73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Bozz
    Azt hogy lehet kikapcsolni, hogy ne töltse le azt a sok szemetet a szerverekről, amikor kapcsolódni akarok? cl_allowdownload "0" bent van a cfg-ben de nem segít...
  • Ben C
    mat_dxlevel 7
  • k9duli
    Azért mert az a rohatt víz annyira FPS zabáló.
    Valaki mondjon már egy víz rontási konzol parancsot.Mert megeszik vagy száz fps-t.
  • Ben C
    boldog szülinapot FLeKo
  • Borg
    Hát nemtom, épp most próbálkoztam némi fps gyártással.
    1024-ben
    DX9 módban, shadows low, bumpmap off, specular off, 4xAF - VST 42.5FPS
    DX81 módban, ugyanezekkel a beállításokkal - VST 79.92FPS (és a grafikán alig látható változások vannak csak)

Ellenenben az ingame fps nem tükrözi a VST gyorsulását. Pl aztecen, duston sok helyen ugyanugy leesik 40 fps köré a dx81 módban is. Szal semmi jelentős különbség. 40 alá meg dx9-ben sem igazán esik, nekem ott olyan 40-90 között mozog, dx81-ben meg 40-135 között. Szal a minfps szempontjából NÁLAM halálmind1 hogy dx81 vagy dx9.
  • Bozz
    Lépéshangok? Azt hogy lehet állítani?
  • Shep
    Na hangok lassan már jól be vannak állítva a lépshangok is alakulnak, most jövök egy szerverről és egész jó volt a sebzés is, már csak az fps-en kellene javítani.

Tényleg nektek fps mennyi milyen configgal, maxot és minimumot ha lehet.
  • Borg
    Azért van kivétel is :)

Egyébként azt vettem észre, hogy sokan úgy játszanak, hogy mikor megjelenik az ellenség, elkezdenek körözni a célkereszttel. Magyarul rángatják a fegyvert miközben lőnek, és így mákolják fejbe a másikat.
  • Tatyla
    ak47-el hasra célzás majdnem mindig fejre végzödik...
  • Shep
    Azt hiszem ez teljesn új játékstílust igényel, nekem viszont egyenlőre nincs energiám ezt megtanulni, maradok a már régi jól bevált CS-nél
  • k9duli
    Az.Mert ha nyomod mint állat akkor sem húz túlságosan.szeretem.
  • dop3
    A deffender egy "dara" fegyver...
  • Bozz
    Sztem a pisztolyok jobban sebeznek mint ezek a meggymagozók. Egyelőre nagyon gagyi. Azért ha nyugodt vagyok, tudom élvezni a játékot.:)
  • dop3
    Ez a ping/rate dolog sztem orok problema marad. Az lenne az idealis, ha mindenkinek ugyanolyan netkapcsolata lenne. A szervereken pedig mindenki ugyanolyan rate-tel jatszana. De ez sajnos nem varhato mostanaban, ezert marad az a megoldas, hogy szerencsetlen adminok probalnak egy olyan beallitast a szerverre eroszakolni, ami a leheto legtobb embernek megfelel. Masik lehetseges megoldas, hogy az AK-val, meg az M4-gyel ne loj sorozatokat, mert nagyon szor. En pl. 1-2, max 3 skulot lovok ki, utanna szunet, es johet az ujabb tunk... Ez nallam alt.ban muxik. :D
  • k9duli
    óóó lehet azt ak47 fejesekre és távolra használni kurvajól, csak piszkosul be kell célozni azt a fejet nem elég látszólag.Ak47 a leghasználhatóbb de ha nem tetszik az ugrálása a kezedben akkor defender az is nagyon jó.Néha ak47 nem tom használni(bal lábbal keltem fel)és akkor meg a defender tök jó.
  • Shep
    Van vmi leírás arról, hogy szorszban elvileg mi mennyit sebez, mert mintha a pisztolyok csak ilyesztgetésre lennének jók, mp5 ről nem is beszélve.
  • Jürgen
    A hozzád hasonlók miatt nem szeretek magyar szerveren játszani. 1x lelövöm makker vagyok, 2x már csiter. De amúgy písz
  • Jürgen
    Vannak német szerveren is hasonló furcsaságok, de valóban akkor többször, ha tele a szerver. Osztrák szervert jobb pingel találsz, játszottam már 30-as 40-es pingel is.
  • Bozz
    Ja szorszban... egy-egy lövés és feküdtek. Ennek így is kéne lennie.
    Nemtom mi történt azóta!?
  • Shep
    Mármint a szorszban tudtál pontosan lőni? Mert sima CS-ben persze, hisz ezt magyaráztam :)
  • Bozz
    Anno 1.6-tal játszottam, de nagyon keveset, szóval ahhoz nem tudok hasonlítani. De volt egy időszak, amikor AK-val nagyon pontosan tudtam lőni CSS-ben. Vagy mákom volt, vagy nemtom, mert mostanra ez abszolút megváltozott. Nem a levegőbe beszélek, mert több év klános tapasztalat áll mögöttem, egy másik játékban.
  • Shep
    srácok neketek a milisec mennyi szokott lenni, mert nekem 60 akármit csinálok és emiatt néha olyan akadós a game.
  • Shep
    Ebből is látszik, hogy ez a dolog még továbbra sem kiforrott, engem tegnap pl totál felhúzott a játék, alap CS-ben egyik legpontosab fegyver jó kezekben az AK itt meg egyszerűen nem bírtam távolról lelőni vele senkit és nem azért mert én voltam a béna, hanem egyéb okok miatt net/fps mit tudom én mi, alap Cs-ben ilyen akkor van ha én lövök bambán ez a golyó elnyelősdi szerencsére egyre ritkább persze előfordul még de egyre kevesebbszer.
    Ja még vmi aki jót akar játszani menjen német/holland szerverekre, furcsa mód ott kevesebb a fura dolog, igaz a ping egy kicsit gyengébb bár van hogy ugyan olyan, de sokkal játszahtóbb a dolog, mondjuk 1.5-höz sehol nincs a dolog.
  • Bozz
    Erősen fps függő is a dolog. Ha kevés az fps, alig találok. Néha nekem is a tököm tele van, olyan fejeseket kapok, hogy elmegy a kedvem.
    Nekem meg annyira szór a fegyver, hogy 2 méterről ha folyamatosan tunkolok nem talál egy lövedék sem, vagy max 1.
  • H4lÁl0SZTÓ #12716
    Én a 10 playeres szervereket szeretem :P Ott jó kis harc lehet
  • Borg
    Érkdekes egyébként, most játszottam a terror szerveren megint.
    Eleinte voltunk vagy 5-en összesen, és kurvajól ment. Ha fejrelőttem fejes is lett, stb.
    Aztán ahogy gyűlt a nép, úgy lett egyre több furcsa eset.
    És mire meglett a 8vs8 már minden a régi kerékvágásban ment. Bele a tár akármi, erre 1 hit. Vagy szakaszosan lövögetek bele 4-5öt, erre még csak el se találtam. Meg hasonlók.
    Szerintem valahogy szerverfüggő is a dolog, lehet hogy a 16+ ember sok neki.
  • H4lÁl0SZTÓ #12713
    Tessék:

