73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
mégegy győzelem a valve-nak
-
nahh megvettem ... elsem hiszem..furcsa érzés..
le is vették a gipszet a kezemről, igaz ez is elég furcsa érzés, gyenge stb...de majd helyrejön..nahh GO GO GO !!!
-
Rolee Papa #11527 Ezt én is nézegettem, de alul a kommentekbe írta egy pár ember, hogy az összeset kiprobálta és egyik se ment. Szóval én is elkezdek sztem spórolni erre a game-re. -
eddig csak pár embernek ment -
elvileg itt a megoldás.vagy nem is? deee biztos:
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=10433 -
Borg #11524 Erről már valamelyik topikban volt szó, sztem keress rá a topik keresővel alul a "screenshot"-ra. -
télleg erröl jut eszembe hogy én is fölraktam a magyarositást de én csak hl2-höz ennek ellenére megvariálta a cs-met is. A gáz az hogy nem tudom hova rakja a screenshotjaimat (ha egyáltalán rakja vhova) mert ez a hülye magyarositás megvariálta a mappaszerkezetet és hiába szedtem le ugyanugy ez van:(
ha vkinek van ötlete akkor plz ne tartsa magába
-
Borg #11522 Csak szólnék még1x, ha PLackó, és Zsolo007 nem jelentkezik ma délutánig, akkor semmisnek tekintjük a jelentkezést...
Nemigaz 5. napja nem birja egyikse feltolni ide az arcát. -
Hát nem tudom, de én még akkor kipróbáltam ezt a dll átnevezést, amikor először megjelent az update, és engem nem engedett be sehova, viszont így legalább (hogy átneveztem) elindult a játék. -
R9 #11520 ILocalize::AddFile() failed to load file "friends/trackerui_Magyar.txt".
ILocalize::AddFile() failed to load file "servers/serverbrowser_Magyar.txt".
ezt írja ki -
R9 #11519 basszus feltettem a magyarítást és nem működik.
1.0
belépek és a consolba vmi hibát ír ki -
also két képen megtalálsz a fraglistán -
Nekem ez müködik a luziferes+empo8 után.
Először nem indult el az egész mert valami steam iterface hibát irt ki, aztán a steam.dll.off-ot átneveztem steam.dll-re (régi töröl), és szépen megy online, magyar szervereket probáltam. -
Equilibrium #11516 gondoltam,míg ki nem jön a 9-es up, nekiállok CoD-ozni, de máris ráuntam ;( CS-t akarok,de azonnal! -
Melyik vagy te ?
-
Hááát ne is mondd
én meg jáccok a T.erro szerveren erre ez a hölgyemény T.error eticat elkezdett engem meg más csapatársait lőni. Azt ráuntam 3-4 -ik esetben és lelőttem. Erre elkezdett pattogni a kis *aros és minden féle cheateket használt és kivolt magával hogy ő a legjobb

Eddig nem volt semmi bajom a T.error klánnal de ez a kis senkiházi kitett magáért. -
nah látom engem sem a legjobb pillanataimban kaptál el... nah nem baj....:)
ma este találkoztam az unql servern egy somamukk nevü gyerekkel és üzenem neki hogy rohadjon meg...
miután többen is megkértük hogy lépjen mert 500 as pingje volt és élvezhetelen volt a játék utána én voltam a görény 2x kinyírt csapattársamként aztán lépett..
mondhatm szép...
gratula sikerült kiállítsad magadrol a szegénységi bizobyítványod
-
Dj Zizou #11512 Bocsi Brezsnev hogy nem irtam dolgoznom kellett.
Szal nem igazán muxik nekem sem ugyhogy én is várok a 9 upd -re addigis marad a 8.5 meg 8.6

-
-
jah a képek :)
-
Nah a mai kis termésem amivel az SG CSSürhét hirdettem egy kicsit 
-
Equilibrium #11508 áh,mind1,mert most föltettem a 9-es updatet,és így még botok ellen se tudok jáccani :) -
Equilibrium #11507 mit kell beírini konzoba,hogy 6-os dx levelem legyen? -
Brezsnyev #11506 én mentem aludni hullla vagyok, ugyse aludtam tegnap semmit me csztem lurdyban. szal para volt, nah mindegy holnap jövök, remélem kijön vmi mega patch, addigis bye jó 8!!! 

