73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • alph4
    Már leírta Haláloszto, ha vissza tudnál olvasni egy kicsit! :D
  • tmate6
    lentebb 1-2 hozzászolással
  • tmate6
    Igen, 0
  • Borg
    És ez mit csinál?
  • alph4
    cl_smooth "0" ;)
  • Borg
    c:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\[USER]\counter-strike source\cstrike\materials\VGUI\logos\
    c:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\[USER]\counter-strike source\cstrike\materials\VGUI\logos\UI\

Ezekbe menti el amit importálsz.
  • tmate6
    Folyamatossá teszi a mozgást, csak nem tom pontosan hogy 1 v. 0
    Mindjárt megnézem
  • Borg
    Lehet hogy valami a könyvtárral nem stimmel, ahova menteni akarná őket. Írásvédett, vagy nemtom.
  • Borg
    Na ezt a cl_smooth témát viszont még nem próbáltam.
  • AMD Norbee
    Ha jpg-van akkkor nekem ez van:
  • tmate6
    Nah jó kis kamu tényleg volt benne, az a lénye hogy ha soimán 01-e irja a cl_cmdrate-t az csak szar igazgatni kell a 3-at egymáshoz
    pls a cl_updaterate ha a cl_cmdrate 01 akkor amazt olyan 80 környékre kell venni, játszani kell vele nagyonsokat
    Ezek semmitse érnek a cl_smooth 0 nélkül
  • k9duli
    Úristen mennyit írtam
  • Borg
    Én meg tudom az eheti lottó számokat, de ne várjátok hogy kiadjam :D
  • Tatyla
    akkor hajrá...
  • k9duli
    Több órát foglalkoztam a csinált mapokkal megint.Most sokkal szigorúbban néztem őket.Már nem csak a grafikára figyeltem hanem a játékélményt.A bugokat,stratégiailag hogy,mennyire játszható.Rengeteg olyan csinált map van ami elsőlátásra jó,utána rájön az ember hogy ez nem az igazi.Legfőképpen a cs_ és a de_ mapokat néztem.
    Most írok egy listát amit néztem(nincs benne mind) és meg van a véleményem róluk és nem ajánlom hogy feltegyétek őket még.Egyszer meg lehet nézni őket.(azért mert béták vagy mert csak elsőlátásra jók,mert bugosak,ide sorolom a textura hibákat stb...).Ha valamelyik mapot nem értitek hogy miért soroltam a gyengék közé akkor szoljatok és leírom a véleményem.
    de_train,cs_withdrawal,cs_storm,cs_siege_source,cs_hslan_final,stlo,de_alienzbeta,
    de_playback,de_kilo_b2,cs_mansion2,de_nukes_beta8,cs_millitia...stb.....
    Na most mondok olyan mapot ahol egy pici hiányzik hogy nagyon jó map legyen.
    ---cs_rooftops:háttért szépen megcsinálták,de elbaszták azzal hogy semmi túsz mentés nincs benne hiába van a nevében, és így csak egy dm mapnak mondható.És map optimalizálása sem sikerült túl jól.
    ---cs_lokdown erre mapra ezt lehetne mondani előszőr. "hú ez nagyon szép és sokra vihette volna".hogy miért mert semmi túsz mentés nincs, hiába cs_ mapnak hírdeti magát.DE dm pályának szédületes és a látvány húúú.
    De sajnálom ezt a mapot de hátha bővitik majd.
    ---de_congo nagyon egyedi map dzsungel hangok közben, de nagyon elbaszták a vizet és a háttér is elett kúrva.
    Aki elbírvonatkoztatni teljesen ettől a hibáktól annak biztos nagyon bejön.
    ---de_courthouse nagyon jó és nagyon szép mint a docks_dj.Nem hiába mert ugyanaz az ember csinálta.De egy dologra nem figyelt oda még hozzá a bombalerakók nagyon rosz helyen vannak max két út van a megközelítésükhöz.Magyarul stratégiailag nulla a map.
    Akkor jöjjenek azok a mapok amiket ha nem tesztek fel vagy nem nézitek meg az szerintem hiba.
    ---de_inferno szerintem már nagyon sokan ismerik az embernek olyan érzése van hogy ez hivatalos map.
    ---de_trainyard itt olyan probléma van szerintem hogy sötétebb a kelleténél.Akinek nagyon kell de_train az ezt tegye fel de szerintem akkor jár jól ha vár a hivatalosra.Mert álítólag lesz.
    ---de_quebec amikor előszőr megláttam akkor olyan érzésem volt hogy ezen a mapon játszanom kell.Stratégiailag lehetne jobb is.Meg egy bomba lerakó nyíl rosszúl van felfestve a falra de nem lényeg.A Háttére is probáltak ügyelni persze nem 100% sikerrel de megfelel.
    ---de_bajo Hát ez a map okozta nálam a legnagyobb meglepetést a képek a mapról sokkal roszabb képet festenek.Stratégiailag a map 10ből 10.A látvány is nagyon jó.Kurva nagy map és nem gépigényes.Rengeteg búvó hely van.És nincsen szét csicsázva.Az épületek szögletesek és néhol lekerekítettek.Egyszóval tökéletesek.
    ---cs_assault 2005 nagyon sok assault map van tipusban azt nem tudom eldőnteni hogy ez e a legjobb, de ez mondjuk a legújabb és túsz kiviteli bugok nem több van mint a hivatalos mapokon.
    ---de_vice szerinetem kurva jó egy gyönyörű nagyon nagy faház van sok kicsi szobával sok az ajtónyitogatás talán a gyengéje a mapnak, de ezen a mapon nagyon sokat online-oztam és még mindig nem unom.Legjobb map a nightvisionra.
    ---de_takedown kevés jákosnak kicsi szuper map office tipusú.Tehát aki nem szeret sokat rohangálni az ölésért annak ez szupi map.
    ---de_subway2 szintén nagyon sokat játszottam ezen a mapon és mindakét csapatnak ugyanannyi esélye van a győzelemre.Nagy poén hogy a metró közlekedésre oda kell figyelni.
    ---de_facility szintén nagyon jó map bár kissé röhelyes hogy az egyik bomba lerakó hely egy wc.
    ---cs_docks_djfinal nagyon nagy map és nagyon szép.a ct-knek nehéz dolguk van a túszok miatt már csak azért is mert kicsit bugosabb a keleténél.De statégiailag fasza map.
    ---cs_twilight mondhatnám office 2 semmi hiba teljesen tökéletes és népszerű.
    A mapok elérési útja:
    itt
    itt regisztrálnod kell magad a letőltésért:
    itt2
  • Borg
    Én jpg-vel nem is próbáltam még.
  • tmate6
    Ez egyáltalán nem igaz a rate beállítást nagyon igazgatni kell, ráadásul van egy console parancs ami ténylegesen 5ös pinget kölcsönöz, mintha iagzábol annyi lenne sokkal másabb a játék ugy, gyorsabban tudsz célozni az emberek mozgását folyoamatosan látod. Persze énsem használom, és ne vájátok hogy kiadjam!
  • Tatyla
    nekem bármijen méretü jpg-t elfogad...
  • Tatyla
    alakisd át JPG-be...
  • AMD Norbee
    DE most néztem hogy ha be akarok rakni 256x256x32-es TGA-t akkor semmit nem csinál, rákattintok hogy open de ugyan ugy ott marad az ablak!! másnál legalább kiirja hogy nem jo formátum meg hogy nagy!
  • Takezó
    nekem meg megvásárolt volt ugyanez...
  • Borg
    Nekem kiirja, hogy Only 256x256 TGA 24bit or 32bit allowed. Ha mást akarok berakni.
  • AMD Norbee
    Jaja, bár csak 1-et probáltam
    De a törtbe meg 1024*768-at raktam és magátol lekicsinyítette!
  • Borg
    Bármilyen 256x256x32-es TGA-t adsz meg neki, csak üres kép lesz ott?
  • M@TriX
    már fel van, tudhatod, mivel Lucifer van neked ;)
    ennél jobban nem hinném, hogy fel lesz törve...
  • AMD Norbee
    Az a gáz hogy kuponnal a steam-röl van
  • Evogordon
    Én még várok egy hetet ha nem törik fel akkor megveszem
  • Takezó
    suxx.. nekem is volt ilyen, egy cs-reinstall segített :|
  • AMD Norbee
    Szisztok, kéne egy ki HELP! Tudom hogy ott a FAQ de nem segített!!!

