73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • LSC
    mégegy győzelem a valve-nak
  • Sil3nt
    nahh megvettem ... elsem hiszem..furcsa érzés.. le is vették a gipszet a kezemről, igaz ez is elég furcsa érzés, gyenge stb...de majd helyrejön..nahh GO GO GO !!!
  • Rolee Papa
    Ezt én is nézegettem, de alul a kommentekbe írta egy pár ember, hogy az összeset kiprobálta és egyik se ment. Szóval én is elkezdek sztem spórolni erre a game-re.
  • bodesz
    eddig csak pár embernek ment
  • bodesz
    elvileg itt a megoldás.vagy nem is? deee biztos:
    http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=10433
  • Borg
    Erről már valamelyik topikban volt szó, sztem keress rá a topik keresővel alul a "screenshot"-ra.
  • Guer
    télleg erröl jut eszembe hogy én is fölraktam a magyarositást de én csak hl2-höz ennek ellenére megvariálta a cs-met is. A gáz az hogy nem tudom hova rakja a screenshotjaimat (ha egyáltalán rakja vhova) mert ez a hülye magyarositás megvariálta a mappaszerkezetet és hiába szedtem le ugyanugy ez van:(

ha vkinek van ötlete akkor plz ne tartsa magába
  • Borg
    Csak szólnék még1x, ha PLackó, és Zsolo007 nem jelentkezik ma délutánig, akkor semmisnek tekintjük a jelentkezést...
    Nemigaz 5. napja nem birja egyikse feltolni ide az arcát.
  • Robeast
    Hát nem tudom, de én még akkor kipróbáltam ezt a dll átnevezést, amikor először megjelent az update, és engem nem engedett be sehova, viszont így legalább (hogy átneveztem) elindult a játék.
  • R9
    ILocalize::AddFile() failed to load file "friends/trackerui_Magyar.txt".
    ILocalize::AddFile() failed to load file "servers/serverbrowser_Magyar.txt".
    ezt írja ki
  • R9
    basszus feltettem a magyarítást és nem működik.
    1.0
    belépek és a consolba vmi hibát ír ki
  • Guer
    also két képen megtalálsz a fraglistán
  • ibronk
    Nekem ez müködik a luziferes+empo8 után.
    Először nem indult el az egész mert valami steam iterface hibát irt ki, aztán a steam.dll.off-ot átneveztem steam.dll-re (régi töröl), és szépen megy online, magyar szervereket probáltam.
  • Equilibrium
    gondoltam,míg ki nem jön a 9-es up, nekiállok CoD-ozni, de máris ráuntam ;( CS-t akarok,de azonnal!
  • Wolwarine
    Melyik vagy te ?
  • Wolwarine
    Hááát ne is mondd
    én meg jáccok a T.erro szerveren erre ez a hölgyemény T.error eticat elkezdett engem meg más csapatársait lőni. Azt ráuntam 3-4 -ik esetben és lelőttem. Erre elkezdett pattogni a kis *aros és minden féle cheateket használt és kivolt magával hogy ő a legjobb
    Eddig nem volt semmi bajom a T.error klánnal de ez a kis senkiházi kitett magáért.
  • Guer
    nah látom engem sem a legjobb pillanataimban kaptál el... nah nem baj....:)

ma este találkoztam az unql servern egy somamukk nevü gyerekkel és üzenem neki hogy rohadjon meg...
    miután többen is megkértük hogy lépjen mert 500 as pingje volt és élvezhetelen volt a játék utána én voltam a görény 2x kinyírt csapattársamként aztán lépett..

mondhatm szép...
    gratula sikerült kiállítsad magadrol a szegénységi bizobyítványod
  • Dj Zizou
    Bocsi Brezsnev hogy nem irtam dolgoznom kellett.
    Szal nem igazán muxik nekem sem ugyhogy én is várok a 9 upd -re addigis marad a 8.5 meg 8.6
  • Wolwarine
  • Wolwarine
    jah a képek :)

• Wolwarine
    Nah a mai kis termésem amivel az SG CSSürhét hirdettem egy kicsit

