73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Kovsebi #11731 Mert jön a sok kis csiter
-
Kovsebi #11730 Bazz. De admin menü is kell. Bazz. Bazz fejzzétek már be bazz -
bázzz..egy gép kell hozzá..amúgy a menüben ott van: [fordítva] szerver indítása címmel... -
ILL #11728 eticatt
és milyesféle dolog? hogy így beszélnek velem?
nem is ismersz akkor meg minek irogatod, hogy ennyi gonoszság szorult belém?
milyesféle dolgokat szoktam én állandóan csinálni? kiket szivatok áruld már el, metz nagyon kíváncsivá tettél...
mondjál légyszives konkrét példát mert én a flanker gyerek levideózásán és ezen a félreértett eseten, hogy eldobattam vele a fegyvert nem tudok másról, de ha te igen és azok alapján tartassz engem gonosznak, akkor mondd el légyszives mert kiváncsi vagyok rá -
Szeretném a ha a csapatomból még legalább mennyi ember is csatlakozva nyomnánk egy barátságos meccsett és a győztesnek puszi a hasára... -
Kovsebi #11726 Hogy kell szervert csinálni? Mi kell hozzá?
-
"erre jóhogy beszopatlak fegyver eldobással, más a helyemben már banolt volna,"
Ez mi is pontosan?
-
topikot hadjátok ki a bulitokból pls!!! privi vagy war jó megoldás -
Kovsebi #11723 Francnak irsz egyszava hsz.okat! Azért, hogy minden lekerüljön? :( -
Szeretném ha elfelejtenék ezt a dolgot, és szeretném ha sokszor talákoznánk egy szerveren, hogy végülis azt csináljuk amiért leültünk a gép elé: megosszul egymással a játék élményt. Biztosítalak, hogy ma még találkozunk a szerveren és egy jó játék után ahol nem érdekell ki az első neveteni fogunk ezen a dolgon, jah és eticat bocs a q*rvázásét ezt anyukám főlleg megtiltotta anno.
-
ILL #11721 eticatt -
ILL #11720 eticatt -
ILL #11719 eticatt
egyébként meg neked csak annyit, hogy nem érdekel ha valaki pro vagy nem, ha csíter...
eddig a flanker gyerekről csináltam videót, aki megjegyzem ahhoz képest, hogy wallhecket használt, mindig utolsó volt a csapatban, az első helytől nagyon nagyon nagyon messze
csak hogy tudd... -
szerintem is a war lenne a megoldás, még mielött vagy miután szétb** a topikot..bocs, de ez legalább tiszta..vagy akkor privibe menjen a dolog -
dop3 #11717 Rovid, tomor kerdes: [SG] warozunk egyet veszekedes helyett?
-
Kovsebi #11716 Miért nem nyittok egy külön topiko erröl? -
ILL #11715 nem értem mi bajod volt...
én is elnézést kérek, mert mint írtam, a klántársaimmal poénkodtunk, ha beléd is lőttem, az véletlen volt elnézést érte
banolni nem én banoltalak, de már intézkedtem, hogy szedjenek le, 5 perc múlva már jöhetsz is a szerverünkre
ezentúl majd jobban figyelek arra, hogy téged még véletlenül se lőjelek meg, vagy ha igen akkor 1000* bocsánatot fogok kérni :DDD
-
Kovsebi #11714 HOGY KELL SZERVERT CSINÁLNI? -
Ezt arra modtam amikor 3-4-ére belém lőttél sorry nélkül -
ILL #11712 eticatt vagyok
azt sem értem mi bajod volt pontosan
ezt írtam be: "én haltam meg a legtöbbször?"
erre te: "eticat mi afaxért nem húzzol inkább vissza anyádba?" -
ha kiváncsi vagy még a pontokra #11510 -
Kovsebi #11710 Remélel kap valaki ! jelet. -
eticatt! Kár is védened magad, mert mindenki tudja, hogy imádod a náladnál jobb játékosokat szivatni,csíternek nevezni, idióta videókat készíteni róluk. Kezdem azthinni, hogy Te igazából nem is nőnemű egyed vagy.. :( Szerintem lányba ennyi gonoszság,rosszindulat nem szorulhat!(tisztelet a kivételnek,neked) Ennél az esetnél éppen nem voltam ott, de tudom, hogy az ilyesféle dolog nem először fordul elő... -
Nos én már talán 3-ik hete folyamatosan jáccom a szerveren és mondhatom NAGYON JÓKAT JÁCOTTAM rajta MÍG le nem lettem TILTVA a TE SZEMÉLYESKEDÉSED MIATT. Megha lejebb nézel a fórumba van egy - két T.error szerveren jácott meccsem és első helyen lobog a zászlóm
. Egyik taggal sem volt/van bajom míg ez a kis eset megnem történt.
De tudod mit anyukám más dologra megtanított ami szebb ennél: ne legyek haragtartó és lássam be ha én hibáztam tessék:
----------------------------------------------------------------------
szeretnék bocsánatot kérni a T.error klántól mert kritikán aluli szöveget közöltem egy tagotokkal, ÉN kérek bocsánatot ha te abból csináltál játékot hogy a csapattársaidba viccből bele lőjj, és amikor én is kaptam belőlle ugyan ilyen szórakozásnak hittem.
