73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • janos666 #12492
    Csak ilynekor érdekes hogy akinek crackelt van ugyanúgy mehet játszani. Bár igaz csak antisteam szerverre, de...
  • Promi #12491
    Na mar megy a Steam!
  • Promi #12490
    Mert mar a sok kiscsako gyilkolna 1000 -el.
  • Ben C
    jah.
  • Mr.Grent
    Vazz ennyire ne legyetek már türelmetlenek. Azért áll a szerver, hogy ha játszol akkor fusson. Most javítják, vagy elbasszák, mi a faxért kell aggódva lerágni a körmötöket.
  • Takezó
    :) "páran" :) az 1 kicsit vicc azért, hogy megvettem a hülye játékukat, és nem tok vele jáccani..
  • Rolee Papa
    Rajtam és rajtad kívül még vannak egy "páran" akinek ez a hibája ha jól sejtem...
  • Toska
    Persze most hogy itt olvasok én is megnyugodtam hogy nem nálam van a hiba. 8-)
  • Toska
    Hallo!
    Nekem sem megy a steam.Ugyanaz a problem mint Rolee-nak.
  • Ben C
    : )
  • Rolee Papa
    Bocsi. Tegnap legénybúcsun voltam és nem vagyok fitt, pedig eddig mindig át szoktam nyálazni a hozzászolásokat... Kommentet lehet törölni. Köszi.
  • Ben C
    csak 5 (!!!) hszt kéne visszaolvasnod Roli!
  • Rolee Papa
    Hali. Megy mindenkinek a Steam? Most kapcsolom be agépet és nem enged fel, kéri a kodom, megadom neki és utánna azt írja : Steam is having trouble connecting to the Steam servers. Valakinek ötlet?
  • ppTraktor
    még jobban...
  • R0sc0
    ok visszaolvastam, láma vagyok
  • R0sc0
    nekem most nem enged fel a steam.
    azt irja csatlakozás közben hiba történt csak nekem van ez vagy a steam megin meghalt?
  • Phoenix007
    >Phoenix007: Gio az, aki teljesen ugyanolyan átlagember mint mások,
    >viszont a CS-hez jobban ért mint mi.

Annyival, amennyivel nagyobb az arca? Mert akkor elhiszem, hogy 20/0 statot csinál...
  • Wolwarine
    VALVE : NETWORK IS DOWN! so you can all stop making new threads now...
  • BomBa
  • LSC
    "D:\program files\Valve\Steam\Steam.exe" -applaunch 240 -console
  • Wolwarine
    Hááála az istennnek hogy van mésnak is ilyen steames problémája, már mint bocs csak akkor tudom hogy nem nállam van a baj...
  • BomBa
    Nekem a de dust 2-nél amúgy ki szokta írni, hogy az én dust 2-m eltér a szerverétől. Na ezzel mit kezdjek?
  • BomBa
    FAQ: Hogyan tudom előhívni a "Console-t"?
    Itt az asztali parancsikonra gondol? Csak azért kérdem mert nekem az a Steam-re mutat. Ha beírom akkor a console amúgy hol lesz?
  • LSC
    steamnek gondja akadt a szerver csatlakozáskor
  • k9duli
    De mokás hogy néhány serveren ilyen ovodás zenék csendűlnek fel,meg csírke hang.
  • k9duli
    Másik nem tudjátok hogy milyen parancsal lehet a serveren bállítani hogy eseteleg 10 másodperc legyen a vásárlási idő?
  • k9duli
    Rengeteg haver jelezte hogy ez a problémája tulajdonképpen mit is jelent?
    "Warning: Steam is having trouble connecting to the servers".
  • LSC
    másnak is gondja van a steam csatlakozással?
  • Mr.Grent
    Emlékszem még. Itt is ugyan az megy, röhelyes. Nehéz elfogadni és ezzel a legkönnyebb eltusolni, de majd kb 1 év után profi szinten játszók majd hogy sírnak mert miket kapnak az arcukba!
  • dikki*yysw
    Szerintem hagyjuk ezt a hülye vitát, mert lehet még 2 hétig bizonygatni a saját igazát mindenkinek, de úgyse fogadja majd el senki a másik álláspontját.
    Phoenix007: Gio az, aki teljesen ugyanolyan átlagember mint mások, viszont a CS-hez jobban ért mint mi.
  • ppTraktor
    átmeneti probléma... majd megoldódik...
  • Phoenix007
    >Engemis allandoan csitereznek, kibaszkodnak szerverekrol, es okoskodnak
    >az ilyen noname ***** mint te.

Miért, TE ki vagy???
  • Wolwarine
    Sziasztok !!

Az történt hogy nyomtam egy uninstallt a steam-nak és az egész cs-nek. Aztán mindent vissza raktam. Amikor kéri a stram a felhasználó nevet és a jelszót kis töltés utána ezt írja: STEAM IS HAVING TROUBLE CONNECTING TO THE STEAM SERVERS
    Tűzfal kikapcsolva stb. Eredeti verzióm van...
  • LSC
    ha kijön egyszer valami anti-cheat és repkednek a godlike emberkék majd jönnek hogy "hogy lehet ez? miért? jaa biztos csak az ilyen meg olyan mod miatt" ugyanez volt a SoF2-nél is amikor frissítették a punkbustert. Azt szeretném hozzá tenni CS:S-ben még elég láma vagyok de SoF2-t nyomtam 1.5 évig és énis sok olyat csináltam amire fél évvel előtte megesküdtem volna hogy csalás. Nem minden az ami annak látszik és akik itt vannak tegyék meg azt a saját érdekükben is hogy mielőtt valakit lesavaznak legalább nézze meg spectatorból pár körön át. Mást sem látok csak egymás anyázását, csalózását magyar publikokon. Ma Dust2-n CT-ként egyből beszaladtam a középső ajtón jobbra utánna fel a lépcső tetején lelőttem 3 tagot erre kibannoltak hogy speedhack-elek. No comment. No csak ennyit akartam.
  • ppTraktor
    jóvan :P
  • Gio
    tehenkem te csak fokuszalj!:P
  • Gio
    Sztem meg te gondolkozzal el okostibi.... en szted miert megyek publikolni? ugyanugy mint te jatszani, "kikapcsolodni", funolni, haverokkal okorkodni. Innentol irhatsz barmit.... miez a fassag, hogy menjek olyan helyre hebehebehebeee... igen is szoktam menni, azert vannak a kulonbozo versenyek meg ligak. Szoval mondhatsz barmit, de egyszerubb bemagyarazni magadnak, hogy ezek az emberek csalnak mi? Arrol en nem tehetek, hogy milyen a publik szintje. Masik, igen sokszor alnevezek, de megvannak az okai, DE ha az admin keri, atirom szo nelkul.
  • H4lÁl0SZTÓ #12455
    Ha FoP-os 100% hogy nem cheater ha pedig nem az akkor csak sajnálni tom szegény gyereket.... :DDDDD
  • Ben C
    nem hinném hogy egy ex-fopos csalna , ha igaz amit mond.. azért egy olyan szinten már kicsit gáz lenne :C
  • geri15
    Csak mert valszeg nem profi hanem egy büdös csaló :)