• Equilibrium
    áh,mind1,mert most föltettem a 9-es updatet,és így még botok ellen se tudok jáccani :)
  • Equilibrium
    mit kell beírini konzoba,hogy 6-os dx levelem legyen?
  • Brezsnyev
    én mentem aludni hullla vagyok, ugyse aludtam tegnap semmit me csztem lurdyban. szal para volt, nah mindegy holnap jövök, remélem kijön vmi mega patch, addigis bye jó 8!!!
    [marquee direction=right]
    sziasztok
  • Brezsnyev
    nem updatenál, hanem megvárod h updatel, aztán amikor REGISZTRÁLSZ ott is futnak a csikok(fogod és akkor lekapcsolod a modemed)
    egybknt kiprobáltam 1.6 os cs vel, de nme ment, csS t meg majd letöltöm mindjá azt azzal lehet h menni fog, (ki tudja ...)
  • dop3
    nekem ez a masodik eredeti jatekom. Az elso a Half-Life Generation volt :D

Hixer: az MSN ma vmiert nem megy, de holnapra remelem rendbe jon es akkor megdumaljuk
  • LSC
    köcc
  • Equilibrium
    Azér enyhén szánalmas ez a YeAH klán :)
  • Evogordon
    Töröljük le a steam-ot és amikor újbólrakom akkor húzam ki updatelés közben a 2. csíknál???
  • Brezsnyev
    nekem a cdkeyel regel aztán amikor elérkezem a SiX steam es részhez ott irja h invalidcd key... :P de most töltöm 1.6 os cs-t kiprobáljuk
  • juhi01
    megoldás:belépsz a játokba elindítod a steamot és a netet aztán nyomsz egy f10et és utána káromkodsz milyen hülyevoltál!és hogy miért nemveszedmegmár!

nekem egyébként ez a 2. eredetim az első az ut 2004volt
  • bodesz
    na van kemény 7e FTom :D majd február elején/közepén megveszem ezt a ezt a fostos steames köcsögséget :) sietek mert nem akarok többet szenvedni ezekkel a cuccokkal
  • Brezsnyev
    én kiprobáltam ezt a steames cuccot, de reg után azt irta ki h invalid cd key, minja meglatom..... még melozom rajta
  • Hixer
    dop3

Bocsesz, hogy nem válaszoltam, de leléptem, hogy egy kicsit friss levegőt szíjjak :D

Nah kösz a kihívást tuti elfogadjuk.. még megdumálom a klánnal, mer jövő héten Kémia záróvizsgát teszünk szal kéne tanulni is :DD

Nah beraklak MSNbe aztán még dumálunk
  • janos666 #11495
    Itt egy mai stat:, csak hogy lássátok használom a csürhés nemvem (mégha a warezverzióm miatt az antisteam serverre is vagyok korlátozava EGYENLŐRE) és hogy kb. milyen eredményeket érek el. (általában az első 3-ban vagyok, de nem sajnálok meghalni ha tudom hogy azzal zavarok annyit az ellenen hogy egy társan leszed vagy 3-at...)
  • Zetorg
    megbeszélhetnénk, hogy valamikor a CSSürhe több tagja egyszerre fennt legyen 1 szerveren!
    mindíg csak 2-3 taggal találkozok :(
  • Brezsnyev
    szal ha most fentt van a steam akkor uninstal, ujrainstall és utána szopik
  • Brezsnyev
    egyébként akinek müxik a módszer az üvöltsön-----http://cssource.ini.hu/ itt vannak updatek a 9 es meg állítolagos mai update a 8.5 és 8.6, mézzétek meg ..... érdemes
  • Brezsnyev
    akkor vmit elrontottam
    egybknt gondolj be zizou, ha csinálok uj accot, és a steam elinditja az upgradet ugyebár, és nincs netkapcsolat akkor ogy a picsába regelek(me ahoz fentt kell lennem steam en :P), és mellesleg elöször updatel utána regel a buzija ......
  • Robeast
    Jelenleg ott tartok, hogy haver (számtech üzletbe dolgozik) hoz 8900 Ft-ér, ha sikerül, amivel spórolok majdnem 2000 pézt