73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Phoenix007
    De amúgy ahogy nézem, Anonymoussal megvagyunk öten. Akkor most mi a bibi?
  • Phoenix007
    Szerintem Bodeszt vegyük be tiszteletbeli tagnak, aztán majd a teljesítménye alapján meglátjuk, hogy aláírjuk-e vele a szerződést
    Najócsakvicceltem :))) melóhelyemen próbaidős vagyok, aztán ez most nálam az aktualitás...

És plz egy kódot privátban, mert most tíz perc alatt nem szeretnék felrakni egy MSN-t, meg netpasszport fiókot csinálni...
  • Wolwarine
    Kááár...

Még 1 ember kell nekünk méghozzá sűrgősen...
    Gyerünk csapat

• Robeast
    Én is mennék, csak nem érek rá a warezzel sz*rakodni. Az eredeti meg még pár nap múlva jön...talán már holnap... :(
  • Wolwarine
    MSN-re gyere most [email protected]
  • ILL
    eticatt
    én aktív vagyok msn-en mz, de te nem
    majd lépjél be plz
  • bodesz
    én mennék.csak nemvok tag de akarok lenni
  • Wolwarine
    Még mindig kell nekünk egy tag...
  • Lord AnonymouS
    Csak most olvastam vissza a veszekedésig... nem egyszerű :-) Nem szép dolog ez gyerekek, ebből ne legyen szokás. Remélem a mai war-on nem lesz semmi sárdobálás.
  • Wolwarine
    Ok akkor megvan a csapat ha te is jössz Keresztapa este 9 kor a Terror szerverre.

Eticat!

Lécci légy aktív msn-be és beszéljük meg a rászleteket gyorsan ok?
    [email protected]
  • Equilibrium
    köszi szépen,mind2 dolgot megoldottam a segítségetekkel:)...
    de adódott egy újabb:haver mondta,hogy van valami
    beállítás,hogy az ellenség feltűnően máshogy néz ki,mint a csapattársak, és természetesen ez nem csít. Igazez,és ha igen hogy kell beállítani?(csak akkor érdekel,ha full legál)
  • Lord AnonymouS
    Keresd meg MZ-t: [email protected] - msn-n!
  • Phoenix007
    Na jóreggelt!

Az Eticatt vs. Mzperx meccs végére pontot tettetek már? Mondjuk annak örülnék, de ha nem, én is állást foglalok...

Az esti partira én is jelentkeznék, igaz így meló után olyan vagyok, mint a mosott sz*r, de legalább lesz, akit helyetteetk lőnek :)))

Na megyek vacsizni, meg bekötöm a kávét intravénásan, és 9-re jövök. Gondolom a Terror szerveren lesz a buli, ha lesz valami jelszó, priviben dobjatok meg vele plz!
  • Lord AnonymouS
    Most nem pont rád gondoltam, olvastam, hogy warod lesz.

