73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Mike31
    És így nem jön be a konzol: launcher.exe -console
  • Mike31
    Szevasztok!

Lanon keresztül szeretnék játszani és botokat is be akarok tenni.
    Emporio tört verzió + 5,6,7,8,9 update van fenn. Két gépet összekötöttem próbaként, a launcher.exe-vel indítom a játékot, és így megy. De a botokat hogy lehet betenni? Ha a launcher.exe-vel indítom, nem lesz konzol. Milyen paranccsal kell indítani, hogy legyen konzol?

Ha valaki tudja, legyen szíves segíteni.
    Kösz!
  • Rolee Papa
    Feladtam én is a warezt. Megvettem bánatomba nemrég a cuccot... Még 5perc van a telepítésből...
  • Brezsnyev
    hi itten vagyok olvasom topicot vissza :)
  • Robeast
    Megpróbálhatod amit Zetorg mond, de nekem pl. ez sem segített rajta.
  • MagyaR
    nemjó az "ezt"-es link!!!!! hibát jelez ki. (lap nem található)
  • Zetorg
    tedd írásvédetté a config.cfg-t.
    nem biztos, de egy próbát megér.lehet, hogy a játék valamiért visszaállítja alapra.
  • Shaman
    öööö biztos volt már kérdezve,de mitől van az néha,hogy a microfon gomb megszünik?

Nem csinálok semmit,s be van nekem numerikus 0-ra állítva. Aztán egy idő után hiába nyomom be,nem jelenik meg a microfon ikonka oldalt,s nem is hallanak. Ekkor bemegyek optionsba,s ott ugyan be van állítva,de ki kell szednem,majd újra berakni,s ekkor megint müködik faszán...

Erre van valami ötlet? Nem olyan halálosan nagy probléma (ha waroznék,s közben szállna el biztos agyvérzést kapnék) ,de azé picit idegesít néha...
  • Zetorg
    tegnap este se ment :(((
  • Guer
    Mz_perx-nek ment az elözö csak ugyláccik félrenyomtam
  • Borg
    Hogyérted, hogy adminból beállítja NEKEM a szerverhez? Ezt nemértem.
  • Guer
    Az SGC ugyláccik most vmiért nem megy
    Innen meg lehet nézni az IP-jét (sgc.hu/stat) ha müxik a server. De majd estefele ha hazaértem küldök neked PÜ-ben IP-ket.
  • dop3
    Borg: ha nem jok a netbeallitasaid, akkorszolj vmelyik |T.eRRoR| -nak,aki eppen fent van es admin menubol beallitja neked a szerverhez. 1 pillanat az egesz es utanna biztos jo lesz. Egyebkent meg a http://totalerror.uw.hu weboldalon a forumban talalsz egy kis helpet a beallitasokhoz.
  • Wolwarine
    Az SGC szervernek mi a címe ?

Guer: az nagyszerű lenne ha el küldenéd!
  • VeNDsDay
    Tegnap még volt vagy 5-6 a Saturnban (Europark).
  • Borg
    Van hogy én is, de általában azért szeretek inkább olyan szerverre menni, ahova jók a net beállításaim. Ez meg az SGC leginkább.
    A terron sokkal több az érdekes találat/nemtalálat. Még az OBInet is jobb, de arról leszoktam valahogy az emberek miatt.
  • FLeK0
    ha megjelenik a kis ikon, akkor mukodik. in-game nem hallod vissza magad.
  • Guer
    ááá
    én nem fogok várni hosszú perceket hogy játszhassak...
    ahol vannak emberek meg van hely oda megyek...
    persze nekem is vannak kedvenceim...
  • Sil3nt
    nálam a K, de midn1..megjelenik akis volume jelecske a játékba, de ott nem müxik..windowsba+játék beállításainál müxik...help!
  • Zetorg
    én akkor beállítok, hogy auto join és megyek valami külföldi szerverre.
  • Borg
    Detto, én is melóban vagyok.
    De én a T.Error, meg az SGC szerveren szoktam lenni. Ha van hely, inkább utóbbin. Valahogy ott kellemesebb eredményt érek el a rate beállításaimmal.
    Viszont sokszor a falramászok tőle, hogy 10 percig is várok rá, mire kipusztul valaki a szerverről, és bejutok :)
  • Borg
    Alapból a V a voice gombja. Vagy nem? Nálam az.
  • Guer
    Ha gondolod majd dobok neked IP-ket csak most melohelyen vagyok.
  • Guer
    sajna nem találtam semmit..nah mind1
    csak nincs tul sok kedvem ujrahuzni a cs-t
  • Sil3nt
    szivacc? V-re semmi sincs komolyan nem müxik..help
  • Wolwarine
    Szia!

Légyszíves mondjál nekem PÜ-ben egy - két szerver címet ahol jáccanak az SG-ek, gondolom magyar szerver, és nem találom sehol.
    Köszönöm
  • Borg
    Hát ne a K-t nyomd, hanem a V-t :D
  • Mr.Grent
    kb1 hete tettem be ide a linket, lemaradtál mint a borravaló kiscsákó :D :D
  • Sil3nt
    srácok!
    vettem egy mikit, mert eltört a régi...optionsba (test) hallom magam és jól müködik mindehol, de a játék közben nem müik..természetesen K lenyomom, de akkor sem...orvosság erre?
  • Caterpillar
    Megerősíthetem az esetet...
    No comment

üdv "Rambo IV"
  • Caterpillar
    Üdv!

Javallom mindenki figyelmébe ezt a művet!
  • bodesz
    na leszedtem az össze steames szart meg a sourcot is és ha meglesz az eredeti nyomok egy új accot mert nemakarom hogy ne menjen.remélem menni fog.lehet olyan hiba hogy nemfog menni?
  • Maszlag
    na ha a 9es update joi akkor lássuk - én re rakom az egész cs-met mert nem bizom semmiben
  • bodesz
    THX.de electroworld be is benézek majd ha ott sincs de tuti lesz.csak a lámák rendelik meg :DDDDD najó nem.csak nincs kedvem várni 1hetet
  • bodesz
    jah :D addig szenvedtem a leírásával míg elírtam :D
  • LSC
    Örs vezér téren árkádban/media markt volt vagy 30 darab 3-4 napja
  • Borg
    De ha ottsem, akkor az 576-ban biztos :)
  • bodesz
    567kb csak lesz :) mivel hogy ott asszem pont most hoztak új szállítmányt ehhehe
  • Sil3nt
    elég ritka egy áru...nemhinném hogy kapsz
  • bodesz
    oh je megvan 10e mejek körülnézek vársoba hátha van vhol hl2 :)