73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Csak ilynekor érdekes hogy akinek crackelt van ugyanúgy mehet játszani. Bár igaz csak antisteam szerverre, de... -
Na mar megy a Steam! -
Mert mar a sok kiscsako gyilkolna 1000 -el.
-
Ben C #12489 jah. -
Vazz ennyire ne legyetek már türelmetlenek. Azért áll a szerver, hogy ha játszol akkor fusson. Most javítják, vagy elbasszák, mi a faxért kell aggódva lerágni a körmötöket. -
Takezó #12487 :) "páran" :) az 1 kicsit vicc azért, hogy megvettem a hülye játékukat, és nem tok vele jáccani.. -
Rolee Papa #12486 Rajtam és rajtad kívül még vannak egy "páran" akinek ez a hibája ha jól sejtem...
-
Toska #12485 Persze most hogy itt olvasok én is megnyugodtam hogy nem nálam van a hiba. 8-) -
Toska #12484 Hallo!
Nekem sem megy a steam.Ugyanaz a problem mint Rolee-nak. -
Ben C #12483 : ) -
Rolee Papa #12482 Bocsi. Tegnap legénybúcsun voltam és nem vagyok fitt, pedig eddig mindig át szoktam nyálazni a hozzászolásokat... Kommentet lehet törölni. Köszi. -
Ben C #12481 csak 5 (!!!) hszt kéne visszaolvasnod Roli! -
Rolee Papa #12480 Hali. Megy mindenkinek a Steam? Most kapcsolom be agépet és nem enged fel, kéri a kodom, megadom neki és utánna azt írja : Steam is having trouble connecting to the Steam servers. Valakinek ötlet? -
ppTraktor #12479 még jobban... -
ok visszaolvastam, láma vagyok
-
nekem most nem enged fel a steam.
azt irja csatlakozás közben hiba történt csak nekem van ez vagy a steam megin meghalt? -
>Phoenix007: Gio az, aki teljesen ugyanolyan átlagember mint mások,
>viszont a CS-hez jobban ért mint mi.
Annyival, amennyivel nagyobb az arca? Mert akkor elhiszem, hogy 20/0 statot csinál... -
VALVE : NETWORK IS DOWN! so you can all stop making new threads now... -
BomBa #12474
-
"D:\program files\Valve\Steam\Steam.exe" -applaunch 240 -console -
Hááála az istennnek hogy van mésnak is ilyen steames problémája, már mint bocs csak akkor tudom hogy nem nállam van a baj... -
BomBa #12471 Nekem a de dust 2-nél amúgy ki szokta írni, hogy az én dust 2-m eltér a szerverétől. Na ezzel mit kezdjek? -
BomBa #12470 FAQ: Hogyan tudom előhívni a "Console-t"?
Itt az asztali parancsikonra gondol? Csak azért kérdem mert nekem az a Steam-re mutat. Ha beírom akkor a console amúgy hol lesz? -
steamnek gondja akadt a szerver csatlakozáskor -
De mokás hogy néhány serveren ilyen ovodás zenék csendűlnek fel,meg csírke hang.
-
Másik nem tudjátok hogy milyen parancsal lehet a serveren bállítani hogy eseteleg 10 másodperc legyen a vásárlási idő? -
Rengeteg haver jelezte hogy ez a problémája tulajdonképpen mit is jelent?
"Warning: Steam is having trouble connecting to the servers". -
másnak is gondja van a steam csatlakozással? -
Emlékszem még. Itt is ugyan az megy, röhelyes. Nehéz elfogadni és ezzel a legkönnyebb eltusolni, de majd kb 1 év után profi szinten játszók majd hogy sírnak mert miket kapnak az arcukba! -
Szerintem hagyjuk ezt a hülye vitát, mert lehet még 2 hétig bizonygatni a saját igazát mindenkinek, de úgyse fogadja majd el senki a másik álláspontját.
Phoenix007: Gio az, aki teljesen ugyanolyan átlagember mint mások, viszont a CS-hez jobban ért mint mi. -
ppTraktor #12462 átmeneti probléma... majd megoldódik... -
>Engemis allandoan csitereznek, kibaszkodnak szerverekrol, es okoskodnak
>az ilyen noname ***** mint te.
Miért, TE ki vagy??? -
Sziasztok !!
Az történt hogy nyomtam egy uninstallt a steam-nak és az egész cs-nek. Aztán mindent vissza raktam. Amikor kéri a stram a felhasználó nevet és a jelszót kis töltés utána ezt írja: STEAM IS HAVING TROUBLE CONNECTING TO THE STEAM SERVERS
Tűzfal kikapcsolva stb. Eredeti verzióm van... -
ha kijön egyszer valami anti-cheat és repkednek a godlike emberkék majd jönnek hogy "hogy lehet ez? miért? jaa biztos csak az ilyen meg olyan mod miatt" ugyanez volt a SoF2-nél is amikor frissítették a punkbustert. Azt szeretném hozzá tenni CS:S-ben még elég láma vagyok de SoF2-t nyomtam 1.5 évig és énis sok olyat csináltam amire fél évvel előtte megesküdtem volna hogy csalás. Nem minden az ami annak látszik és akik itt vannak tegyék meg azt a saját érdekükben is hogy mielőtt valakit lesavaznak legalább nézze meg spectatorból pár körön át. Mást sem látok csak egymás anyázását, csalózását magyar publikokon. Ma Dust2-n CT-ként egyből beszaladtam a középső ajtón jobbra utánna fel a lépcső tetején lelőttem 3 tagot erre kibannoltak hogy speedhack-elek. No comment. No csak ennyit akartam. -
ppTraktor #12458 jóvan :P -
Gio #12457 tehenkem te csak fokuszalj!:P -
Gio #12456 Sztem meg te gondolkozzal el okostibi.... en szted miert megyek publikolni? ugyanugy mint te jatszani, "kikapcsolodni", funolni, haverokkal okorkodni. Innentol irhatsz barmit.... miez a fassag, hogy menjek olyan helyre hebehebehebeee... igen is szoktam menni, azert vannak a kulonbozo versenyek meg ligak. Szoval mondhatsz barmit, de egyszerubb bemagyarazni magadnak, hogy ezek az emberek csalnak mi? Arrol en nem tehetek, hogy milyen a publik szintje. Masik, igen sokszor alnevezek, de megvannak az okai, DE ha az admin keri, atirom szo nelkul. -
Ha FoP-os 100% hogy nem cheater ha pedig nem az akkor csak sajnálni tom szegény gyereket.... :DDDDD -
Ben C #12454 nem hinném hogy egy ex-fopos csalna , ha igaz amit mond.. azért egy olyan szinten már kicsit gáz lenne :C -
Csak mert valszeg nem profi hanem egy büdös csaló :)