73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
BomBa #12619 Hát télleg nemtudom. De te mennyi időt saccolsz? Vagy soha nem veszi át a szerepet? -
Probald ki, de ott sokkal tobb az atlag "pro" gamer.
Szal ha birod a fejeseket csak nyugodtan.:) -
BomBa #12617 Szerintetek érdemes még elkezdeni CS 1.6-ozni? Vagy ez teljesen átfogja venni a szerepet minimum 1 éven belül? Mert ha ilyen 2-3 év a sacc akkor kipróbálom az 1.6-t.
-
thanx
-
de, mert 1.6ban marha messziről megmondom ki hol fut itt meg nem hallani, meg ez a csoszogó hang is marha élethű, bár a fene tudja lehet ma már a terroroknál a papucs a menő. -
ÁÁ, nincs szerkesztés gombom: Ilyen netnek? -
Egy ilyen netnek mit rátázzak CS:S-ben. Régebben 40-60 közt mozgott a pingem, de napok óta (közben rápakoltam mindenféle updatet, mert tört verzió, lehet hogy amiatt, nem tudom, de 1szem tört szerverünkön másnak nem nőtt a pingja ettől...) 100-115, ha baszogatom a rárákat lemegy 80 köré és visszamászik. Az is érdekes hogy 101/101-es vmd/updaterárákkal is ugyanúgy 100 a ping mint 10/20-assakkal. Piszkáltam már a cl_upspeed-et és a rate valamint lc_rate beállítást is, de mint már említettem ha belepiszkálok (akár fe, akár lefele) lemegy 75-80-ra és visszamászik 110-re. Kicsit zavaró. Vegyek nagyobb netet a CS-nek 384/128K kábelnet helyett? Férgem, vírusom nincs... -
Amiert hatbalonek, nem csak a sound tehet.:) -
Kuldve -
Hát ez óriási, 2m -ről nem hallom meg a lépéseket és állnadóan hátbalőnek, ez undorító, asszem maradok 1.6nál, mert ez így tiszta kvék, bunny is van tunkolás ezerrel épp csak a rakétavető hiányzik. -
megköszönném legalább nem kell annyit szenvedjek vele
[email protected]
thx promi -
At ugyeskeded, +atnevezed ertelem szeruen.
Ha kell mailba is atkuldhetem az enyemet, mert nem nagy. -
honnan lehetne az 1.6-os hangokat megszerezni?
vagy csak fogom és 1.6-bol átügyesekedem sourcera? -

hát ja.. van még a valvés srácoknak mit csiszolni a gémen... -
Borg #12605 Apropó custom hangok. Olyan hangpack is létezik, ami olyan hangot ad a fegyvereknek, hogy tényleg annyi lövést hallok ahányat lead?:D
Viccesen hangzik, de engem egy csomó sorozatlövő fegyvernél idegesít, hogy a leadott hang nem tükrözi a kilőtt golyók számát. -
Ne kinlodj vele.
En mar kicsereltem oket az 1.6 -bol hangos lepeshangokra stb., de a source lehalkitja, szal csak 1 nagyon picit lett hangosabb. -
Borg #12603 Nézd, ez meg ugyanolyan, mint ahogy én adtam már 1 (egy) damaget M3-as shotgunból közvetlen közelről :D Na ezt csinálja utánam valaki...
-
nemarrolvanszó én is öltem már vele nem is egyszer de azok mind fejesek voltak...
nah mind1 ha te mondod ugy van csak egy picit fura volt scoutbol 270 damaget kapni ugy hogy nem is fejes volt...
amugy meg zsir stuki

-
Takezó #12601 Egyetértek! :) Scout powa ;) -
Borg #12600 Tegnapelőtt én is lelőttem kétszer, de ezt már tisztáztuk, hogy nem az :)
Egyébként scoutból nem meglepő a 270 damage. Én pl jobban bánok vele mint az awpvel, ezzel is simán lehet 1 lövéssel gyilkolni. -
lol--voltam multkor olyan serveren, ami lehet hogy nem nagy szám, de nekem új volt, hogy szinte minden hangot kicseréltek az ut-ra...killnig death..ultra death...stb..mondogatta a csávó..isszonyat fun volt... -
dübörgő léptek :DDD
amugymeg érdekes játék ez a source ---> tegnap kaptam egy lövést scoutbol és 270 damage...
amugy meg teli van makker lövésekkel a játék amikor meg télleg az ellenre célzok akkor nem sebez...
más: v1ctor nem csiter (megbizhato embertöl tudom) és már nekem is sikerült lelöni
-
Na tessék! A világító skin után most jönnek a "dübörgő léptek"... :) -
hogyan lehet a lépéshangokat kicserélni, mert marháran mem lehet hallani hogy ki merről jön. -
esetleg nemlehet olyat mint CoD ba(?):amikor felmész a szerverre játszasz kb 10percet vagy annyit se és leellenőrzi hogy milyen exe-k futnak a gépeden és amin tudja hogy cheat rögtön bannol(mondjuk csak külföldi szervereken volt codba is) -
JAJA, egy másik dolog még gyógyír lehet hogy kitiltani a chat-et a publicból. Mert akkor nemtudsz irogatni, meg csalózni. De a legjobb az ha jó pinges szerver van jól van karbantartva és le vannak tíltva a hülye nempublic dolgok. Mindenki csak regisztrálva játszhat és akkor nincs az hogy ki a fax lőtt le. Persze a nap 12 órájában adminokkal, meg az új VAC-al, már ha ér ez valamit. -
Borg #12593 Egyetértek.
Egyébként most volt obinet szerveren, ezen nem játszottam már hónapok óta. És előjött megint az a bug, hogy az első kattintásra nem akar lőni a fegyver, csak beakad. Eddig ezt se a terror, se az sgc szerveren nem tapasztaltam, de meglehetősen idegesítő. -
Srácok, ezt a csíter vs. progamer témát le lehetne zárni? Biz'isten már hiányzik a wareztéma ...
Borg, szerintem meg se próbálj további hasonlatokat faragni, úgy látom, így is vannak olyanok, akik nem bírják felfogni a probléma mibenlétét.
Azt továbbra sem helyeslem, hogy a profi háttérrel rendelkezők szórakozásból publikon alázzák az átlagnépet, de ez csak egy vélemény. Akkor már inkább tudjam, hogy egy profi kente szét az agyam a falon, és nem világító skinje van, vagy WallHack-je.
Na szerintem ezt a témát most zárjuk le, várjuk epekedve az anti-cheat-et, és legyen ez a végszó:
DIEEEEEEE MOTHAFUCKA CHEATERS!!!
Akinek nem inge, ne vegye magára... -
ppTraktor #12591 öööö nem tom:)) -
Takezó #12590 hmm, akkor mi az alap? -
ppTraktor #12589 nagyon nem :))
LANos ratek, de ekkora NETnél már bőven jó a szerverek 95%án... -
Takezó #12588 ezek az alapratek, nem? :P -
ppTraktor #12587 igen
és írd be mellé a cl_smooth 0 is -
thx -
thx
és akkor automatikus beallitja? -