73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Equilibrium
    2 különböző színt akartam írni
  • Equilibrium
    Az mág nem csít szkin,ha 2 különböző skin a t,és a ct,hanem az a cheat skin,ami világos akkoris,ha az egyén a sötétben lapul...na az ilyet kéne tiltanotok, bár nekem tökmindegy mit csinált az sg :D
  • LSC
    a szerverek nagy részén ez tilos
  • Promi #12169
    Osszedobtam 1 scriptet, amivel a cl_cmdrate 20 cl_updaterate 30 beallitasokat 10/10 -esevel emeli fel 1 esevel 101 -ig 1 , majd ujbol kezdi minden gombnyomasra.Alapbol az F12 -re van bindelve, de ezt atallithatjatok ki mejikre akarja.Akinek kell privatba adom a linket.
    Eleg lesz 1 koszonom Promi isten vagy kifejezes.
  • Guer
    hát jo de legalább a csapattársaknak nelehessen használni...
  • LSC
    hoyg lehet innen letölteni?
  • Promi #12166
    En a regi "agyzuzo" fele magyar hangokat hasznalom mar 1.5 -os cs ota, nekem nagyon bejottek.
  • Kovsebi
    Jo. De ezt ugyse tudod megakadályozni, hogy valaki ilyet használjon. E van.
  • Guer
    milyen?
    hát én ezt kb ugy képzelem el hogy a terror egy nagy piros paca a ct meg egy nagy kék paca
    ugyan még nem láttam ilyet de biztos van
  • Kovsebi
    Milyen az a csitskin?
  • Guer
    tudod mit promi
    igazad van
    igatábol le****** hogy ki milyen skint használ csak ugye nelegyen csítskin
    én csak ehez ragaszkodom
  • Ben C
    133t crewterrorista = "1337 crew" terrorista
  • Ben C
    Valaki nem tudja megmondani hogy van-e 1337 crewterrorista skin? aki 1.6ozott tudja miről beszélek.
  • Kovsebi
    Na ez mindenkinek tetszeni fog. Legalább is nekem nagyon bejön :

Radio hang (rogerrel)
  • Zsoltika 007
    Egyetértek skin ügyben, de szabályozni kéne vhogy hogy mely skinek tekinthetők megengedettnek és melyek nem. Mert ugye egyes skinek cheat kategóriába sorolhatók...
  • Promi #12157
    Ha meg nem keso a szavazas, akkor az en velemenyem.
    1.Igen Borg legyen a gore
    2.Ojan skint hasznalok amijet akarok!
    Ha nem tetszik a tobbieknek, akkor lehet uj szavazast csinalni, hogy Promit kirakjuk e a csapatbol, mert mas skint hasznal?
    De ki se kell mert szoltok, es megyek magamtol.
    Szamomra fel se merul ijen tema, hogy a skinekrol szavazast csinalni.
    Mindenki ugy hasznalja a jatekat, ahogy akarja, hamar megvette draga penzert.
    1 a lenyeg, hogy ne csitet hasznaljon.
  • Ben C
    mutatnál pár képet arról a trainről?
  • Takezó
    még eccer megkérdezem, hátha valaki tud segíteni... ha nem, akkor ma winreinstall :(
  • Takezó
    Fusion Pack szkrínsatok + letöltés
  • Phoenix007
    Hja, ha nem a warez miatt, akkor más a téma... Na mindegy, majd csak összecsiszolódik a bagázs!