----------------------------------------------------------------------
Na most én megtettem a magamét .... -
ILL #11707 eti
anyám megtanított az igazságos játékra, de ha kurvázol arra bepipulok, főleg mikor azért mondják, mert lány vagyok és ahhoz képest nem játszok rosszul
ahogy hozzám állnak én is úgy viszonyulok
addig volt türelmem, amíg csak 15ször írtad be, hogy kurva vagyok, meg minden, de utánna nekem is elegem lett
jóhogy beszopattalak fegyvereldobással, meg is érdemelted, (ban helyett)
egyébként nekem semmi bajom veled, leszámítva hogy a stílusoddal vannak problémák
ezt az egész "veszekedést" sincs kedvem csinálni, nem lehetne befejezni és békén hagyni a másikat nyugalomban?
-
Kovsebi #11706 hmmmmmmmm -
ILL #11705 eti
ja igen a dolgok másik oldala
te leállsz engem kurvázni, meg minden, amikor még éltem és te halott voltál duston ,akkor is visszaolvasva írtad hogy kurva vagyok meg minden, erre jóhogy beszopatlak fegyver eldobással, más a helyemben már banolt volna, örülj neki, hogy csak dobáltad a fegyvered, miután 10szer leírtad nekem hogy kurva -
ILL #11704 eti
még egyszer: sajnálom, hogy feltüntél a szerverünkön és nem lettél első...
-
De AZT IS MONDD MI UTÁN AKARTAM EZT CSINÁLNI!! Várj majd én elmondom: egy pisztollyal rontok nekik amikor még ellnekező csapatban voltunk erre eldobom a fegyveremet ő ak-val lelő (persze fejbe) erre mikrofonba: nem ciki te kis **** hogy egy lány le lő?? Na erre nem tudok mit mondani legfejjebb kérdezni: anyuka témába, téged meg tanított az igazságos játékra? Engem igen... -
dop3 #11702 Akit erdekel a teljes log, az ITT megtalalja... -
ILL #11701 eticatt
egyébként meg mi az hogy veled csináltam szemétségeket?
ki vagy te? először láttalak a szerveren, semmi bajom nem volt veled, akkor meg mi okom lett volna, hogy direkt lőjek rád? ha meg az fáj hogy én poénkodva is első lettem a mapon azt nagyon sajnálom, de ettől még nem vagyok csíter, tanulj meg lőni :) -
ILL #11700 eti vagyok
kedves mz
mondom klántársakkal poénkodtunk és őket lőttem direkt
ha beléd is lőttem game közben , véletlen volt, nem szándékos és elnézést kérek érte, de ez azt hiszem mindenkivel megesik... -
Kovsebi #11699 Hogy lehetne szerert csinálni? Mi kell hozzá? -
Kedves eticat:
Tudod ahogy írtam is soha ismétlem soha nem írtam még ilyet internet jáccásom óta egyszersem, te hoztad ki belőllem ezt azzal hogy szemétségeket csináltál velem.
Először is: engem nem egyszer lőttél meg a de_tides nevezetű pályán hisz mi máson basztam volna fel az agyam.
Másodszor: nagyon kivagy hegyesedve ezzel a pontal? Csak értesítelek általában ahol én feltűnök első vagyok a szerveren de ezzel nem vagyok még nagy pofájú és nem vagyok kihegyesedve vele. Ennyi... csak fragek.
Harmadszor: anyukám még anno tudod mire tanított meg? Egyre biztos álljak ki az IGAZAMÉRT -
ejha mivan itt? 
mzperx ha még mindig kellenek az IP-k szolj csak tegnap este nemvoltam otthon. -
ILL #11696 eticatt megint
az hogy eldobálod a fegyvert nem csít te *****
az utána következő dust pályán átjöttél terrorba, hogy letékázz engem és még te panaszkodsz hogy nem sikerült, mert lövés helyett eldobta a fegyvered? -
dop3 #11695 Ha ugy gondoljatok, termeszetesen a war kihivst elfogadjuk, es azert kezeskedem hogy a T.eRRoR -ok nem csitelnek. Ha vmelyikunkrol kiderulne ilyen, azt hiszem a tobbiektol kellene a legjobban felnie... -
ILL #11694 eticatt vagyok
szeretnék én is reagálni a történtekre:
először is: ha csíter vagyok ha nem, így beszélsz egy nővel a való életben is? mert akkor gratula anyukádnak hogy a nevelésedre sok gondot fordított
másodszor: csíter vagyok? de_tides pálya, terrorként első helyen voltam 22kill 25 death stattal, vagyis minden körben meghaltam, ja igen használtam csítet, god mode-ot, csak 25ször bedöglött
harmadszor: nem is lőttem a klántársaimon kívűl csapattársakat, hozzád végképp nem értem
ventrin dumáltunk és poénkodtunk egy-két körben lőttük egymást, de ismétlem klántársakat, ehhez meg mi közöd? -
IGEEENN ??? Akkor mié dobálom a fegyvert el lövés helyett? Meg ha valaki ilyet alkalmaz ne mondd már hogy csítről még nem halott...
-
Tudod én is így voltam vele hogy lapítson, na de amikor azt csinálja hogy engem ilyen szmét dolgokkal bombázz az kritikán aluli. Nem beszélek soha ilyen rondán csak az ilyen durva dolog hozta ki belőllem az állatot. De ha az [SG]CCSürhe úgy gondolja hogy őket ezzel leégettem állok elébe vegyék le a nevem a listáról és engem többet nem látnak. De kérem gondoljatok ez én helyzetembe is