73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • alph4
    SZERINTEMAZÉRTEZMÁRTÚLBONYOLÚLTLESZÍGYAVÉGÉN!!!
    Ugysem fog minden ember mindíg szavazni, ez idő után az is megunja az is, aki addig szavazott! Meg mindíg rakja be a topkiba minden tag hogy én ezt a "kés szkínt" használhatom? És elindul újjab 10-20 szavazás!
    Fölösleges túlbonyolítani ezt a dolgot.
  • Borg
    Vélemények, és ellenvélemények, ahogy az rendjén is van. Ezért tartanánk a szavazást, hogy kiderüljön hányan akarnak custom skineket, és hányan nem.
    Reprezentatív szavazás lenne, igen/nem=x/y.
    A kérdés inkább az, hogy HA a szavazásban a nemek kerülnek döntő többségbe, akkor a csapat többi része is alkalmazkodna-e ehhez, tehát nem használna custom skint.
    Vagy, ahogy itt is elhangzott kijelölünk 1-2-3 olyan custom packot, amit LEHET használni. De akkor csak azokat.
    Tehát a szavazás opciói: "igen(szabadon)/nem(semmit)/csak a kijelölteket" lennének. Ezekre lehetne szavazni, DE csak akkor inditom el a szavazást, ha a csapat minden tagja kötelezőnek tekinti magára nézve a születendő eredményt. Tehát ha a nem győz, akkor azt, ha az igen akkor azt, ha meg a kijelölteket lehet csak használni, akkor attol kezdve csak azokat használja.
  • Wolwarine
    Szabadság gondolom ez is volt alapja az SG csapat könyvnek. Az a lehetőség, hogy "szkinelsz" legyenn mindenkinek szabad joga végülis én játékom én gépem :). Aki nem skinel az tegyen úgy na de ne vegye el a lehetőséget másoktól. Ha nekem nem teccik éppen ct-k nek hogy fos zöldben ugrálnak akkor hagy változtassam már meg mondjuk kékre. Nem értek egyet tehát hogy nem szabadjon skinel CSAK limiteket engednék pl.: egy bizonyos pack ami midenki általl elfogadott amit lehet bárkinek használnia. Ezzel elkerülve azt hogy ne adj isten mert tudok rólla hogy van volt nekem is az awp(fúúúúúúj) erős piros világítást adott ergo látta még a hülye is a lapító snipert.

Borg: ez nagyszerű, nagyon jó ötlet TÁMOGATOM 10000-el, bátorkodnék jelentkezni is "jáccó" társak mellé.
  • alph4
    Szerintem meg döntse el mindenki maga, én sem szeretném ha mások mondanák meg mit csináljak és mit nem! Ennyi szabadság azért legyen a játékban! Egyébként 1-2 külföldi szerverre felmentem, ahol nem műdödtem a custom skinek, hanem csak az alap! Szóval ha be van rendesen állítva a szerver akkor ugyis mindegy, de ahol megvan engedve...
  • Rolee Papa
    Mert a warez sztem meghalt. Ez a Steam kifogott a srácokon. Megértük azt is hogy meg kell vennünk az eredetit:) Mondjuk Hl2 megéri legalább.
  • k9duli
    nyugottan szavazni lehetne én nagyon ellene vagyok.És jobb ha leszoktok erről mert hozzá szoktok és versenyen ha részt vesztek majd ilyenen akkor hiányozni fogg a könnyűészrevétel.Így meg skinélkűl megprobáltok jobban koncentrálni.legyen szavadás!!!Ha ezzel meglehet oldani hogy ne használják akkor érdemes fellépni.
  • Borg
    Egyébként nemtom észrevettétek e, de elég szépen elcsendesedett a warez téma itt végre. Már 3. napja nem kellett takarítanom :)

Más: Viszont ez a skinnelős dolog _engem_ zavar. Szerintem ha többen is a custom skinnelés ellen vagyunk, akkor érdemes lenne szavazást indítani erről, hogy a csapatban használhatunk-e, vagy sem. Ugyanis _szvsz_ akár tetszik, akár nem, egy custom skin előnyhöz juttatja a játékost a többiekkel szemben, bármilyen csekély is legyen az. Márcsak azért is ugye, mert a fairplay a jelenlegi szabályainkban is benne van. Szal mondjatok véleményt, hogy indítsak-e szavazást erről.
  • Borg
    A war, meg a klán kérdésében egyetértünk.
    Amúgy én csak kezdeményezek dolgokat maximum. Eddig nem volt senki, aki leszavazta volna a kezdeményezéseket, tehát keresztülvittem őket.

Akkor tehát venném a bátorságot hogy megkérdezzem: Van e kedve a csapatnak a razorz0ne| nevű német csapat ellen GYAKOROLNI? NEM war, NEM klánmeccs, sőt valszeg az elért pontokat sem vesszük figyelembe, nincs tét. Csak tanulunk egymástól.
    Szervert, és teamspeak csatit is ők biztosítanak, amennyiben 7végén egy időpontban legalább 5-6 emberünk összeáll. Javasoljatok időpontot, szombat délután-este időszakra, aztán meglátjuk mi alakul ki. Jelentkezéseket, és ellenvéleményeket is PÜ-ben, tárgy: razorz0ne. Lehetőleg holnap 12h-ig, hogy holnap le tudjam adni a drótot razorz0ne|Dude-nak.
  • juhi01
    lesz ujabb steam update...
    most nyomta a newst a steam hogy február környékén új pályával...
  • Takezó
    most nézem, ték volt :D
  • Phoenix007
    >Mi lehet a gond?Kevés a P.IV 2400,ATI 9600PRO?