A Source Engine update is available and will be applied automatically when Steam is restarted. The changes include:

Source Engine

Fixed "exec" exploit that used ":", "\\", and ":" in the paths
    Fixed exploit with "record", "bench_start", and "logsdir"

Csak a motort frissítették
  • M@TriX
    hátha kidobják az új páylát, végülis februárra ígérték ;)
  • Borg
    Hmm... nekem most updételte a steam a CSS-t. De az update newsban nincs semmi hír.
  • Borg
    Hagyd, az sem segít.

Csak azt nem értem, hogy ha NEKEM nemjók adott szerverre a rate beállításaim, tehát alig tudok lelőni valakit is, akkor a többi 1-2-3 ember, akik fraggelnek agyba főbe, hogyan csinálják... Eltekintve attól, ha esetleg jobbak nálam. De ebből jelen esetben nem kell kiindulni, mertha közvetlen közelről 15 lövésem talál látszólag, de csak 1 hitet ir, akkor valahogy biztosan nem bennem van a hiba.
  • Guer
    és ezt hogy kell használni?
    vagy mit kell csinálni vele? hova mit kell másolni?
  • LSC
    ez így igaz csak elég sok ember mást ért az "optimalizáción". Tisztelet a kivételeknek.
  • FLeK0
    van a steam hivatalos support oldalan rateallito cfg, nincs abban semmi rossz ha vki optimalizalja az adott szerverre meno es jovo adatok mennyiseget, ezzel cs:s-ben csak nagyon minimalis szinten lehet anomaliat keralni.
  • Shep
    ms nektek mennyi szokott lenni? Valaki meséljen már nekem erről a játékról távolra hogyan kell itt lőni, mert sima CSben 6x agyonlövök vkit távolról itt meg épp hogy csak megsebzem, úgy látom itt teljesen máshogy kell lőni, a fejesek csak úgy randomra jönnek, meg ilyesmi.
  • Jürgen
    Vágd ki magad bakker. Mi a manipulálás neked vazz? Az hogy bebindeled a 25k/101/101 ratét 1 gombra, 1 másikra meg az alapértékeket? Játék közbe meg nem kell beírogatni ha a net vagy a szerver nem szereti? Most ezzel kurva nagy előnyre tettem szert.
  • LSC
    mi a szart kell manipulálni? Attól nem leszel jobb. Játszál egyenlő esélyekkel. Az ilyeneket kivágnám egy életre.
  • k9duli
    Na én olyat vettem észre hogy ez a hitboxos rendszer igen lassú.Ha mondjuk közel álsz az ellenfélehez és ereszted a tárat és látod a vérfröcssenéseket(többet) és a végén megnézed hány találat és írja hogy 2 hit stb...Azt te meg láttal vagy 10 vérfröccsenést 1-2sec alatt.
    Szerintem ez azért van mert nem bírja számolni a találatokat nagyon gyorsan.Elkell bizonyos időnek telnie az első hit után hogy a következőt beadja(hitet).Ezért már megéri pontozni.
  • Jürgen
    öööö, tessék?
  • LSC
    húzzál a redvásba a rate configoddal együtt
  • Jürgen
    Nyugi azzal kezdtem. Máskor meg fejeseket osztogatok, hogy lecsitereznek a végén, szal nem értem.