73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • R0sc0
    sry
    de ezt se tudom egyszruen beirom a konzolba ezeket a szamokat vagy hogy?
    thx
  • ppTraktor
    25000
    101
    101
  • R0sc0
    Az Ön pillanatnyi sávszélessége:

1079.1 Kbps

132.2 Kbytes/sec

ilyen nethez milyen rate k jönnek?
    fogalam nincs pls help
  • ppTraktor
    ááá ne hidd, csak röhögök rajtad :)
  • Ben C
    hát ha ennyit irok én is belekavarodhatok 8) egyébként nem mondtam ellent önmagamnk szerintem. Ha valakiről azt hiszem hogy csiter, akkor biztos nem adja be nekem egy mondattal hogy Ő csak profi. Mert ugye FoPban nem CSzett...

2. Ha valaki profi és bemegy egy szerverre, ne kelljen már mindig elmondani: Bocs hogy mindenkit lelövök, profi vagyok!
  • Borg
    Én speciel akkor sem szóltam rá egy rossz szót se, amikor pofátlanul csak visszaugatott az adminnak, hogy milyen láma csicska hogy kételkedik a játékában... mert ugye igy viselkedik egy pro gamer, meg sem próbálta tisztázni.
    Egyedül itt mertem egy kérdést elereszteni, hogy az adott admin erre vajon miértnem baszta ki egyből. Mivel ugye akkor még senki sem tudta, hogy van profi háttere, és nem csíter.

Amúgy:
    "engem biztos nem győzött volna meg hogy nem csiter.."
    "egy profi ugyanugy bemehet egy publik szerverre, és nincs szüksége magyarázkodni a képességei miatt"
    Nem érzed úgy, hogy önmagadnak mondtál ellent?:D
  • Ben C
    :DD

az MSN logom egy része (a CSS topigban zajló vitákról van szó):

"βξЙС™ - What goes up most come down... üzenete:
    egyébként aszmondod nekem NEM CHEATER!
    βξЙС™ - What goes up most come down... üzenete:
    bazmeg végig őt védem
    Sphere | Halálosztó™ üzenete:
    IGEN
    βξЙС™ - What goes up most come down... üzenete:
    és te egy mondattal kifejezed mennyire nem birod követni amit mondok :D
    Jah,
    k
    "

:)
  • Ben C
    megmondanád victornak hogy legyen elérhető ICQn?
  • Borg
    Ki mondta hogy csíter? Te nagyon leragadtál valahol, de ha nem vetted volna észre, az utóbbi egy oldalon ez CSAK a te hozzászólásaidban hangzott el :D
  • Ben C
    ugy is mondhatod hogy egy FoPos testvére de ez semmit nem jelent btw.
    Borg, most ha azt mondta volna amikor lecsiterezik: "Bocs, de én profi vagyok.. ut2004eztem ám a FoPban!" engem biztos nem győzött volna meg hogy nem csiter.. de hagyjuk ezt a témmát, sztem egy profi ugyanugy bemehet egy publik szerverre, és nincs szüksége magyarázkodni a képességei miatt
  • H4lÁl0SZTÓ #12569
    Hidjetek róla akkor azt amit akartok, akkorse cheater
  • Borg
    Hihetetlen vagy bakker :) Itt hülyitesz engem az ökörségeiddel, mingyá kapsz 4-5 pontot... :P

Egyébként tőlem a testvére a mekdonelcben is dolgozhat, semmi köze attól még a saját cselekedeteihez... szal ez nemtom hogy jön a témához.