Te legalább követed az eseményeket egyébként.
  • FLeK0
    playgames menu, jobbklikk cs-n, properties, es launch optionsbe ird be hogy: -dxlevel 60
  • tmate6
    Jönnék én Totallerrort nyírni de WAR-om lesz :(
  • Equilibrium
    és hova tegyem azt a .cfg-t,mert 6-os dx-el zárom a gamet,és 8-assal indul ugyanúgy, ha a gyökérbe teszem?
  • Lord AnonymouS
    Na mi van emberek? Ez a CSSürhe-becsület?!
    Szerintem a 32 tagból max 5-6 néz be naponta a fórumba, nagyrészük szinte soha. Azért a csapat nem kéne hogy azt jelentse egyeseknek, hogy "király, benne vagyok, menő vagyok"... Na mindegy, csak összejövünk a warra valahogy, legalábbis remélem, mert elég ciki lenne, ha így égnénk le.
  • ILL
    eticatt
    arról meg hogy csítelek
    miért? miből gondolja ezt valaki? néha annyira szarul megy a game hogy szégyellem is magam , hogy égetem a klánt, komolyan, ilyenkor mindig más néven megyek fel
    aki pedig nem hiszi hogy lány vagyok, az eljöhet hozzám, Bp 22.ker, camponával szemben--- szeretném ha ezt a témát lezárnánk, mert 2 éve játszom és úgy érzem, hogy ha messze is vagyok attól, hogy pro legyek, valamennyire már fejlődtem és elég sok embert el tudok verni a cs-ben
  • ILL
    eticatt vagyok
    csak annyit szeretnék mondani, hogy ne szavazzátok ki mz-t
    félreértés történt kettőnk között, többet nem fog előfordulni
    ati vagy janos666 nem tom ki vagy, de azt a kérdést hogy lány ölt meg nem én tettem fel neked, nem is ismerlek, már ne haragudj
    esti warra remélem meglesztek... én már alig várom, bár nálunk 7en jönnének, és még nem tudjuk ki lesz az az 5 aki végülis játszik majd
  • Sil3nt
    vita+anyázás+vita hegyén hátán...nem érdemes....
  • Zetorg
    volt valami érdekes az utolsó 200 hsz-ban?
    nem olvasom végig, ha warez :)
  • Ben C
    a másikhoz pedig csinálj autoexec.cfg-t és abba írd bele mat_dxlevel 60
  • Ben C
    hud_fastswitch 1
  • Sil3nt
    beállítások/billentyű és ott a halado beállításokban lesz olyan hogy gyors fegyver váltás vagy valami hasonlo
    mat_dxlevel 70 - DirectX 7-ben fut -- gondolom 60, de nem biztos
  • Equilibrium
    hmm,ez így egy csomó mindenben más,mint ami nekem volt, úgyhogy lesz pár kérdésem,ami miatt útálni fogtok :D
    1:ha a görgővel váltok fegyvert hol kell beállítani,hogy automatikusan váltson,és fölül ne jelenjen meg a fegyverválasztási lista
    2:a dx levelt hogy állítom be,hogy megtartsa 6-oson,mert csak ott nem szaggat nálam,és minden újraindításnál visszaál
    ...lesz még,csak most hirtelen ennyit találtam :D
  • gergod
    Én is :)
  • dop3
    Annyian vagytok, mint az oroszok. Remélem ossze tudtok szedni egy 5. embert... :D
  • tmate6
    ASE
  • Equilibrium
    tudnátok adni pár magyar ip-t,mert leszedtem a régi CSm,és én okos nem írtam ki az ip-ket elötte javascript:put('falbav')
  • Wolwarine
    100 % hogy nem tucc jönni?
  • gergod
    Még egy emberke kellene az esti murihoz.
    Col. Gergo

p.s: ne legyetek szégyenlősek :)
  • tmate6
    Megynitod a Steamet és a play games-nél a CSSre jobb katt a propierts utánna launch options és oda -console
  • Equilibrium
    az eredeti CS:S hova teszi az exet,amihez a -consolt kell írni,mert seholsem találom???
  • Wolwarine
    Király !

Gyere msn-re [email protected] és majd értesítelek mindről.
  • arty
    ... lehet az 5. TK után, amit nem követ sry, nekem is elborulna az agyam ... jobb esetben csak kilépnék ;)

végülis, ahogy olvasom megoldodott ...
  • Lord AnonymouS
    Jelentkezem a war-ra! CS 1.2 óta játszom, tehát nem vagyok kezdő...
  • Wolwarine
    Én végig asszem Borg "alatt" beszéltem. Nem szervezett war ez csak egy kis spontán BARÁTSÁGOS MECCS, szó sincs klán a klánnal warról.
  • dop3
    Na, specta: a sugasok elkerulese vegett, es azert, hogy minket se gyanusitson senki, NEM lehet spectazni. DE termeszetesen, hogy masokat ne fosszunk meg a csodalatos jatekelmenytol, keszul HLTV demo, amit utanna kozszemlere teszunk. :D Mellesleg, senki ne vegye magara, de ezzel a kesobbi csiterezeseket is vissza lehet nezni... :D
  • janos666 #11812
    Jaja, tudom nincs szilárdan lefektetve, de mintha az alapító levél egy kiemelt pontja lett volna:"Nincs szervezett war!"
    Engem kifelyezetten nem zavar ugyan, és a spontán hiererchia (nincs nagyarc, de csak van: nincs taljes demokrácia, kell egy szóban, kimondatlanul kinevezett, korlátozott vezető aki a áldását adja a döntésekre->Borg) alja felé állhatok, de azért talán számít a szavam a megjegyzések terén...