73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • bodesz
    1 jól irányzott lövés m4 ből a fejre vagy 3 és meghal.nem szab lőni mint a hülye mert semmit se érsz vele(össze vissza lő a fegyver)
  • Jürgen
    Tides-on jártam úgy, hogy 2 ellen mögé kerültem, akik guggolva lőttek 1 csapattársamat. Előre örültem a 2 fragnek, mögéjük álltam, majd elkezdtem nyomni beléjük a teljes tárat M4-ből.Kifogyott a tár (!) majd az egyik megfordult és egy lövéssel leterített...
    Ez a játék ilyen, akármit csináltam. Hiába írtam egy olyan konfigot, hogy változtatni tudom a rate-t, semmi eredménye
  • Borg
    Na akkor viszont nem értem, hogy 101/101/25k-val mért esnek meg velem ilyen dolgok. És azt is érdekesnek tartom, hogy ahány szerver annyi féle fokozata van a "szívásnak".

Pl SGC-n egész enyhe, ott jól szoktam játszani. Terroron kicsit súlyosabb, rengetegszer van olyan, hogy hiába lövöm nem találom el még közvetlen közelről sem a konzol szerint. Aztán ott az Obinet, ahol még be is akadgat a fegyver az első lövésekkor...

Egyébként a probléma leírása valahogy így fest.
    1. Kilépek a sarkon, meglátom az ellenséget. (tfh 5m-re van tőlem, nemnagyon lehet elvéteni a célt)
    2. Ráteszem a célkeresztet, és lövök.
    3. A hang és a tárkijelző alapján 10-15 lövedéket belenyomtam pl AK-ból.
    4. Ekkor hallok EGY, vagy max két lövést az ő részéről is, és azonnal meghalok.
    5. Konzolba benéz, én kaptam 200 damage in 4 hits, és adtam 16 damage in 1 hit :D
    6. Anyázás, hihhetetlen, kiezamákkerköcsög, stb...
  • dop3
    Na, ha read only a cfg., az admin akkor is at tudja allitani a rateidat, de a kovetkezo mapon mar azok az ertekek fognak szerepelni, amik a configban vannak. Nalunk sztem. a 20k 80 80 szokott alt.ban lenni, en 25k 101 101-el tolom, de hallottam olyan infot, hogy kar a 25k, mert a game csak 20k-t kezel, de ebbol nemtom mi az igazsag... Ja, persze vannak emberek, akik beugranak neha a szerverre ilyen 7500 10 10 -es rate-el. Az erdekes szokott lenni. :D
  • Tatyla
    uj acc-al mért ne...
  • Gambini
    nah peace! szarakszik mostanában a netem, minden 10-15. perc után connection problem van :(
    mit tudok csinálni? (nem akarok mindent ujbol felrakni...)
  • janos666 #12693
    A haxorok rész elmesojogtató.
  • janos666 #12692
    Talán it is ezt az 1-es cmdrate szuproinglenyomós baromságot szenveditek amit kitalált és népszerűsít pár emberke a szervereken (vagy nem 1, de alacsony cmdrate)...

Talán ezért hogy amíg az adott szerveren játszol hozzájuk legyen igazítva pár szerver-kliens kapcsolat viszonyra irányuló beállítás és a lehető legkissebb legyen a késés, ne ugráljon a kép, de a lehető legynagyobb ratek legyenek amit elbír stb...?
  • Equilibrium
    http://users.atw.hu/experience/downloads/flash/5_things_bad.swf
    ha valaki még nem látta volna...bár kétlem
  • neozed
    Ez a rate dolog ez engem is érdekelne, mert tegnap pl. egy tárat lőttem az emberre, ebből kb. 2 skuló talált, mire lelőtt mint állat.
    Nem létezik, hogy nem találtam el, mivel kettő méterre állt, ennyire még én sem vagyok láma:D
    Egyébként én semmilyen rate-t nem állítottam.
    A másik dolog ami érdekelne, hogy adott server admin-ja miért állítgat az ember config-jában?
  • Borg
    Te, kicsit homályosíts fel engem pls, hogyan megy ez a szerverről rate beállítás.
    Ha nekem read only a cfgm, akkor hogyan és mit állít a szerver?
    a.) lehetőség: semmit, marad a cfg-ben előre beállított rate.
    b.) lehetőség: a szerver attól még beállítja a gameben, max újrainditás után megint a cfgben lévő ratek válnak érvényessé.