Hát ja, az CSS-ben 1280-hoz még elég harmatos... Többi beállítás?
  • Takezó
    Üdv!

Valakinek ötlete nincs véletlenül? :| JIT-debuggingoit hol engedélyezzem?
  • Hixer
    Nos akkor üdv a klubban!

Voltam egy szerveren EGÉSZ NAP Office ment rajta.. az első embernek 224-45 volt a fragje!!! HMM azmá jáchatott egy ideje az tuti! :DD
  • fdsag
    Sziasztok!Az a gondom,hogy a CS,CZ Office pályán szoktam játszani,és az FPS stabilan 71 szokott lenni bármilyen felbontásban,1280x1074-ben is,viszont a CSS-ben 36-69 között ugrál,szintén bármilyen felbontásban és rettentően húz a kép vízszintes mozgásnál,és az egeret sem tudom olyan pontosan irányítani.Mi lehet a gond?Kevés a P.IV 2400,ATI 9600PRO?
  • Vegas
    he he he...
  • Equilibrium
    a strobit kapcsolod be biztos :D
  • DoNLeoN
    Valaki linkeljen oldalakat pls, ahol skinek vannak!
  • nemcsakfeel
    ennyi fraget sem láttam még egy mapon..:
    [IMG][/IMG]
  • Tatyla
    és mi a különbség?
  • Extraboy
    igen, vagy 80 80 vagypedig 101 101
  • Tatyla
    cl_cmdrate 80

ez a helyes rate beállitás?
  • juhi01
    Micsoda????
  • Smuge
    Sziasztok egy kérdés csak ! Honnan lehet letölteni azokat a hangokat amik szervereken vannak fent és néha néha beszologatnak a háttérbe? ( South Park, Volt egyszer egy vadnyugat, böfögés, Narancs tetves és dugo...stb) Nekem csak a hangok kellenének! Elörre is köszi ha valaki tud segiteni!
  • Kovsebi
    Jo az uj skin. Jobban átláthato
  • janos666 #11987
    Ja és történt velem ma egy érdekes dolog. A de_dust pályán felmásztam a ládákra a kupola kijáratánál és vártam hogy kirohanjanak a CT-k. Várok, várok, kirohannak, lövöm erre kb 1 mp-val ez első lövés után átvált kispisztojra (az én emberem, vagyis Én) és leszed (eleve jó helyen keresett, de én is oda néznék)
  • janos666 #11986
    Hogy bírnám megoldani hogy normál hangerőn legyen a játé, de értsem a mikrofonba dumálókat. Régebbi CS:S (talán BETA...) verzióban még feltoltam a Voice-t és lentebbvettem a Game Volumet. És így halk marad a durrogás meg puff-puff de értettem mit mondanak.
    Pl. mondják: "Ne menj be." Annyit értek 'menj', szépen haladok a fedezék körül, hallom: "Jáános", mondom akkor hát berohanok, aztán kiderül hogy azt akarta NE menjek be....

Másik gondom hogy 2 napja magas a pingem: ~110 és azóta szarabbul is játszom. A retekhoz nem nyúltam (sőtt megnéztem mire vannak állítgatva) a netem ugyanannyival tölt, benchmark szerint is ugyannyi a sávszél, adatkésés... Kerio tűzfalam van (a legújabb final, nem a BETA, de megnézem már azt) az nem jelez forgalmat, a NAV2005 is frissítve van. Mi lehet a baja?
  • urbijoe
    hol lehet állitani a rate-ket?
  • Wolwarine
    1. Nem írsz felül semmit mert ezeket a direket és file-okat te hoztad létre és az eredti file-ok pedig benne van egy nagy file-ban ami máshol van nem a cs-dir ben(eredeti verzió szerint).

2. Fusion Pack a legszánalmasabb pack a cs_source-hoz.
  • Vegas
    ehh..mitől van az hogyha bekapcsolom a lámpát akkor elkezd villogni az egész pálya??
  • Phoenix007
    Amúgy valaki valahol írta, hogy ha nem tetszik az új skin, akkor le lehet törölni, és visszatér az eredetihez. Namármost ha beraksz egy újat, akkor nem a régit írod vele felül? Mihez fog akkor visszatérni?

A Fusion pack-ot nézte már valaki? Az amúgy mi lenne? Az is csak egy csomag skin lenne tulajdonképpen?
  • Sil3nt
    én inkább maradok az alap skinnél
  • Zsoltika 007
    Én nem...
  • Phoenix007
    Woah! Mindenki sz*rrá skinelte a csét?
  • Tatyla
  • Sil3nt
    mert letiltották az accountod..nincs warez
  • Novák
    Miért van za hogy nemtok csatlakozni a serverre mert kiirja hogy irjam be az ujra a jelszavam?
    Beirom és semmi????
  • neozed
    Na mindjárt lecsekkolom ezt a két demo-t...
    Kiváncsi vagyok, mit jelent az, hogy érdemes megnézni egy-két ember játékát.
  • Robeast
    Na, megjött az eredeti game! MUHAHAHAHAHAAAAAA
  • Tatyla
    nekem is hiányzik...
  • Zetorg
    az SGC teljesen megszünt, vagy változott a címe??
    már pár napja nem elérhető :(((