Hányadikban is tanitják az "öccse" helyesírását?:)
  • H4lÁl0SZTÓ #12567
    Nah jó megyek játszani V1ctorral
  • Borg
    MIVAN?
  • H4lÁl0SZTÓ #12564
    Elolvastad az elobbi hozzászólás utolsó mondatát ami már nincs ott?
  • Borg
    Álnévnek hivjuk vagy sem, mind1. De amikor az adminok szólongatták, meg mások csíterezték, akkor talán nem csak visszavigyorogni kellett volna, meg lenézni mindenkit a hatalmas arcával, hanem elmondani hogy profi háttere van a dolgoknak. Ennyi. És akkor senki sem gyanusitgatja tovább.
    De ehhez ugye túlzottan felsőbbrendű faj a pro gamer.
  • Hixer
    hopp volna 1 problem... van 1 war szerver aminek rcon passwordjét egy klántag átállította és nem tuggyuk elérni :D hol lehetne megszerezni, vagy esetleg.. meg változtatnI?? ha ez megvan akkor a másik problem...
    Egy klántag tudott pár jelszót ami lehetne az rcon, de egyik se volt az, viszont 5 próba után bannolta a szerver :DD ha megvan a password hogyan lehet leszedni a banlistáról???? előre is kössz :D
  • H4lÁl0SZTÓ #12561
    Pl.: Tudod ki az ő ötse? NEM. Innentől lelehet állni. Nem cheater és kész!
  • Borg
    Mi a fasznak ködösitesz? Már kezd idegesíteni hogy kerek mondatot nem birsz leirni. Bökd már ki mi a faszra célozgatsz, nemtom mit akarsz elérni ezzel.
  • Ben C
    Ő nem álnevezik mint mondta, nem játszott a FoPban CS-t, ezért most az sztem nem álnevezés hogy nem k1stehen hanem v1ctor :)

a másik meg az hogy nem a gyenge kategóriába állt be, hanem egy Publikus szerverre ahova erősek gyengék fiuk lányok bárkik jöhetnek.

de ezen sztem felesleges vitatkozni ^.^
  • H4lÁl0SZTÓ #12558
    Bevoltál rúgva vagy mi? Amúgy úgyis viselkedtél (SRY)
  • Borg
    Még mindig nem értem mire gondoltál...
  • H4lÁl0SZTÓ #12556
    Volt, majd lerendezzuk egy warral :D
  • H4lÁl0SZTÓ #12555
    Nemértem az elobb még nemvolt ott sry, már rossz a látásom
  • Sil3nt
    ok, sry, de én nem találok magamnál ilyet...amúgy hamég emléxel sry az irc csatiért...asszem ott volt valami nézeteltérésünk (montypyton)
  • Borg
    Mivan? Ne homályosíts már.
    1 hete nem töröltem innen semmit.
  • Borg
    Itt arról volt szó, hogy álnéven publicra ugye.
    Ha én elmegyek gyorsulási versenyre egy 5 literes v8-assal, és beállok az 1.5 alatti kategóriába egy 1.3GLX matricával a hátamon, akkor ott csalok, vagy nem?;) Sarkítás, de ez szemlélteti a helyzetet.
  • H4lÁl0SZTÓ #12551
    Akkor törlöm és az alap lép életbe
  • Sil3nt
    sry, de ilyen nekem nincs, biztos hogy nincs
  • H4lÁl0SZTÓ #12549
    Azokra amiket töröltél
  • Ben C
    Attól mert Ő profi mostantól csak warozhat/mixwarozhat? Mi van ha Ő is mint minden más CS játékos publikolni akar? Az autóversenyhez ezt hülyeség hasonlítgatni mert ott nem publik szerverre mész be ahol mindenki ennyire különböző kocsival van...
  • Borg
    Nemtom mire gondolsz.
  • H4lÁl0SZTÓ #12546
    Lentebb :)
  • Borg
    Mit is mondogattam?
  • Sil3nt
    ok feltöltöm és privibe megy a cím
  • H4lÁl0SZTÓ #12543
    :DDDD Kusse
  • H4lÁl0SZTÓ #12542
    Megjegyzem amit Giorol mondogattál az csúnya volt, képben vagy 1.6 szempontjából?
  • Ben C
    "Sphere No. 1 Hungarian CSS Clan" wehehe
  • H4lÁl0SZTÓ #12540
    Ezt az egész mappát: C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\felhasznaloneved\counter-strike source\cstrike\sound\player\footsteps
  • Borg
    Ez már nem a csíterezésről szól. De mind1, hagyjuk.
    Értelmeset reagálni egyik se tudott még akiről szó volt, most is biztos egymásnak panaszkodnak a gonosz public világról, meg hogy milyen szar sorsuk van, amikor álnéven lehentelve egy egész szervernyi embert, azok hurrognak rájuk...