73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • ppTraktor
    helyes, ugyis alul maradnál...
  • Borg
    Ez meg a csíterek tipikus visszadumája. Jó dolog ezzel védekezni mi, hogy mindenki láma kezdő csak te nem... Inkább nem javaslok semmit.
  • LSC
    azért az adminok nem szoktak a levegőbe kiabálni az esetek nagy részében csak akikről beszélsz a "két hete játszom és csíter aki lelő" emberkék szoktak
  • Borg
    Én ma installtam ujra a gamet, mindent lehuzott egyből.
  • tmate6
    Azé erszétbaszták egy másik gyerekkel a gépem.
  • ppTraktor
    :D mert tudják, hogy nem csíter... teljesen egyértelmüen látszik, hogy ha valaki csal... csak ez ilyen magyar CS-s trásadalom:) aki kicsit is tud lőni, játszani azt azonnal csiterezik. Ezt teljesen igazolja az, hogy az emberek többsége 3-4 hete játszik, de már mondja mindekinek, hogy csíter... legviccesebb szokott lenni :))

Kiváncsi leszek mi lesz majd mikor kijön a VAC2 akkor mit fognak, mondani, és mik lesznek az új szlogenek :)
  • tmate6
    Neked semmit max megöllek, igaziból
  • LSC
    múltkor ezen a szerveren az adminok szólingattak egy embert hogy kapcsolja ki a mittomén milyen csalását elmondták 14* ahelyett hogy kivágták vona a fenébe szó nélkül. Az ilyen kis surmó köcsögöket azonnal bannolnám ha biztos hogy csal.
  • SGYEMSZTSZ
    MI a rák van a steam-el reggel ota probálom letöltemi az SDK-t es nemmegy mindig busy. Valaki kiprobalja hogy neki müködik e ???

Vagy nalam van ebaszva ? Eredetim van. De fennvan a emporios verzsön 9-es uppal TÖKÉLETESEN mülszik összes szerveren
  • ppTraktor
    ki 10/15 5/10 az miótta a jobbak? :) de mind1, akkor is csak röhögni fogok rajta :)))
  • Borg
    Nekem nem kell magyarázkodnod.
    Aki bármilyen fegyverből, bármilyen távolságból 1-1 lövéssel gyilkolászik, és ha 8an támadunk rád akkor 8 embert lőssz le azért ez kissé nonszensz.
    Jöttünk aztecen is terrorok alul a vizben, erre te 5-ünket leszedted egy-egy lövéssel 3km-ről, ráadásul famassal. Hát persze. Bárki bárhogy ugrált előtted, rögtön az első lövéssel megölted.
    Nem igazán érdekel hogy csinálod, de amig a jobbak is 10-15/5-10-es fraggel játszanak, te már a belépésed utáni 2. körben 20/0-nál tartasz, addig be nem meséled nekem, hogy semmilyen "illegális előnyöd" nincs.
  • ppTraktor
    Valvnek is már vagy 5 vidót küldtek (legalábbis ezt állítják páran), mégse BANoltak :D hmm érdekes, vajon miért?
  • ppTraktor
    mert nem tudja senki sem bizonyítni :D hmm érdekes, vajon miért?
  • Borg
    Akkor ha az 1-es kérdésre 18 igen szavaztunk volt, azt tekinthetjük ugye 50%+2-nek, tehát lezárható.
    A másik témát meg szerintem ne szabályozzuk, VISZONT a világító skin cheatnek számít, tehát ha tetszik ha nem, azt senki se használja.

