73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    uramisten szerinted ha nem lenne internetje itt kérdezné???

egyébként reklám = permban, byebye
  • terribad
    internet kell hozzá
    www.freestart.hu itt van ingyenes csak egy olcsó kis modemet kell venned
  • Spészgószt
    Emberek! Nektek megy a STEAM ???? Nálam nem tud bejelentkezni a mocsok!

"Steam is having troubleconnecting to the Steam servers."
    FCUK
  • GaBenc
    Jaaaaaaaaaajj.
    Na figyelj. Ha törtetek van akkor nem kell a hamachi sem. Felmentek egy tört serverre és játszotok. Ezt mondták. De javasolták, hogy ved meg mert megéri. Nem értem a problémádat.
  • graffiti
    osszátok a büntetőpontokat..:)
    persze mindenkinek igaza van...vegyétek meg meg tudja fene micsoda...
    szájtépés ez már, az is igaz...
  • pointer4
    Iszonyat kevés a feltöltésed, kicsi a sávszél.
  • solo
    Én 2 óráig bÍrtam, akkor is azért próbáltam ki, mert volt egy idióta haverom, aki nemhagyott vele, mondom add ide, felraktam...4 órán át keresgéltem jó patch eket..okés, indÍtom....lekaszabolom ezt azt, unalmas, küldetések unalmasak...Szar az egész játékmenet...Lassú..nekem pörgős játék kell, mint a cs.
  • Lazarus
    Pedig nincs is jobb annál, éveket el lehet pazarolni a nagy büdös semmire :) Nekem is segített átvészelni a törött bokás másfél hónapom, csak aztán tudni kell abbahagyni
  • terribad
    menj alacsony tikkes serverre, azt talán bírja egy ilyen net
  • SzocsA

6os a pingem de cssben állandóan felugrik 150 re 250 re és 50-10as cokim van!
    miért van ez??
  • armageddon666
    PEDIG AZT HITTEM SZERETSZ ENGEM O.O ~.~ :'(((
  • terribad
    nem kell minden eredetiben, de ha 5 év alatt nem tudtatok a haverjaitokkal ~2-3000 forintot összecsövezni fejenként egy ilyen multiplayer játékra, akkor ne jáccatok vele.
  • GaBenc
    De a választ alapon megkaptad.
    "nem, önmagában gáz... többi csóró haverral játssz tört szerveren :\ de inkább vegyétek meg ^^"
    Szal a többi felesleges szájtépés.
  • pointer4
    Nekem meg az, hogy olvass mielőtt marhaságokat kérdezel. "A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZŐ ESETBEN BÜNTETŐPONTOT KAPSZ."
  • graffiti
    jó...teljesen megértem h valve...meg blizzard stb...
    nha de akkor is:D annyira nem szeretem ezt a "csak azért is megmondom" stájszt...fórumon keményen beszólunk stb, h milyen hülye vagy...kérdezted vna meg a másikat...blabla...ok:)
    kérdésre nem tudsz válaszolni akkor ne írjál semmit:)ez meg az én elvem
  • solo
    Hááh, én attól a szutyok kiadótól semmit se veszek, főleg a wow ot nem...Aki azzal játszik azt alapon rühellyem:C
  • Lazarus
    Én is így vagyok a blizzardal
  • armageddon666
    nem, nincs minden játék/film meg eredetiben... csak ami Valve... a nevük garancia a minőségre :) ezért hajlandó vagyok pénzt adni...
  • graffiti
    kicsit régen volt már az...4éve kb..vagy 3.De mindenesetre az nem sikerült és már nincs meg.
    nem akarom elhinni h minden amid van eredeti....se zenét se filmet se játékot nem töltötök le?elmentek minden után a boltba és megveszitek??
    ennyit a warez meg "eredetiség" cuccról:)
  • terribad
    inkább abban kellett volna segítséget kérned és utána járni mint ebbe
  • armageddon666
    ne warezóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólllllllllllljjjjjjjj
  • rayman12
    sikerült megcsinálnom a source mat csak most az a gond hogy nem tudom vissza állitani teljes képernyőméretbe. kítöröltem a -windowed et is meg mindent vissza állitotam de semmi
  • graffiti
    mindenkivel nem vetethetem meg...
    régen megvettem az antiology-t vagy melyiket..(talán az az első rész meg benne volt a CZ is)...nem tudtam vele sehogysem játszani pedig eredeti volt...a steam kicseszett velem:)
    letöltöttem egy nonsteam 1.6ot..azzal simán ment hamachin a dolog...most meg source...és remélem az is menni fog..bár nem non steeam-es:)
  • armageddon666
    nem, önmagában gáz... többi csóró haverral játssz tört szerveren :\ de inkább vegyétek meg ^^
  • graffiti
    üdv

kérdezni szeretném h amennyiben annyira csoró gyerek vagyok hogy muszáj letöltenem a játékont torrent-el, akkor azzal képes leszek hamachin játszani többi csóró haverommal?
    vagy ez a kérdés önmagában gáz?:)
  • Szoki333
    Én amit adhatok:D : HÁJPRŐ+6ÉV(OFF: + NAGY FASZ ON) XD
  • Spészgószt
    1 hónap gyakorlat! a mid+hoz ezt ne felejtsd

amit adhatok: jómagam, midhigh!!!
    NC
  • armageddon666
    hehe...
    okéoké... tehetségek vannak... de...
    10+ utána mid+???? :D maga a stílus is no comment :) fizetnének sem lépnék be ilyen igénytelen klánba XD

olvasom tovább ^^

többi nem olyan érdekes :C
  • Borg
    És nem csak az hogy hírezik, hanem maga az egész klánozás, meg skillesdi, meg ehhez tartozó primitív erotikus játékok szánalmasak. Kis pelyhedző bubik próbálnak menőnek látszani, de annyira nem megy nekik, hogy az már röhej...
  • Szega87
    portáloktól, oldalaktól függetlenül annyira IgAZ :d
  • Lacccca
    Mindenütt kiírja XD
    Csak elveszlik a sok kiírás mellett általában.

A netgraphos az a netgrap poziciójára utaló parancs neked 2-es mert középen van.

Amúgy nem tudom hogy azt mi szerint számolja a status parancsnál a pinged de az is arra vonatkozik.
  • kifli
    am most vettem észre hogy nálunk szerver kiírja mi micsoda :)
    de akk nemtom melyik mér rosszul :/
  • kifli
    ittis van
  • kifli
    nekem netgraphos van kint :)
    csinálok majd képet :)
  • Lacccca
    NE mmind1 hogy hol nézed.
    Ez a tényleges pinged irja ki elviekben (azaz nem átlagot hanem abba na pillanatban az értékét).
    Van ugyebár a Scoreboard ahol latency-t ir ki ami nem egyezik meg a pingel (általában alacsonyabb).
    Illetve netgraph-os ping ami szintén a ténylegest mutatja (ez és a status parancsban lévő általában egyezik)
  • xNoodlex
    Am, nemrég ugye volt már egy Unreal 3 ingyen hétvége?
  • kifli
    énis azt vettem a live kulcs miatt, így az összes live-os játékkal tudok multizni
  • armageddon666
    nemtom miért... én 3/4énél meguntam... coop sem hiszem hogy annyira lekötne... nem olyan a játékmenet hozzá...
  • kifli
    de csak azt amelyikbe a gow volt :)
  • armageddon666
    Feltéve ha van még... első nap reggelén már a felét elvitték >.<