A Fusion Pack-nak akkor végül is mi a lényege? Csak skinek? Pár szkrínsotot dobjál belőle plz!
  • Kovsebi
    Ezen a forumon mindig csak a kurva veszekedést látom
  • Kovsebi
    Felraktam a Fusion Pack 1.0-át. Elég jo
  • Robeast
    Na, nem játszottam már vagy 3-4 hete (warez meg miegymás miatt)...
    Azé megmutattam nekik: esélyük nem volt
  • Phoenix007
    k9duli, most láttam egy újabb de_train pályát, nekem megvolt egy, de kiírta, hogy nem ugyanaz, mint ami a szerveren van, úgyhogy az enyémet villámgyorsan letöröltem, és letöltöttem a másikat. Egész tisztességesen meg van csinálva.
  • Guer
    nah figyusszatok
    elsö kérdéssel kapcsoltaba egyértelmü igen a válaszom, de azt hittem (én naiv) hogy egy ez eggyértelmü hiszen borg ötlete volt az egész és a az elejétöl fogva ő szervezte a dolgokat és feccölt egy csomo idöt abba hogy intézze a dolgokat ezzel szemben egynéhányan (senkit nem akarok bántani)kis hülyeségekbe belekötve elvettétek (és nemcsak neki) a kedvét az egyésztöl. Én ugygondolom hogy boritsunk fátlyat a multra és vessünk véget minden kukacoskodásnak. Ha jolemléxem az is feltétel volt hogy a cssürhe tagoknak aktiv forumozonak kell lennie tehát mondjuk max 3 naponta ránéz a forumra. Ebben az estben nem tudom mér jelent megeröltetést bárkinek is hogy küldjön egy PÜ üzentet borgnak (igen/nem) valamilyen szavazás ügyében. Ez a 3 vagy 4 betü szerintem nem jelethet senkinek sem olyan nagy terhet.
    Második: szerintem ne használjunk skineket elöbb-utobb ugyis lesznek beépítettek is (remélem), de annak nem vagyok ellenére hogy 1-2 skinpackot megszavazzunk (ha igény van rá)
  • Zsoltika 007
    1. Borg vezetőnek/szervezőnek kiváló (igen)
    2. Semmilyen módosításnak nem vagyok híve a skinek terén. (Itt rosszul szavaztam tehát igen!!)
    (Borg előző 2 hsz-t törölheted)
  • Zsoltika 007
    Jajj elfelejtettem hogy 1 oldallal odébb vagyok na mind1 sry.
  • Zsoltika 007
    A jelenség neve speedhack, ilyekor eszeveszett gyorsan fut. Anticheat a cs source-hoz még nincs, de a közeljövőben várható.
  • k9duli
    Marx meghalt Lenin sem él már, és én sem érzem magam valami jól.
    A peszimista az, aki két rossz közűl mindkettőt választja.
    Azt hittem lepke vagy, amelyik virágról virágra száll,de moly voltál,és rongyról rongyra jártál.
    Tök jó poénok
    Hogy miköze a css-hez, a faszomse tudja.De szerintem ez kell a sok komoly dolog után.
  • janos666 #12143
    Legyegyszerűbb lessz ha a skin témát újrakezdjük egy egyértelműbb kérdéssel (hamár egy 16 éves gyerek kifog a felfogásotokon) (pedig kiemeltem-e vastaggal a kérdést ami igen/nem?), csak már Borg vezénylése alatt (ha vállalja), mert az a szavazást tökletesen fut: már lassan megvan a 16 IGEN_akarjuk_Borgot névleges főnöknek, és még csakis igen szavazat jött ahogy azt előre sejtettem (ezért mertem szavaztatni).
  • neozed
    Közben megvan, ctrl közben nekem c-t is kell nyomnom, hogy előjöjjön a camera opcions:-)
  • k9duli
    mert túl korán nyomtad kicsit szar a demo várnod kell vagy két percet hogy eredménye legyen a ctrl-nek.
  • k9duli
    Bocsi de nálam bekavartál.lehet hogy fáratt vagyok azért.DE szerinem kicsit káoszosan csinálod.
    a lényeg hogy 2.ne legyen más skin és kész!!!!!!!!!!!erre szavazok de kezdek félni attól hogy ezt valaki megint nem érti ezért elküldöm priviben mindenkinek
  • janos666 #12139
    Warezról jut eszembe. Mi a faszt műveltek már ITT? Ha feltörték az oldalt miért nem regelsz egy új tárhelyet a srv-en, mint látom úgy is vagy 3 linken van átvezetve? A tárhelyet törték fel vagy csak a phpbb-t? Vagy Bitye, jársz te egyáltalán ide?
  • neozed
    Nyomtam ctrl-t de semmi eredménye nem volt, mindenesetre megpróbálom megint.
    Azért THX
  • k9duli
    igen engem is idegesít nem azért mert abba a szerencsés helyzetben vagyok hogy megvan az eredeti hanem mert megvolt adva egy másik fórum ahol ez a téma van megbeszélve.DE monjuk írják legfeljebb átugrom a szememmel.Mert már hányok a css waerztól ezért vettem eredetit.Eleget warezoltam a css-el.
  • k9duli

nyomj ctrl war közben és probálj egy olyan nézetet beállítani amikor a karaktert 2méterrel a háta mögött van a kamera.bocs a nem magyaros mondaté de már cső látásom van a fáradságtól.
  • bodesz
    NE írogassatok már ilya Warezos cuccokat.már idegesítő átlett beszélve 10-20 oldalon kerezstül is
  • janos666 #12134
    Remélem hogy aki eddig szavazott az a vastagbetűs kérdésre válaszolt igen/nem-el, mert nem véletlenül vastag egy mondat... Így a 2 szavas privátokban a 2.-at úgy számítom: nem=szabad custom skint használni igen=szabájozzuk mit lehet, lehet-e. Remélem eszerint szavaztatok!
  • k9duli
    Azt is megsúgom hogy scoutknifez map már felvan ujítva aza csúnya szögletes hl1 objektumok már nincsek csak lekerekített élek.Ha valakit érdekel majd megadom az elérhetőségét.Szépen sourcesen néz ki.DE csak képen alapján néztem, mert csak cs_ és de_ mapokkal foglalkozom.