Egyelőre ha mindenkinek OK, maradjunk ennyiben. Továbbiakat meglátjuk.
  • Borg
    Ja-ja.
  • janos666 #12397
    Az uótlsó, általam beterjesztett szavazás eredménye érdekes:
    1: Borg főnöknek ---> 18 igen , 0 nem!
    2: Itt pontos eredményt nem írok mert mint kiderült sokan félreértették a kérdést és nem a "Szabájozzuk-e a costum_playerskinek használatát?" (ami vastaggal ki volt emelve...) kérdésre válaszoltak, hanem arra, hogy "Szabad-e használni?". De úgy látszik sajnos többen szeretnék ha nem lenne metiltva, és azok is kevesen vannak akik legalább korlátoznák. Ha akarod újra felvetheted, de nem látom sok értelmét...
    A tagok mibenlétét illetően annyit tudok amit te is olvashattál a topicban. A múltkori "pistike kilép mert ödönke faszfej, ödönke meg azért lép ki mert nem akar pityuval egy csapatban lenni" hullám óta senki sem akaródzik ugrálni se ki se be, vagyis igen kiismerhetetlen. Talán írd ki a topicba nagy betűkkel hogy "MOST döntse el és írjon aki ki akar lépni, vagy halgasson mindörökké..."
  • TJHooker
    (dont need clan)victorról van szó? Kicsit, sztem az nem kifejezés.
    Egyszer banolják, és vehet egy új cs-t vagy levegőt.
    Én azokat a fazonokat bírom, hogy már a nevében és beírásaiban is az van, hogy 1hete cs-zek, hót noob vagyok, azt ott vezeti +végtelennel a listát..
  • multispeed
    szevasztok ! most sikerült beszereznem a luzifer vagy milyen féle verziót, és hogy milyen UPDATEek kellenek nekem. pls váalszoljatok ha linket is tudnátok adni az nagon jó lenne
    előre uis kösz
  • neozed
    Miért csal a srác egy kicsit?
  • Lord AnonymouS
    köszi!
    Én is megnéztem a pályák egy részét és tényleg jók.
    Mondjuk azt nem értem, hogy miért csinálja azt a game, hogy letöltöm a pályát a honlapról, berakom a könyvárba meg minden és mégs letölt mindent újból.
    Egyébként a lockdown nevű pályát egy-az-egyben a Half-Life 2 Deathmatch-ből vették, ezért egy sima DM pálya és ezért olyan gyönyörű, mivel maga a Valve csinálta, sőt a HL2 egyik pályája volt.
  • Borg
    Ez szerintem a t.error szerveren játszó victornak meglehet

Egyébként nem is értettem - ha van itt t.erroros megmagyarázhatá - hogy miért engedik ott azt a cheatert játszani. Ma is inkább anyáztak, meg admin pofozgatta csak, ahelyett hogy régi kibaszták volna.
  • Ben C
    bind "MOUSE1" headshotdeluxe :))9
  • alph4
  • Borg
    Hát de mekkora hülyeség már az, hogy "folyamatossá teszi a mozgást" :D
    Miért, alapból nem folyamatos, vagy mi?:D
    És ha csak ez teszi folyamatossá, akkor miért nincs alapból bekapcsolva?

Szerintem ez valami kamu opcio lesz :D

Kb mint a cl_morefrag "1" :D Jobban lőssz tőle, próbáld ki...
  • tmate6
    :DDDDDD Hát most ne mond hogy nem éted
  • Borg
    áhá: "Folyamatossá teszi a mozgást, csak nem tom pontosan hogy 1 v. 0" erre gondolsz?
    Jól kifejtette a lényegét :DDD
  • AMD Norbee
    ÁH király most már muxik minden!!!!! Köszi a Helpet Borgnak és Alph4-nek
  • AMD Norbee
    OK Köszi
  • alph4
    Akkor csinálj egy olyan mappát!
    Pl cutsom skineknek is valamikor meg kell csinálni a mappáit (csak tudni kell a mappa neveket, én az tört változatból lestem ezeket ki, mert ott megvolt az egész mappa struktúra rendesen)
  • [HUN]FaTaL
    lol
  • alph4
    Innen:
    www.warez.updates9.com
  • AMD Norbee
    Utolag beleszerkezhetem?
  • tmate6
    Mozzila powa DE NO OFF URAIM!
  • AMD Norbee
    Az a KOMOLY hogy nekem nincs olyan mappám a materalson belül hogy VGUI 8)
  • [HUN]FaTaL
    a 9es updatet le lehet valahonnan szedni?
  • alph4
    Avant Browser POWA!!!!
  • Takezó
    Ez az! Firefox Powa :P
  • alph4
    Jaja, sok az új üzi egyfolytába :)))
  • Ben C
    Mozilla Firefix megnyit, sg.hu belép.

Kedvenc topikok -> CS:S. 30 uj üzenet. Elolvasom a harmincat, nem tok hozzászólni.
    Vissza a főoldalra, CSS, 17 új üzenet. Elolvasom.
    Vissza a főoldalra, 7 uj üzenet. Elolvasom.
    Vissza a főoldalra, megint 2 uj üzenet. Elolvasom. HOzzászólom ezt amit most olvastok.

Egyszóval pörög a topic
  • tmate6
    Büntetőpontot neki :D
    [Csakvitszel] ;)