73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Tatyla
    és azt hogy automata legyen hol és hogyan állithatom be?
  • Wolwarine
    de szerver függő úgyhogy a legjobb az auto rate...
  • Kandurex
    Hátő,... őő....server felé küldött csomagok száma, sebessége stb. stb. Ezeket módosítva, néha el - el tűnsz a server elől ergo a többi játékos csak a hűlt levegőt lövi melletted...kb. asszem ez a lényege. Vagy te tunkolhatsz pontosabb beállítás mellett of course
  • Wolwarine
    asszem cmd_rate és értékek asszem 80 80 és 2000
  • janos666 #12088
    Félreértetted a zárójelet. Nem arra miért nem szvaznak sokan amit #12073-ban írtam, hanem úgy általában bármire: hogy félnek attól hogy kiutálják a véleménye miatt amit #12080 írása közben vontam le következtetésképp. De jó hogy szólsz, mert úgy veszem ezzel áldásod adtad legalábbis a szavazásra, mindjárt beírom.
  • Tatyla
    a nagy civakodás közben valaki válaszolna a #12060-as kérdésre?
    elöre is köszönöm...
  • Kandurex
    Valamelyik tagunk kocsmai verekedésbe került??? Megyeeeeek!!! :D
  • Kandurex
    Egyébként miről megy a flém? Csak annyit láttam, hogy valaki kérdezte a világító SKIN -t, hogy cheat -e, én meg beszúrtam az általános cheater fogalmát amit szerint AZ. De, most mi megy?
  • Wolwarine
    Az ugye a nagy train típusú pálya ?? Mert szerintem is jó lett csak sötét egy hangyányit. De jó kis sniper training pálya az is biztos.
  • Wolwarine
    Én szégyent?? Megvédtem a csapat nevét de miért?? Nem tudom. Legyen ez a vége nem szeretnék vitatkozni. Nem kértem én nagy dolgot csak szeggyetek le mert "szégyent" hoztam a csapatra ezek szerint.
  • Borg
    Emeld ki, hogy szavazás van, mire lehet szavazni, hogyan stb. Majd észreveszik. Vagy kiutálnak téged is, mert kezdeményezni mersz valamit a csapat érdekében :D
  • bodesz
    na kiprószáltam smalla szerveren a Traint.hát elég sötét de nagyon jóóó sztem.1-2 helyen a textúrák rondák de majd köv javításba lesz jobb
  • janos666 #12080
    Tényleg kedves ember vagy. Mindíg utáltam ezt a kifelyezért: "Nincs hozzá közöd"
    De megyek is inkább játszom egyet, mert még én is ellenségeket szerzek az okoskodásaimmal. (na miért nem szavaznak sokan...)
  • Borg
    Áhá közöm nincs hozzá... Valszeg ezért irogatod be akkor egy public fórumra, mert senkinek semmi köze hozzá, igaz? Főleg annak a csapatnak nincs, akire mondjuk ki: szégyent hoztál a viselkedéseddel.
    Félelmetes logika.
  • Borg
    Én nem fogom levetni az [SG] nevet, ha rajtam múlik, emiatt ne aggódj.
    Én kiállok a csapat összetartása mellett, mégha egyeseknek nehezükre esik akkor is. Sejteni lehetett már az alakuláskor, hogy erős rostán kell átmennie a taglistának ahhoz, hogy ELVEK szerint hasonló játékosokból álljon a banda, mert csak így lehet csapatnak nevezni.
  • Wolwarine
    Nem modhatom hogy kiváálunk mert ő tőllük függ a dolog, és amúgy meg közöd nincs hozzá miért akarok kilépni.
  • Borg
    Ajánlom figyelmedbe: #12070. Ennyit arról, hogy a világító skin cheat e.
  • Borg
    Akkor ne fogd hülyeségekre, meg egyet nem értésre, hanem mond meg kerek perec, hogy akikkel együtt játszottál, azokkal most kiváltok az [SG]-ből mert saját csapatot alakítotok.
    Ezt hívják bevállalásnak, tudod... nem kell mellébeszélni.

Egyébként ha jóltudom pont te kurvaanyáztad a terrorok egyik tagját, méghozzá nem semmi stílusban. Akár tisztáztátok azóta, akár nem. Szal csak ne mondj ilyeneket hogy ellenségeid vannak a csapatban... lefosom a bokám az ilyen szövegtől bazz.
  • Wolwarine
    Egy narancssárgán vilgító skin szerintem bárkit előnyhöz tud jutattni de nem eggyértelműen csít az biztos.
  • janos666 #12073
    Miért? Nemár.
    Szavazást rendezek hogy ki akarja Borgot névleges főnöknek (persze csak ha elfogadod, hátha meggyőz majd a sok igen hogy azért talán érdemes foglalkoznod vele). Továbbá nem ártana hogy moderátor legyen az illető, mert különben weblapot kell a bannerbe tenni, de azzal megint csak kis lépésekkel haladunk a klénosodás felé...
  • FLeK0
    vilagvege lesz?
  • Wolwarine
    még csak annyit hogy kívánom maradjon fenn az SG CCSürhe mert van egy magja ami jó csak még nem áll készen semmire...
  • Kandurex
    A CHEATER fogalma: Minden játékos aki szándékosan tesz jogosulatlan előnyre szert online játék folyamán.

