73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Jó válasz -
----------------------------------------------------------------------
Borg:
Az ügy már semmisé lett téve azóta volt már játék is ahol 1000 bocs és visszabocs lett megbszélve. De ha úgy gondolod hogy mennyek ahogy mondtam én megértem nyugodtan csinálhacc egy kiszavazó showt is. Te vagy a főnök te döntesz, jah semmi féle képp nem akartam "nagy arc" lenni.
Tehát még mindig várunk két embert estére (9) warozni.
más
Nos a spectrator dolgot eticat-el kéne megbeszélni, hogy engedélyezik e. [email protected] (MSN)-itt megtaláljátok ő adta a címet.
Engem meg itt aki akar jönni warozni [email protected] (MSN) -
Ha már végigolvastam a veszekedést annyit csak hozzáfűzök hogy eddig 2X játszottam a Terror klánszervrén (és mennék én többet ha legális játékom vagy online patches CS:S-m lenne ; élveztem mert jobbak voltak nálam -főleg hogy sok klántag csapatmunkája volt- és meg kellett dolgozni a dobogós helyért...). Nekem zavaró nem tűnt fel eticatel kapcsolatban, pedig mikor halott voltam szinte mindíg őt figyeltem mert akkor is baszogatták a csetben hogy biztos cheatel vagy buzi férfi/kisfiú..., az az 1 viszont feltűnt hogy egyeseknek (nekem ugyan NEM) kompromittáló lehet hogy sokszor olvastam ezt is: "Nem zavar hogy egy lány ölt meg?" Azthiszem egyszer nekem is feltette (vagy ő vagy más, nem tudom ; akkor még nem ez volt a nevem) és válaszoltam is hogy:"Ugyan miért zavarna." -
Ben C #11808 tilos... bár ilyen baráti waron lehet eltekintenek tőle, de nem hiszem. -
[egyetért] -
KrenAtesz #11806 Belülre raktam a tuningot ;) Nem csak a moddingot elkezdtem már, és most fejezem be lassan, a "belső tuning" az a nyári melópénzből lesz, mert arra kell majd egy kiló :) -
tmate6 #11805 Mennék ha nem lenne nekunk is warunk :D -
esetleg spectatorba be lehetne ugrani? kiváncsi lennék mit tudtok alkotni...meglehet oldani? -
Ben C #11803 belülről jobban elkellett volna a tuning, már ha nem haragszol :) -
mennék én is csak nemvok SG de akarok lenni :) pls had menjek :) -
Borg #11801 Igen, rosszul emlékszel. -
------------------ [SG] CSSürhe közleméyn --------------------------------
Kedves [SG]-s csapattársaim!!
Ma este 9 kor a T.error klán és az [SG] klán egy barátságos wart fog nyomni.
Eddig akit jelentkeztek:
[SG] Col Andrew
[SG] Col.Gergo
[SG] MzperX_Real
ÉS kéne nekünk még 2 emberke a csapatból(SG) DE ha lehet akkor az jelentkezzen aki nem most kezdte meg CS pályafutását. Köszönöm 1/2-9-ig jelentkezzen akinek van kedve egy jó meccset nyomni.

-
KrenAtesz #11799 Én nekem 14 maradt karácsonyról, de most költöttem el moddingra ;) -
Equilibrium #11798 ha jólemléxem kb 1 hete te is szídtad a t.errort ez miatt a csaj miatt, mert téged is tk-zott. Igazíccs ki, ha rosszul emléxem, lehet évnagyok hülye -
Nem flémelni akarok, de tök jó lenne, ha [SG] előtaggal nem menne az anyázás, meg a hasonló dolgok, mert qrva szar, ha ez alapján általánosítják az embert...szerintem. -
Jöhet bármi nem futamodunk meg. 
-
halo nekem most kb pont 10em van szintén karácsonyyrol :D ,de eldgutam és megfogadtam h nem veszek cs-t beöle -de hát sokszor megingott a hitem és talán most...most jó lessz -
ahogy a faq-ban is levan írva...és meglepően egyszerű.és talán az köv. update is müködik rajta azt se felejtsük el -
Borg #11793 Azért ezen meglepődtem én is. Mármint nem azon, hogy eticatt lány, és normális, mert ezt eddig is tudtam. Inkább azon, hogy az [SG]-sek közül egyesek (és mások is) hogy leálltak kurvázni, meg buzizni, csak mert valaki netán nem az ő stílusukban játszik, vagy mert lelőtte őt, vagy mittomén. Telejsen mind1 miért, ez gáz.
Mind1. Nem akarok ezzel foglalkozni.
Ha jóltom lefektettük a szabályok közé, hogy nincs nagy arc. Hát ez mi volt, ha nem az? Szal ennyit erről. Legközelebb kiszavazás jön, vagy mi?
Nem mondok neveket, mert hibázni mindenkinek lehet. De ha legközelebb valaki közülünk csinál ilyent, azt vagy kiszavazzuk, vagy én lépek ki. Mert nem akarom a nevemet egy olyan csapathoz adni, akki ennyire viszi csak IQ-ból. Remélem nem így van, és ebben egyetértünk.
A funwar-ban benne vagyok a T.Error ellen, de én csak 7végén érek rá.
Egyébként meg, a német RAZORZONE klán is szivesen játszana egyet velünk, persze just4fun. Szervert, illetve TS szerveren csatit is ők biztosítanának. Döntsétek el ti. -
leg1 szerűbb és legjobb :D
BANN ME!!!!