A porbláma az lenne hogy nem tudok spray-nak betenni képet,
    1. ok, az az hogy nem jelenítí meg a képet a gamán belül
    2. ok, az hogy el se fogadja se .tga se .jpg-ben
    már lekicsinyítettem 256*256-ban de semmi!
  • Borg
    Nem te leszel az első aki letérdel Gabe-nek, de aggódj ;)
  • Takezó
    vedd! :) ez tényleg megéri ;)
  • Evogordon
    Hát az gáz lenne. Azon goldolkozom hogy megvegyem e a game-et.
  • Borg
    Ja, aztán egy nap haverod áll az ajtóban egy baltával, mert a valve letiltotta warezolás miatt a steam accountot :)
  • bodesz
    lol.sose fog menni.sőt lehet hogy az accot is hazavágod 1életre.de nem tuti de akkor se fog menni lol
  • Evogordon
    És úgy szerintetek jó lenne ha letölteném a steam down -el az eredeti játékot és beírnám az eredeti accauntot amit a haverom adott. Ez már jól hangzik szerintem működni is fog és nem lessz olyan hogy warez meg originak keveredés.
  • Evogordon
    Megadta az accauntját, azzal könyebb lessz. Mondjuk tényle érdekes ez a keverés de azért kiopróbálom :)
  • M@TriX
    a CD kulcsal kitörölheted, ha már beregelte egy Steam acc-hoz. :)
    A Steam accját adja neked kölcsön azzal érsz valamit...

mondjuk én nem keverném a warezt a steam-el, mert simán megb...t
  • Evogordon
    Szerintetek működne úgy a játék?? hogy: nekem van egy tört luziferes verzióm és van egy eredeti cd kulcsom amivel regelhetek a steam-re mert egy haverom nem játszik a css-el és kölcsön adta nekem a cd kulcsot, és nincs regelve a steam-ben. Valaki kipróbálta már ezt??
  • M@TriX
    van, keress rá, ahol szakszerű leírása van, egyszerűen az adatküldés és fogadásról van szó, amit jó a gépedhez beállítani, hogy ne küldjön és fogadjon felslegesen...
  • M@TriX
    "..de ugyanakkor játékélményt veszítenek."
    ezzel vitatkoznék, persze jó ha van és állítgathatod kit akarsz hallani, de nekem így most jó ;)