73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
huhh-- ha elmondod pontosan a file nevét feldobom tárhelyre..de így foggalmam sincs, hogy mi lehet az
-
Figy az alap lépéshangokat nem tudnád elkuldeni? Véletlen letöröltem! -
naja....kés skin az jó, spray hangja nem tetszik, de a többi skin isszonyat ronda illetve a hangokon hánytam el magam... -
Kérjé tőlünk pocsánatot 

-
Ja énis a próbálta, a skinek szarok minden szar kivéve a kés skin meg a spray-t fujós hang eg a HUD a jó -
SGYEMSZTSZ #12533 jaja Fusion Pack nalam is megfordult de télleg ocsmány -
a sok csíterezés sem jó illetve a warez sem...e kettő közti átmenet kéne... Fusion Pack-et kipróbáltam és mentem is a WC-re... isszonyat nagy ratyi, talicska fos...én maradok a jó öreg original skinnél
-
egyetértek -
nahh ez aztán jó téma....nem cseszed szét a topikot mi a warezzal...
-
SGYEMSZTSZ #12529 NA MOST MAR KURVA UNALMAS EZ AMIT CSINALTOK MINDENKI BASZTATJA A MASIKAT ECSESZITEK A FORUMOT
Na de nemezért írok ITT EGY LEHETSÉGES VERZIOJA ANNAK HOGY IZZICCSUK BE A CSST
Ezek kellenek hozzá
- Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO or emp-css files [14mb] (.r00-.r31 + .rar)
- Counter_Strike_Source_UPDATES_5_EMPORiO ( .rar , .r00-.r05 )
- Counter_Strike_Source_UPDATES_6_EMPORiO ( .rar , .r00-.r01 )
- Counter_Strike_Source_UPDATES_7_EMPORiO ( .rar , .r00-.r02 )
- [ Half.Life.2.UPDATE.1-PROViSiON ( Update 8 ) ] ( .rar, r00-.r11 )
- [ Half.Life.2.UPDATE.1.CRACKFIX-PROViSiON ]
or Counter_Strike_Source_UPDATES_8_EMPORiO
- Counter_Strike_Source_UPDATES_9_EMPORiO ( .rar , .r00-.r03 )
- steam installer ( for your account )
-
>ha bejön 30/10 es frag vagy ilyesmi
30/10-re már csítereznek? Na az már tényleg szélsőséges egy cseppet... -
ppTraktor #12527 >>Valószínűleg ha nem álnéven nyomnátok ugye
>>De úgyis agyon vagytok szponzorálva
IQ huszár... de osszad még az észt, és emlékezz arra mit írtál... -
ppTraktor #12526 a jelek szerint neked van diszlexiád... -
Borg #12525 Ezt most komolyan válasznak szántad az én hozzászólásomra?
Ez is, meg az előző hsz-ed is nem más, mint félremagyarázás. Olvasd el, értelmezd, aztán arra reagálj amit irtam. / már ha egyátalán nekem szántad ezt a választ, és nem csak félrement / -
szar a neted.ujratelepítés egész gép.driver frissítés -
Gambini #12523 valaki HELP! mér fagyok ki minden serverröl 10perc után? -
nekem is elég nevemből :)
mindig ha bejön 30/10 es frag vagy ilyesmi rögtön jön hogy akarsz e klant erre vki: ez az a köcsög csíter gyerek.átírom a nevem megint 30/10 kell klan jön a kérdés és csak késöbb jönnek rá hogy ki vok :D -
ppTraktor #12520 Ugyan úgy csak szórakozni járok fel, kikapcsolódás szinten, és nem fogok azért 5 órát keresgélni egy külfödi szervert ahol van olyan jó pint, mint itthon MOn... ne mond már nekem hova menjek, és mit csináljak szórakozás képpen... kb. az összes magyar szerveren ez a szinvonal még szórszban. Majd mikor elkezdenek átjönni 1.6ból az átlag playerek akkor ugrik csak a szinvonal, addig viszont ez van... -
ppTraktor #12519 Beszélj már még az álnevezésről, meg a szponzórról? te tudod mikor voltunk mi még a fopban? hee? 2 éve... és akkor is milyen gameban?? hee ut2k3... na én még az xDkban is toltam ut2k3at... nah bumm... k1stehen néven... most ha ezen jatszom akkor is ugyan ugy csiterezzel, mert soha nem is hallottál róla... de azért okoskodjál. Nekem is csak fun nem véletlenül tettem bele a nevembe a nem kell klán-t, mert elég idegesítő mindig mondogatni, hogy nem nem akarok klánt... -
Borg, te milyen néven játszol? -
Gambini #12517 peace!
mért van az, hogy kifagyok a serverekről 10-15perc game után???? -
Borg #12511 Ez azért elég gyenge kifogás volt az álnevezésre :)
Figy, én sem fogok leállni a Hondával egy dízel őskövület mellé, és arra gizdulni, hogy 10 méteren 3 autót verek rá.
