73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • BomBa
    Azt hol lehet megtalálni?
  • BomBa
    Hogyan lehet lejátszani a *.dem fájlokat? A steam.hu -n van egy csítervideó és .dem kiterjesztésű, ha ráklikkelek valami hibát ír ki, amúgy HL2 ikonja van.
    Hogyan lehet CS:S-ben demót (videót) venni?
  • H4lÁl0SZTÓ #12657
    CB-n két hete kinn van :P
  • Guer
    na megtaláltam mi lessz az uj map
    jo kis hl2 feelingje van:
    cs_compound

képek
  • Guer
    jaja tényleg megcsinálhatnák frankora...
    mondjuk a valve akkor olyan is lenne...
    mondjuk a követekző alkotásuk sajna nem az inferno lessz (már nem emléxem a map nevére) de addig csak elvegetálunk azon a félhomályos vacakon
  • Shep
    Hát ez hihetetlen, aztecon syinte csak a hülye ciripelést hallom, a lépéseket már 2m ről sem tényleg nem lehet ezzel kezdeni vmit, mert így tiszta lámahent az egész.
  • Sil3nt
    én is láttam pár 1.6 fejest amibe nem haét bele a csávesz hanem 3 lövésre...tehát ne jöjjön senki hogy milyen pontos az 1.6---persze a source van mit faragni nem azt mondom
  • SGYEMSZTSZ
    Jol van asszem megoldodott fennvolt XFire uninstal es mar megyis a kicsike boccs a OFFert
  • Ben C
    én eddig csak egy ködös félhomályos vacakot láttam, annál jobban is meglehetne valósítani azt a fantasztikus mapot..
  • Ben C
    már van inferno? .o)))
  • SGYEMSZTSZ
    Hát behalok legyalulom a steamot mindennel eggyütt . Mert még mindig nem volt képes letölteni a kibaszott SDK-t . Tenném fel ujra ápdételi magát konnektelne az accomhoz es kiitr egy iet

Could not connect to Steam network.
    This could be due to a problem with your internet connection or with the steam network. Please visit......

a szar is elhült bennem mi a gond ellenöriztem tözfalat mindent
    Ha valakinek van ötlete dobjon meg valami tanáccsal THX
  • k9duli
    Komolyan mondom a nightvisiont rendszeresítenem kéne az aztékon mert a sötét miatt állandó jellegel szopok.Meg ahol nincs sötét csak páradús levegő ott meg a ct-k zöld bundája olvad bele a zöldbe.
    Kezdem nem szeretni a sötét pályákat kivéve az infernót az akkoris kurvajó.
  • k9duli
    Ja hát sourcéban is találkoztam ilyennel mert mindakettőnek ugyanaz a felépítése.De ezt csak azért mondtam az 1.6ról mert unom hogy némelyik ember azzal jön mindig.
  • juhi01
    írtam be az rcont nemvoltjó próbálgattam és egyszercsak kibannolt...
    kicsitvagyokmérgescsak
  • janos666 #12645
    Miért bannolt?
  • juhi01
    haljátok tudnátoksegíteni???
    kibannolt a saját szerverünk és nembirokrá fellépni!micsináljak?szerverrestart???
  • neozed
    OK, de előtte feltétlenül szavazzuk meg, hogy szavazzunk-e
  • Phoenix007
    >más: v1ctor nem csiter (megbizhato embertöl tudom)