[marquee direction=right]
sziasztok -
Brezsnyev #11505 nem updatenál, hanem megvárod h updatel, aztán amikor REGISZTRÁLSZ ott is futnak a csikok(fogod és akkor lekapcsolod a modemed)
egybknt kiprobáltam 1.6 os cs vel, de nme ment, csS t meg majd letöltöm mindjá azt azzal lehet h menni fog, (ki tudja ...) -
dop3 #11504 nekem ez a masodik eredeti jatekom. Az elso a Half-Life Generation volt :D
Hixer: az MSN ma vmiert nem megy, de holnapra remelem rendbe jon es akkor megdumaljuk -
köcc -
Equilibrium #11502 Azér enyhén szánalmas ez a YeAH klán :) -
Töröljük le a steam-ot és amikor újbólrakom akkor húzam ki updatelés közben a 2. csíknál??? -
Brezsnyev #11500 nekem a cdkeyel regel aztán amikor elérkezem a SiX steam es részhez ott irja h invalidcd key... :P de most töltöm 1.6 os cs-t kiprobáljuk
-
juhi01 #11499 megoldás:belépsz a játokba elindítod a steamot és a netet aztán nyomsz egy f10et és utána káromkodsz milyen hülyevoltál! 
és hogy miért nemveszedmegmár!
nekem egyébként ez a 2. eredetim az első az ut 2004volt -
na van kemény 7e FTom :D majd február elején/közepén megveszem ezt a ezt a fostos steames köcsögséget :) sietek mert nem akarok többet szenvedni ezekkel a cuccokkal -
Brezsnyev #11497 én kiprobáltam ezt a steames cuccot, de reg után azt irta ki h invalid cd key, minja meglatom..... még melozom rajta -
dop3
Bocsesz, hogy nem válaszoltam, de leléptem, hogy egy kicsit friss levegőt szíjjak :D
Nah kösz a kihívást tuti elfogadjuk.. még megdumálom a klánnal, mer jövő héten Kémia záróvizsgát teszünk szal kéne tanulni is :DD
Nah beraklak MSNbe aztán még dumálunk -
Itt egy mai stat: , csak hogy lássátok használom a csürhés nemvem (mégha a warezverzióm miatt az antisteam serverre is vagyok korlátozava EGYENLŐRE) és hogy kb. milyen eredményeket érek el. (általában az első 3-ban vagyok, de nem sajnálok meghalni ha tudom hogy azzal zavarok annyit az ellenen hogy egy társan leszed vagy 3-at...)
-
megbeszélhetnénk, hogy valamikor a CSSürhe több tagja egyszerre fennt legyen 1 szerveren!
mindíg csak 2-3 taggal találkozok :( -
Brezsnyev #11493 szal ha most fentt van a steam akkor uninstal, ujrainstall és utána szopik
-
Brezsnyev #11492 egyébként akinek müxik a módszer az üvöltsön-----http://cssource.ini.hu/ itt vannak updatek a 9 es meg állítolagos mai update a 8.5 és 8.6, mézzétek meg ..... érdemes -
Brezsnyev #11491 akkor vmit elrontottam
egybknt gondolj be zizou, ha csinálok uj accot, és a steam elinditja az upgradet ugyebár, és nincs netkapcsolat akkor ogy a picsába regelek(me ahoz fentt kell lennem steam en :P), és mellesleg elöször updatel utána regel a buzija ...... -
Jelenleg ott tartok, hogy haver (számtech üzletbe dolgozik) hoz 8900 Ft-ér, ha sikerül, amivel spórolok majdnem 2000 pézt