Akiket te pronak nevezel, valljuk be, erre gizdulnak, hogy két meccs között szórakozásból publikon lehentelik az egész csapatot, utána meg mikor lecsiterezi őket valaki, akkor jönnek a felsőbbrendű dumájukkal. Hát magukra vessenek.
Btw, tegnap pont aztecen egy másik pl a fakapun át lelőtt awpvel. De mégsem jutott eszembe egy pillanatra sem, hogy lecsíterezzem, mert csak mákja volt a srácnak. De amikor bejön, és és a második körében már 20/0-val egymaga henteli le egy-egy lövésekkel az egész ellenséges csapatot, akkor ne várja hogy ne pipuljon be rá a társaság.
Miután elárulta hogy egy neves klán tagja ugye, akik elvileg profik, nem fogom kétségbevonni a tudását (bár vannak fenntartásaim akkoris ezzel az überpro szinttel kapcsolatban), de amilyen komplexussal állnak a dologhoz, azt már kezeltetni kellene. Ahogy mondod... kockabetegség.
-
Nnnna, hát ezt most megint nem értetted... Pedig egyszerűbben nem tudom már mondani... Na mindegy, nembaj. Azért körülírom:
Én nem mondtam KONKRÉTAN senkire, hogy csaló, én teljes általánosságban fogalmaztam meg a 20/0-s statot produkáló emberekről a véleményemet.
[dont need clan] viktor-ral már játszottam, ahogy emléxek, elég sok frag-je volt mindig, de nem mondom, hogy csíter, mert NEM VAGYOK BENNE BIZTOS. Gio-ról meg még életemben nem hallottam, de valamiért mocskosul nagy a pofája - ez egyértelmű, láthatja itt mindenki - , DE RÁ SEM MONDTAM, HOGY CSÍTER!
>azt ne mond már hogy annyira vérprofi hogy mindenkit egyedül öl le.
Nem mondtam, miután nem beszéltem senkiről konkrétan, mert mint ahogy egyszer már írtam, általánosságban fogalmaztam.
>Többségében attól profi egy játékos mert a team amiben játszik,
>... De ehhez társ kell.
Na pont erről van szó! Az olyan emberekről, akik bemennek publikra, és egyedül lőnek szarrá mindenkit, mit sem törődve a csapatjátékkal.
>4 kör után 40 emberrel a hátad mögött...
Ühüm ... hát igen, egy olyan játékban, ahol jó esetben vannak tízen egy csapatban, egy ilyen stat nem is gyanús egyáltalán! Dehogy! Áhh! Ugyan!
Na mindegy, kezd a téma fárasztó lenni... -
A másik rész elkezd lecsalózni, mert nem tudja megemészteni, hogy őt is le lehet lőni... -
Azért elég sok makker lövés is van, amin én is pislogok néha, persze saját lövésre gondolok,de akár máséra is (kiv néhány esetet..). A normilásabbja tudja, hogy mák volt, a másik rész... -
Tegnap véletlenül kiosztottam pár igen szép fejest, persze jellemzően magyar módra egyből elkezdték írkálni, hogy peeersze, meg ugyanmá' a szokásos szarságokat.
Egypár gémer rosszul van, ha egy noob megöli...
Azt persze nem kérdezik meg önmaguktól, amikor ketten-hárman lőjük, és persze, hogy leszed mindenkit kapásfejessel.
Kezd elegem lenni ettől az egész szarságtól, és unom, hogy játék közben az anyázás megy. -
Vazz azt ne mond már hogy annyira vérprofi hogy mindenkit egyedül öl le. Többségében attól profi egy játékos mert a team amiben játszik, megfelelő társakkal és taktikával halomra őlik az ellent. De ehhez társ kell. A public meg nem arról híres hogy társak vannak rajta.
büdös csaló mind maradjunk a véleményeteknél :) -
>Borg te szeretsz úgy játszani hogy közben mindenki téged kérdezget?
Na elmondom mégegyszer, mert úgy látom, van aki még most sem érti: nem csak az a köcsögség, ha valaki csítel, hanem az is ugyanolyan szánalmas, ha valaki vérprofi létére bemegy publikra hobbijátékosokat gyalázni! Nem olyan bonyolult ez! Szerintem...