Ugye világos? Nincs megkülönböztető SKIN mert csít. És jobb helyeken pároslábbal rúgnak ki miatta.
  • Wolwarine
    Figyelj nekem az a bajom hogy egy csapatot szerettem volna, és helyette ellenségeket kaptam, én meg mindennél nagyobbra tartok egy csapatot. 4 ember rajtam kívűl így gondolja. Szeritem akkor lehet benne valami. De ezt majd ők is közlik időben veletek...
  • FLeK0
    meg nem aktiv az anti-cheat a jatekban, de ha megis van, akkor csak serveroldalon logolja a dolgokat, es majd a nyilvanos indulasnal bannol par embert.
  • Wolwarine
    Igen sajnos a cs-ben jobban tolerálják eggyes szerverek a csítet mint más játékokban de ez kinek jó?
  • janos666 #12065
    Az egyik kilép és ráfogja többekközt valaki személyére is (Mert nincs ép indoka...), erre persze az említett illető is kilép amiért megsértették (valahol érthető), csakhogy addigra már nincs itt aki őt okolta és így nem látom értelmét. Valaki legyen már okosabb!
  • guardian hero
    Sziasztok! Tegnap vettem meg HL2-t, toltam kicsit a CS:Source-t, egyelőre külföldi szerveren. Tök noob vagyok, eddig főleg Call of Duty-t nyomtam (ami így elsőre sokkal összetettebbnek tűnik), ezért lenne egy kérdésem: a pályán az egyik elleséges csóka iszonyatos sebességgel rohangált, ez ugye jól sejtem hogy csít volt? Csak mert nem nagyon szólt rá senki... CoD szervereken is láttam ilyen látványosan csaló lámákat, de azokat rövid úton kiutálják általában. Egyébként miért van az, ha bepipálom az anticheat-et a szerver filterben, akkor nem kapok egy találatot sem?
  • Wolwarine
    Kivel kell itt beszélnem hogy szedjék le a nevem a listáról??

Köszönöm a lehetőséget de nem teccek itt egy két embernek akik ráadásúl csapat társaim is lennének és nem akarom őket zavarni.
  • Wolwarine
    ----------------
    BODESZ!!!

Gyere msn-re beszédem lenne veled...

Köszi
    ----------------
  • Wolwarine
    Köszönöm Borg még1szer.
  • Tatyla
    ez a rate beállitás miért fontos?
    és mit kell beirni a konzolba az optimális értékhez?
  • Borg
    Egyetértek.

Egyébként ha eltűnnék hétvégére az nem sértődöttség lesz, csak az otthoni gépem nem indul valamiért, és este érek csak haza, hogy lássam mi a nyűgje. Asszony aztmondja windows töltés közben megáll és nem megy tovább.
  • janos666 #12058
    Az ellen sincs kifogásom ha néha megbeszélitek pár emberrel (mind ugye [SG]csürhés és más, akár klános emberekkel) hogy felmentek egy szerverre és együtt játszotok. Végül is akinek már ez is sok nem kötelező 1-re sem jelentkezni, csak ne szúrkálja a szemet lépten-nyomon hogy war (a funwar is war...), klán...
  • janos666 #12057
    Szerintem egyáltalán nem kéne custom playerskin. Ha nagyon felületesen nézzük: "Nem csítelek hogy átlátok a falon, ez csak egy costum map. Jahogy auto-shot cheat, csak azért kell mert kezdő vagyok és mindíg félek lenyomni az egérgombot, de erről nem tehetek..." De ha a többség ragaszkodik hozzá én miattam ugyan ne kelljen kilépniük vagy szenvedniük a gyengénlátásuk miatt. Néha én is azon baszom el hogy gondolkozom: velem vagy vagy ellenem, de késő mire eldöntöm. Ettől még eszembe sem jut kék-piros skineket barekni...
  • Borg
    "úgy indult az egész, hogy felvesszük az [SG] előtagot, játszunk és jól érezzük magunkat.a szabály annyi volt, hogy ne légy bunkó, nagypofájú, csíter"

És ezt a szabályt ugye mindenki betartotta? hm...
    A kétséges csak a csíter dolog, ezért KELLETT VOLNA vitára bocsátani, hogy mostakkor a custom skin csit vagy sem. Semmi mást mint vitára bocsátani. De egyesek már erre berágtak hogy kilépnek.
    Ha csapat ugy döntött volna, hogy a szolidabb skinek által nyújtott előny még elmegy, akkor simán elsiklottunk volna az ügy felett ugye. Ehelyett cirkuszt kellett belőle csinálni, mert valakik még csak tárgyalni sem hajlandók ilyen kérdésekben.
    Ekkora kompromisszum-készséggel nem csodálom, ha szépen lassan oszlik a csapat.
  • nemcsakfeel
    azért az elég lál ha valaki kilép azért mert másiknak a megnyilvánulása nem tetszett neki. aki nem akar kötődni az [SG] hez, az ne használja a nevében és kész.

eddig akivel találkoztam, tök jó volt hogy megismertük egymást. véresen komolyan nem is lehet venni, ennyi emberrel..
  • bodesz
    de tegnap volt tidesen 42/7 em is.jó mondjuk én vóltam a legjobb a teambe és bénak ellen mentem.vagy csak én vok ennyire jó?á nemhiszem
  • gergod
    Borg tényleg ne sértődj meg, nagyon örülök, hogy te próbálkozol rendszert csinálni.
    Skinek: A LÁMÁK használjanak csak nyugodtan rikító skint, úgy kell nekik.
  • bodesz
    1. jobb élményeim

[img]http://iaro.srv.hu/kep/de_tides0000 sg.jpg[/img]