért
  • Hixer
    Figyelem...

Ma WAR-oztunk az úgynevezett YEaH! klánnal!!!
    Eddig csomó taktikát beszéltünk meg, az ő pályájuk lett a legelső, megbeszéltük. de_dust mi voltunk T-k először 12 kört jáccunk. MEGNYERTÜK 11-1 re! Szégyen! Ezek után mi lettünk CT-k már 5-0 nál tartottunk, mire elkezdtek csíterezni minket baromságokat mondtak és LELÉPTEK!! Ez a CS-becsület?? Ez hihetetlen!!!! Csináltam pár screenshoto, ami bemutatja mijen bénák!! megtekinthető a
    http://vodka.dox.hu-n!!!

ez csak egy példa! MINDNENKI KERÜLJE EL EZT A KLÁNT NINCS BÁTORSÁGUK VESZTENI

egyébként egekkel jobbak voltunk náluk... HIHETETLEN
    Ha vki akar Warozni-->

VODKA.DOX.HU
  • LSC
    mi a túró az a Six steam mappa?
  • Brezsnyev
    és Zizou le tudnád ugy forditanih értsük is? mert pl azt newm ért4em h a netkábelt a 2. ik csiknál.... szal akkor szedjem le a steamet és amikor maga a steam updatel akkor löjük le ?és utána hogy regelek ha nem updatel ? :P
  • Brezsnyev
    nah, lehet probálkozni .....
  • Dj Zizou
    Asszem ugy ennyi.....
    Viszont ha megy valakinek vagy juttok vele valamire pls Irjatok!!!!
  • Dj Zizou
    És ami alatta van.....

5J52E-FVGRJ-282FQ-YJWRW-FIY98
    1.Használd ezt a cdkulcsot
    2.Regisztráld a HL1-et
    3.Ird Be (Cdkulcsot)
    4.Klikkelj a registerre
    5.Amikor a regisztrációs ablak a második csíkhoz ér huzd ki a netet(blabla)
    6.Amikor befejezi egy ablak jön be aztmondja: a reg abbamaradt bla bla
    És ekkor csináld azt amit én leirtam a #11467 hozzászólásomban
  • Dj Zizou
    Exploit = Módszer
  • Dj Zizou
    Ok hellboss adott nekem egy ötletet. mindenki emlékszik arra a tettre mikor kihuzod a netkábeled pont mikor a steamban a második csikhoz ér az update
    Igen!!
    Hát ez változtatja meg a registryblob-ot, szóval

1.Tedd meg ezt (ami fent le van irva)
    2.Mikor a Steam fut másold le a clientregistry-t
    3.Steam kikapcs
    4.Másold a blob-ot a SiX steam mappába
    5.Indítsd el a SiX Steamot avval az acc-al
    6.Mindent Játszhatsz

Nekem Jól működik. Sok Sikert!!!!
  • Brezsnyev
    vki forditsa le plz, me van amit nem értek(pl exploit)
  • Brezsnyev
    OK, hellbos gave me n idea. Every1 remember that exploit where u pull out ur internetcord when steam comes to 2 bars. YEah!!
    Well that changes ur registryblob, so

1.do the exploit
    2.while steam is running make a copy of clintregistry
    3.Shut down Steam
    4. Copy the .blob into SiX steam folder
    5.Launch SiX steam with that account
    6.Play all games

It works for me. Good Luck!!!!!!
    Aki ezt leforditja az gazdagabb lesz vmi vel :)
    5J52E-FVGRJ-282FQ-YJWRW-FIY98

2. Use 1 of cd-keys above
    3. Go to register hl2
    4.enter the cd key
    5.Click to register
    6.when the register window comes to 2 bars turn off ur internet (firewall steam, rip ur cord out, woteva)
    7when it finishes u shoud get a window saying balh blah balh registaration pendin
    8. do the things form first post
  • Dj Zizou
    Van 9 Update de "Steam Ticket expired" hiba van mindenkinél.
    Emporioék dolgoznak a cuccon addig meg.........
  • juhi01
    nincs meghalt a warez valve győzött ennyi!!!!!!!!holmaradnak a büntipontok????
  • k9duli
    csak egy dolgot utálok abba a map letőltős oldalba amit megadtam hogy hogy mennyi ablak nyílik meg addig amíg eljutok ahoz a kibaszott letőltéshez.
  • Sil3nt
    igen....lehet, hogy egyszer enged játszani, de többször nem...ezvan...valve nyert
  • Brezsnyev
    de van me most tölotöm, de akkor az egy bazi nagy kamu?
  • Sil3nt
    egy mondat: nincs és nem is lesz
  • Brezsnyev
    nah deskacok, én nem voltam multkor, vki 1 mondatba tudna mondnani vmit 9es updatrol ?
  • k9duli
    Ha az ajánlott mapok közül valamelyik tetszik valamelyikőtöknek az szóljon.Majd hamarosan csinálok egy bazinagy custom map ajánlót és csak is a nálam díjt nyertek lesznek benne ajánlva.
  • k9duli
    csütörtökön késő este rendeltem meg pont kifutottam az időből így pénteken nem kaptam meg és hétvége meg nem munkanap lol.Nekem is az első eredetim.Jeszusom ez csak is csoda lehet.
    Train szerimtem lesz hivatalos mert talán az volt a legmenőbb pálya a cs-ben.Meg biztos nem olyan jó map ez ja mert ezt viszont kevesen tőltötték le de én főlraktam a linkbe mert híres meg sources.
  • Robeast
    Én meg asszem holnap fogom megrendelni
  • Ben C
    remélem a Valve is csinál de_traint, mert ennél sokkal többet várok tőle.
  • Sil3nt
    nekem is holnap lesz eredeti...eggyüt örülünk--lol--első eredeti cd fogom a kezembe tartani-hihhetetlen, de megér ennyit-főleg hogy nincs warez
  • k9duli
    Na ujabb mapokat néztem csak holnap fogom megnézni mert holnap lesz meg az eredeti addig csak letőltöm.
    Képek alapján és a letőltések számából határoztam meg hogy melyik lehet fasza:
    cs_assault_2005
    itt
    cs_siege_source itt
    cs_withdrawal itt
    cs_tower10 itt
    de_bajo itt
    de_train itt
    cs_storm itt
  • Ben C
    bot_add
  • dop3
    Hi all! Vki nem warozna velunk egyet ma este? Jo lenne osszehozni akar egy kis fun wart is. Ha kell szerver van! MSN: [email protected], vagy http://totalerror.uw.hu