És egyátalán milyen rateket, és mi alapján állít be a ti szerveretek a csatlakozó klienseknek?
    Én 101/101/25k-val jöttem fel ma, de akit lelőttem az is max mák volt. Mindig úgy hallom, hogy én kezdek el előbb lőni, belenyomok fél tárat, aztán ő lő egyet és meghalok. Megnézem a consolet, és jó ha 1 hitem volt... Hát komolyan lefosom a bokám ha nem valami beállítási gond ez.
  • R0sc0
    hát én örülök neki hogy eltünt a warez
    vége a sok idiota kérdésnek.
    Aki olyan lama, az inkabb vegye meg eredetiben
    habar ketlem hogy a Steamen tudná regisztralni magat :)
  • Guer
    hálai a jo égnek
  • Kandurex
    12k ISDN -el is tökéletes, nem dsl -l :)
  • Kandurex
    Ki mondta, hogy nincs warez? Csak átköltözött máshova.
  • Ben C
    egyebkent ha helyesen belövöm a rateket , normálisan futhat a gém egy 384kb-s neten?
  • dop3
    Toltsd le a HLSW-t es abban talalsz egy ban list fulecsket, ahol meg tudod oldani...
  • BomBa
    Végülis már tök mind1, de az egyik interjúban nagyon sajnálták, hogy nem lesz.
  • BomBa
    Joh, de akkor is, mi a franc lett volna ez?
  • H4lÁl0SZTÓ #12680
    Felejtsd el, ugy tom lemondtak róla
  • BomBa
    hálistennek most nem basztat senki senkit
  • BomBa
    Hali!

a steam.hu -n az egyik interjúban olvastam valami Pro modról a CS:S-hez, ez tulajdonképpen micsoda és mit lehet róla tudni?
  • Guer
    ehehheheeheh...
    hát ja
    nincs warez meg most per pillanat nincs is senki aki bas***** egymást
  • Promi #12676
    Mijen pangas lett itt miota eltunt a warez.
  • Hixer
    HELP hogy lehet vkit levenni a BAN listről?? ha egy szervernek persze megvannak az rcon jogai.. stb.. szal mijen paranccsal/hogy lehet leszedni vkit egy szerver BAN-listájáról?? PLZHELP elég sürgős lenne
  • k9duli
    úúú mekkora!Ez nagyon jó.Ki volt az az eszement aki kiprobálta és bejött.
  • juhi01
    jaja:D
  • neozed
    Ja kicsit bugos, kicsit hibás, de a mienk:D
  • juhi01
    hehe olvastátokmár:neszeneked tides
  • Robeast
    Öhö
  • Guer
    télleg mi van veletek emberek?
    mindenki rázombult a cs-re és már nem is forumoztok?
  • janos666 #12668
    Ó, a sok okos ember. Ma antisteamen kitalálták hogy mindenki tegye 1-re a cmd-ratet (állítólag a sok magas pingű ember miatt, de elvileg 100Mb-s s szerver...), hát persze hogy játszhatatlanul lagoltam 101/101-el, 30/20-al ugyanúgy, mikor 1-re tettem tiszta szar volt (egérgombberagadás/kihagyásbug minden 2. lövésnél...) Aztán 5 perc győzködés (ami már majdnem anyázásba torkollott) sikerült rávenni őket hogy legalább próbáljuk ki 30-al. Jobb lett mint előtte 1-el volt (nálam legalább is), utánna el kellett mennem, de mire visszajöttem már észrevehetetlen laggal és nem fake5-ös pinggel tolta mindenki...
    Pedig már kezdtem azt hinni eljött a pillanat hogy vennem kell egy eredetit, mert ez így már nem játék...
  • Guer
    ehh...:)
    na nembaj, csak a joszándék vezérelt...:D
    amugy mi az a CB?
  • Tatyla
    hu de lelassult a topik...
  • Borg
    A VTEX szerintem nem szerkesztő, csak konvertáló...
  • AmadeusHU
    Hol tudom leszedni a VTEX nevű programot a Sourcehoz amiben szerkeszteni lehet. Sűrgős!

Thanks everybody
  • BomBa
    Mondjuk odaírhatták volna.
  • Promi #12662
    konzolba beirod

playdemo es a file neve.

De valszeg amit talaltal csak cs1.6 kompatibilis.
  • BomBa
    Kösz. Én még ilyen lami vagyok.
  • M@TriX
    kb.: steam/steamapps/user/cssource/cfg/config.cfg