Én meg tegnap láttam, hogy ő játszik, és beálltam spect-be konkrétan figyelni, ahogy játszik. Én is azt mondom, hogy nem csíter. Indíthatnánk erről is egy szavazást!
  • R0sc0
    nekem is ugyanez volt!!!
    csak Source-ba
    2szer löttem fejbe scoutal, a sracot de semmit.
    aztán nyakba ment a 3, és akkor megnyekkent..
    de azt hittem eldobom az agyam.
    ugyan az vér meg meg minden miutan meghalt, megneztem mogotte a falat és meg a golyonyomok is ott voltak...
  • k9duli
    Na heló
    Ma a suliba nézem ahogy nyomják az 1.6 cs-t.És egy olyan dolgot láttam hogy majdnem leesett az állam.
    A srác scouttal nyomult és meglátott egy kempert.Szépen nyugottan becélozta fejre és lőtt de semmi.Na megtette mégegyszer és megint semmi vér,találat.Hát mondom fasza,mondomneki lőj a testére(ja jelzem semmi lag a másik játékos forgolódott,és a lövéseket gugólva adta.).Az első test lövés és semmi majd a 2.-nál meghalt.
    Na ez szép és ezekután senki ne mondja nekem hogy az 1.6 hitboxa tökéletesebb.
    Amúgy cs lefogja váltani a css ezt én is megerősítem mert abban lesz a pénz.De nem csak azért mert pénz, hanem mert jobb.
  • BomBa
    Hát nekem ott nem vot, de most megnézem még1szer a biztonság kedvéért.
  • Zetorg
    ESC
  • BomBa
    "C:\Program Files\Valve\Steam\Steam.exe" -applaunch 240 -console

Be van írva a -console, a consol elő is jön de nem mikor játszok hanem csak mikor a játék ikonjára klikkelek és a menü bejön, akkor jobb oldalt ott van. De játék közben hogyan lehet előhozni?
  • BomBa
    *.dem fájlokat hogyan lehet lejátszani?
  • janos666 #12635
    Akkor én sem paranoiából hittem néha hogy vagy az egerem baszódik elfelé vagy a CS:s-ben van hiba. Nekem az antisteam szerveren is csinálta már vagy 2X
  • Sil3nt
    hihhetetlen mivé lett a világ...10/1 -es frag-nél már azt írják hgy jó a csítem áhh le is léptem onnan
  • M@TriX
    én máshol is, de akkor lehet más miatt, de volt olyan nekem amikor még nem volt read only, hogy felmenntem egy magyar szerverre ott midnenok, majd egy másikra és rohantam nyomtam a lövés gombot és semmi kimegyek. megnézem a cfg-t, a firenál nem volt semmi :)
    szóval nálam azóta readonly...
    mostanában én sehol nem találkoztam ezzel a hibával, pedig az obira is járok...
  • Borg
    Nekem is read only a cfg.

Ez nem ebből adódik. Szerintem ez valami szerverhiba, mert eddig csak az Obineten találkoztam vele.
  • H4lÁl0SZTÓ #12631
    Nemazért, de ez lehetséges?
  • M@TriX
    mióta a config fileomat read onlyra tettem nem találkoztam ezzel a "hibával"....
  • TJHooker
    Akkor ez a nem lő a fegyverem próbléma nem az én gépemben/egeremben rejlik? K idegesítő amikor emiatt hal el az ember..
  • H4lÁl0SZTÓ #12628
    talán ez
  • BomBa
    Amúgy nincs valami olyan weboldal ami csak a HL2-vel és kiegészítőivel (CS:S és a deathmach) foglalkozik? És magyar?
  • dop3
    Ha megengedtekegy kis reklamot, akkor ezuton ertesitem az igen tisztelt CSS scene-t, hogy a |T.eRRoR| klan weboldal elkoltozott a http://totalerror.dox.hucimre.
  • H4lÁl0SZTÓ #12625
    5-6hónap(!)
  • Shep
    Attól függ, hogy most a versenyket nézzük, vagy az átlag játékost, mert pl még mindíg rengetegen játszák az 1.5öt mégtöbben 1.6ot és egy jópáran a szorszt is, én pl mind a 3at, hol ez hol az.
  • BomBa
    Kösz hogy válaszoltatok!
  • BomBa
    Akkor asszem maradok a CS.S-nél és szépen megvárom mire mindenki ezt használja.
    Csak vaalmi cheatszűrő kéne már!!
  • Borg
    Szerintem nem kell annak annyi idő.
  • Sil3nt
    midnenféle képp átfogja vanni, csak idő kérdése...de passz , hogy 1-2 év...