Amúgy meg mi a túrót lehet kérdezgetni meccs közben egy pro-tól? Nekem eszembe nem jutna játék közben b*szogatni valakit. Max kiállnék spectatorba, és figyelném ahogy játszik, hátha tanulok tőle valamit. -
misaab@a #12504 Szerintem meg mindenki gondoljon azt amit akar :))
Torrente
`le Kula -
Borg te szeretsz úgy játszani hogy közben mindenki téged kérdezget? Mert ha írogatsz akkor nem játszol, ha játszol akkor meg lebunkóznak mert nemválaszolsz. Ennyit az álnevezésről. Arról meg annyit hogy hová jár az ember, hogy nincs kiírva eggyik szerverre sem hogy itt csak 20/2-es átlagú játékosok játszanak. Ha meg csakazért jár oda mert ott leírthat mindenkit akkor az már lehet egy kicsit beteges de hát a CS. néha már a kockabetegség jeleit idézi eggyeseknél.
Valahol igazad van, de azért nem ilyen kerek az a dolog.
A magyar játékos mentalitás sajnos nállunk még nem igazán kifejlett. 4 kör után 40 emberrel a hátad mögött egy hétig csitert üvöltenek rád. A felkelő nap országaiban TV-show-okat tolnak arról hogy milyen gámákat játszanak. Ott nemordibálnak minden 2. percben hogy csiter, meg pro, a lámák ellen. -
BomBa #12502 De valaki erősítsen már meg.
-
BomBa #12501 Anti-steam source server #1, ja látom, csak ki van fagyva. Akkor aki netről szedte a game-t (mármint nem eredeti) az csak ilyen szerverekre mehet fel? Akkor én elég jól jártam.
-
nem, régi kupon de azt írja invalid nem azt hogy használt. mrgbízható helyről van -
Na most néztem előszőr hogy milyen fps-en megy a css.És azt tapaszaltam hogy nagyon jó grafikán(high) megy úgy 100-on.DE azon a pályákon ahól víz van ott ha csak egy picit ránézek a vízre máris leesik 40re nem lehet valami konzol parancsal konkrétan csak a vizet lerontani mert a hullámzása és a tükröződése elég felesleges ha megzabál 60fps-t.Előre is köszi.
Meg a vásárlási idő meghosszabításáról szóló parancsot lökjön már valaki .Vagy valami war konfigot kell beüzemelni.Ti T.errorosok biztos tudjátok. -
Na van egy antisteam nevezetű server és csak azon ugy tudom.Nem tehát a magyarokon hanem csak azon. -
BomBa #12497 HÉj az én hozzászólásom is ott van!!!
-
Borg #12496 Frissen kapartad le a kupont? Mert ha már valaki regisztrálta... -
Valaki tudna esetleg seíteni abban hogy regelni akarok egy ati kuponos CD-keyt és azt írja invalid. Valaki találkozott ilyennel? -
Borg #12494 Mucika, előbb tanulj meg olvasni, aztán ereszd lejjebb a hangod. Miután lelepleztétek magatokat, tudtommal egy büdös szóval nem állítottam hogy csíterek vagytok. Ugye.
Másrészt ez nem változtat azon a tényen, hogy magatok hibájából baszkodnak ki benneteket a szerverekről, sőt, magatok hibájából csítereznek le. Valószínűleg ha nem álnéven nyomnátok ugye, akkor senki nem gondolna arra hogy csaltok. Ráadásul ha nem esélytelen emberek ellen élnétek ki a felsőbbrendűségi komplexusaitokat, akkor ideges sem lenne rátok senki. Ennyit erről.
Jobb ha belátod, hogy azzal hogy ilyen public szerverre mentek csak mások játékélményét teszitek tönkre. Te is tudod jól, hogy szinte esélytelenek mások ellened, akkor ne csodálkozz a következményeken.
Persze, nincs jogom ahhoz publicból eltiltsalak benneteket, nem is szándékom. De úgyis agyon vagytok szponzorálva, hát csináljatok egy saját public szervert, amin legalább a betérő ember ELŐRE TUDJA, hogy olyanok ellen megy JÁTSZANI, akik ellen nincs esélye. -
BomBa #12493 Gyerekek, tuti én maradtam le, de az ilyen netes verziókkal (Emporio stb.) akkor végülis nem lehet bárhol játszani csak ilyen 'anti-steam' szervereken (tehát a magyarokon
)?? Nekem tök8 mert eredetim van
csak érdekelne.