-
jahh értem...hidd el (gimnaazista) nincs annyi lóvém...még karácsonyról maradt ez a 10-es -
ha neked kell ennyi szenvedés akkor hát legyen....1 hétig cs-hetsz majd jön az új update...hehh..ennyit erről -
boccs félre értettél -nem a discet meg a serrialt osztanád meg -- a pénzed re gondoltam ha sok van -
LOL 

nekem is így müködik... -
grat.örülök hogy egyre többen teszik ezt -
na de nézd azt h nincs meg akkor benne az izgaolm h 2 órás fáradozás után sikkerrel jársz -e és elindul e a cs-d? ebben van 1 kis plussz mint h snasszul bemész : -kérek 1 cs-t - kijösz hazamész kolát ki készíted és anyázol mindenkinek jobra balra ,Nem? -
semmit nem érnél vele, mivel a serial nálam van...és az nem működik több embernél...ha regisztrálva van, amúgy én is dc-zek de erre most nincs megoldás (rendes) -
Equilibrium #11784 jelzem az ösztöndíjam ment rá :D -
egy tuti tipp és minden szer menni fog.állítólag :)
1.Felrakod a cs:s-t
2.Felrakod update 8v2 repackot
3.Törlöd a steam.dll steamapp.cfg és steamengine.exe fileokat
4.Felrakod a 8.5 és a 8.6(sorrendbe)
5.Letőrlöd az egészet mert vagy megy vagy nem
6.Gyűjtesz 10e forintot elmész 576 ba vagy saturnba vagy mediamarkt ba tök mind1 és megveszed
ez a 100% gyógyír -
akinek sok a pénze megoszthatná (kis dc-s filozófia) 
-
minek ezt? havonta van uppdate van 1,5 havonta és ezt mindig eljátszani...hát elég nagy megpróbáltatás...1 hónapból 2 hetet cseszel el ezzel, és rá 3-4 hét múlva jön az ujabb update..ennyit erről...mégha össze is jönne 1 héten belül bejelenti a valve hogy újabb 30e accountot tiltottak be és benne lesz a tied is...tehát nem ér meg ennyi szenvedést..megveszed és már 30 percen belül nyomhatod a végtelenségig -
:DDD hát reméljük -
helyes -
Equilibrium #11778 na, hát én ugyanígy csináltam, és nem müxik, úgyhogy ráuntam, és megvettem...10 perce jöttem meg a zsír hl2-mmel...remélem ez működni fog :D -
Ne add fel ha 1 hete probálkozol akkor meg pláne -kitartás -
Na kedves barátaim akinek nem megy mé az ingyen cs au jol figyeljen én nem vagyok ,felsőbbrendnek képzelt ember nem játszom istent (nem mindíg) de szeretnék mindenkinek segíteni mert nekem is soxor segítettek -szal akinek akármien baja nyüge van kérem szoljon msnen rám vagy forumba privibe -nem mondom h megtalálom a megoldást de issmerek olyan embereket akik nekm segítettek tehát nektek is fognak szal most én is probálkozom és talán jo mer asztmondták tutti lessz majd látjuk :szal igy:
1 Felrakom acs-t mert most töröltem le .
2 felrakom rája update 8v2 repackot
3 törlés jön még pedig steam.dll steamapp.cfg and steamengine.exe file-kat
4 jöjjön hát az ápdét 8.5 és 8.6 (felívom a figyelmet eza sorrend a tutti aki máskép csinálja ,sajátfelelőségre)
5 lessz 1 ikon az asztalodon és elvileg -gogogogogogogogogo
nekem is igy mondták nekem kb 20 perc és véleményem lessz na szal Soksikert és mondom msn :[email protected] -skype még nincs esetleg netmeeitng de szoljatok elötte ha bárkinek is kell vmi.
-
Brezsnyev #11775 nah embereksajna én is fel fogom adni, mert semmire nem jutok, 1 hete küzködök... de semmi
szal sajna én nekem is eddig tARTOTT smint lesz lém go hl2 buy -
KrenAtesz #11774 Hellósztok. Leszedtem egy update 9-et, és felraktam, de ugyanúgy rossz verziót ír ki. Miért? De botok vannak, tehát 9-es az update, csak neten nem megy. Tudom hogy ez a update 9 már lerágott csont, de ilyennel még nem találkoztam. Mi lehet a baj? Előre is köszi a segítségeteket! Atesz -
-
tmate6 #11772 Ezen énis meglepődtem.
Bővült a tehetséges lányok listája. Grat én már láttalak játszani, és nehezen tudnám elhinni ha cheatelnél